wytegearre

Op zoek naar een datingsite in Friesland? Dan ben je bij Wytegearre op de juiste plek. Wytegearre is speciaal ontwikkeld om Friezen samen te brengen. Het is een erg populaire datingsite in Friesland, dagelijks melden vele nieuwe Friezen zich aan op de datingsite om de liefde te vinden.

Op Wytegearre vind je snel en gemakkelijk de liefde, je kunt namelijk van handige functionaliteiten gebruik maken. Het is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke datingsite waar je zeker lid van moet worden. Voor degene die niet weten wat Wytegearre betekent, in normaal Nederlands betekent het wij samen.

In dit artikel lees je meer informatie van de datingsite Wytegearre, zo kom je te weten voor wie het bedoeld is, wat de kosten zijn en weet je hoe het inschrijven werkt.

Gratis aanmelden op Wytegearre!

Waarom lid worden van Wytegearre?

Er zijn veel redenen waarom je moet daten bij Wytegearre. Enkele redenen heb je al hierboven in de inleiding gelezen, namelijk dat de datingsite is speciaal ontwikkeld om Friezen bij elkaar te brengen. Je ontmoet veel mensen die in Friesland wonen op de datingsite en dit vergroot dan ook de kans om de liefde te vinden. Wanneer je in Friesland woont is Wytegearre de beste datingsite voor jou. Maar er zijn nog meer redenen om lid te worden van de datingsite.

Een andere reden is dat het een 100% veilige datingsite is. Het is een echt bestaand bedrijf met medewerkers die zorgen voor een veilige datingomgeving. De datingsite maakt van een beveiligde verbinding gebruik en is fel tegen nepprofielen. Je zult dan ook geen nepprofielen of chatoperators tegenkomen op Wytegearre, wat in tegenstelling is tot sommige andere datingsites.

Tenslotte de laatste reden om lid te worden van de datingsite is omdat je snel iemand hebt gevonden die bij je past en snel een date hebt afgesproken. Je vindt snel leden die bij je passen door gebruik te maken van de uitgebreide zoekfilter en de functie fotozapper. Zodra je een leuk iemand ziet die bij je past kun je contact leggen door de dating chat en heb je al snel een date afgesproken.

Voor wie is Wytegearre bedoeld?

Er zijn veel datingsites die voor verschillende doelgroepen bedoeld zijn. Zo heb je datingsites voor 50-plussers, datingsites voor hoger opgeleiden en datingsites voor alleenstaande ouders. Wytegearre is ook bedoeld voor een specifieke doelgroep. Zoals je al hierboven hebt gelezen is Wytegearre speciaal ontwikkeld om Friezen samen te brengen. Wytegearre is dus vooral bedoeld voor mensen uit Friesland.

Je treft op de datingsite Friezen aan van verschillende leeftijden, opleidingsniveaus en geaardheden. Zo vind je altijd wel iemand die bij je past, of je nu op zoek bent naar een vrouw van 25 jaar, een man van 40 jaar of een vrouw van 50 jaar; je vindt altijd wel mensen die goed bij je passen op Wytegearre.

Het maakt niet uit welke intentie je hebt op de datingsite. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie, spannende date of een vriendschap, je bent altijd welkom op Wytegearre.

Gratis aanmelden op Wytegearre!

Review Wytegearre

Pluspunten

 • Speciaal voor mensen uit Friesland
 • Eenvoudige datingsite
 • Het is erg veilig

Minpunten

 • Het is verouderd

Populariteit score: 4.5/5

Wytegearre is een populaire datingsite in Friesland, veel mensen die in Friesland wonen gaan op de datingsite op zoek naar de liefde. Naar onze schatting zijn er duizenden mensen lid van de datingsite en daar komen ongeveer 100 nieuwe leden per dag bij.

Gebruiksgemak score: 3.8/5

Je ervaart niet het beste gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van de datingsite, het is niet één van de meest gebruiksvriendelijke datingsites. Dit komt voornamelijk doordat het uiterlijk van de datingsite verouderd eruitziet.

Functionaliteiten score: 4.1/5

De datingsite beschikt over een aantal goede basisfunctionaliteiten die een datingsite hoort te hebben. Met de functies waarvan je gebruik kunt maken ontmoet je gemakkelijk andere Friezen die bij je passen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreide zoekfilter en een handige fotozapper. Echter mist de datingsite wel een aantal leuke extra functionaliteiten.

Kosten score: 4/5

Als je de kosten vergelijkt met andere datingsites is Wytegearre een redelijk goedkope datingsite. Je kunt betrouwbaar en veilig daten tegen een niet al te hoge prijs. Vanaf €11,99 per maand heb je een betaald lidmaatschap afgesloten waarmee je toegang hebt tot alle functionaliteiten op de datingwebsite.

Eindoordeel:

Wanneer je in Friesland woont en op zoek bent naar de liefde is Wytegearre een absolute aanrader. De datingsite is speciaal gericht op Friezen, zodat zij gemakkelijk de liefde kunnen vinden. Het is een populaire datingsite in Friesland en je kunt van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken. Alleen het gebruiksgemak is een minpuntje, maar je ervaart daar niet veel hinder door. Het aanmelden is volledig gratis!

Score:

wytegearre inloggen

Enkele tips voor Wytegearre

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben Wytegearre uitgebreid getest om erachter te komen of de datingsite een aanrader is, en dat is het ook. Door het uitgebreid testen van de datingsite hebben wij enkele belangrijke tips kunnen vaststellen waarmee je sneller een partner vindt op de datingwebsite.

 • Vraag aandacht van andere leden door een knipoog te sturen, dit vergroot de kans dat je berichtjes krijgt van andere leden.
 • Gebruik leuke openingszinnen om een gesprek te openen.
 • Maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctie en de functie fotozapper om leden te vinden die goed bij je passen.
 • Wacht niet te lang met het daten, doe snel een verzoek om is een keer af te spreken.

Kosten en mogelijkheden van een VIP-account

In eerste instantie is het aanmelden op Wytegearre volledig gratis, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je alvast op zoek gaan naar de liefde in Friesland. Als gratis lid kun je van handige functies gebruik maken, zo kun je bijvoorbeeld profielen bekijken, gebruik maken van een uitgebreide zoekfilter, snel leden beoordelen met Fotozapper en je eigen profiel beheren. Echter heb je als gratis lid net niet genoeg functies op daadwerkelijk een date af te spreken, zo kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen.

Om de datingsite goed te kunnen gebruiken en toegang te krijgen tot alle functies die de datingsite biedt moet je een abonnement afsluiten. Een abonnement wordt ook wel een VIP-account genoemd. Met een VIP-account heb je toegang tot de volgende functies: berichten versturen en ontvangen, profielbezoekers bekijken, meerdere foto’s bekijken en nog beter zoeken naar mensen in Friesland.

Een VIP-account kun je afsluiten voor verschillende periodes. Zo kun je een VIP-account voor 1 maand, 2 en 4 maanden afsluiten.

Kosten van een VIP-account:

 • 1 maand voor €19,99.
 • 2 maanden voor €15,99 per maand.
 • 4 maanden voor €11,99 per maand.

Je kunt betalen in een veilige betaalomgeving met veilige betaalmethodes, zoals iDEAL en creditcards.

Gratis aanmelden op Wytegearre!

VIP-account opzeggen

Wanneer je een VIP-account hebt afgesloten wordt dit vaak automatisch verlengt. Het is slim om het automatisch verlengen uit te zetten, het kost namelijk alleen maar extra geld. Om het op te zeggen ga je naar je profiel en klik je op “account”. Onder het tabblad “mijn abonnement” kun je achter opwaardeerplan klikken om het te wijzigen.

Hoe werkt het inschrijven?

Het inschrijven op de datingsite in niet moeilijk, je hoeft slechts enkele gegevens van jezelf op te geven om lid te worden. Op de homepagina van de datingsite wordt de aandacht al direct getrokken door de grote groene knop met inschrijven. Door op die knop te klikken schrijf je je in.

wytegearre inschrijven
Een screenshot van het inschrijven op de datingsite

Om je in te schrijven geef je allereerst een profielnaam op, vervolgens vul je een wachtwoord en e-mailadres in. Daarna vul je in welk geslacht je bent, wat je seksuele voorkeur is, postuur, leeftijd, woonplaats en voeg je een profielfoto toe aan je profiel. Door enkel deze gegevens op te geven ben je lid van de datingsite en kun je er gebruik van maken. Maar het is eerst slim om het dating profiel helemaal in te vullen.

In je dating profiel kun je namelijk nog veel meer informatie van jezelf vermelden, zo kun je bijvoorbeeld aangeven naar wat voor singles je op zoek bent. Door het dating profiel in te vullen heb je meer kans om succesvol te worden op de datingsite, je krijgt namelijk veel meer berichten van andere leden.

Het inschrijven neemt ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag.

Wytegearre opzeggen

Wanneer je bijvoorbeeld de liefde in Friesland hebt gevonden dankzij de datingsite is het slim om Wytegearre op te zeggen. Maar je hoeft niet om die reden het op te zeggen, het maakt immers niet uit wat voor reden je hebt voor de uitschrijving, je kunt het ter alle tijden opzeggen.

Om Wytegearre op te zeggen moet je deze stappen volgen:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op de datingsite.
 2. Klik op je profielfoto rechtsboven in de hoek en in het menu dat dan verschijnt klik je op “account”.
 3. Klik vervolgens op uitschrijven, dit is in de balk bovenaan te vinden naast “account status”.
 4. Vul de reden in voor de opzegging en bevestig dit met het invoeren van het wachtwoord.
 5. Tot slot klik je op de knop “nu uitschrijven”.

Bij het opzeggen worden lopende abonnement per direct opgezegd, hier moet je dus wel even opletten met het opzeggen.

Om tijdelijk geen gebruik te maken van de datingsite kun je er ook voor kiezen om je profiel onzichtbaar te maken. Zo blijf je wel lid van de datingsite maar krijgen andere leden tijdelijk niet je profiel te zien.

Andere datingsites in Friesland

Wytegearre is niet de enige datingsite die in de provincie Friesland actief is, wel zijn is Wytegearre speciaal voor Friezen ontwikkeld om elkaar te ontmoeten. Mocht je twijfelen of Wytegearre bij je past kun je het beste een kijkje nemen op een van de andere datingsites die in Friesland actief zijn.

Dit zijn andere goede datingsites in Friesland:

Lees ook het artikel de beste datingsites in Friesland!

Meer informatie

De datingsite Wytegearre valt onder het netwerk van Safe Dating Networks. Er vallen onder dit netwerk tientallen datingsites die allemaal voor verschillende doelgroepen bedoeld zijn. Deze datingsites zijn allemaal samen gekoppeld, zo komen de leden van de verschillende datingsites met elkaar in contact. Dit heeft grote voordelen, zo heb je de keuze uit meer leden en is het veiliger. In totaal heeft Safe Dating Networks meer dan 2 miljoen mensen verwelkomt. Datingsites die onder dit netwerk vallen zijn bijvoorbeeld Cupify, Stedendating, Alleenstaande-Papas, MetJou en Smartsingles.

Wytegearre.nl is een website van Amazing Bits B.V. wat gevestigd is in Nijmegen.

Gratis aanmelden op Wytegearre!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.