betrouwbare datingsites

Op zoek naar een datingsite, maar je weet niet welke datingsites betrouwbaar zijn? Er zijn ontelbaar veel datingsites waardoor je niet meer kan weten welke datingsites betrouwbaar en veilig zijn. Daarom lees je in dit artikel wat de betrouwbaarste datingsites zijn, waar op je kan daten met een gerust hart. En lees je in dit artikel hoe je betrouwbare datingsites kan herkennen.

Dit zijn de betrouwbaarste datingsites

Parship – één van de betrouwbaarste datingsites

parship

Zoek je een betrouwbare datingsite waarop je een serieuze relatie kan vinden? Dan moet je bij Parship zijn! Parship is de nummer 1 datingsite in serieuze relaties. Veel leden vinden op Parship de grote liefde. Ruim 1 op de 3 leden vindt een relatie op de datingsite. Dit is een hoog slagingspercentage wat niet bij iedere datingsite zo is.

Veiligheid en anonimiteit staan voorop bij Parship. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd, dit voorkomt dat er nepprofielen op de datingsite zijn. Ook bepaal je zelf aan wie je je foto’s laat zien. Parship beschikt over verschillende keurmerken die staan voor betrouwbaarheid en veiligheid. De datingsite beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het keurmerk van Thuiswinkelwaarborg.

Ongeveer 76% van de leden is boven de 30 jaar. De meeste leden op Parship zijn tussen de 30 en 50 jaar. Het aanmelden is volledig gratis, zo kan je volledig gratis op zoek naar de grote liefde.

Gratis aanmelden op Parship! ➟

EliteDating – een veilige datingsite voor hoger opgeleiden

elitedating

EliteDating is ook een erg betrouwbare datingsite. De datingsite is één van de populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Elke week melden 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite. Je hebt een grote kans dat je succesvol wordt, elke maand vinden meer dan 2500 leden de liefde van hun leven op de datingsite.

Op EliteDating word je gematcht met andere leden die echt bij je passen. Je wordt gematcht met leden die bij je interesses, levensstijl en voorkeuren passen. Zo hoef je niet lang te zoeken naar iemand die misschien bij je passen. 90% van de leden is boven de 30 jaar en meer dan 70% van de leden beschikt over een universitair diploma.

EliteDating is een erg veilige en betrouwbare datingsite. Alle gegevens worden versleuteld met een SSL-inscriptie. Dit betekent dat zelfs wanneer de datingsite gehackt zou worden, dat hackers niet bij je gegevens kunnen komen. De datingsite maakt gebruik van geavanceerde fraudedetectors om jouw veiligheid te waarborgen. En alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd op echtheid.

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

Relatieplanet – de populairste en betrouwbare datingsite

relatieplanet

Op zoek naar een populaire en betrouwbare datingsite? Dan moet je bij Relatieplanet zijn. Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland. De datingsite heeft al 10 jaar op een rij een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite. Ruim 1.5 miljoen mensen hebben zich al ingeschreven op Relatieplanet. Relatieplanet is niet alleen populair, maar is ook een betrouwbare datingsite. Uit de datingsite zijn al vele relaties ontstaan.

Relatieplanet is veilig en betrouwbaar, jouw privacy en veiligheid vindt de datingsite erg belangrijk. Zo worden alle profielen op de datingsite handmatig gecontroleerd. De datingsite is lid van het Keurmerk Veilig daten en mag het keurmerk van Thuiswinkelwaarborg op hun site tonen. Daarnaast heeft Relatieplanet een gewaardeerde klantenservice die je 12 uur per dag kan bereiken. Je kan er altijd terecht wanneer je vragen, opmerkingen of klachten hebt.

Je kan je volledig gratis aanmelden op Relatieplanet.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Lexa – voor wie singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving

lexa

Wil je andere singles ontmoeten in je omgeving? Dan je bij Lexa zijn. Lexa is voor degene die andere singles in zijn of haar omgeving wil ontmoeten. Veel mensen hebben hun liefde op Lexa gevonden. Het is een erg veilige en betrouwbare datingsite.

De datingsite mag meer dan 3 keurmerken op de site tonen. Deze keurmerken geven aan dat Lexa een betrouwbare en veilige datingsite is. Je vindt het keurmerk van thuiswinkelwaarborg, het keurmerk veilig daten en trust Ecommerce Europe op de datingsite. De veiligheid van de leden gaat de datingsite boven alles. Profielen worden beheerd door moderators en persoonsgegevens worden beschermd.

Met speciale instellingen kan je meer controle krijgen over je privacy. Zo kan je instellen dat je alleen benaderd wordt door profielen die bij jouw criteria passen en kan je andere profielen anoniem bekijken.

Wil je andere singles ontmoeten in je omgeving op een betrouwbare datingsite? Dan moet je je gratis inschrijven op Lexa!

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

50plusmatch – een erg betrouwbare datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een betrouwbare datingsite? Dan moet je bij 50plusmatch zijn. 50plusmatch is één van de beste datingsites voor 50-plussers. Het is bedoeld voor actieve 50-plussers.

Het is een erg betrouwbare datingsite. 50plusmatch is al verscheidene keren uitgeroepen tot beste datingsites voor 50-plussers door consumentenprogramma’s. Dit geeft wel aan dat 50plusmatch een betrouwbare datingsite is. 50plusmatch werd als beste datingsite getest door het televisieprogramma Kassa, als winnaar aangewezen bij Thuiswinkel Award en werd 50plusmatch als beste datingsite aangewezen voor 50-plussers door het consumentenprogramma Radar. 99% van de leden beveelt de datingsite aan.

Op de datingsite vindt handmatige controle op profielen plaats. Zo kan je daten met een gerust hart.

Gratis aanmelden op 50plusmatch! ➟

Pepper – een betrouwbare datingsite voor jonge singles

pepper

Pepper is een datingsite die het anders aanpakt dan alle andere datingsites. Op Pepper hoef je geen uitgebreid profiel over jezelf te schrijven maar maak je een collage over jezelf. Je voegt foto’s toe aan je collage van je hobby’s, lievelingseten en van jezelf. Het erg leuk om een collage over jezelf te maken. Andere singles kunnen zo met 1 oogopslag zien hoe je bent en wat je interesses zijn. Op Pepper kan je vooral jonge singles vinden, 80% van de leden is tussen de 25 en 45 jaar.

Pepper begrijpt dat je je gegevens niet overal wil achterlaten. Daarom gebruikt Pepper een beveiligde verbinding. Pepper is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg en is oprichter van het Keurmerk Veilig Daten. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd. Zo komen er geen nepprofielen of inactieve profielen op de datingsite.

Gratis aanmelden op Pepper! ➟

Hoe kan ik weten of een datingsite betrouwbaar is?

Hierboven heb je gelezen wat de betrouwbaarste datingsites zijn. Maar misschien past geen één van deze datingsites bij jou. En wil je je aanmelden op een andere datingsite, alleen je weet niet of deze betrouwbaar is. Daarom lees je hier een aantal tips om te controleren of een datingsite betrouwbaar is.

Lees ook: 10 tips om veilig te daten!

Kijk of de datingsite keurmerken heeft

Het belangrijkste om te controleren of het een betrouwbare datingsite is, is door te controleren op keurmerken. Keurmerken geven aan of een datingsite betrouwbaar en veilig is. Als je een keurmerk op een datingsite ziet staan weet je zeker dat je waarde voor je geld krijgt. Als een datingsite over een keurmerk beschikt, zie je dit vaak op de homepagina van de datingsite. Op de datingsites kan je 2 soorten keurmerken vinden.

Keurmerk Veilig Daten

Het eerste keurmerk dat je op datingsites kan vinden, is het Keurmerk Veilig Daten. Wanneer je dit keurmerk ziet op een datingsite, kan je weet je 100% zeker dat deze datingsite betrouwbaar is. Het Keurmerk Veilig Daten is niet zomaar een keurmerk, datingsites moeten aan strenge criteria voldoen om dit keurmerk te krijgen. Datingsites met dit keurmerk moeten een felle beleidsvoering hebben tegen oplichting, een goed bereikbare klantenservice hebben, klantvriendelijke voorwaarden en eerlijke en duidelijke prijzen over de abonnementsmodellen.

Slechts een paar datingsites beschikken over dit keurmerk, omdat datingsites aan strenge criteria moeten voldoen om over dit keurmerk te beschikken. Lees meer over het Keurmerk Veilig Daten!

Keurmerk van Thuiswinkelwaarborg

Het tweede soort keurmerk wat je op datingsites kan vinden is het Keurmerk van Thuiswinkelwaarborg. Dit keurmerk vind je op iedere datingsite terug die betrouwbaar en veilig is. Het keurmerk geeft aan consumenten 10 zekerheden. Wanneer je dit keurmerk op een datingsite ziet weet je bijvoorbeeld zeker dat het een echt bestaand bedrijf is, dat je een veilige betaalomgeving hebt en een bedenktijd van 14 dagen.

Je moet er geld voor betalen

Een andere tip om te controleren of het een betrouwbare datingsite is, is dat je geld moet betalen om de datingsite volledig te kunnen gebruiken. De meeste betrouwbare datingsites vragen een klein bedrag per maand om van hun datingsite gebruik te kunnen maken.

Wanneer je voor een datingsite niet hoeft te betalen of per verzonden bericht moet betalen, kan dit een signaal zijn dat de datingsite niet helemaal betrouwbaar en veilig is. Als je niet per maand geld er voor moet betalen, maar je denkt toch dat de datingsite betrouwbaar is. Kijk dan of de datingsite keurmerken heeft, of lees je reviews van de desbetreffende datingsite.

Check de reviews van de desbetreffende datingsite

Om te controleren of de desbetreffende datingsite betrouwbaar en veilig is. Is het slim om de reviews te lezen van de desbetreffende datingsite. Uit reviews kan je vaak al vrij snel opmaken of het een betrouwbare datingsite is.

Reviews over een datingsite kan je gemakkelijk checken door het op google op te zoeken of op deze site een review te lezen van de desbetreffende datingsite.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.