datingsites betrouwbaar

Op zoek naar een datingsite, maar je weet niet welke datingsites betrouwbaar zijn? Dan ben je hier op het juiste adres. Er zijn ontelbaar veel datingsites, alleen zijn niet alle datingsites even betrouwbaar en veilig. Hoe kun je nou weten welke datingsites wel betrouwbaar en veilig zijn? Daarom lees je in dit artikel wat de betrouwbaarste datingsites zijn, op deze datingsites kun je daten met een gerust hart. Daarnaast lees je in dit artikel hoe je betrouwbare datingsites kunt herkennen.

Dit zijn de betrouwbaarste datingsites

Parship – één van de betrouwbaarste datingsites

parship

Op zoek een betrouwbare datingsite waarop je een serieuze relatie kunt vinden? Dan moet je bij Parship zijn! Parship is de nummer 1 datingsite in serieuze relaties. Veel leden op Parship worden succesvol, ruim 1 op de 3 leden vindt een relatie op de datingsite. Dit is een hoog slagingspercentage, wat niet op iedere datingsite voorkomt.

Veiligheid en anonimiteit staan voorop bij Parship. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd, dit voorkomt dat er nepprofielen op de datingsite komen. Ook bepaal jezelf aan wie je je foto’s laat zien. Parship beschikt over verschillende keurmerken die staan voor betrouwbaarheid en veiligheid. De datingsite beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg.

Ongeveer 76% van de leden is boven de 30 jaar, de meeste leden op Parship zijn tussen de 30 en 50 jaar. Het aanmelden is volledig gratis, zo kun je gratis op zoek gaan naar de grote liefde.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

EliteDating – een veilige datingsite voor hoger opgeleiden

elitedating

EliteDating is ook een erg betrouwbare datingsite. De datingsite is één van de populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Elke week melden 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite. Je hebt een grote kans dat je succesvol wordt op EliteDating, elke maand vinden meer dan 2500 leden de liefde.

Op EliteDating word je gematcht met andere leden die echt bij je passen. Je wordt gematcht met leden die bij je interesses, levensstijl en voorkeuren passen. Zo hoef je niet lang te zoeken naar andere hoger opgeleiden die bij je passen. Ongeveer 90% van de leden is boven de 30 jaar en meer dan 70% van de leden beschikt over een universitair diploma.

EliteDating is een erg veilige en betrouwbare datingsite. Zo worden bijvoorbeeld alle gegevens versleuteld met een SSL-inscriptie. Dit betekent dat zelfs wanneer de datingsite gehackt zou worden, de hackers niet bij jouw gegevens kunnen komen. De datingsite maakt gebruik van geavanceerde fraudedetectors om de veiligheid te waarborgen. Bovendien worden alle profielen op de datingsite handmatig gecontroleerd op echtheid.

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

Relatieplanet – de populairste en betrouwbare datingsite

relatieplanet

Op zoek naar een populaire en betrouwbare datingsite? Dan moet je bij Relatieplanet zijn. Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland. De datingsite heeft al 11 jaar op rij een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite. Ruim 1.6 miljoen mensen hebben zich al ingeschreven op Relatieplanet. Relatieplanet is niet alleen populair, maar is ook een betrouwbare datingsite.

Relatieplanet is veilig en betrouwbaar, jouw privacy en veiligheid vindt de datingsite erg belangrijk. Daarom doet de datingsite er veel aan om een veilige datingsite aan te bieden, zo worden alle profielen op de datingsite handmatig gecontroleerd. De datingsite is lid van het Keurmerk Veilig Daten en mag het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg op hun site tonen. Bovendien heeft Relatieplanet een gewaardeerde klantenservice die 12 uur per dag telefonisch bereikbaar is. Je kunt er altijd terecht wanneer je vragen, opmerkingen of klachten hebt.

Je kunt je volledig gratis aanmelden op Relatieplanet.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet!

Lexa – voor wie singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving

lexa

Wil je andere singles ontmoeten in je omgeving? Dan je bij Lexa zijn! Lexa is bedoeld voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Door Lexa zijn al tienduizenden relaties en vriendschappen ontstaan. Het is een erg veilige en betrouwbare datingsite.

De datingsite mag 3 keurmerken op de site tonen die staan voor veiligheid en betrouwbaarheid. Je vindt het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg, het Keurmerk Veilig Daten en Trust Ecommerce Europe op de datingsite. De veiligheid van de leden gaat de datingsite boven alles. Profielen worden beheerd door moderators en persoonsgegevens worden beschermd.

Met speciale instellingen krijg je meer controle over je privacy. Zo kun je instellen dat je alleen benaderd wordt door profielen die bij jouw criteria passen en kun je andere profielen anoniem bekijken.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

50plusmatch – een erg betrouwbare datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een betrouwbare datingsite? Dan moet je bij 50plusmatch zijn. 50plusmatch is één van de beste datingsites voor 50-plussers. De datingsite is vooral bedoeld voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een relatie of vriendschap.

Het is een erg betrouwbare datingsite, 50plusmatch is namelijk verschillende keren uitgeroepen tot beste datingsite voor 50-plussers door consumentenprogramma’s. Dit geeft wel aan dat 50plusmatch een betrouwbare datingsite is. 50plusmatch werd als beste datingsite getest door het televisieprogramma Kassa, als winnaar aangewezen bij Thuiswinkel Awards en werd 50plusmatch als beste datingsite aangewezen voor ouderen door het consumentenprogramma Radar. Bovendien beveelt 96% van de leden de datingsite aan.

Op de datingsite vindt handmatige controle op profielen plaats. Zo kun je daten met een gerust hart.

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

e-Matching – veilig op zoek gaan naar een duurzame relatie

e-matchting

e-Matching is een datingsite die bedoeld is voor hbo’ers en academici die op zoek zijn naar een duurzame relatie. Je bepaalt zelf hoe breed of smal je zoekt naar leden die bij je passen en met wie je contact legt of niet.

Op e-Matching worden alle profielen en foto’s handmatig gecontroleerd op echtheid. Oude en inactieve profielen worden automatisch verwijderd, zo kom je alleen actieve leden tegen op de datingsite.

De datingsite doet er alles aan om privacy te beveiligingen, zo is e-Matching nummer 1 geworden bij een privacytest die door de consumentenbond is uitgevoerd.

7 dagen per week staan medewerkers van e-Matching klaar om jou te helpen. Van ’s morgens tot ’s avonds reageren ze op je mails en zijn telefonisch bereikbaar.

Lees meer informatie & review van e-Matching! >

Gratis aanmelden op e-Matching!

Hoe kan ik weten of een datingsite betrouwbaar is?

Hierboven heb je gelezen wat de betrouwbaarste datingsites zijn. Maar misschien past geen één van deze datingsites bij jou en wil je je aanmelden op een andere datingsite, echter weet je niet of die datingsite betrouwbaar is. Daarom lees je hier een aantal tips om te controleren of een datingsite betrouwbaar is.

Lees ook: 10 tips om veilig te daten!

Kijk of de datingsite keurmerken heeft

Het belangrijkste om te controleren of het een betrouwbare datingsite is, is door te controleren op keurmerken. Keurmerken geven aan of een datingsite betrouwbaar en veilig is. Als je een keurmerk op een datingsite ziet staan weet je zeker dat je waarde voor je geld krijgt. Als een datingsite over een keurmerk beschikt, zie je dit vaak op de homepagina van de datingsite staan. Voor datingsites zijn 2 soorten keurmerken ontwikkeld.

Keurmerk Veilig Daten

Het eerste keurmerk dat je op datingsites kunt vinden, is het Keurmerk Veilig Daten. Wanneer je dit keurmerk ziet op een datingsite, weet je 100% zeker dat de datingsite betrouwbaar is. Het Keurmerk Veilig Daten is niet zomaar een keurmerk, datingsites moeten aan strenge criteria voldoen om dit keurmerk te krijgen. Datingsites met dit keurmerk moeten een felle beleidsvoering tegen oplichting hebben, beschikken over een goed bereikbare klantenservice, klantvriendelijke voorwaarden hebben en eerlijke en duidelijke prijzen over de abonnementsmodellen.

Slechts een paar datingsites beschikken over dit keurmerk, dit komt doordat datingsites aan strenge criteria moeten voldoen om over dit keurmerk te beschikken.

Lees meer over het Keurmerk Veilig Daten!

Keurmerk van Thuiswinkel Waarborg

Het tweede soort keurmerk wat je op datingsites kunt vinden is het Keurmerk van Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk vind je op iedere datingsite terug die betrouwbaar en veilig is. Het keurmerk geeft aan consumenten 10 zekerheden. Wanneer je dit keurmerk op een datingsite ziet weet je bijvoorbeeld zeker dat het een echt bestaand bedrijf is, dat je een veilige betaalomgeving hebt en een bedenktijd van 14 dagen.

Je moet er geld voor betalen

Een andere tip om te controleren of het een betrouwbare datingsite is, is dat je geld moet betalen om de datingsite volledig te kunnen gebruiken. De meeste betrouwbare datingsites vragen een klein bedrag per maand om van hun datingsite gebruik te kunnen maken.

Wanneer je voor een datingsite niet hoeft te betalen of per verzonden bericht moet betalen, kan dit een signaal zijn dat de datingsite niet helemaal betrouwbaar en veilig is. Als je er geen geld voor hoeft te betalen, maar je denkt toch dat de datingsite betrouwbaar is. Kijk dan of de datingsite keurmerken heeft of lees je reviews van de desbetreffende datingsite.

Check de reviews van de desbetreffende datingsite

Om te controleren of een datingsite betrouwbaar en veilig is, is het slim om de reviews te lezen van de desbetreffende datingsite. In reviews kun je vaak al snel lezen of het een betrouwbare datingsite is.

Reviews over datingsites kun je gemakkelijk lezen door het op Google op te zoeken of op deze site een review te lezen van een datingsite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.