welke datingsite past bij mij

Op zoek naar een datingsite? Maar weet je niet welke datingsite bij je past? Er zijn tegenwoordig erg veel datingsites dat je niet meer goed kunt weten welke datingsite bij je past. Misschien ben je al lid geweest van een datingsite, echter paste deze datingsite niet bij je. Hoe weet je nu bij welke datingsite je moet zijn als je singles wilt ontmoeten met dezelfde intenties en interesses? In dit artikel ga je ontdekken welke datingsite bij je past!

Welke datingsite past bij mij?

Welke datingsite het beste bij je past is afhankelijk van verschillende dingen, het is verschillend per persoon welke datingsite het beste past. Om een datingsite te kiezen die bij je past is dit voornamelijk afhankelijk van je voorkeuren en intenties. Om erachter te komen welke voorkeuren en intenties je hebt en welke datingsites het beste daarbij passen, is het beste om jezelf een aantal vragen te stellen.

Met deze vragen weet je al snel welke datingsite bij je past:

  • Naar wat voor iemand ben ik op zoek?
  • Wat voor intenties heb ik?
  • In welke doelgroep zoek ik?
  • Welke datingsites zijn er in de doelgroep waar ik zoek?

Als je deze vragen hebt beantwoordt is het een stuk duidelijker welke datingsite je moet kiezen. Wanneer je de doelgroep hebt bepaald waarin je zoekt weet je al bijna direct welke datingsites daarbij passen.

Datingsites worden verdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er speciale datingsites voor alleenstaande ouders, hoger opgeleiden, christelijke singles en 50-plussers. Beschik je bijvoorbeeld over een hbo-diploma? Dan doe je er goed aan om je aan te melden bij een datingsite die voor hoger opgeleiden is. Ben je bijvoorbeeld een 50-plusser? Dan is het beste om je aan te melden op een datingsite voor 50-plussers.

Datingsites worden verdeeld in deze categorieën:

Waarom een datingsite kiezen die bij je past?

Je vraagt je het misschien wel af: waarom een datingsite kiezen die bij je past? Waarom word ik niet lid van een willekeurige datingsite? En ik zie wel of ik succesvol wordt. Om succesvol te worden op een datingsite is het van groot belang dat je je niet op een willekeurige datingsite aanmeldt, maar op een datingsite die bij je past. Wanneer je lid wordt van een datingsite die bij je past heb je veel meer kans om succesvol te worden. Je hebt ruim 5 keer meer kans om de liefde te vinden wanneer je een datingsite kiest die bij je past! Dit komt doordat je bij je doelgroep zit en daarom met gelijkgestemde singles in contact komt.

Op een datingsite die bij je past kom je mensen tegen die bij jouw doelgroep horen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een serieuze relatie? Dan meld je je aan op een datingsite voor serieuze relaties en kom je op de datingsite alleen leden tegen die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie, en niet op zoek zijn naar spannende dates.

Datingsites vergelijken

Om een datingsite te kiezen die bij je past, kun je ook datingsites vergelijken. Door datingsites te vergelijken kom je er precies achter wat je van een datingsite kunt verwachten en weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Hieronder is een datingsite vergelijker te vinden. In de vergelijker kun je precies aangeven wat je intenties en voorkeuren zijn, waarna je datingsites krijgt te zien die het beste bij je voorkeuren en intenties passen.

3 Tips om erachter te komen welke datingsite bij je past

Hierboven heb je al gelezen hoe je erachter kunt komen welke datingsite bij je past. Maar je weet nog niet precies welke datingsite je moet kiezen. Daarom lees je hier 3 tips om erachter te komen welke datingsite bij je past en waar je op moet letten wanneer je een datingsite kiest.

Tip 1: Lees de reviews van de datingsite

Als je een datingsite op het oog hebt, maar je weet nog niet of de datingsite precies bij je past, is het verstandig om reviews te lezen van de datingsite. Wanneer je een review van een datingsite leest kom je erachter wat de doelgroep van de datingsite is, hoe populair de datingsite is, lees je gebruikservaringen en weet je voor welke intentie de datingsite is bedoeld. Kortom, je komt erachter of de datingsite bij je past of niet.

Reviews van datingsites kun je overal op het internet lezen. Je hoeft enkel de naam van de datingsite in Google op te zoeken en je komt veel reviews van de datingsite tegen.

Tip 2: Kies voor een betaalde datingsite

Ben je op zoek naar een serieuze relatie of een serieuze datingsite? Dan adviseer ik je om voor een datingsite te kiezen waarvoor je moet betalen. Wanneer je je aanmeldt op een datingsite waarvoor je moet betalen vind je andere singles die ook hun best doen om de liefde te vinden, ze investeren namelijk erin. Ook zie je op een betaalde datingsite geen inactieve- of verouderde profielen. Dit komt doordat een lidmaatschap is afgelopen en de persoon reageert niet meer wordt het profiel verwijderd.

Bij veel gratis datingsites vind je veel nepprofielen en inactieve profielen, het kost je dan veel tijd om iemand te vinden die wel actief op zoek is naar de liefde. Je kunt dus beter een paar tientjes neerleggen voor een datingsite dan dat je tijd verspilt.

Tip 3: Kies voor een populaire datingsite

Als je actief op zoek bent naar de liefde adviseer ik je om je aan te melden op een populaire datingsite. Het heeft veel voordelen om je aan te melden op een populaire datingsite, zo heb je genoeg keuze tussen singles en hoef je niet uit een paar singles te kiezen waar sprake van is op een minder populaire datingsite. Een ander voordeel is dat populaire datingsites een goede klantenservice hebben die bijna elke dag bereikbaar is.

Populaire datingsites hebben een erg goed matchingssysteem. Je wordt met andere leden gematcht op grond van interesses, intenties en hobby’s. Minder populaire datingsites hebben vaak een minder goed matchingssysteem.

Als je je aanmeldt op een datingsite moet je er dus op letten dat het een populaire datingsite is.

Lees ook: de 15 beste & populairste datingsites in Nederland!

Deze datingsites passen misschien bij je

Parship – voor wie een serieuze relatie zoekt

parship

De datingsite Parship is voor mensen die een serieuze relatie zoeken, het is de nummer 1 datingsite voor serieuze relaties. Op Parship heb je veel kans om succesvol te worden, meer dan 1 op de 3 leden wordt succesvol! Dit slagingspercentage is een stuk hoger dan datingsites.

Je wordt gematcht met andere leden door een uitgebreid matchingssysteem, hierdoor vind je leden die passen bij je voorkeuren, levensstijl en karakter. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

76% van de leden op Parship is boven de 30 jaar en de meeste leden zijn tussen de 30 en 50 jaar. Je kunt Parship volledig gratis proberen.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is bedoeld voor iedereen, iedereen is welkom op de datingsite. De datingsite Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, meer dan 1.6 miljoen Nederlanders zijn al ingeschreven geweest. Al 10 jaar op rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Op Relatieplanet vind je snel leden die bij je passen door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Daarnaast maakt Relatieplanet gebruik van uitgebreide profielen, hierdoor kom je er snel achter of iemand bij je past.

De meeste leden op de datingsite zijn tussen de 35 en 65 jaar, maar buiten die leeftijdscategorie zijn ook veel leden te vinden.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

EliteDating – voor hoogopgeleide en carrière gerichte singles

elitedating

EliteDating is de perfect ontmoetingsplek voor hoogopgeleide en carrièregerichte singles. Het is één van de beste datingsite voor hoger opgeleiden.

Op EliteDating word je gematcht met andere leden door een matchingssysteem. Door dit matchingssysteem vind je leden die echt bij je passen en hoef je niet lang te zoeken naar een leuk iemand. Door dit matchingssysteem heb je veel kans om succesvol te worden, elke maand vinden meer dan 2500 leden de liefde op de datingsite.

Ongeveer 90% van de leden is ouder dan 30 jaar en 7 op de 10 leden heeft een universitaire opleiding afgerond.

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

50plusmatch – de beste datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

50plusmatch is een datingsite die uitsluitend voor 50-plussers is bedoeld. Ben je een 50-plusser? Dan is 50plusmatch de datingsite waar jij je op moet aanmelden. 50plusmatch is door verschillende consumentprogramma’s tot beste datingsite uitroepen. Zo is 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Kassa, is 50plusmatch als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen door het consumentenprogramma Rader en is 50plusmatch als beste datingsite uitgeroepen door Thuiswinkel Awards. Leden beoordelen de datingsite gemiddeld met 8.4.

Leden op 50plusmatch zijn actief op zoek naar een relatie, per jaar worden er meer dan 8 miljoen berichten verstuurd tussen de leden. Je kunt gemakkelijk in contact komen met andere leden op de datingsite, door de goedwerkende chat op de datingsite verstuur je gemakkelijk berichten.

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

Lexa – voor wie singles wil ontmoeten in zijn regio

lexa

Op zoek naar singles in je omgeving? Dan moet je op Lexa zijn. Lexa is voor degene die singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Door een uitgebreide zoekfilter vind je gemakkelijk andere leden in je omgeving.

Daarnaast kun je gebruik maken van de dating app van Lexa. De dating app van Lexa is één van de beste en populairste dating apps. Met de app kun je nog gemakkelijker mensen vinden in je omgeving.

Lexa is één van de veiligste datingsites. Alle profielen op de datingsite zijn geverifieerd en met speciale instellingen krijg je meer controle over je privacy. Zo kun je anoniem blijven op de datingsite en je profiel alleen zichtbaar maken voor mensen waarin je interesse hebt.

Lexa is net zoals Relatieplanet een datingsite voor iedereen. Het maakt niet uit wie of hoe je bent, je bent altijd welkom op Lexa. Het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

5 comments

  1. Dankzij dit artikel ben ik er achter gekomen dat de datingsite Parship voor mij is bedoeld, ik ben namelijk op zoek naar een serieuze relatie.

  2. Ik heb een hbo, de datingsite EliteDating past het beste bij mij. Dit artikel heeft me erg geholpen om een datingsite te kiezen die bij me past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.