vriendin gezocht

Op zoek naar een datingsite maar weet je niet welke datingsite bij je past? Er zijn tegenwoordig zoveel datingsites dat je niet goed meer kan weten welke datingsites past bij mij. Hoe weet je nu bij welke datingsite je moet zijn als je singles wil ontmoeten met dezelfde intenties en interesses? In dit artikel ga je ontdekken welke datingsite bij je past.

Welke datingsite past bij mij?

Welke datingsite het beste bij je past is afhankelijk van verschillende dingen, het is verschillend per persoon welke datingsite het beste past. Om een datingsite te kiezen die bij je past is dit voornamelijk afhankelijk van je voorkeuren en intenties. Om erachter te komen welke voorkeuren en intenties je hebt en welke datingsite het beste daarbij past is het beste om jezelf een aantal vragen te stellen. Wanneer je deze vragen stelt aan jezelf weet je al snel welke datingsite bij je past:

  • Naar wat voor iemand ben ik op zoek?
  • Wat voor intenties heb ik?
  • In welke doelgroep zoek ik?
  • Welke datingsites zijn er in de doelgroep waar ik zoek?

Als je deze vragen hebt beantwoord is het een stuk duidelijker welke datingsite je moet kiezen. Wanneer je de doelgroep hebt bepaald waarin je zoekt weet je al bijna direct welke datingsites bij je passen. Datingsites worden verdeeld in verschillende categorieën. Beschik je bijvoorbeeld over een hbo-diploma? Dan doe je er goed aan om je aan te melden bij een datingsite die voor hoogopgeleiden is.

Datingsites worden verdeeld in deze categorieën:

4 Tips om erachter te komen welke datingsite bij je past

Hierboven heb je al gelezen hoe je erachter kan komen welke datingsite bij je past. Maar je weet nog niet precies welke datingsite je moet kiezen. Hier lees je 4 tips om erachter te komen welke datingsite bij je past en waar je op moet letten als je een datingsite kiest.

Tip 1: Lees de reviews van de datingsite

Als je een datingsite op het oog hebt is het verstandig om eerst de reviews te lezen van de datingsite. Zo kom je erachter hoe de datingsite is en weet je wat je van de datingsite kan verwachten. Zo kom je te weten of de datingsite een aanrader is of niet.

Stel je leest op het internet dat een datingsite vol nepprofielen staat weet je direct dat deze datingsite niet voor jou is.

Tip 2: Kies voor een betaalde datingsite

Ben je op zoek naar een serieuze relatie of een serieuze datingsite? Dan adviseer ik je om voor een datingsite te kiezen waar je voor moet betalen. Wanneer je je aanmeldt op een datingsite waar je voor moet betalen vind je andere singles die hun best doen om de liefde te vinden, omdat ze er namelijk in investeren. Ook zie je op een datingsite waar je voor moet betalen geen inactieve- of verouderde profielen. Dit komt doordat als een lidmaatschap is afgelopen en de persoon reageert niet meer wordt het profiel verwijderd.

Bij veel gratis datingsites vind je veel nepprofielen en inactieve profielen, het kost je dan veel tijd om iemand te vinden die wel actief op zoek is naar de liefde. Je kan dus beter een paar tientjes neerleggen voor een datingsite dan dat je tijd verspilt.

Tip 3: Kies voor een populaire datingsite

Als je actief op zoek bent naar de liefde adviseer ik je om je aan te melden op een populaire datingsite. Het heeft veel voordelen om je aan te melden op een populaire datingsite, zo heb je genoeg keuze tussen singles en hoef je niet uit maar een paar singles te kiezen waar op een minder populaire datingsite sprake van is. Een ander voordeel is dat populaire datingsites een goede klantenservice hebben die bijna elke dag bereikbaar is.

Populaire datingsites hebben een erg goed matching systeem. Je wordt met andere leden gematcht op grond van je interesses, intenties en hobby’s. Minder populaire datingsites hebben vaak een minder goed matching systeem.

Als je je aanmeldt op een datingsite moet je dus er op letten dat het een populairste datingsite is.

Lees ook: de 15 beste & populairste datingsites in Nederland!

Tip 4: vergelijk datingsites

De laatste tip wat ook gelijk een belangrijke tip is. Het is slim om datingsites te vergelijken. Zo kom je er precies achter welke datingsite het beste bij je past. Wanneer je datingsites vergelijkt kom je er precies achter wat je van een datingsite kan verwachten en weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Datingsites vergelijken kan je gemakkelijk op deze site doen. Op deze site kan je een datingsite vergelijker gebruiken, in de vergelijker kan je gemakkelijk aangeven welke intenties je hebt en welke doelgroep je zoekt.

Klik hier om datingsites te vergelijken!

Deze datingsites passen misschien bij je

Parship – voor wie een serieuze relatie zoekt

parship

De datingsite Parship is voor mensen die een serieuze relatie zoeken. Parship is de nummer 1 in serieuze relaties. Op Parship heb je veel kans om succesvol te worden, meer dan 1 op de 3 leden wordt succesvol! Dit succes aantal is een stuk hoger dan datingsites. Parship is één van de beste datingsites.

Je wordt gematcht met andere leden door een uitgebreid matchingsysteem, hierdoor vind je leden die passen bij je voorkeuren, levensstijl en karakter. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kan je direct een berichtje sturen.

De meeste leden op Parship zijn boven de 30 jaar, om precies te zijn is 76% van de leden ouder dan 30 jaar. Je kan Parship volledig gratis proberen.

Gratis aanmelden op Parship! ➟

Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is bedoeld voor iedereen, iedereen is welkom op de datingsite. De datingsite Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, meer dan 1.6 miljoen Nederlanders zijn al ingeschreven geweest. Al 10 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Op Relatieplanet vind je snel leden die bij je passen door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Daarnaast maakt Relatieplanet gebruik van uitgebreide profielen, hierdoor kom je er snel achter of iemand bij je past.

De meeste leden op de datingsite zijn tussen de 35 en 65 jaar, maar buiten die leeftijdscategorie zijn ook veel leden te vinden.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

EliteDating – voor hoogopgeleide en carrière gerichte singles

elitedating

EliteDating is voor mensen die hoogopgeleid zijn of carrière gericht zijn. Het is de perfect ontmoetingsplek voor hoogopgeleide en carrière gerichte singles. EliteDating is één van de beste datingsite voor hoger opgeleiden.

Op EliteDating word je gematcht met andere leden door een matchingsysteem. Door dit matchingsysteem vind je leden die echt bij je passen en hoef je niet lang te zoeken naar een leuk iemand. Door dit matchingsysteem heb je veel kans om succesvol te worden, elke maand vinden meer dan 2500 leden de liefde op de datingsite.

Ongeveer 90% van de leden is ouder dan 30 jaar en 7 op de 10 leden heeft een universitaire opleiding afgerond.

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

50plusmatch – de beste datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

50plusmatch is een datingsite die uitsluitend voor 50-plussers is. Ben je een 50-plusser? Dan is 50plusmatch de datingsite waar jij je op moet aanmelden. 50plusmatch is door verschillende consumentprogramma’s als beste datingsite uitroepen. Zo is 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Kassa, is 50plusmatch als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen door het consumentenprogramma Rader en is 50plusmatch als beste datingsite uitgeroepen door Thuiswinkel Awards. Leden beoordelen de datingsite gemiddeld met 8.4.

Leden op 50plusmatch zijn actief op zoek naar een relatie, per jaar worden er meer dan 7 miljoen berichten verstuurd tussen de leden. Je kan gemakkelijk in contact komen met andere leden op de datingsite, door de goedwerkende chat op de datingsite verstuur je gemakkelijk berichten.

Gratis aanmelden op 50plusmatch! ➟

Lexa – voor wie singles wil ontmoeten in zijn regio

lexa

Lexa is net zoals Relatieplanet een datingsite voor iedereen. Op zoek naar singles in je omgeving? Dan moet je op Lexa zijn. Lexa is voor degene die singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Door een uitgebreide zoekfilter vind je gemakkelijk andere leden in je omgeving.

Daarnaast kan je gebruik maken van de dating app van Lexa. De dating app van Lexa is één van de beste dating apps. Met de app kan je nog gemakkelijker mensen vinden in je omgeving.

Lexa is één van de veiligste datingsites. Alle profielen op de datingsite zijn geverifieerd en met speciale instellingen kan je meer controle krijgen over je privacy. Zo kan je anoniem blijven op de datingsite en je je profiel alleen zichtbaar maken voor mensen waarin je interesse hebt.

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

5 comments

  1. Dankzij dit artikel ben ik er achter gekomen dat de datingsite Parship voor mij is bedoeld, ik ben namelijk op zoek naar een serieuze relatie.

  2. Ik heb een hbo, de datingsite EliteDating past het beste bij mij. Dit artikel heeft me erg geholpen om een datingsite te kiezen die bij me past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.