weetwiejedate

WeetWieJeDate is de online datingsite voor Nederlandse en Belgische singles. Iedereen is welkom op de datingsite. Bij WeetWieJeDate kan je terecht voor een vaste relatie, mailcontact of alleen een date. Bij de datingsite kan je 100% veilig daten. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd, dit voorkomt dat je nepprofielen tegenkomt op de datingsite. Zo kan je daten met een gerust hart. Ben je nieuw in de online datewereld? Dan is WeetWieJeDate de datingsite waar je moet zijn.

Probeer het nu gratis uit! ➟

Inschrijven bij WeetWieJeDate

Je schrijft je snel en gemakkelijk in op WeetWieJeDate. Met een paar gegevens ben je al ingeschreven, je geeft een e-mailadres op, je vult een nickname, wachtwoord, geboortedatum in en je kiest een geslacht. Met deze stappen ben je al ingeschreven.

weetwiejedateWanneer je bent ingeschreven ga je direct een profiel maken. Je kan 8 verschillende elementen invullen, wanneer je alle 8 elementen invult heb je een volledig ingevuld profiel waarmee je het meeste succes hebt. Je vult je basisgegevens in, beschrijft je uiterlijk en levensstijl. Vertelt wat over jezelf, hoe je bent en wat je normen en waarden zijn. Vervolgens geef je aan wat je positieve en negatieve punten zijn, beschrijf je wat je toekomstplannen zijn en beschrijf je hoe je ideale partner moet zijn.

Als je de 8 verschillende elementen hebt ingevuld heb je een volledig ingevuld profiel. Met een volledig ingevuld profiel heb je de meeste kans om succesvol te worden omdat andere leden in je profiel kunnen lezen hoe en wie je bent en vervolgens een berichtje sturen.

Het aanmelden op de datingsite en een profiel maken duurt nog geen 10 minuten. Waarna je de datingsite direct kan gaan gebruiken.

Wat is de doelgroep?

WeetWieJeDate richt zich niet op een specifieke doelgroep, iedereen is welkom op de datingsite. Het maakt niet uit welke geaardheid, uiterlijk of leeftijd je hebt. Leden van de datingsite zijn op zoek naar een vaste relatie, mailcontact of een date. WeetWieJeDate is voor Nederlandse en Belgische singles.

Op WeetWieJeDate zijn ongeveer 20.000 singles actief en is een snelgroeiende datingsite. Er is een gelijke verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen, 52% van de leden zijn vrouwen en 48% zijn mannen. Leden die zijn ingeschreven op WeetWieJeDate wonen door heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar je woont, je kan altijd singles bij je in de buurt vinden.

Lees ook: De 15 beste en populairste datingsites!

Soorten lidmaatschappen

Wanneer je je aanmeldt kan je dit gratis doen, zo kan je kijken of de datingsite wel echt bij je past en kan je volledig gratis op zoek gaan naar leden die bij je passen. Met een gratis lidmaatschap kan je onbeperkt profielen bekijken, berichten lezen van exclusieve leden en interesse tonen in andere leden. Maar wanneer je alles uit de datingsite wilt halen, bijvoorbeeld wanneer je wilt chatten met andere leden moet je een lidmaatschap afsluiten. Je kan verschillende lidmaatschappen afsluiten. Je kan een Full Membership lidmaatschap afsluiten, maar wil je van nog meer functies gebruik maken dan kan je een Exclusive Membership lidmaatschap afsluiten.

Met een Full Membership lidmaatschap kan berichten lezen en versturen, onbeperkt (webcam) chatten, zien wie je profiel heeft bezocht, zien wie Full Member is, onbeperkt profielen bekijken en onbeperkt foto’s bekijken.

Wil je toegang krijgen tot nog meer functies moet je naast een Full Membership lidmaatschap een Exclusive Membership lidmaatschap afsluiten. Met een Exclusive Membership kan je contact leggen met gratis leden, kom je hoger in zoekresultaten, leesbevestigingen op berichten, profielen anoniem bekijken en kan je zien wie jou heeft geblokkeerd.

Kosten van lidmaatschappen

Je kan WeetWieJeDate gratis gebruiken, zo kan je kijken of de datingsite wel bij je past. Echter als gratis lid heb je toegang tot minder functies dan wanneer je een lidmaatschap afsluit. Wil je dus van alle functies gebruik maken, bijvoorbeeld chatten moet je een lidmaatschap afsluiten.

Je kan een Full Membership (lidmaatschap) afsluiten voor verschillende periodes, voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Wanneer je voor een wat langere periode kiest is dit per maand een stuk goedkoper.

1 maand voor €29,50

3 maanden voor €19,95 per maand

6 maanden voor €14,95 per maand

Voor een Exclusive Memberschip waarmee je tot nog meer functies toegang hebt betaal je €9,95 per maand.

Je kan betalen met iDEAL en PayPal

Gratis aanmelden op WeetWieJeDate! ➟

Hoe populair is WeetWieJeDate?

Volgens bronnen op het internet zijn er meer dan 20.000 leden actief op WeetWieJeDate en het ledenaantal groeit hard. Het is een snelgroeiende datingsite. WeetWieJeDate is niet één van de populairste datingsites van Nederland maar de datingsite is wel redelijk populair.

Voor de rest zijn er weinig gegevens bekend over de populariteit van WeetWieJeDate, de datingsite doet er wel alles aan om zo groot mogelijk te worden.

Handige functies

Je kan van een paar handige functies gebruik maken wanneer je lid bent op de datingsite. De functies maken het online daten nog gemakkelijker. Met deze functies kan je gemakkelijk andere leden vinden en sneller contact leggen met leden.

Eén van de functies is speed date. Het werkt zo, je ziet een foto van iemand vervolgens geef je aan of je deze persoon leuk vindt of niet. Wanneer je een persoon leuk hebt gevonden en die persoon heeft jou ook leuk gevonden krijg je hier een melding van. Waarna je een berichtje kan sturen. Met deze functie kan je heel gemakkelijk en snel andere leden beoordelen.

Een andere leuke functie waarvan je gebruik kunt maken is de functie anoniem zoeken. Wanneer je iemands profiel bezoekt kan de andere persoon dit niet zien. Wanneer je deze functie niet gebruikt kan iemand zien dat je zijn of haar profiel hebt bezocht. Het is een handig functie als je anoniem wilt blijven. Deze functie is redelijk uniek, niet veel andere datingsites hebben deze functie beschikbaar.

Een andere leuke functie die het waard is om te melden is dat je hoger in zoekresultaten kan komen. Wanneer je een Exclusive Membership afsluit kom je hoger in de zoekresultaten waardoor je meer profielbezoeken en berichten krijgt. Als je meer aandacht wilt krijgen van andere leden is dit de ideale functie.

weetwiejedate

Review WeetWieJeDate

Pluspunten

  • Veel functies
  • Lay-out
  • Veilig

Minpunten

  • Veel lidmaatschappen die je kan afsluiten, dit kan zorgen voor wat verwaring.

Populariteit score: 3.7/5

Het is een redelijke populaire datingsite maar het is niet één van de populairste datingsites. Er zijn meer dan 20.000 singles lid van de datingsite en het ledenaantal groeit snel. Volgens bronnen is het één van de snelst groeiende datingsites.

Gebruiksgemak score: 4.1/5

Je ervaart veel gebruiksgemak als je de datingsite WeetWieJeDate gebruikt, alles is overzichtelijk en duidelijk. De lay-out van de datingsite is gebruiksvriendelijk. Echter is er geen dating app beschikbaar maar de website is wel goed bereikbaar voor mobiel verkeer.

Functionaliteiten score: 4.5/5

Je kan van veel functies gebruik maken. De functies maken de datingsite nog leuker en maken het contact leggen met andere leden nog gemakkelijker. Je kan bijvoorbeeld van deze leuke functies gebruik maken: Speed date, anoniem zoeken, hoger in zoekresultaten en er is een mogelijkheid tot webcam chatten.

Kosten score: 4/5

De kosten van een abonnement op WeetWieJeDate zijn niet hoog, de prijzen van een lidmaatschap zijn gemiddeld in verhouding met andere datingsites. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed, je kan van veel functies gebruik maken tegen niet al te hoge kosten. Echter je moet meerdere lidmaatschappen afsluiten om van alle functies gebruik te kunnen maken. Daarover kan soms nog wel wat verwarring over ontstaan.

Eindoordeel: WeetWieJeDate is een leuke en goede datingsite. Je hebt veel gebruiksgemak en je kan veel functies gebruiken. Alleen de datingsite is niet erg populair, dit is wel een minpuntje aan de datingsite echter zijn er genoeg singles te vinden op de datingsite. De kosten zijn gemiddeld in vergelijking met andere datingsite. Alleen over lidmaatschappen kan nog wat verwarring ontstaan, je moet namelijk meerdere abonnementen afsluiten om toegang te krijgen tot alle functies. WeetWieJeDate is de datingsite die je moet uitproberen, vooral als je nieuw bent in het online daten. Het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Gratis aanmelden op WeetWieJeDate! ➟

Hoe veilig is WeetWieJeDate?

Veiligheid en anonimiteit staan voorop bij WeetWieJeDate. De klantenservice van WeetWieJeDate doet er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken. Hieronder lees je wat voor maatregelen de datingsite allemaal neemt zo dat de datingsite volledig veilig is.

Alle profielen op de datingsite worden handmatige gecontroleerd, dit voorkomt dat je in contact komt met nepprofielen. Zo kan je daten met een gerust hart.

De datingsite maakt gebruik van een SLL-certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat de website beveiligd is door middel van https. Https zorgt ervoor dat derden niet mee kunnen lezen met jouw gegevens, wel zo veilig toch? Dat een website beveiligd is kan je zien aan het slotje in de zoekbalk.

Ook geeft de datingsite tips hoe je het beste veilig kunt daten. Denkt je dat je wordt opgelicht of er sprake van datingfraude is, dan is het verstandig om de tips even door te lezen. De tips kan je vinden onderaan iedere pagina van de datingsite onder het kopje veiligheidstips.

Altijd en overal daten

Helaas is er geen dating app beschikbaar van WeetWieJeDate maar de website is voor ieder apparaat bereikbaar. Er wordt een aangepaste variant getoond van de website aan smartphones en tablets. Zo kan je de datingsite goed bereiken en kan je toch altijd en overal daten.

Uitschrijven

Wanneer je wilt stoppen met online daten omdat je de ware hebt gevonden of wat voor reden dan ook is het verstandig om je uit te schrijven. Het uitschrijven gaat heel gemakkelijk, door een paar klikken ben je al uitgeschreven van WeetWieJeDate.

Je kan er ook voor kiezen om je profiel te deactiveren, dan word je profiel tijdelijk niet meer op de site getoond. Dit is handig wanneer je even wilt stoppen met het online daten maar je niet wilt uitschrijven van de datingsite. Echter als je helemaal wilt stoppen is het verstandiger om je uit te schrijven.

Uitschrijven doe je zo: Je gaat naar instellingen, vervolgens naar profiel verwijderen, klik vervolgens op “of je profiel verwijderen” en geef vervolgens nog een reden op tot verwijdering. Wanneer je deze aanwijzingen volgt ben je binnen een paar minuten uitgeschreven.

WeetWieJeDate klantenservice

Je kan de klantenservice van WeetWieJeDate gemakkelijk bereiken. Dit doe je door middel van een contactformulier. Heb je een vraag? Dan is het verstandiger om eerst op de pagina met veel gestelde vragen te kijken. Staat je vraag daar niet bij, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Helaas is de klantenservice niet bereikbaar per telefoon, je moet het doen met een contactformulier. Het contactformulier kan je op de website vinden.

Email: klantenservice@dimexonline.nl

Adres: Postbus 1000

t.a.v. Box D325

2260BA Leidschendam

Probeer het nu gratis uit! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.