vreemdgaan apps

Op zoek naar een vreemdgaan app? In dit artikel lees je wat de 10 beste vreemdgaan apps zijn! Via deze apps kun je gemakkelijk vreemdgaan; je meldt je aan op een vreemdgaan app, zoekt naar iemand, stuurt een berichtje en binnen de kortste keren ben je succesvol geworden.

Je bent wellicht niet gelukkig met je seksleven of je vindt je huidige partner saai worden. Je wilt wellicht je seksleven een boost gegeven, dit kan gemakkelijk op vreemdgaan apps. Op een vreemdgaan app heb je snel iemand gevonden die bij je past en waarmee je gemakkelijk kunt vreemdgaan. Aan het einde van dit artikel lees je ook 7 tips om veilig vreemd te gaan, deze tips moet je hebben gelezen!

De 10 beste vreemdgaan apps

1. Victoria Milan – de #1 in buitenechtelijke affaires

victoria milan app

Victoria Milan is de beste app wanneer je wilt vreemdgaan, het is de nummer 1 Nederlandse app voor buitenechtelijke affaires en spannende dates. De slogan van Victoria Milan luidt dan ook: herleef de passie, begin een affaire. Victoria Milan is een populaire vreemdgaan app in Nederland, het telt meer dan 300.000 Nederlandse gebruikers die vreemd willen gaan. Wereldwijd telt Victoria Milan meer dan 6 miljoen leden.

Op Victoria Milan hoef je niet bang te zijn dat je betrapt wordt, je kunt veilig en anoniem van de app gebruik maken. Victoria Milan gegarandeerd privacy en discretie aan de gebruikers van de app. In de app kun je van speciale tools gebruik maken waarmee je volledig anoniem blijft. Zo hoef je niet bang te zijn dat je betrapt wordt door je partner.

Op zoek naar een vreemdgaan app? Victoria Milan is de beste vreemdgaan app!

Lees meer informatie van Victoria Milan! >

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

2. Novamora – snel en gemakkelijk vreemdgaan

novamora app

Novamora is een erg goede dating app om vreemd te gaan, dit komt omdat Novamora razend populair is in Nederland. Je hebt op Novamora snel iemand gevonden waarmee je kunt vreemdgaan, dit doe je namelijk door een geavanceerde zoekfilter. Bovendien kom je door de goedwerkende chat op Novamora snel in contact met leden en heb je snel een spanende date afgesproken.

Novamora is een razend populaire dating app en datingsite in Nederland om vreemd te gaan, dagelijks melden meer dan 1000 nieuwe leden zich aan. De datingsite adverteert op veel kanalen om meer leden te werven, zo adverteert Novamora op radio, tv en op reclameborden.

Je kunt veilig daten op Novamora en je hoeft niet bang te zijn dat om betrapt te worden, je kunt je inschrijven met een verzonnen profielnaam en je profiel kun je geheel anoniem maken.

Wil je snel en gemakkelijk vreemdgaan? Dan moet je op Novamora zijn!

Lees meer informatie van Novamora! >

Gratis aanmelden op Novamora!

3. Second Love– een veilige vreemdgaan app en site

second love app

Second Love is voor mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Op Second Love kun je gemakkelijk mensen vinden die ook op zoek zijn naar een spannende affaire of avontuur, buiten de relatie om.

Je wordt op Second Love niet betrapt, op de site en app zijn geen pottenkijkers te bekennen, je vindt alleen mensen die vreemd willen gaan. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en kun je je eigen profiel beheren. Je kunt op Second Love veilig op zoek gaan naar een spannende affaire of avontuur.

Second Love is een erg ervaren datingsite en app, er zijn al veel mensen via Second Love vreemdgegaan. Bovendien is Second Love in meer dan 10 landen actief als vreemdgaan app en site.

Lees meer informatie van Second Love! >

Gratis aanmelden op Second Love!

4. Ondeugend Daten – hier word je altijd succesvol

ondeugend daten app

Met de dating app van Ondeugend Daten hoef je niet bang te zijn dat je onsuccesvol blijft in het vreemdgaan, op Ondeugend Daten vind je altijd wat je zoekt. Vreemdgaan gaat erg gemakkelijk op de dating app, door een paar swipes in de app heb je al leden gevonden die bij je passen en kom je gemakkelijk met leden in contact.

Je maakt van een aantal handige functies gebruik wanneer je gebruik maakt van Ondeugend Daten. Zo kun je gebruik maken van een geavanceerde zoekfilter om snel leden te vinden die bij je passen en kun je andere leden snel beoordelen door de functie fotozapper.

Ondeugend Daten is veilig, anoniem en discreet. Het is een 100% veilige dating app waarop je gemakkelijk kunt vreemdgaan.

Lees meer informatie van Ondeugend Daten! >

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

5. Mysecretdate – spannend vreemdgaan

mysecretdate

Op zoek naar een spannende date of wil je vreemdgaan? Mysecretdate is voor iedereen die naar een ondeugende en spannende date op zoek is. Het maakt niet uit of je single bent of een relatie hebt, op Mysecretdate wordt de ultieme droom werkelijkheid.

Op Mysecretdate kun je snel en gemakkelijk vreemdgaan, binnen 3 stappen ga je al vreemd. Eerst maak je een gratis profiel aan, je profiel blijft volledig anoniem en wordt niet weergegeven in zoekmachines. De tweede stap is op zoek gaan naar de geheime date, dit heb je al snel gedaan. Tenslotte bij de derde stap stuur je een berichtje naar iemand en spreek een geheime date af. Met deze stappen heb je snel een spannende date gevonden om vreemd te gaan. Het aanmelden is volledig gratis op Mysecretdate.

Lees meer informatie van Mysecretdate! >

Gratis aanmelden op Mysecretdate!

6. Ashley Madison – een erg handige dating app speciaal voor vreemdgaan

ashley madison

Ashley Madison is een erg goede dating app om vreemd te gaan, net zoals de bovenstaande dating apps. De dating app Ashley Madison is speciaal bedoeld voor vreemdgangers, dit is namelijk aan alles te merken. Zo is bijvoorbeeld het icoon van de app anoniem gemaakt, zo ziet je partner niet direct dat je een vreemdgaan app op je telefoon hebt staan.

Al meer dan 1 miljoen mensen hebben de dating app gedownload in Google Play, dit maakt Ashley Madison tot één van de populairste vreemdgaan apps. Je ontmoet veel leuke mannen en vrouwen op de dating app waarmee je snel een afspraakje maakt om vreemd te gaan.

Lees meer informatie van Ashley Madison! >

Gratis aanmelden op Ashley Madison!

7. C-date – voor wie op zoek is naar intieme contacten

c-date

Voor intieme contacten of om vreemd te gaan moet je bij C-date zijn. C-date is wereldwijd een populaire datingsite en dating app voor mensen die op zoek zijn naar spannende avonturen. Zo is C-date bedoeld voor casual dates, spannende dates en om vreemd te gaan. Dagelijks melden er 25.000 nieuwe mensen zich aan bij C-date en het telt wereldwijd meer dan 36 miljoen leden.

Als je de app C-date gebruikt heb je veel kans om succesvol te worden, ruim 72% van de leden slaagt al in de eerste maand! Dit komt onder andere door de handige functionaliteiten in de app en doordat veel mensen actief van de dating app gebruik maken.

Bovendien is het gebruik van C-date volledig veilig en kun je op een anonieme manier communiceren.

Lees meer informatie van C-date! >

Gratis aanmelden op C-date!

8. Gleeden – vreemdgaan app met meer dan 6 miljoen leden

gleeden

Gleeden is een dating app die speciaal voor buitenechtelijke ontmoetingen is bedoeld. Het is bedacht door vrouwen en het telt op dit moment meer dan 6 miljoen leden. Of je nu op zoek bent naar een buitenechtelijk avontuur bij jou in de buurt of aan de andere kant van de wereld, je kunt Gleeden overal ter wereld gebruiken.

De dating app heeft een goede beveiliging waardoor je gegevens goed bewaard blijven. Bovendien kun je van functies gebruik maken waarmee je volledig anoniem blijft.

Voor vrouwen is de dating app volledig gratis te gebruiken.

9. Lexa – een erg populaire dating app in Nederland

lexa app

Lexa is in Nederland een erg populaire dating app, het telt meer dan honderdduizenden leden. Het bestaat al sinds 2002 en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het online daten. Hierdoor is Lexa één van de beste dating apps in Nederland.

Lexa is voornamelijk bedoeld voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, dates of een relatie. Maar het kan ook voor vreemdgaan gebruikt worden, onlangs dat het hier hoofdzakelijk niet voor bedoeld is. Doordat Lexa razend populair is ontmoet je veel mensen die goed bij je passen en misschien wel met je willen vreemdgaan.

Lees meer informatie van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

10. Tinder – ook om vreemd te gaan

tinder

Iedereen heeft wel van Tinder gehoord, het is namelijk wereldwijd de populairste dating app. Iedere single heeft Tinder al wel eens gedownload en er gebruik van gemaakt. Iedere dag zorgt Tinder voor 26 miljoen matches en heeft al voor meer dan 20 miljard matches gezorgd.

Eveneens als Lexa is Tinder ook niet specifiek bedoeld om vreemd te gaan, maar doordat Tinder enorm populair is kun je de app gemakkelijk gebruiken om vreemd te gaan.

Je ontmoet op Tinder heel gemakkelijk mensen waarmee je kunt vreemd gaan. Je beoordeelt andere gebruiken met een vlug beoordelingssysteem. Als je iemand leuk vindt swipe je naar rechts en als je iemand wilt overslaan swipe je naar links. Bij wederzijdse interesse ontstaat een match en kun je berichten naar elkaar versturen.

Lees meer informatie van Tinder! >

Waarom zijn dit de beste vreemdgaan dating apps?

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar wat de beste vreemdgaan apps zijn. Hiervoor hebben wij tientallen apps gedownload en gekeken op welke apps je het beste kunt vreemdgaan.

De bovenstaande dating apps zijn de beste dating apps om vreemd te gaan, dit komt door de populariteit en gebruiksvriendelijkheid van de apps. Bovendien heb je veel kans om succesvol te worden, je ontmoet namelijk snel leden die bij je passen en je legt snel contact.

Veel van de bovenstaande apps zijn gemakkelijk te downloaden in de Play Store of in de App Store. Maar niet alle apps zijn op die plekken te downloaden, sommige apps die op deze pagina vermeldt staan zijn webapps. Je maakt in de browser (bijvoorbeeld Google Chrome) gebruik van de app. Dit erg handig, je hebt namelijk op deze manier minder kans om betrapt te worden door je partner.

Kiezen voor een vreemdgaan datingsite of app?

Je hebt gelezen wat de beste apps zijn om vreemd te gaan, maar enkele van de bovenstaande apps zijn ook datingsites. Nu ben je misschien aan het twijfelen of je moet kiezen voor een vreemdgaan datingsite of een app. Het gebruik van een vreemdgaan datingsite of app heeft allebei voor- en nadelen.

Het voordeel van een vreemdgaan app is dat het erg handig werkt. Door een paar klikken en swipes op het scherm heb je al leuke mensen gevonden waarmee je kunt vreemdgaan. Bovendien gaat het contact leggen met andere gebruikers op een app veel gemakkelijker. Echter het nadeel is dat je partner sneller door kan hebben dat je vreemdgaat, doordat hij of zij ziet dat je een vreemdgaan app op je telefoon hebt staan.

Het voordeel van een vreemdgaan datingsite is dat het online is en je kunt op ieder moment je browsergeschiedenis wissen, zo komt je partner er niet achter dat je lid bent van een vreemdgaan datingsite. Echter werkt een datingsite veel minder goed op je mobiel waardoor je minder gebruiksgemak ervaart.

Of je moet kiezen voor een datingsite of app om vreemd te gaan is afhankelijk van jou. Als je op safe wilt spelen kun je beter gebruik maken van een datingsite, maar als je voor gebruiksvriendelijkheid gaat is een dating app beter.

Lees ook: De 8 beste vreemdgaan datingsites!

Vreemdgaan via een app

Is de sleur in je relatie gekropen of wil je je seksleven een boost geven? Dan kun je een vreemdgaan app gebruiken. Je hoeft tegenwoordig geen geheime relatie te hebben met je buurvrouw of buurman, tegenwoordig kun je gewoon een app downloaden om vreemd te gaan.

Als je een vreemdgaan app hebt gedownload kun je al snel vreemdgaan. Je zoekt op een vreemdgaan app een leuke man of vrouw waarmee je wilt vreemdgaan, je stuurt een berichtje en als je een tijdje contact hebt ga je daten. Zo ga je gemakkelijk vreemd of begin je een buitenechtelijke affaire. Vreemdgaan via een app gaat gemakkelijker dan op een website die voor vreemdgaan bedoeld is.

Op vreemdgaan apps word je gematcht met andere leden of vind je leden door een uitgebreide zoekfilter. Door deze handige systemen vind je snel leden die bij je passen en waarmee je kunt vreemdgaan.

7 tips om veilig vreemd te gaan via een app

Door je partner wil je natuurlijk niet betrapt worden op vreemdgaan of op het feit je een vreemdgaan app op je telefoon hebt staan. Daarom lees je hier 7 tips om veilig vreemd te gaan via een app zodat je niet betrapt wordt.

Tip 1 laat je telefoon niet zomaar aan je partner zien

Als je een vreemdgaan app op je telefoon hebt gedownload is het belangrijk dat je je telefoon niet zomaar aan je partner laat zien. Het beste is om je partner helemaal geen toegang tot je mobiel te geven. Verander eventueel het wachtwoord van je mobiel, zodat je partner niet in je smartphone kan kijken.

Heeft je partner toch toegang tot je mobiel? Verplaats dan het icoon van de app in een speciale map waar je partner de app niet zomaar ziet staan.

Als je partner vraagt om je mobiel te laten zien is het verstandig om hieraan te gehoorzamen, anders is dit verdacht. Maar zorg dat je partner de app niet ziet staan op je mobiel.

Tip 2 zet de notificaties van de app uit

Naast het feit dat je niet zomaar je telefoon aan je partner moet laten zien is het ook slim om de notificaties uit te zetten. Zo heb je nog minder kans dat je partner door krijgt dat je een vreemdgaan app op je telefoon hebt staan.

Het kan zomaar voorkomen dat je partner benieuwd is wat de tijd is en kijkt op jouw mobiel naar de tijd, maar naast de tijd ziet hij of zij ook notificaties van de app. Hierdoor kan je lastige vragen gaan krijgen. Aan de hand van dit voorbeeld is het beter om de notificaties uit te zetten.

De notificaties van een bepaalde app uitzetten doe je bij de instellingen op je telefoon.

Tip 3 blijf contact houden via de vreemdgaan app

Als je een leuke man of vrouw hebt gevonden op een vreemdgaan app en je hebt contact via de app, is het belangrijk dat je contact blijft houden via de app. Wissel geen e-mailadressen of telefoonnummers aan elkaar uit. Dit verkleint de kans dat je betrapt wordt door je partner.

Blijf contact houden via het chatprogramma van de app, heb geen contact met iemand via Whatsapp of een ander bekend chatprogramma. Als je contact hebt met iemand via Whatsapp heb je meer kans dat je partner dit ziet en dan kun je lastige vragen krijgen.

Vreemdgaan apps hebben een goed werkende chat binnen de app, via dat chatprogramma kun je contact hebben met andere gebruikers van de app.

Tip 4 gebruik je telefoon niet meer dan normaal

Als je een vreemdgaan app op je telefoon hebt geïnstalleerd is het belangrijk dat je niet meer dan normaal gebruik maakt van je telefoon, onlangs dat je misschien heel enthousiast bent omdat je een vreemdgaan app hebt geïnstalleerd.

Als je meer dan normaal van je telefoon gebruik gaat maken kan je partner dit gaan opvallen en kan lastige vragen gaan stellen. De tijd die je normaal aan Instagram besteedt, kun je misschien inwisselen om gebruik te maken van de app. Zo maak je niet meer van je telefoon gebruik.

Tip 5 zorg dat je altijd een goede smoes hebt

Met het gebruik van een vreemdgaan app of bij een afspraakje om vreemd te gaan is het belangrijk dat je altijd een goede smoes hebt als je partner lastige vragen gaat stellen. Je wilt namelijk niet dat je partner doorheeft dat je vreemd gaat.

Verzin een goed excuus voordat je een vreemdgaan app downloadt, zo heb je de smoes altijd klaarliggen om te gebruiken en heb je direct een antwoordt als je partner lastige vragen gaat stellen.

Een goed excuus is bijvoorbeeld dat je een bepaald persoon op dat moment hebt ontmoet en je kent hem of haar nog van vroeger.

Tip 6 spreek af op een veilige locatie

Als het zover komt tot een afspraak met iemand die je hebt ontmoet via een app om vreemd te gaan, is het slim om af te spreken op een veilige locatie. Spreek op een locatie af waar je geen bekenden kunt tegenkomen en wat niet te ver weg is.

Je kunt bijvoorbeeld een hotelkamer (met een jacuzzi) huren voor een paar uur bij Secret Rooms, wat echt ideaal is. Je geniet een paar uur met elkaar en je gaat weer. Je hoeft geen hotelkamer te boeken voor een hele nacht, maar slechts voor een paar uurtjes. Dit scheelt een stuk in de kosten. Een hotelkamer boeken voor een paar uurtjes kun je doen op Secretrooms.nl.

Lees meer informatie van Secret Rooms! >

Tip 7 spreek niet vaker af dan nodig

Bij het vreemdgaan is het belangrijk dat je niet vaker afspreekt dan nodig, je partner kan anders gaan afvragen waarom je zo vaak weg bent zonder een goede reden.

Spreek maximaal 4 keer af met je minnaar of minnares in een maand, anders gaat het teveel worden. Zorg dat je ook steeds op een veilige locatie afspreekt zodat je geen bekenden tegenkomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.