vindt hij me leuk

Vindt hij me leuk? Het is lastig om daarachter te komen. Misschien denk je de ene keer dat hij je leuk vindt, maar een andere keer twijfel je daarover. Wellicht ben je gesprekken en momenten met hem aan het analyseren om erachter te komen of hij je leuk vindt.

Om te weten te komen of hij mij leuk vindt moet je letten op signalen, dit kunnen signalen zijn van zijn lichaam of van zijn gedrag. Als je op de signalen van hem gaat letten kom je al snel te weten of hij je leuk vindt. In dit artikel over vindt hij me leuk lees je de 11 signalen om te herkennen of hij je leuk vindt!

11 signalen om te herkennen of hij je leuk vindt

Wanneer een man meerdere van de onderstaande signalen heeft is de kans erg groot dat hij je leuk vindt en heb je antwoordt op de vraag: vindt hij me leuk? Met deze 11 signalen controleer je of hij je leuk vindt:

1. hij zoekt regelmatig contact

Wanneer een man je leuk vindt zoekt hij regelmatig contact met je. Dit kan online contact zijn als zowel in het echt. Een man kan bijvoorbeeld via Whatsapp regelmatig een gesprek beginnen of hij reageert op je snaps (voor de jongere lezers). Wanneer hij via de digitale snelweg contact zoekt met jou zijn dit vaak berichtjes die geen directe reden hebben maar gewoon leuk zijn. Bijvoorbeeld je krijgt een berichtje van hem om jou goedemorgen of welterusten te wensen.

Wanneer hij in het echt contact met je zoekt, komt hij op je af en verzet eventuele afspraken. Hij wil met jou leuke dingen doen en maakt soms lichamelijk contact met je.

2. hij toont interesses in jou

Wanneer een man net iets te veel interesse in je heeft, is de kans groot dat hij je leuk vindt. Hij is benieuwd wie je beste vriendinnen zijn, wat je interesses zijn en is geïnteresseerd wat je bijvoorbeeld in het weekend doet.

Hij toont net iets meer interesse dan andere mannen doen. Wanneer hij interesse in je heeft stelt hij veel vragen en onthoudt de domste informatie.

In de volgende video kom je 10 (andere) signalen te weten of hij je leuk vindt:

3. hij geeft complimentjes

Als hij je complimentjes geeft is dit een nog duidelijker signaal dan de twee bovenstaande signalen dat hij je leuk vindt. Een man geeft namelijk nooit een compliment als hij iemand niet leuk of aantrekkelijk vindt. Echter wanneer het een player, straatverkoper of een goede vriend is, is het normaler dat hij complimentjes geeft. Maar een normale man geeft nooit uit zichzelf zomaar een compliment.

Hij kan bijvoorbeeld complimentjes geven over je uiterlijk, sieraden of over andere aantrekkelijke dingen.

Lees ook: ik vind je leuk: 5 tips om het kenbaar te maken!

4. hij probeert indruk op je te maken

Een ander signaal waaraan je kunt testen en antwoordt op de vraag kan krijgen: vindt hij me leuk? Is dat hij indruk op je probeert te maken. Hij schept over dingen iets te veel op of hij legt op dingen te veel nadruk die met welvaart te maken hebben. Het is logisch dat mannen indruk op vrouwen willen maken, ze willen namelijk vrouwen ervan overtuigen dat ze een geweldig leven hebben.

Een man kan bijvoorbeeld opscheppen over zijn werk, bezittingen, auto en geld om indruk op een vrouw te maken.

5. hij verandert als jij in de buurt bent

Als jij in de buurt komt van de man die jou leuk vindt zal hij veranderen. Hij wordt zich namelijk zelfbewust van zijn eigen gedrag en zal zijn gedrag gaan veranderen als jij in de buurt bent. Hij kan bijvoorbeeld hard aan het lachen zijn, maar wanneer jij in de buurt komt is hij opeens niet meer hard aan het lachen.

De man veranderd zijn gedrag om zo beter te zijn voor jou.

6. hij legt zijn telefoon weg als jij in de buurt bent

Dit signaal is een beetje hetzelfde signaal dat hierboven staat beschreven, alleen aan dit signaal is nog duidelijker te merken dat hij je leuk vindt. Daarom wordt het dit signaal uitgebreid beschreven.

We leven in een digitaal tijdperk, je kunt niks meer doen zonder het internet. We checken honderd keer per dag onze mobiel en versturen appjes, spellen spelletjes en doen zaken via onze telefoon. Iedereen zit tegenwoordig op zijn of haar mobiel, het is erg belangrijk voor ons. Maar wanneer een man zijn telefoon weg legt als jij in de buurt komt of bent is dit omdat hij jou interessanter vindt dan zijn telefoon. Dit is een overduidelijk signaal om te weten te komen of hij je leuk vindt.

Wanneer je met hem in gesprek bent of aan het daten bent kijkt hij niet op zijn telefoon, hij heeft zijn volledige aandacht bij jou.

ik vind je leuk

7. hij stelt vragen

Je kunt soms wel gek worden van het aantal vragen dat een man aan je stelt. Als een man je leuk vindt wil hij alles van je weten en doet dit door middel van vragen te stellen. Hij kan zowel vragen stellen over je werk, familie, persoonlijkheid en vrienden.

Als een man veel vragen aan je stelt weet je al snel dat hij je leuk vindt.

8. hij plaagt je

Hij plaagt je op een grappig manier. Zo kan hij grapjes maken die je plagen, kan hij je in de maling proberen te nemen en hij kan sarcastische opmerkingen maken. Wanneer hij je plaagt moet je lachen om hem. Dit is een duidelijk signaal om te herkennen dat hij je leuk vindt.

9. hij onthoudt dingen die onbelangrijk zijn

Over het algemeen onthouden mannen niet veel, zo vergeten ze snel namen en bijzonderheden van personen. Maar als een man je leuk vindt onthoudt hij alles van je, hij onthoudt zelfs de onbelangrijkste dingen. Zo kan hij een verhaal onthouden wat je maanden geleden hebt verteld en wat totaal onbelangrijk is.

Je kunt merken dat hij onbelangrijke dingen onthoudt wanneer dergelijke onderwerpen ter sprake komen. Hij zal dan dingen vertellen waarvan je zelf niet meer weet dat je die verteld hebt.

10. hij staat voor je klaar

Een ander signaal om het te herkennen is dat hij voor je klaar staat. Hij zegt afspraken af of verzet ze om voor jou klaar te staan. Hij luistert graag naar je en geeft je soms advies. Jullie hebben niet alleen contact als het goed gaat maar ook contact in slechtere tijden, zoals een baaldag.

11. hij zegt dat hij je leuk vindt

Een man kan ook tegen je zeggen dat hij je leuk vindt, hij zal dit niet op een direct manier zeggen. Hij zegt niet tegen je: ik vind je leuk, maar hij zegt het op een indirect manier.

Wanneer een man zulk soort dingen tegen je zegt vindt hij je leuk:

  • Wat is je nummer?
  • Heb je van het weekend iets te doen?
  • Heb je een vriend?

Als een man zulk soort vragen aan je stelt zegt hij op een indirecte manier dat hij je leuk vindt.

Twijfels of een man je leuk vindt?

Heb je twijfels of een man je leuk vindt? Het is en blijft lastig te weten te komen of hij je leuk vindt. Blijf niet met je twijfels zitten en ga op zoek naar andere mannen. Er zijn genoeg mannen te vinden in Nederland en België, je hoeft niet blijven te zitten bij die ene man. Je kunt je gemakkelijk op een datingsite aanmelden op duizenden mannen te vinden die jou wel leuk vinden.

Lees ook: De beste en populairste datingsites in Nederland!

Relatieplanet is de beste datingsite in Nederland, op deze datingsite ontmoet je gegarandeerd veel mannen die bij je passen en die je leuk vinden. Relatieplanet is een erg populaire datingsite in Nederland, ruim 1.6 miljoen mensen zijn al ingeschreven geweest op de datingsite. Bovendien heeft Relatieplanet al 11 jaar op rij een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

relatieplanet

Op Relatieplanet vind je gemakkelijk een man die bij je past, door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je binnen de kortste keren mannen die bij je passen. Zie je een leuke man? Dan kun je direct een berichtje sturen en heb je snel een date met een man.

Het beste is om Relatieplanet zelf uit te gaan proberen, je wordt gegarandeerd succesvol! Het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.