vijftigplusdating

Vijftigplusdating is een datingsite die speciaal voor mannen en vrouwen van boven de 50 jaar is bedoeld. Om lid te worden van Vijftigplusdating moet je minimaal 42 jaar zijn. Al sinds 2009 vinden 50-plussers een nieuwe partner via Vijftigplusdating. Op Vijftigplusdating vind je 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie.

Ben je een 50-plusser? Dan heeft het veel voordelen om je aan te melden op Vijftigplusdating. Zo vind je op Vijftigplusdating veel sneller een partner dan op een algemene datingsite. Het aanmelden op Vijftigplusdating is volledig gratis.

Probeer het nu gratis uit!

Het inschrijfproces

Het inschrijven bij Vijftigplusdating werkt erg gemakkelijk. Je hoeft maar een paar gegevens in te vullen en je bent al ingeschreven. Allereerst vul je deze gegevens in: een gebruikersnaam, geslacht, seksuele geaardheid, geboortedatum, e-mailadres en wachtwoord. Wanneer je deze dingen hebt ingevuld ben je ingeschreven op de datingsite. Nadat je bent ingeschreven op Vijftigplusdating ga je het dating profiel invullen.

Het dating profiel invullen bestaat uit 4 stappen. Bij de eerste stap vul je algemene gegevens in, zo vul je bijvoorbeeld in wat je uiterlijk en levensstijl is. De tweede stap bestaat uit je persoonlijkheid, je vertelt hier wat over je persoonlijkheid. Bij de derde stap geef je aan wat voor partner je zoekt. Tenslotte bij de vierde stap voeg je een profielfoto toe. Wanneer je deze stappen bent doorgelopen is het dating profiel volledig ingevuld, waarna je de datingsite direct kunt gebruiken.

Het inschrijven en het dating profiel invullen duurt ongeveer 15 minuten.

Wat is de doelgroep van Vijftigplusdating?

Vijftigplusdating richt zich speciaal op de doelgroep 50-plussers. Je moet minimaal 42 jaar zijn om je lid te kunnen worden van de datingsite. Op de datingsite vind je 50-plussers die op zoek zijn naar een vriendschap en een  serieuze relatie. Vijftigplusdating is een serieuze datingsite en doet er alles aan om voor jou de liefde te vinden.

De man-vrouwverhouding op de datingsite is bijna gelijk, 54% van de leden zijn vrouwen en 46% van de leden zijn mannen.

In Nederland zijn ruim 1,6 miljoen alleenstaanden die 50-plusser zijn, dit is een erg groot aantal. Dat aantal groeit hard, in de afgelopen 5 jaar zijn er 144.000 alleenstaande 50-plussers erbij gekomen.

 

vijftigplusdating

Kosten van Vijftigplusdating

Je kunt je gratis aanmelden op Vijftigplusdating, ook kun je de datingsite volledig gratis gebruiken. Zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je gratis op zoek gaan naar de grote liefde. Echter kun je als gratis lid de datingsite niet volledig gebruiken, je hebt geen toegang bepaalde functies. Zo kun je geen foto’s zien van andere leden en kun je geen berichten versturen en ontvangen.

Wanneer je de datingsite volledig wilt gebruiken, moet je een lidmaatschap afsluiten. Een lidmaatschap kan afgesloten worden voor verschillende periodes, je kunt kiezen uit 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Wanneer je een lidmaatschap kiest voor een wat langere periode, is dit per maand een stuk goedkoper. Met een lidmaatschap heb je toegang tot de volgende functies: berichten verzenden en ontvangen, foto’s bekijken, anoniem profielen bekijken, leesbevestigingen op verstuurde berichten en zien wie geïnteresseerd is.

Dit zijn de kosten van een lidmaatschap:

1 maand voor €29,95 (Premium Lite)

3 maanden voor €19,95 per maand (Premium Platinum)

6 maanden voor €14,95 per maand (Premium Platinum Plus)

Je kunt betalen met iDEAL, PayPal en creditcard.

Gratis aanmelden!

Is Vijftigplusdating populair?

Vijftigplusdating bestaat al sinds 2009 en is uitgegroeid tot een redelijk populaire datingsite in Nederland. Door het hele land zijn 50-plussers ingeschreven bij Vijftigplusdating. Dagelijks melden veel nieuwe leden zich aan op de datingsite. Echter behoort Vijftigplusdating niet tot één van de populairste datingsites.

Vijftigplusdating is niet alleen actief in Nederland, maar is in nog 2 andere landen actief. De datingsite is actief in België en in het Verenigd Koninkrijk.

Review Vijftigplusdating

Pluspunten

  • Veel functies
  • Gratis aanmelden
  • Overzichtelijk

Minpunten

Populariteit score: 4.1/5

Al sinds 2009 brengt Vijftigplusdating 50-plussers samen. Door de jaren heen is het een redelijk populaire datingsite geworden. Door het hele land zijn 50-plussers ingeschreven op de datingsite. Dagelijks komen er veel nieuwe leden bij.

Gebruiksgemak score: 4.6/5

Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van de datingsite. De datingsite is overzichtelijk en alle functionaliteiten zijn goed te vinden. Je kunt aan het design van de website merken dat de datingsite bedoeld is voor 50-plussers.

Functionaliteiten score: 4.5/5

Je kunt van veel functies gebruik maken op de datingsite. De functies maken het online daten leuker en maken het contact leggen met andere leden gemakkelijker. Je kunt van de volgende functies gebruik maken: anoniem profielen bekijken, zien wie geïnteresseerd is, berichten verzenden en ontvangen en speed date.

Kosten score: 4.5/5

De kosten van een lidmaatschap zijn niet hoog in vergelijking met andere datingsites. Voor 1 maand lidmaatschap betaal je slechts €29,95, kies je voor 6 maanden dan is het slechts €14,95 per maand. Je krijgt een goed werkende datingsite tegen normale prijzen.

Eindoordeel: Vijftigplusdating is een leuke en gezellige datingsite. Ben je een 50-plusser? Dan is Vijftigplusdating een aanrader. Je kunt van veel functies gebruik maken tegen niet al te hoge kosten. Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je de datingsite gebruikt, het is een overzichtelijk datingsite. Echter behoort Vijftigplusdating niet tot één van de populairste datingsites, maar op de datingsite zijn genoeg leden vinden. Vijftigplusdating moet je gaan uitproberen, het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Gratis aanmelden!

Hoe veilig is Vijftigplusdating?

Vijftigplusdating is een erg veilige datingsite, je kunt veilig gebruik maken van de datingsite. Dagelijks controleert de datingsite alle profielen systematisch en handmatig op echtheid. Dit zorgt ervoor dat alle profielen op de datingsite echt en oprecht zijn. Dit is wel zo veilig.

De website van de datingsite wordt beveiligd door middel van een SSL-verbinding. Een SSL-verbinding zorgt ervoor dat de gegevens van website versleuteld worden wanneer deze worden verzonden. Zo kan een derde partij niet meelezen met jouw gegevens. Wanneer een website beveiligd is met een SSL-verbinding is dit te zien aan de url en aan het slotje in de zoekbalk.

Helaas is Vijftigplusdating niet aangesloten bij Thuiswinkel waarborg, dit biedt consumenten minder zekerheid. Wanneer een datingsite bij Thuiswinkel waarborg is ingeschreven moet het aan bepaalde voorwaarden voldoen, waardoor consumenten meer zekerheid hebben dat ze waarde voor hun geld krijgen.

vijftigplusdating beveiliging

Hoe werkt het uitschrijven?

Het uitschrijven bij de datingsite is gemakkelijk doen. Sterker nog, je bent binnen een paar klikken al uitgeschreven van Vijftigplusdating. Zo verwijder je een profiel van de datingsite:

  1. Wanneer je bent ingelogd, klik op het tandwiel rechtsboven
  2. In het menu dat dan verschijnt, klik je op profielinstellingen
  3. Scrol naar onderen tot je account verwijderen ziet staan, en klik op doorgaan
  4. Geef een reden op voor de uitschrijving en is er een mogelijkheid om eventuele feedback te vermelden van de datingsite
  5. Klik tenslotte op doorgaan.

Zo verwijder je een dating profiel van de datingsite.

Klantenservice van Vijftigplusdating

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Vijftigplusdating door middel van een contactformulier. Bij de klantenservice kun je terecht voor vragen, klachten en opmerkingen. Wanneer je een vraag hebt, is het verstandig om eerst te kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Vaak staat je vraag daar al tussen.

Het contactformulier waarmee je contact kunt opnemen met de datingsite vind je op de website van Vijftigplusdating. Helaas is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar.

E-mailadres: info@vijftigplusdating.nl

Adres: Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

Andere datingsites voor 50-plussers

In Nederland zijn meerder datingsites actief die gericht zijn op de doelgroep 50-plussers. Dit komt doordat er in Nederland veel alleenstaande 50-plussers zijn. Naast Vijftigplusdating zijn er nog 5 andere datingsites die gericht zijn op 50-plussers.

Deze datingsites zijn er voor 50-plussers:

Over Vijftigplusdating

De datingsite is opgericht in 2009 en is in verschillende landen actief, naast Nederland is de datingsite actief in België en in het Verenigd Koninkrijk. In het Verenigd Koninkrijk is de datingsite bekend onder de naam fiftydating.

Vijftigplusdating valt onder het bedrijf van Epic Internet B.V, onder dit bedrijf vallen verschillende datingsites. Zo is de datingsite eMatch ook onderdeel van het bedrijf. Het is een ervaren bedrijf in het samenbrengen van mensen, Epic Internet is actief op de datingmarkt in 10 verschillende landen over de wereld.

Probeer het nu gratis uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.