victoria milan

Victoria Milan is de nummer 1 Nederlandse datingsite voor buitenechtelijke affaires en spannende dates. De slogan van Victoria Milan luidt dan ook: herleef de passie, begin een affaire. In Nederland telt Victoria Milan meer dan 300.000 gebruikers die een affaire of spannende dates zoeken.

Op Victoria Milan kun je veilig vreemdgaan of spannende dates zoeken, anonimiteit en veiligheid zijn belangrijke prioriteiten van de datingsite. Zo maakt de datingsite op top level gebruik van een beveiligde SSL-verbinding en kun je gebruik maken van speciale tools om anoniem te blijven.

Genoeg reden om even een kijkje te nemen op Victoria Milan, het aanmelden is volledig gratis!

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Waarom daten bij Victoria Milan?

Er zijn veel redenen waarom je lid moet worden bij de datingsite, dit zijn de belangrijkste redenen waarom je moet gaan daten bij Victoria Milan:

Victoria Milan is één van de beste en populairste vreemdgaan datingsites, het telt in Nederland meer dan 300.000 gebruikers die actief op zoek zijn naar spannende dates. De datingsite is internationaal actief, in Europa telt de datingsite meer dan 6 miljoen leden.

Er is geen sprake van spelletjes op Victoria Milan, je wordt niet voor de gek gehouden. Leden van de datingsite hebben geen tijd of zin in ‘dating spelletjes’. Victoria Milan koestert openheid, directheid en eerlijkheid. Dit heeft een groot voordeel, je wordt namelijk snel succesvol in het vinden van een affaire. Victoria Milan gegarandeerd dat je binnen 6 uur een affaire vindt.

Op Victoria Milan kun je veilig en anoniem daten. De datingsite gegarandeerd privacy en discretie. Zo maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding, zodat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. Daarnaast kun je gebruik maken van anonimity tools om volledig anoniem te blijven. Zo kun je daten met een gerust hart en word je niet betrapt.

Hoe populair is Victoria Milan?

Victoria Milan is de populairste vreemdgaan datingsite in Nederland. Daarnaast is het ook een erg populaire datingsite voor casual dating en spannende dates. In totaal telt de datingsite meer dan 300.000 gebruikers in Nederland.

Wanneer je lid bent van Victoria Milan ontmoet veel leden die bij jouw in de buurt wonen. Je hoeft niet bang te zijn dat je onsuccesvol blijft in het vinden van een affaire.

De datingsite is internationaal populair, het telt meer dan 6 miljoen leden in Europa. Het behoort tot één van de snelst groeiende datingsites wereldwijd. In landen zoals Noorwegen, Denemarken en Zweden is Victoria Milan het meest populair.

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

De doelgroep van Victoria Milan

Victoria Milan is een doelgroepgerichte datingsite, dit houdt in dat de datingsite voor een specifieke doelgroep is bedoeld. De doelgroep van de datingsite zijn mensen die vreemd willen gaan. Verder maakt niet uit wie je bent, welke leeftijd je bent, welk opleidingsniveau of geaardheid je hebt; je bent altijd welkom op de datingsite.

Je vindt op de datingsite veel verschillende types en figuren, je hoeft dus niet bang te zijn dat er niemand bij je past. Dankzij een zoekfilter vind je snel leden die bij je passen en kun je direct een berichtje sturen.

casual dating

Review Victoria Milan

Pluspunten

  • Populaire datingsite
  • Anoniem daten
  • Mooie website
  • Paniek knop, om niet betrapt te worden

Minpunten

  • Het kan soms onoverzichtelijk lijken

Populariteit score: 4.8/5

Het is een razend populaire datingsite om vreemd te gaan, het telt meer dan 300.000 gebruikers in Nederland. Je vindt veel leden die bij jouw in omgeving wonen. Victoria Milan is ook internationaal een populaire datingsite, in Europa heeft het meer dan 6 miljoen leden.

Gebruiksgemak score: 4.5/5

Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je gebruikt maakt van de datingsite. Dit komt doordat het een erg mooie website is, alles is goed ontworpen en zit goed in elkaar. Echter kan het soms onoverzichtelijk lijken door de hoeveelheid functionaliteiten waarvan je gebruik kunt maken.

Functionaliteiten score: 4.9/5

Op Victoria Milan kun je van erg veel functionaliteiten gebruiken maken. De functionaliteiten maken het makkelijker om leden te vinden die bij je passen en maken het ook makkelijker om contact te leggen met die leden. Zo kun je de bezoekers bekijken die jouw profiel hebben bezocht, cadeaus sturen, mensen aan favorieten toevoegen en knipogen geven. Daarnaast is er een paniek knop aanwezig, hierop kun je snel klikken om niet betrapt te worden.

Kosten score: 4.2/5

Het aanmelden op de datingsite is volledig gratis, zo kun je kijken of de datingsite bij je past. De prijzen om een abonnement af te sluiten zijn in vergelijking met andere datingsites aan de hoge kant. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed, je kunt van veel functionaliteiten gebruik maken tegen lage kosten. Een abonnement is al vanaf €4,75 per week.

Eindoordeel van Victoria Milan:

Wanneer je wilt vreemdgaan is Victoria Milan de datingsite voor jou! De datingsite is een absolute aanrader. Het is een erg populaire datingsite, meer dan 300.000 mensen in Nederland gebruiken het. Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je de datingsite gebruikt en je kunt gebruik maken van veel functionaliteiten. De kosten zijn iets aan de hoge kant, maar daar krijg je een uitmuntende datingsite voor terug. Victoria Milan is de perfecte datingsite om een affaire te zoeken, het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Is Victoria Milan echt?

Je vraagt je misschien wel af of Victoria Milan echt is. Het kan misschien te mooi om waar te zijn, een datingsite waar je vrouwen en mannen ontmoet die ook op zoek zijn naar een affaire.

Victoria Milan is een datingsite die volledig echt is. Op de datingsite zijn geen nepprofielen of chatoperators te vinden die je aan het lijntje houden. Namaakprofielen worden absoluut niet toegestaan op de datingsite. Mocht je toch een nepprofiel tegenkomen, moedigt de datingsite dit aan om te rapporteren. De datingsite houdt niet van spelletjes, het koestert openheid, directheid en eerlijkheid.

Je kunt dus daten met een gerust hart op Victoria Milan. Je hoeft je geen enkele zorgen te maken over de echtheid en veiligheid van de datingsite.

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Victoria Milan dating app

victoria milan app

Maak je liever gebruik van een dating app dan van een datingsite? Victoria Milan heeft een dating app ontwikkelt die gemakkelijk te gebruiken is, het is één van de beste en populairste dating apps. De dating app is een variant van de website, je maakt dus handig gebruik van de datingsite door de app te gebruiken.

Het navigeren door de app gaat erg gemakkelijk, de app is zo ontwikkeld om voor een zo hoog mogelijke gebruikservaring te zorgen. Met een paar vegen en tikken op het scherm heb je al leden gevonden waarmee je een affaire kunt beginnen.

De app is beschikbaar voor iOS toestellen, de app is te downloaden in de App Store. Voor Android toestellen is de app in de webbrowser.

Lees ook: De beste en populairste vreemdgaan apps!

Victoria Milan kosten

Veel datingsites bieden een optie aan om je gratis aan te melden, dit is ook het geval op Victoria Milan. Je kunt je volledig gratis aanmelden op de datingsite, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je op zoek gaan naar leden voor een affaire. Met een gratis profiel heb je een 100% gratis account en hoef je geen persoonlijke gegevens te delen. Met een gratis profiel beschik je over de basisfunctionaliteiten van de datingsite, zo kun je op zoek gaan naar leden en profielen bezoeken.

Wanneer je bijvoorbeeld berichten wilt versturen naar leden is een premium lidmaatschap nodig. Dit doet Victoria Milan ter veiligheid, je wilt niet betrapt worden tijdens het vreemdgaan en daarom duldt de datingsite geen pottenkijkers. Met een premium lidmaatschap heb je toegang tot alle functies op de website. Zo kun je berichten verzenden en ontvangen van andere leden, bezoekers op je profiel bekijken, geschenken geven en flirten met leden.

Een premium lidmaatschap kan afgesloten worden voor verschillende periodes. Je kunt kiezen uit 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Wanneer je een lidmaatschap voor een langere periode afsluit, is dit per week een stuk goedkoper.

Dit zijn de kosten van een premium lidmaatschap:

3 maanden voor €9,75 per week

6 maanden voor €7,25 per week (populairste pakket)

12 maanden voor €4,75 per week

vreemdgaan apps

Functionaliteiten van Victoria Milan

Op Victoria Milan kun je van veel functionaliteiten gebruik maken. De functionaliteiten maken het gebruik van de datingsite leuker en handiger. Zo kun je door een uitgebreide zoekfilter leden vinden die bij je passen, om zo de perfecte match te vinden. Ook kun je van speciale tools gebruik maken om volledig anoniem gebruik te maken van de datingsite. Van veel functies kun je zowel gratis als premium lid gebruik van maken.

Flirts en geschenken

Op de datingsite zijn handige functionaliteiten te gebruiken om aandacht van iemand te trekken zonder dat je een berichtje stuurt. Zo kun je bijvoorbeeld flirten met iemand. Je flirt met iemand door een knipoog te geven. De andere persoon ziet dit en kan vervolgens jouw profiel bekijken.

Je kunt ook geschenken aan leden geven. Een geschenk is een standaard plaatje met eventuele tekst erbij die je schrijft. Wanneer je een geschenk naar iemand stuurt heb je veel kans dat die persoon op jou gaat reageren en heb je snel een affaire gevonden. Geschenken betaal je met credits, die kun je op verschillenden manieren krijgen en verdienen.

Bezoekers bekijken

Benieuwt welke leden jouw profiel bezocht hebben op Victoria Milan? Dit hoeft geen geheim te blijven, je kunt namelijk zien wie jouw profiel heeft bezocht. Dit is een handige functionaliteit van de datingsite, je kunt namelijk precies zien wie jouw dating profiel heeft bezocht en hoelang geleden het is. Je kunt vervolgens hun profiel bekijken of direct een berichtje versturen.

Je kunt niet alleen de bezoekers bekijken, maar je kunt ook de mensen zien die jij bezocht hebt.

Tools om anoniem te blijven

Je wilt natuurlijk niet herkent worden door bekenden op een vreemdgaan datingsite, daarom heeft Victoria Milan speciale tools ontwikkeld waarmee je volledig anoniem kunt blijven op de datingsite. Je kunt de foto’s die je upload naar het dating profiel anoniem maken, zo kun je de foto’s bluren of een masker op het gezicht zetten. Daarnaast kun je foto’s ook privé zetten, dan krijgen leden niet zomaar jouw profielfoto zien.

Zo kun je daten met een gerust hart en hoef je niet bang te zijn dat je betrapt wordt.

Paniek knop

Gebruik je Victoria Milan maar word je betrapt door je partner? Dan kun je snel op de paniek knop klikken. De datingsite heeft een knop ontwikkeld voor wanneer je in paniek bent, dit is super handig en hoef je niet bang te zijn om betrapt te worden.

Zodra je op de paniek knop klikt log je direct uit van de datingsite en beland je op YouTube. De paniek knop is rechts onderaan te vinden als je bent ingelogd.

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Hoe veilig is Victoria Milan?

Veiligheid is een belangrijk onderwerp voor Victoria Milan, de datingsite wil namelijk dat jij veilig kunt daten. Zo kun je gebruik maken van speciale tools om anoniem te blijven en is er een paniek knop aanwezig, wat je hierboven al hebt gelezen. Maar dat zijn niet de enige maatregelen van Victoria Milan om te zorgen dat jij veilig kunt daten, de datingsite maakt bijvoorbeeld ook gebruik van een beveiligde verbinding en voert veiligheidscontroles uit.

Beveiligde verbinding

Om er voor te zorgen dat jij veilig kunt daten, maakt de datingsite op top level gebruik van een beveiligde verbinding. De beveiligde verbinding zorgt ervoor dat een derde partij niet bij jou gegevens kan wanneer deze worden verzonden.

Dat de datingsite beveiligd is door een beveiligd verbinding is te zien aan het slotje naast de domeinnaam.

Veiligheidscontroles

De professionele medewerkers van de datingsite voeren regelmatig veiligheidscontroles uit, dit doen ze om de datingsite leuk én veilig te houden. Namaakprofielen zijn absoluut niet toegestaan, de datingsite moedigt aan om zulk soort profielen te melden. Wanneer je een melding doet van een verdacht profiel wordt dit direct onderzocht en onderneemt de datingsite actie. Een verdacht profiel melden doe je makkelijk door op de drie rondjes op het profiel te klikken.

Gebruikers die zich niet aan de algemene voorwaarden houden worden direct geblokkeerd. Zo kun je daten met een gerust hart!

Inschrijven op Victoria Milan

Het inschrijven op Victoria Milan is geheel gratis, het inschrijven doe je door middel van een paar simpele gegevens op te geven. Wanneer je op de homepagina van de datingsite komt, wordt de aandacht al direct getrokken door verschillende knoppen om in te schrijven.

Wanneer je op één van de knoppen klikt om in te schrijven, geef je allereerst aan wie je bent. Vervolgens kom je op een pagina om informatie van jezelf op te geven, de informatie geef je stap voor stap op. Eerst geef je een locatie op, dan geef je aan wat je lengte is, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, oogkleur, haarkleur, geboortedatum, e-mailadres, wachtwoord en naam. Wanneer je alle informatie hebt opgegeven krijg je een e-mail in de mailbox om alles te bevestigen.

victoria milan inschrijven
Een screenshot van het inschrijfproces

Wanneer je het e-mailadres hebt bevestigd, vraagt de datingsite nog meer informatie van jou. Zo vraagt de datingsite om een foto toe te voegen aan het dating profiel, waar je naar op zoek bent, waar je opgewonden van wordt, wat voor opleiding en werk je doet of hebt gedaan, hoe vaak je drinkt, hoe vaak je rookt en wat je seksdrive is. Wanneer je deze dingen hebt ingevuld ben je ingeschreven op de datingsite, waarna je de datingsite direct kunt gebruiken.

Het inschrijven op Victoria Milan duurt ongeveer 15 minuten.

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Victoria Milan opzeggen

Je bent misschien momenteel wel lid bij Victoria Milan, echter wil je het opzeggen. Zo kun je bijvoorbeeld al een affaire hebben gevonden via de datingsite of je wilt niet dat je partner erachter komt. Om Victoria Milan op te zeggen maakt het niet uit wat voor reden je hebt, je kunt de datingsite opzeggen om wat voor reden dan ook.

Op deze manier verwijder een account:

  1. Log in op de datingsite
  2. Ga naar instellingen, dit is links onderaan te vinden
  3. Scrol naar onderen tot je voorgoed verwijderen ziet staan
  4. Klik het formulier aan om jouw account te verwijderen
  5. En verstuur de aanvraag

Nu heb je bij de datingsite aangevraagd om jouw account te verwijderen, als Victoria Milan de aanvraag goedkeurt wordt het account verwijdert.

Om niet meer zichtbaar te zijn op de datingsite kun je ook het profiel deactiveren.

Victoria Milan klantenservice

Wanneer je vragen, opmerking of klachten hebt is het altijd goed om contact te hebben met de klantenservice. De klantenservice van Victoria Milan kun je altijd bereiken, de klantenservice is er om jou te helpen.

Voor vragen kun je het beste eerst kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Er is veel kans dat je vraag daarbij staat. Zo hoef je geen contact op te nemen met de klantenservice.

De klantenservice van Victoria Milan is bereikbaar door middel van mail en een reactieformulier. Het reactieformulier is te vinden op de datingsite.

E-mail: support@victoriamilan.nl

Bedrijfsgegevens:

Victoria Milan is onderdeel van Digisec Media Limited

33 34 , Regent House,

Bissazza Street

Malta

Andere datingsites

In Nederland en België zijn honderden datingsites actief, de ene datingsite is beter dan de andere. Echter zijn niet alle datingsites bedoeld om vreemd te gaan, zoals Victoria Milan daarvoor wek bedoeld is. Uit een onderzoek is gebleken dat ongeveer 30% van de mensen die zich inschrijft op een algemene datingsite, liegt over hun relatie status. Mensen die vreemdgaan willen niet hun huidige relatie op het spel zetten. Daarom zijn er speciale datingsites ontwikkeld om vreemd te gaan. Er zijn redelijk wat vreemdgaan datingsites actief in Nederland en België, wij hebben uitgezocht wat de beste datingsites zijn om vreemd te gaan.

Dit zijn andere goede datingsites om vreemd te gaan:

Meer informatie van Victoria Milan

De oprichter van Victoria Milan is Sigurd Vedal. Hij kwam het idee om Victoria Milan te ontwikkelen nadat hij steeds door getrouwde vrouwen op reguliere datingsites benaderd werd. Dat bleek een groot succes, al snel werd het een populaire datingsite. In Europa telt de datingsite meer dan 6 miljoen leden. Vooral in de landen zoals Denemarken, Zweden en Noorwegen is Victoria Milan erg populair.

De datingsite is niet alleen bedoeld in Nederland, maar waar je ook in Europa bevindt kun je gebruik maken van de datingsite. Denk bijvoorbeeld aan (vakantie)landen zoals België, Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.