Turkse vrouwen

Op zoek naar Turkse vrouwen? Dan ben je hier goed! In dit artikel lees je alles over het daten met Turkse vrouwen. Er zijn veel Turkse vrouwen in Nederland die je kunt daten, er zijn ongeveer 400.000 Turken in Nederland waarvan een groot gedeelte vrouw is. Turkse vrouwen staan bekend om hun zorgzaamheid, kookkunsten en omdat ze oogverblindend zijn.

In dit artikel lees je hoe Turkse vrouwen zijn, wat voor man ze zoeken, waar je ze kunt vinden en lees je 3 tips voor het daten van Turkse vrouwen.

Hoe zijn Turkse vrouwen?

Iedere Turkse vrouw is anders, hierdoor is het lastig om te zeggen hoe Turkse vrouwen precies zijn. Maar als je Turkse vrouwen met Nederlandse vrouwen vergelijkt vallen een aantal grote dingen op, zo zijn Turkse dames erg zorgzaam en traditioneel. Bovendien zijn vrouwen uit Turkije over het algemeen minder geëmancipeerd als Nederlandse vrouwen, dit zal hoogstwaarschijnlijk te merken zijn in de relatie. Ze zal altijd voor je klaarstaan en ze zal haar best doen om jou op je gemak te maken.

Turkse vrouwen zijn over het algemeen redelijk zelfstandig, maar ze hebben wel een man nodig die hun door het leven leidt.

Wat voor man zoekt een Turkse vrouw?

Het is verschillend per Turkse vrouw wat voor man ze zoeken, dit komt omdat iedere vrouw andere eisen aan een man stelt. De ene Turkse vrouw is bijvoorbeeld op zoek naar een man uit Turkije, maar een andere Turkse vrouw is bijvoorbeeld op zoek naar een Nederlandse man.

Uit praktijk blijkt dat Turkse dames die in Nederland wonen op zoek zijn naar een man met dezelfde achtergrond. Turkije is een islamitisch land waar men de normen en waarden van de islam aanhangt, deze verschillen erg van de Nederlandse normen en waarden. Doordat er sprake is van verschillende normen en waarden is het voor een Turkse vrouw lastig om een relatie met een westerse man te hebben, hierdoor zijn Turkse dames op zoek naar een man met dezelfde achtergrond.

Cijfers van het CBS bevestigen dat Turkse dames vaker op zoek zijn naar iemand binnen hun eigen gemeenschap, ongeveer 10 procent van Turkse vrouwen heeft een relatie met een Nederlandse man.

Waar kan ik Turkse vrouwen vinden om te daten?

Er zijn veel Turkse dames in Nederland, vooral in of rondom grote steden wonen ze. Wanneer je in ‘real life’ op zoek bent naar Turkse vrouwen heb je kans om ze te vinden op een Turks evenement of in Turkije, hier lees je verderop in dit artikel nog meer over. Echter maak je in ‘real life’ weinig kans om Turkse vrouwen te daten. Op het datingsites maak je meer kans om Turkse dames te daten.

Tegenwoordig zijn Turkse vrouwen vooral op datingsites op zoek naar een man, daarom maak je de meeste kans op een datingsite om Turkse dames te daten. Op een datingsite heb je binnen een paar minuten Turkse vrouwen gevonden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen en heb je binnen de kortste een date met een Turkse vrouw. Omdat je op datingsites veel meer kans hebt om Turkse dames te daten lees je eerst wat de beste datingsites zijn om Turkse vrouwen te daten.

Lees ook: De beste datingsites voor moslims!

Relatieplanet – de beste datingsite om Turkse vrouwen te daten

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, ruim 1.6 miljoen mensen zijn al lid geweest van de datingsite. Al 11 jaar op rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Relatieplanet is een datingsite voor iedereen, de datingsite is niet alleen op de doelgroep Turken gericht. Maar je vindt veel Turkse dames op Relatieplanet doordat het een populaire datingsite is. Door uitgebreide zoek- en filterfuncties vind je binnen enkele ogenblikken Turkse dames die bij je passen. Relatieplanet maakt gebruik van uitgebreide profielen, waardoor je al snel erachter komt of een Turkse vrouw bij je past. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

Op zoek naar Turkse vrouwen? Op Relatieplanet maak je de meeste kans!

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Parship – voor wie een serieuze relatie zoekt met een Turkse vrouw

parship

Op zoek naar een serieuze relatie met een Turkse vrouw? Dan moet je op de datingsite Parship zijn! Parship is de nummer 1 datingsite in serieuze relaties. Op Parship heb je veel kans om een Turkse vrouw te daten, ruim 38% van de leden wordt succesvol. Dit succespercentage is hoger dan op andere datingsites.

Je vindt niet zomaar leden op Parship, je vindt leden die echt bij je passen. Op Parship word je gematcht door een geavanceerd matchingsysteem waardoor je gematcht wordt met mensen die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid en levensstijl. Zo heb je binnen de kortste keren iemand ontmoet die bij je past en heb je snel een date met een Turkse vrouw.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

Lexa – ontmoet Turkse vrouwen in je omgeving

lexa

Wil je Turkse dames in je omgeving ontmoeten? Dan moet je op Lexa zijn! Lexa is voor degene die singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Je vindt gegarandeerd Turkse dames bij jou in de omgeving op Lexa. Door een uitgebreide zoekfilter vind je snel singles die bij je passen.

Naast de datingsite kun je ook gebruik maken van de dating app van Lexa, dit is één van de beste dating apps. Met de app vind je nog sneller Turkse dames bij jou in de omgeving, dit doe je door bepaalde functies te gebruiken, zoals de functie shuffle.

Lexa is een erg veilig datingsite waarop je kunt daten met een gerust hart. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en met speciale instellingen krijg je meer controle over je privacy.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

Andere plekken om Turkse vrouwen te vinden

Op datingsites maak je de meeste kans om Turkse vrouwen te daten, echter wanneer je in het echt Turkse dames wil ontmoeten zijn dit de beste plekken:

Turkse feesten en evenementen

In Nederland is een grote Turkse gemeenschap die samenhangend is. Voor de Turkse gemeenschap worden geregeld feesten, evenementen en concerten georganiseerd. Op deze evenementen komen veel Turken. Turkse evenementen worden vooral in de randstad georganiseerd.

Op een Turks feest of evenement komen veel Turkse dames en kun je op een gemakkelijk wijze in contact komen met ze.

Turkse eetgelegenheden

Bij Turkse eetgelegenheden kun je ook veel Turken vinden, Turken gaan graag naar Turkse eetgelegenheden om eten uit land van herkomst te nuttigen. Door het hele land kun je Turkse eetgelegenheden vinden, bijna in elke stad is er wel een Turks restaurant of shoarmaboer. Turkse eetgelegenheden zijn de perfecte plek om Turkse dames te ontmoeten.

In Turkije

Wil je graag Turkse dames ontmoeten? Dan kan het een goed plan zijn om een reis te boeken naar Turkije. In Turkije kun je gemakkelijk Turkse dames ontmoeten en daten. Met een paar simpele versiertrucs heb je al telefoonnummers en heb je binnen de kortste keren dates met Turkse dames.

Veel Nederlandse Turken gaan op vakantie naar Turkije. Wanneer je in de zomerperiode op vakantie gaat naar Turkije heb je veel kans om Nederlandse Turkse dames te ontmoeten en daten.

Turkije is een redelijk goedkoop land en het is een prachtig land om op vakantie te gaan. Het is ongeveer 4 uur vliegen.

marokkaanse vrouwen

Hoe kun je het beste Turkse vrouwen daten?

Nadat je een tijdje online contact hebt gehad op bijvoorbeeld een datingsite ga je na verloop van tijd daten. Je wilt natuurlijk een succesvolle eerste date hebben met een Turkse vrouw wat een vervolgdate wordt.

Om Turkse vrouwen goed te kunnen daten is het beste om je netjes en beleefd te gedragen, dit maakt de meest goede indruk op de vrouwen. Gedraag je als een nette heer, hou de deur voor haar open en schuif de stoel voor haar aan. Daarnaast moet je ook zelfverzekerd overkomen, Turkse dames zoeken een zelfverzekerde man.

Op deze manier kun je het beste Turkse dames daten, maar dit is niet genoeg voor een succesvolle date. Om een succesvolle date hebben lees je hieronder nog 3 tips voor het daten van Turkse vrouwen.

3 tips voor het daten van Turkse vrouwen

Tip 1 date op een goede locatie

Wanneer je gaat daten met een Turkse vrouw moet je dit doen op een goede locatie. Je kunt bijvoorbeeld daten in een gezellig restaurant of café, hier is het ijs tussen jullie snel gebroken en heb je meer kans om een geslaagde date te hebben.

Een goede locatie om te daten is een Turks restaurant, hier voelt een Turkse vrouw zich op haar gemak en in een Turks restaurant hangt vaak een gezellig sfeer.

Tip 2 kom op tijd

Wanneer je gaat daten met een Turkse vrouw is het verstandig om op tijd te komen op je date, zo maak je namelijk een goede indruk. Niks is irritanter voor een Turkse vrouw dan dat ze moet wachten op de man waarmee ze een date heeft.

Zorg dat je 5 tot 10 minuten van tevoren aanwezig bent op de locatie waar jullie hebben afgesproken, zo maak je een goede indruk.

Tip 3 praat niet over andere vrouwen

Misschien ben je aan het daten met meerdere Turkse vrouwen of heb je een ex waar je veel over praat, het verstandig om niet over andere vrouwen te praten als je met een Turkse vrouw aan het daten bent. Je denkt misschien wel dat het je populairder maakt bij de vrouw waarmee je momenteel aan het daten bent. Maar dit is juist niet, je maakt een negatieve indruk en zij kan denken dat een player bent.

Turkse mannen hebben vaak de neiging om op te scheppen om goede indruk op een vrouw te maken. Zo kunnen Turkse mannen bijvoorbeeld opscheppen dat hij meerdere vrouwen aan het daten is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.