Tinder super like

Tinder heeft verschillende functies die de app leuker maken. Super Like is één van die functies. Wanneer je een leuk iemand tegenkomt op Tinder wil je die persoon niet voorbij laten gaan. Gelukkig kun je dan de functie Super Like gebruiken. Wat deze functie inhoud, hoe het werkt, hoe je aan Super Likes komt en hoe je Super Likes het effectiefst gebruikt lees je in dit artikel.

Wat is een Super Like en wat doet het?

Met een Super Like kun je aangeven dat je iemand erg leuk vindt. Je brengt jezelf onder de aandacht van de ander, zelfs als die persoon je al naar links heeft geswipet.

Met een vrij gemakkelijke handeling geef je een Super Like aan iemand. Om iemand een Super like te geven hoef je enkel maar omhoog te swipen of te klikken op het blauwe sterretje onderaan het scherm.

Wanneer iemand anders weer op Tinder is, ziet hij jouw profiel met de melding dat jij die persoon een Super Like hebt gegeven. Het is een mooi compliment wanneer je een Super Like krijgt, je weet dan dat die persoon in je geïnteresseerd is. Wanneer iemand zo’n like heeft gegeven kun je ervoor kiezen om die persoon leuk te vinden of om over te slaan. Als je de persoon leuk vindt ontstaat er een match en kun je berichten naar elkaar versturen.

Werkt een Tinder Super Like echt?

Je denkt misschien wel, werkt zo’n like echt en is het niet opdringerig? Uit onderzoek is gebleken dat je 3 keer meer kans hebt op een match als je een Super Like gebruikt. Gesprekken die beginnen met Super Like duren gemiddeld 70% langer dan gesprekken die beginnen met een normale match.

Super Likes werken dus echt en het komt niet opdringerig over. Het wordt eerder als een compliment ontvangen als je een Super Like krijgt.

Hier zie je op een grappige manier hoe Super Likes werken:

Hoe kom je aan Super Likes?

Iedere 24 uur krijg je 1 gratis Super Like van Tinder, je kunt dus maar 1 persoon per dag Super Liken. Wil je meer Super Likes moet je een betaald lidmaatschap nemen of Super Likes per stuk kopen.

Wanneer je voor een betaald lidmaatschap kiest heb je dagelijks 5 Super Likes. Er zijn verschillende abonnementen waarbij je Super Likes krijgt, je kunt kiezen uit Tinder Plus of Tinder Gold.

Je kunt er ook voor kiezen om Super Likes los te kopen, echter hangt hier wel het nodige prijskaartje aan. Super Likes zijn in verschillende aantallen te koop, je kunt kiezen uit 5, 25 of 60 likes.

5 Super Likes kosten €1,09 per stuk

25 Super Likes kosten €0,87 per stuk

60 Super Likes kosten €0,76 per stuk

Hoe gebruik je een Super Like effectief?

Je hebt maar een beperkt aantal Super Likes per dag, het is dus slim om de likes effectief te gebruiken. Wanneer je gratis lid bent kun je maar 1 Super Like per 24 uur gebruiken, met een betaald lidmaatschap heb je er 5 per dag.

Het beste is om een Super Like te gebruiken als je iemand tegenkomt op Tinder die je erg leuk lijkt en als je met hem of haar in contact wil komen. Op deze manier werken Super Likes het effectiefst.

Verstandig is om Super Likes niet te gaan sparen, want je hebt maar een bepaald aantal Super Likes per dag. Je kunt het niet voor de volgende dag bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.