tinder

Elk mens wil wel in een leuke relatie zitten, maar het is niet altijd even makkelijk om de ideale partner te vinden. Je zou de straat op kunnen gaan en nieuwe mensen gaan ontmoeten, maar je kunt ook kiezen om eenvoudig online op zoek te gaan naar een nieuwe geliefde. Een dating app of dating website biedt hierbij de perfecte oplossing, zoals de welbekende Tinder. Tinder is een dating app die op wereldwijd niveau bekend staat om het samenbrengen van singles. Ruim 1.2 miljoen Nederlanders hebben inmiddels al een Tinder profiel aangemaakt. Het gaat hierbij om 1 op de 3 Nederlanders, wat het dus eenvoudig maakt om een ideale match te vinden dankzij het ruime aanbod. Maar wat is Tinder nou precies en hoe werkt deze dating app? Je leest het allemaal hieronder. Daarnaast tref je ook enkele Tinder ervaringen van gebruikers en 5 tips voor het gebruiken van Tinder.

Tinder

Tinder is een wereldwijd populaire dating app die méér mensen met elkaar verbindt dan andere dating apps of websites. Tinder is in 2012 opgericht en is zowel via de Tinder app als de Tinder website te gebruiken. Tinder heeft ruim 30 miljard gebruikers die dagelijks op zoek zijn naar het ontmoeten van nieuwe mensen, het uitbreiden van de sociale kring, het ontmoeten van ‘locals’ tijdens een vakantie of zelfs het zoeken naar avontuur. Je kunt middels Tinder op een laagdrempelige manier daten door alleen te kijken naar de profielfoto’s van andere gebruikers. Volgens cijfers zorgt Tinder voor minstens 26 miljoen matches per dag, wat Tinder hierbij dus de grootste verzamelplaats voor singles maakt.

Hoe werkt Tinder?

Tinder is eenvoudig in gebruik. Je hoeft enkel te matchen, te chatten en vervolgens op date te gaan. Met Tinder maak je een match op basis van de profielfoto. Je kunt op gebruiksvriendelijke wijze naar rechts ‘swipen’ als je een gebruiker leuk vindt. Vind je de gebruiker maar niets, dan kan je links ‘swipen’ om het desbetreffende profiel over te slaan. Vinden beide personen elkaar vervolgens leuk? Dan wordt er een match gemaakt en kan je chatten met je nieuwe match om na te gaan of jullie elkaar wel of niet willen ontmoeten in het echt. Heb je iemand naar rechts geveegd? Dan wordt dit profiel bewaard in de lijst van potentiële kandidaten. Heb je iemand naar links geveegd dan zal dat profiel ook niet meer voorkomen in je lijst.

Lees meer informatie hoe Tinder werkt! >

Bekijk de 20 beste dating apps!

10 Tinder ervaringen van gebruikers

Tinder is de populairste en meest gebruikte dating app van Nederland. De één vindt Tinder een geweldige app waarbij je zeer snel een ideale match kunt vinden, terwijl de ander van mening is dat je bij Tinder enkel kunt kiezen op basis van het uiterlijk en niet op basis van bijvoorbeeld karakter of persoonlijkheid. Hieronder tref je 10 ervaringen van (voormalig) Tinder gebruikers waarbij je een beeld kunt krijgen van wat de gebruikers écht van deze bekende dating app vinden.

Ervaring 1: je let alleen maar op het uiterlijk – Lisa (29 jaar)

Nadat het uit was gegaan met mijn vorige vriend heb ik besloten om een Tinder profiel te maken om te kijken waarom iedereen zo enthousiast praat over deze dating app. Het was inderdaad eenvoudig om snel knappe singles uit je omgeving te ontmoeten, dat had ik niet echt verwacht van een dating app. Daarnaast kreeg ik regelmatig berichtjes binnen van mannen die me wel zagen zitten, soms zelfs knappe mannen maar soms ook creeps. Die heb ik maar volkomen genegeerd.

Ik vind het wel jammer dat je bij Tinder alleen op het uiterlijk van iemand let. Je kiest je ideale match aan de hand van een profielfoto. Vind je de persoon op de foto mooi? Dan moet je naar rechts swipen en als de persoon je helemaal niet aanspreekt dan kan je zo naar links swipen en zie komt die persoon ook niet meer terug in je lijst van potentiële matches. Vind je een match, dan pas ga je berichten met elkaar uitwisselen om elkaar beter te leren kennen en als het echt goed klikt dan kan je persoonlijk afspreken. Ik vind dit eigenlijk maar niets, om door verschillende mannen te worden gekeurd op basis van mijn uiterlijk. Ik heb veel meer te bieden dan alleen mijn lijf en mijn gezicht en ga liever zélf de straat op om iemand te ontmoeten. Daarom heb ik na 2 weken mijn Tinder profiel verwijderd en de app van mijn telefoon gehaald.

Ervaring 2: al meerdere dates gehad dankzij Tinder – Dennis (20 jaar)

Ik heb dankzij Tinder al meerdere geweldige dates gehad waarbij ik veel leuke, mooie en gezellige vrouwen heb ontmoet. Ik heb 2 maanden geleden de app gedownload nadat een vriend mij dit had aangeraden. Mijn vriend zit nu al enige tijd in een serieuze relatie met een beeldschone vrouw dankzij Tinder, dus ik was wel nieuwsgierig naar de resultaten.

Na het maken van een profiel bij Tinder ben ik direct begonnen met het swipen. Ik had nooit verwacht dat er zoveel mooie vrouwen te vinden waren op een dating app als Tinder. En het was zo makkelijk om een date te scoren. Ik heb een aantal keer naar links en naar rechts geswiped en heb zo al verschillende dates gehad met leuke vrouwen. Sommige dates hebben we zelfs herhaald omdat het wel goed klikte tussen ons. Let wel goed op met wie je persoonlijk gaat afspreken. Niet iedereen is namelijk wie hij of zij zich voordoet online en de persoon in de profielfoto kan er heel anders uitzien dan in het echt. Verder is Tinder een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet vind je er zelfs je toekomstige partner.

Ervaring 3: ik krijg nauwelijks een reactie terug – Leonard (21 jaar)

Ik heb van een vriend van mij begrepen dat Tinder mij zou leiden tot de liefde van mijn leven. Daarom heb ik de app ook direct geïnstalleerd, heb heel snel een profiel aan kunnen maken en een geschikte profielfoto geplaatst. Ik heb Tinder nauwelijks een week gebruikt waarbij ik minstens 75% van de vrouwen naar links heb geswiped omdat ze mij simpelweg niet aanspraken. De meeste vrouwen waren te jong naar mijn mening. Ik ben meer op zoek naar een simpele vrouw met een warm karakter.

De resterende vrouwen op Tinder waren wel adembenemend mooi, ik vroeg mijzelf bij verschillende profielfoto’s af in hoeverre deze vrouwen wel werkelijk zijn wie ze aangeven te zijn. De vrouwen waarbij ik wel op rechts heb geswiped, daar heb ik nauwelijks reacties van terug gehad. Ook na meerdere berichten te hebben gestuurd. Zelfs als ik een leuk gesprek aanging met een vrouw dan verwaterde het contact al binnen enkele berichten. Ook dagen later viel het mij op dat ik amper een reactie terugkreeg. Hierdoor kreeg ik al gauw het gevoel dat Tinder niet voor mij is weggelegd en heb ik de app weer verwijderd.

Ervaring 4: dankzij Tinder heb ik een relatie gevonden – Anouk (23 jaar)

Ik was al een lange tijd op zoek naar een serieuze relatie waarbij ik mijzelf kon zijn. Dankzij Tinder is dit mij gelukt! Ik heb niet eens lang hoeven swipen om mijn ware liefde tegen te komen. Binnen een week nadat ik een Tinder profiel had aangemaakt zag ik een foto van een knappe man voorbijkomen die mij direct aansprak. Vanaf het moment dat ik zijn profielfoto zag wist ik het meteen: ik moest naar rechts swipen. Nadat hij ook naar rechts had geswiped op mijn foto kreeg ik direct een berichtje van hem. Hij vroeg om mijn telefoonnummer en zo hebben we dagenlang met elkaar gechat totdat we een afspraak hebben gemaakt voor de eerste date. Het was toen meteen raak. Inmiddels wonen we al bijna 2 jaar samen en al dit dankzij Tinder.

Ik dacht altijd dat je persoonlijk sneller een geschikte partner kunt vinden en heb veel slechte dingen over Tinder gehoord, maar uiteindelijk werd ik verrast door het vinden van mijn soulmate op deze dating app en daar ben ik Tinder zeer dankbaar voor. Ik zou Tinder zeker aanraden als je op zoek bent naar een relatie met iemand die jij écht leuk vindt.

Ervaring 5: heel even gebruik gemaakt van Tinder toen mijn relatie uitging – Nienke (20 jaar)

Toen mijn relatie drie jaar terug uitging heb ik heel even gebruik gemaakt van Tinder. Ik heb de app maar ongeveer 3 maanden gebruikt op mijn telefoon. Ik dacht dat ik door het aanmaken van een Tinder profiel een beter gevoel kon krijgen over mijzelf en dat mijn zelfvertrouwen een boost zou krijgen nadat ik ben gedumpt door mijn ex. Tinder was voor mij meer een uitlaat om mijn verdriet te uiten door het ontmoeten van nieuwe mensen maar ik vond het eigenlijk uiteindelijk toch niet echt iets voor mij. Ik ben echt niet iemand die zelf als eerste een bericht stuurt naar een vreemde man om een gesprek te starten. De gesprekken die wel lekker lopen die vervagen vanzelf na een aantal berichten heen en weer te hebben gestuurd omdat de onderwerpen mij simpelweg allemaal niet interesseerde. Ook kreeg ik allerlei uitdagende en ranzige berichten van stalkers die het alleen maar over mijn lichaam hadden.

Daarnaast voel ik mijzelf niet uniek op Tinder omdat er al miljoenen andere mooi vrouwen te vinden zijn waardoor je dus met duizenden anderen moet concurreren. Verder kan je jammer genoeg alleen een match maken met een andere Tinder gebruiker op basis van foto’s. Ik ben meer op zoek naar iemand om een echte serieuze relatie mee te beginnen, niet een simpele one-night-stand waarbij het meer gaat om het uiterlijk dan het innerlijk. Tinder is leuker om een hele avond te blijven swipen en enkel te kijken naar leuke mannen.

Ervaring 6: ik gebruik bijna dagelijks Tinder – Christiaan (19 jaar)

Ik gebruik Tinder bijna dagelijks en vind het leuk om naar links of naar rechts te swipen om andere gebruikers te beoordelen. Vind je de gebruiker mooi? Dan swipe je naar rechts en als de gebruiker niet in je smaak valt dan hoef je alleen maar naar links te swipen.

Ik heb vroeger vaker gedate maar ben de ware eigenlijk nog nooit tegengekomen. Daarnaast ben ik niet echt trots op mijn date-geschiedenis omdat ik telkens op de verkeerde vrouw val. Wat heb ik te verliezen? Dat dacht ik toen ik de Tinder app installeerde en mijn beste foto uitkoos voor mijn profiel.

Inmiddels gebruik ik Tinder al bijna 5 maanden en ik denk dat ik eraan verslaafd ben. Ik heb via Tinder de beste mensen leren kennen en heb leuke gesprekken gehad. Ik ben soms verlegen om als eerste een berichtje te sturen naar een mooie vrouw maar zelfs hierom hoefde ik mij geen zorgen te maken: de vrouwen stuurden zelf berichten naar mij toe met verzoekjes om op een date te gaan! Dagelijks ontvang ik verschillende berichten van vrouwen waarvan ik nooit in het echt mee zou durven praten. Ik zou Tinder zeker aanraden als je op zoek bent naar een geschikte match.

Ervaring 7: een beter app dan andere dating apps – Lydia (20 jaar)

Vorig jaar ben ik verhuisd naar een ander stad waar ik nog bijna niemand kende. Ik heb op aanraden van een vriendin mijzelf toen op enkele dating websites en dating apps aangemeld om zo nieuwe mensen te ontmoeten in mijn omgeving, waaronder ook de bekende dating app Tinder.

Naar mijn mening is Tinder veel beter dan andere dating apps. Het was niet alleen makkelijk om een date te vinden, maar het ging ook vrij snel vergeleken met andere dating apps die ik ooit heb geprobeerd. Het was eenvoudig om nieuwe gesprekken aan te gaan met andere Tinder gebruikers en gelukkig heb ik inmiddels na bijna een half jaar nog geen last gehad van intimiderende mannen, stalkers of ongemakkelijke gesprekken. Alles verliep juist soepeler en eenvoudiger dan ik had verwacht. Alleen jammer dat je enkel iemand kunt uitkiezen op basis van een profielfoto. De meeste mensen die ik heb ontmoet zijn gelukkig wel wie ze aangeven te zijn, maar het gebeurt vaak dat de foto’s lichtelijk afwijken van de werkelijkheid. Veel mensen gebruiken namelijk filters op hun profielfoto’s om ze aantrekkelijker te maken. Verder ben ik zeker tevreden met mijn Tinder profiel.

Ervaring 8: het voelt allemaal onwennig – Sander (30 jaar)

Nadat ik de app had geïnstalleerd kon ik niet wachten om te beginnen, ik was zo nieuwsgierig en wist niet wat ik kon verwachten van de bekende dating app Tinder. Ik heb veel tijd gestoken in het opstellen van een goed Tinder profiel en heb mijzelf op een uitdagende maar humoristische manier gepresenteerd. Daarnaast heb ik dagelijks zeker een uur op Tinder staan swipen naar links en rechts, voornamelijk naar links omdat de meeste meiden te jong leken.

Ik ben toch op een aantal dates geweest en heb een geweldige tijd gehad. Af en toe kreeg ik wel een apart bericht binnen van bepaalde vrouwen maar hier reageerde ik gewoon niet op. Toch heb ik uiteindelijk besloten om na 2 maanden Tinder weer te verwijderen omdat ik het systeem maar heel onnatuurlijk en onwennig vond. De matches die je krijgt zijn alleen op basis van het uiterlijk en voelt aan als een grote vleeskeuring. Dit is helaas niet waar ik naar op zoek ben. Ik zoek naar een ideale match op basis van karaktereigenschappen, toekomstdromen, humor en dergelijke en dat is niet eenvoudig te vinden door te klikken op een knop waarna er binnen 1 seconde duizenden matches tevoorschijn komen.

Ervaring 9: af en toe gebruik ik Tinder – Alice (24 jaar)

Ik gebruik Tinder maar af en toe, voor het vinden van een leuke man om op een gezellige date te gaan. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en kijken of het wel klikt en Tinder biedt mij hierbij de perfecte oplossing. Ik ben momenteel niet op zoek naar een serieuze relatie, maar ben wel benieuwd naar de mogelijkheden van Tinder omdat ik tot nu toe alleen maar fantastische mensen heb ontmoet. Ik gebruik de app zo nu en dan inmiddels al bijna 4 maanden en ben zeer tevreden.

Ik had bij het maken van een Tinder profiel geen hoge verwachtingen van de dating app en ik besloot om zo kieskeurig mogelijk te zijn bij het swipen naar links en naar rechts. Het aanbod aan knappe singles was veel uitgebreider dan ik mij had voorgesteld. Helaas moet je eerst een gesprek starten met de andere gebruiker als je meer wilt weten over je potentiële match omdat je alleen naar foto’s kunt kijken en geen additionele informatie.

Ervaring 10: Een handige dating app – Patrick (27 jaar)

Ik heb Tinder gedurende een jaar gebruikt. Ik scoorde minstens 5 dates per maand, soms zelfs meerdere dates in 1 week. Toen ik besloot om het aantal dates bij te houden kwam ik al gauw tot de conclusie dat ik maandelijks zeker 10 verschillende dates had. Dit was veel meer dan ik had verwacht en deze dates waren zeer makkelijk te regelen.

Ik heb alleen een Tinder profiel aan hoeven maken om gebruik te maken van deze handige dating app. Vervolgens krijgt je duizenden profielfoto’s te zien van vrouwen die een mogelijke match kunnen zijn. Als ik interesse had, dan moest ik naar rechts swipen en als de vrouw op de profielfoto mij niet aansprak dan heb ik naar links geswiped. Jammer dat je geen uitgebreide profielen met informatie kunt vinden over elk lid, maar dat haalt niet weg dat ik dankzij Tinder het afgelopen jaar vrij veel dates heb gescoord en veel leuke mensen heb leren kennen.

tips tinder

Onze Tinder ervaring

Tinder heeft het leven van vele singles over de hele wereld veranderd. Velen hebben de liefde van hun leven leren kennen, anderen hebben de ideale one-night-stand kunnen vinden terwijl de ander met nieuwe mensen uit de omgeving heeft afgesproken. Maar het is van groot belang om rekening te houden met zowel de goede als de slechte kanten van Tinder. Hieronder tref je op overzichtelijke wijze de verschillende voor- en nadelen die komen kijken bij het aanmaken van een Tinder profiel.

Voordelen

 • Het is niet nodig om eerst een profiel aan te maken om gebruik te maken van Tinder.
 • Je kunt je anders voordoen dan je bent en hierdoor dus volledig jezelf zijn.
 • Je komt sneller in contact met mannen en vrouwen.
 • Je hebt meer tijd om berichten te beantwoorden via de chatfunctie.
 • Je kunt mensen ontmoeten waar je normaal niet zomaar mee zou spreken.
 • Tinder biedt een veilige afstand.
 • De doelgroep is relatief jong waar door je makkelijk een match kunt vinden.
 • Het aanbod aan Tinder leden is ongelooflijk groot.

Nadelen

 • Je kiest een match op basis van profielfoto en dus ligt de nadruk op het uiterlijk.
 • Het contact met andere leden is oppervlakkig. Niet iedereen is op zoek naar liefde.
 • De meeste Tinder leden zitten al in een relatie.
 • Niet iedereen is wie hij of zij blijkt te zijn.
 • Je match is afhankelijk van het algoritme van Tinder.
 • Tinder gebruiken kost veel tijd en is verslavend.
 • De gratis optie heeft beperkte functionaliteiten.

Lees ook: Dit zijn de grootste nadelen van Tinder!

Bekijk de 20 beste dating apps!

5 tips voor Tinder om meer succes te hebben

Het is van groot belang om een Tinder profiel aan te maken die opvalt zodat je meer matches kunt krijgen. Het creëren van een Tinder profiel is niet iets wat je zomaar even doet. Hoe beter je Tinder profiel, des te hoger je kans op het vinden van een geschikte date die bij je past. Hieronder tref je 5 handige tips die je kunt hanteren als (toekomstige) Tinder gebruiker.

Tip 1: Maak een goed Tinder profiel

De meeste mensen werpen slechts een blik op de eerste foto en maken aan de hand daarvan een beslissing om links of rechts te ‘swipen’. Daarom is het ook belangrijk om een geschikte foto uit te kiezen waarbij je het liefst niet recht in de camera kijkt. Zorg ervoor dat je gezicht en je bovenlichaam goed zichtbaar is in de foto en gebruik een mooie filter. Voeg daarnaast nog minstens 3 tot 6 foto’s toe voor degenen die wel interesse hebben om verder te kijken. Vermijd groepsfoto’s, foto’s met alcohol, waar je aan het roken bent of waar je rare kleding aanhebt. Je kunt de optie Slimme foto’s gebruiken waarbij de beste foto automatisch als eerste wordt geplaatst op je profiel. Stel daarnaast een geschikte profieltekst op die kort en krachtig is. Een Tinder bio dient over jezelf te gaan en de aandacht van anderen meteen te trekken. Ga voor een uitdagende of een grappige tekst zodat je meer opvalt en vermeld je social mediakanalen zodat gebruikers je ook daar kunnen volgen.

Tip 2: Gebruik zo nodig Tinder Plus of Gold om meer succes te hebben

Met Tinder Plus kan je je locatie aanpassen, je krijgt 1 gratis boost per maand, je kunt kiezen om alleen gezien te worden door personen die je leuk vindt, je zichtbare informatie beperken, je krijgt 5 Super Likes per dag, onbeperkte vind-ik-leuks, onbeperkte ‘rewinds’ en geen advertenties. Met Tinder Gold heb je toegang tot extra functies vergeleken met het gratis account of met Tinder Plus. Met Tinder Gold kan je naast alle functionaliteiten van Tinder Plus ook nog zien wie je heeft ‘geliked’, ‘swipen’ bij elke Top Pick, je kunt kiezen wie je kan zien, je kunt je eigen profiel beheren en je kunt een paspoort krijgen voor de hele wereld. Gebruik je Tinder maar af en toe? Dan volstaat Tinder Plus. Ben je verslaafd aan Tinder en maak je er dagelijks gebruik van? Dan is Tinder Gold de beste keuze. Het is afhankelijk van je situatie of je Tinder Gold moet aanschaffen of niet.

Tip 3: Maak regelmatig gebruik van Tinder

Aangezien volgens cijfers van het CBS minstens 13% van de samenwonende stellen elkaar via het internet hebben leren kennen, is het belangrijk om regelmatig gebruik te maken van Tinder voor het vinden van je volgende geliefde. Hou rekening dat Tinder wereldwijd zeer populair is. Volgens onderzoek wordt de dating app Tinder onder zeker 73% van studenten gebruikt en de meeste gebruikers van Tinder zijn tussen de 19 en 30 jaar. Hoe meer je dus gebruik maakt van Tinder, des te sneller je een ideale match kunt vinden die voldoet aan al je wensen en voorkeuren. Hoe langer je gebruik maakt van de dating app, des te beter je leert werken met het algoritme en je ook sneller een geschikte match kunt vinden.

tinder

Tip 4: Stuur berichtjes en zorg voor een interessant gesprek

Maak het eerste contact door met elkaar te chatten. Wissel vervolgens nummers uit en stuur elkaar berichten via WhatsApp voor het gemak. Begin een gesprek met een passende openingszin en zorg ervoor dat je het gesprek gaande houdt. Vaak beginnen mensen met chatten en stoppen vervolgens omdat het gesprek simpelweg niet lekker loopt. Het is immers niet eenvoudig om een gesprek gaande te houden. Het is belangrijk om voldoende vragen te stellen en te praten over onderwerpen die interessant en hedendaags zijn. Ook onderwerpen die op positieve wijze kunnen inspelen op de emoties van je date zijn een goed idee. Denk zo aan onderwerpen als ambities, passies, angsten, dromen en dergelijke.

Lees ook: De 101 beste openingszinnen voor Tinder!

Tip 5: Wacht niet te lang met daten

Verder is het belangrijk om snel af te spreken met je ideale match. Aangezien je eenvoudig een date uit kunt kiezen op basis van profielfoto, is het ook makkelijk om een geschikte date uit te kiezen als het uiterlijk je wel bevalt. Ben je benieuwd of iemand bij je past? Plan dan zo snel mogelijk een date in zodat jullie kunnen aanvoelen of jullie ook persoonlijk voor elkaar zijn weggelegd. Door snel af te spreken ben je minder teleurgesteld mocht je date toch niet zijn wat je had verwacht. Iemand kan persoonlijk immers heel anders zijn dan online. Ook profielfoto’s van leden kunnen flink verschillen van de werkelijkheid.

3 dating apps die beter zijn dan Tinder

Tinder is natuurlijk een populaire dating app die wereldwijd wordt gebruikt door verschillende mensen, maar er zijn helaas ook veel nadelen verbonden aan het gebruik van Tinder. Deze nadelen wegen vaak op tegen de voordelen, waardoor het wel interessant kan zijn om te kijken of er nog andere alternatieven zijn voor Tinder. Er zijn namelijk verschillende dating websites en dating apps waarbij je je aan kunt melden.

Lexa – het beste alternatief voor Tinder

lexa app

De welbekende dating website en dating app Lexa is het beste alternatief voor Tinder waarbij je voornamelijk mannen en vrouwen treft die hoger opgeleid zijn. Je kunt andere Lexa gebruikers beoordelen en berichten sturen naar elkaar.

Lexa biedt handige zoek- en filterfunctionaliteiten zodat je makkelijk en veilig een geschikte match kunt vinden in je omgeving. De profielen op Lexa zijn allemaal geverifieerd en je kunt je eigen privacy opties instellen zodat je alleen zichtbaar bent voor degenen die jij wilt.

Een profiel aanmaken op Lexa is geheel kosteloos en de aanmelding is zo gedaan. Meld je direct aan zodat je op zoekt kunt gaan naar je ideale match.

Lees meer informatie van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

EliteDating – een erg goede dating app met positieve ervaringen

elitedating app

EliteDating is een populaire dating app waarbij er elke dag zeker 200 nieuwe aanmeldingen zijn. Op EliteDating vind je singles die hoger zijn opgeleid of carrièregericht zijn. Je kunt ervan uitgaan dat ruim 70% van de personen die zich hebben aangemeld op EliteDating een HBO of een WO-diploma bezitten.

Je wordt met andere EliteDating profielen ‘gematched’ aan de hand van een uitgebreide persoonlijkheidstest die je binnen 10 minuten invult om zo een match te vinden die precies past bij jou voorkeuren, karakter en persoonlijkheid. Heb je een match gevonden? Dan kan je elkaar een bericht sturen om elkaar beter te leren kennen.

Meld je aan op EliteDating als jij zelf ook hoog opgeleid of carrièregericht bent.

Lees meer informatie van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

Relatieplanet – een goede Nederlandse dating app

relatieplanet app

Relatieplanet is een populaire en gebruiksvriendelijke Nederlandse dating website en dating app die al ruim 10 jaar bestaat en inmiddels al minstens 1.6 miljoen leden heeft. De meeste leden op Relatieplanet zijn hoger opgeleide vrouwen en mannen, voornamelijk tussen de 25 en 65 jaar.

Je kunt een ideale match vinden op Relatieplanet door een profiel aan te maken en vervolgens op zoek te gaan naar matches door zelf handige filters in te stellen. Daarnaast kan je de klantenservice dagelijks van 09:00 tot 21:00 bereiken.

Ben je op zoek naar een relatie door gebruik te maken van een goede dating app? Meld je dan gauw aan bij Relatieplanet.

Lees meer informatie van Relatieplanet! >

Conclusie

Iedereen heeft wel het verlangen om in een leuke en gezellige relatie te zitten. Daarom is het ook belangrijk om de juiste mensen te leren kennen zodat je een ideale match vindt die perfect past bij je eigen voorkeur, je wensen, je karakter en je levensstijl. Waar je het beste op zoek kunt gaan naar een date is afhankelijk van wat je precies zoekt. Of dit nou een serieuze en langdurige relatie is, een avontuurlijke one-night-stand, het maken van nieuwe vrienden in een omgeving waar je nog niemand kent of simpelweg voor het ontmoeten van leuke en gezellige mensen, dating websites en dating apps kunnen de perfecte oplossing bieden. Je hoeft de deur niet meer uit om een ideale match te vinden en je kunt zelf op eenvoudige wijze kiezen wie je wel en niet leuk vindt zonder dat je je date persoonlijk af moet wijzen als het toch niet lekker loopt. Er zijn immers voldoende koppels die hun relatie te danken hebben aan de vele voordelen van het aanmaken van een profiel op één van de dating websites en dating apps.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.