the inner circle

The Inner Circle is een andere dating app dan alle andere dating apps, de app helpt je namelijk om in het echt met elkaar af te spreken, in plaats van online te chatten. De dating app moedigt ambitieuze mensen aan om te gaan daten en om elkaar te ontmoeten op feesten en evenementen van The Inner Circle. Dagelijks brengt de dating app 20.000 mensen samen door evenementen en activiteiten te organiseren.

Helaas wordt niet iedereen toegelaten op The Inner Circle, het is namelijk een elitaire dating app. Hoe je wordt toegelaten op de app, wat de kosten zijn en voor wie The Inner Circle is bedoeld ga je in dit artikel lezen.

The Inner Circle downloaden een aanmelden

De dating app The Inner Circle is beschikbaar voor iedereen om te downloaden. Je kunt de dating app installeren in Google Play of in de App Store. Ga naar Google Play of de App Store toe en download de dating app. Dit zal een paar minuten in beslag nemen waarna je direct de app kunt openen.

Na het downloaden moet je een account op de app aanmaken, dit doe je door middel van je Facebook account of met je LinkedIn account. Je kunt alleen door deze mogelijkheden een account aanmaken om te kunnen verifiëren dat je echt bestaat, zo kun je geen nepprofiel aanmaken op de dating app.

Niet iedereen wordt toegelaten op de dating app, dit komt omdat het een elitaire dating app is. Als je een succesvolle baan hebt heb je meer kans om toegelaten te worden op de dating app. De criteria waarop je wordt beoordeeld om toegelaten te worden zijn foto’s, opleiding, interesses en dergelijke. Ook het geslacht van de aanmelder wordt in de overwegingen meegenomen om voor een goede verhouding tussen mannen en vrouwen te zorgen.

The Inner Circle heeft 8 medewerkers in dienst die elke dag alle inschrijvingen controleren en toelaten.

Bekijk de 20 beste dating apps!

Hoe werkt The Inner Circle?

Zoals je al in de inleiding hebt gelezen is The Inner Circle een andere dating app dan alle andere dating apps. De app onderscheidt zichzelf van het eindeloos swipen, wat op veel andere dating apps het geval is. De werking van de app is vooral het ontmoeten van andere singles op evenementen die The Inner Circle organiseert. Het draait bij de app meer om wie je bent en minder om hoe je eruitziet.

Naast het organiseren van evenementen en activiteiten van de dating app, wat de hoofdzakelijk werking van The Inner Circle is kun je ook in de app mensen ontmoeten. Zodra je bent toegelaten op de app ga je op zoek naar andere singles die bij je passen. Zo kun je gebruik maken van zoekfilters om singles te vinden die erg goed bij je passen en kun je daarmee in contact komen. Als het klikt kun je met elkaar afspreken op een evenement die de app organiseert of je spreekt af bij één van de datelocaties die The Inner Circle heeft aangewezen.

Voor wie is The Inner Circle bedoeld?

De dating app is niet voor iedereen bedoeld, het is namelijk een elitaire dating app. Bij de toelating op de dating app wordt vooral gelet op je opleiding, uiterlijk, werk en interesses, hierdoor wordt niet iedereen zomaar toegelaten.

Daarnaast is The Inner Circle bedoeld om op zoek te gaan naar een serieuze relatie en niet voor eenmalige afspraakjes. Aan alles in de app valt te merken dat het is gericht om mensen samen te brengen voor een langere periode, zo kun je geen mensen vlug beoordelen op hun uiterlijk. Het draait bij de dating app er meer om wie je bent en niet hoe je eruitziet.

Iedereen kan The Inner Circle downloaden in Google Play en in de App Store, het beste is om het te downloaden en te kijken of je wordt toegelaten.

Evenementen van de dating app

Wat de dating app uniek maakt is dat het veel evenementen organiseert voor de gebruikers. Niet alleen in Nederland worden evenementen georganiseerd, maar over de hele wereld. Zo worden bijvoorbeeld in Ibiza evenementen organiseert, maar ook in São Paulo. Bovendien kunnen leden zelf ook evenementen organiseren in de app, wat wel in overleg moet met The Inner Circle.

De evenementen die de app organiseert voor de gebruikers vindt plaats in meer dan 25 verschillende landen en zijn heel verschillend. Zo volg je de ene keer een workshop en een andere keer ga je samen met elkaar uiteten.

Het organiseren van evenementen is een groot onderdeel van de app, want het brengt door middel van evenementen en activiteiten dagelijks 20.000 mensen samen.

sugar dating

Tips voor The Inner Circle

Je wordt niet zomaar toegelaten op de dating app en daarnaast is het nog niet vanzelfsprekend dat je iemand gaat ontmoeten op de app waarmee je gaat daten. Wij van Dedatingwijzer.nl hebben enkele belangrijke tips voor The Inner Circle waarmee je meer kans hebt om toegelaten te worden en succesvol op de app te worden:

  • Zorg dat je een goed Facebook of LinkedIn profiel hebt en een succesvolle baan hebt, dit vergroot de kans dat je wordt toegelaten.
  • Voeg duidelijk foto’s toe aan je profiel en vul de nodige achtergrondinformatie van jezelf in, dit vergroot ook de kans dat je wordt toegelaten en je zult meer berichten van andere gebruikers krijgen.
  • Gebruik de zoekfilters op de app om singles te vinden die erg goed bij je passen.
  • Open een gesprek op de dating app met een goede openingszin, dit vergroot de kans op een leuk gesprek wat een date kan worden.
  • Neem actief deel aan evenementen, hierop ontmoet je namelijk veel andere leuke singles en kun je op een gemakkelijk manier contact leggen.

Kosten The Inner Circle

Het gebruik van The Inner Circle is volledig gratis, je bent niet verplicht om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Je kunt als gratis lid bijvoorbeeld op zoek gaan naar leden die goed bij je passen, chatten met andere gebruikers en deelnemen aan evenementen.

Om van meer functionaliteiten gebruik te maken heb je de mogelijkheid om een betaald lidmaatschap af te sluiten, maar dit is niet verplicht. Met een betaald lidmaatschap krijg je bijvoorbeeld meer zoekfilters in de app waardoor je op een goede manier leden kunt vinden die bij je passen.

De kosten van een betaald lidmaatschap zijn tussen de 20 en 80 euro per maand, afhankelijk van de regio waarin je woont. De kosten zijn in dezelfde lijn als een betaald lidmaatschap op Tinder en Happn.

Maar The Inner Circle verdient niet alleen geld met betaalde lidmaatschappen, het verdient ook geld met het organiseren van evenementen. De kosten van een evenement valt mee als je het vergelijkt met de kwaliteit en de gezelligheid.

Bekijk de 20 beste dating apps!

The Inner Circle downloaden of niet?

Aan jou de keuze om The Inner Circle te downloaden of niet. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie en succesvol in het leven bent is The Inner Circle zeker een aanrader, dit komt omdat het een elitaire dating app is. Daarnaast hoef je op de dating app geen uren te swipen voor een match, je vindt door handige functionaliteiten al snel mensen die bij je passen en daarnaast kun je deelnemen aan de vele evenementen die The Inner Circle organiseert. De dating app is te installeren in Google Play en in de App Store.

Maar je moet niet de dating app downloaden als je op zoek bent naar een leuke dating app waar je veel kunt swipen. Dit kan namelijk niet bij The Inner Circle en het draait bij de app meer om evenementen. Daarnaast moet je de dating app ook niet installeren als je bang bent om afgekeurd te worden bij het aanmelden op de dating app. In deze gevallen kun je beter een alternatieve dating app voor The Inner Circle proberen, goede alternatieven zijn Parship en EliteDating.

Meer informatie van de dating app

The Inner Circle is in 2012 opgericht en is al snel populair geworden, heden ten dage telt de app meer dan 2 miljoen leden. De app focust zich op 25 verschillende landen over de hele wereld, maar voornamelijk landen in Europa.

In de toekomst wil de ceo van de dating app David Vermeulen het datingplatform minder elitair maken. Maar toch wil hij vasthouden aan het strenge toelatingsbeleid.

Als je meer informatie wil weten van The Inner Circle moet de onderstaande video kijken. In deze video is de ceo van de dating app aan het woord en vertelt over de mogelijkheden binnen de app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.