sugar dating

Ben je benieuwd wat sugar dating is of ben je op zoek naar een sugardaddy of sugardaddy? Dan ben je hier op het goede adres! In dit artikel kom je te weten wat de beste datingsites voor sugar dating zijn waarop jij een sugardaddy, sugarmommy of een sugarbaby vindt.

Sugar dating wordt steeds populairder in Nederland, wat niet raar is. Het heeft veel voordelen voor sugarbaby’s en sugardaddy’s. Zo date een sugardaddy met een jong en knap iemand en wordt de sugarbaby goed verwend.

1. RichMeetBeautiful – de beste datingwebsite voor sugar dating

richmeetbeautiful

Als je op zoek bent naar een sugardaddy, sugarmama of een sugarbaby moet je bij RichMeetBeautiful zijn. Naar onze mening is RichMeetBeautiful de beste datingsite voor sugar dating, dit komt omdat het een erg populaire datingsite in Europa is en je er snel succesvol op wordt.

Door handige functionaliteiten vind je op RichMeetBeautiful snel een leuk iemand die aan je wensen voldoet. Zo kun je door een handige zoekfilter en matchingsysteem een sugardaddy of sugarbaby vinden die aan je voorkeuren voldoet en kun je daar direct een berichtje naar toe sturen. Maar je kunt ook flirten met hem of haar en geschenken sturen.

Je kunt volledig veilig daten op RichMeetBeautiful, dit komt omdat alle profielen geverifieerd zijn en de datingwebsite uiterst voorzichtig omgaat met je privacy.

Wij raden RichMeetBeautiful echt aan als datingsite voor sugar dating, je zult al snel succesvol worden. Bovendien is het aanmelden volledig gratis.

Lees meer informatie & review van RichMeetBeautiful! >

Gratis aanmelden op RichMeetBeautiful!

2. Seekforsugar – ontmoet op een gemakkelijke manier een sugardaddy of sugarbaby

seekforsugar

Seekforsugar is een Nederlandse datingsite die volledig gefocust is op sugar dating. Je vindt een ruim aanbod aan sugardaddy’s, sugarmommy’s en sugarbaby’s op Seekforsugar waarmee je gemakkelijk in contact kun komen. Het motto van Seekforsugar is Enjoy, Show class, Interact.

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een sugardaddy of een sugarbaby te vinden zoals op Seekforsugar het geval is. Je ontmoet door handige functionaliteiten snel iemand die bij je past en kun je op veel manieren contact leggen met die persoon. Zo kun je vrienden met hem of haar worden, likes sturen, berichten verzenden en chatten met een sugardaddy of sugarbaby.

Seekforsugar is volledig gratis voor sugarbaby’s en vraagt slechts een kleine vergoeding voor een betaald lidmaatschap voor sugardaddy’s en sugarmommy’s.

Lees meer informatie & review van Seekforsugar! >

Gratis aanmelden op Seekforsugar!

3. Suikerarrangement – een goede Nederlandse suiker datingsite

suikerarrangement

Suikerarrangement was de eerste datingsite in Nederland en België die volledig gericht is op sugar dating. Het is een erg populaire suiker datingsite, het telt meer dan 34.500 profielen die bestaan uit Suikerooms en Suikertantes die op zoek zijn naar een Suikernichtje of Suikerneefje.

Veel mensen op Suikerarrangement hebben een druk leven en willen daarbuiten ook graag nog wat plezier hebben, bijvoorbeeld met een suikerdate waarop je gezellig gaat dineren of een leuke trip. Dat is wat het leven aangenamer maakt en Suikerarrangement brengt deze mensen bij elkaar.

Je kunt je gemakkelijk inschrijven op Suikerarrangement en kun je verkorte versies van alle datingprofielen bekijken. Daarnaast kun je gemakkelijk chatten en privéberichten sturen om een suikerdate af te spreken.

Hier te vinden: Suikerarrangement.nl

4. Novamora – spannend daten met een sugardaddy of sugarmommy

novamora

Wanneer je op zoek bent naar een sugardaddy of sugarmommy is Novamora ook een goede datingsite. Novamora is voornamelijk een datingsite voor spannende dates, maar er zijn veel sugardaddy’s en sugarmommy’s te vinden waarmee je een spannende date kunt hebben.

Je komt gemakkelijk in contact met een Suikeroom en Suikertante op Novamora. Je hebt namelijk binnen de kortste keren een leuk iemand gevonden en kun je direct contact daarmee leggen. Op deze manier word je snel succesvol in sugar dating.

Je hebt op Novamora keuze uit veel leden om de perfect sugarbaby of sugardaddy te vinden, het is namelijk een erg populaire datingsite in Nederland. Dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Lees meer informatie & review van Novamora! >

Gratis aanmelden op Novamora!

5. Ondeugend Daten – veilig en anoniem sugar daten

ondeugend daten

Eveneens als op de andere datingsites voor sugar dating die op deze pagina vermeldt staan vind je ook op Ondeugend Daten snel iemand voor een sugar date. Je hoeft niet bang te zijn om onsuccesvol te blijven, je vindt altijd wel iemand die erg goed bij je past.

Door een uitgebreide zoekfilter ontmoet je leden die bij je passen. Je kunt in de zoekfilter precies aangeven naar wat voor iemand je op zoek bent, waarna je leden (sugardaddy’s of sugarbaby’s) vindt die bij de zoekopdracht passen.

Veiligheid en anonimiteit zijn belangrijke prioriteiten van Ondeugend Daten. Daarom blijven persoonlijke gegevens zoals e-mailadres altijd geheim voor andere leden en kun je geheel anoniem van de datingsite gebruik maken. Bovendien maakt Ondeugend Daten geen gebruik van fictieve profielen.

Lees meer informatie & review van Ondeugend Daten! >

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

Wat is sugar dating?

Sugar dating is een vorm van daten waarbij de sugardaddy (succesvolle en oudere man) en de sugarbaby (aantrekkelijke vrouw) met elkaar aan het daten zijn. De sugardaddy is een rijke en oudere man die het leuk vindt om af te spreken met een jonge aantrekkelijk vrouw, de sugarbaby. Bij sugardating ontstaat geen volledig relatie, je spreekt alleen met elkaar af om elkaar te spreken en in de meeste gevallen ook om een spannende date te hebben. Het draait bij sugar dating voornamelijk om het plezier en het avontuur. De sugardaddy verwent de sugarbaby goed, zo wordt de sugarbaby verwent met dure cadeaus, luxe etentjes of exotische vakanties.

Maar het hoeft niet alleen een sugardaddy te zijn die aan het daten is met een jonge aantrekkelijke dame, het kan ook een oudere succesvolle vrouw (sugarmommy) zijn die afspreekt met een jonge man, wat eveneens een sugarbaby wordt genoemd.

Voor iedereen die aan sugar dating doet heeft het voordelen, zo heeft de sugardaddy of sugarmommy leuk gezelschap en is aan het daten met een knap iemand en de sugarbaby wordt goed verwent en wordt alles voor hem of haar betaalt.

Een sugardaddy wordt in het Nederlands ook wel een Suikeroom genoemd, een sugarmommy een Suikertante en een sugarbaby wordt ook wel Suikernichtje of -neefje genoemd.

Als je meer uitleg, ervaringen en tips wil weten van sugar dating kun je het beste de onderstaande video bekijken. In de onderstaande video komt namelijk een Suikernichtje aan het wordt die haar ervaring deelt.

Voordelen van sugar dating voor sugardaddy’s en sugarmommy’s

Het heeft voor rijke en succesvolle mannen en vrouwen veel voordelen om aan sugar dating te doen. Zo date je met een knappe en aantrekkelijke jonge vrouw of man die altijd voor je klaarstaat, maar er zijn nog veel meer voordelen:

 • Je date met een jong en aantrekkelijk iemand.
 • Je bepaalt voornamelijk zelf aan welke voorwaarden een date moet voldoen.
 • Het is een leuke manier om te genieten van een uitstapje.
 • Een sugarbaby geeft je energie en een andere blik op het leven, want sugarbaby’s zijn vaak nog jong en bekijken het leven op een avontuurlijke en enthousiasme manier en dat steekt de sugardaddy en sugarmommy snel aan.
 • Je hebt geen verplichtingen.

Voordelen van sugar dating voor sugarbaby’s

Voor sugarbaby’s heeft sugar dating vooral voordelen, dit komt omdat zij worden verwend door de sugardaddy of sugarmommy. Deze voordelen heeft het als je met een sugardaddy of sugarmommy op stap gaat:

 • Je wordt goed verwent door de sugardaddy of sugarmommy, zo word je verwent met allerlei luxe cadeaus, dure etentjes en exotische vakanties.
 • Je leert veel van de sugardaddy of sugarmommy, dit komt omdat hij of zij veel levenservaring heeft en een andere kijk op het leven heeft.
 • Je kunt helemaal jezelf zijn, want de sugardaddy of suggarmommy vindt leuk hoe je bent.
 • Je leert echte mannen of vrouwen kennen, geen jonge mensen die niet weten wat ze met hun leven willen.

Sugar daten op een online datingwebsite

Sugar daten op een online datingwebsite is niet moeilijk, je zult al snel iemand ontmoeten die aan je voorwaarden voldoet op het gebied van sugar dating. Belangrijk is voordat je gaat sugar daten op een datingwebsite een datingsite te kiezen die speciaal voor jou intentie bedoeld is. Er zijn in Nederland honderden datingsites, waarvan slechts enkele datingsites alleen voor sugar dating zijn bedoeld. Het beste is om één van de datingsites te kiezen die op deze pagina staan vermeldt, deze datingsites zijn speciaal voor sugar dating bedoeld en heb je veel kans om succesvol te worden.

Als je een datingsite hebt gekozen die bij je intentie past en daar lid van bent geworden kun je op zoek gaan naar een sugardaddy, sugarmommy of een sugarbaby. Deze zul je al snel vinden door de handige functionaliteiten op de datingwebsite en kun je direct contact leggen.

Als je een tijd je contact hebt met elkaar kun is een keer gaan afspreken. Belangrijk is dat je voordat je afspreekt de voorwaarden van de sugar date bespreekt. Blijft het bijvoorbeeld alleen bij een luxe etentje of gaat het verder op seksueel gebied, hoeveel betaald de sugardaddy en hoe gaat de date eruitzien.

Hoeveel verdienen sugarbaby’s?

Het is per sugardaddy verschillend hoeveel hij betaalt voor een afspraak met een sugarbaby. Daarnaast zijn er ook verschillende manieren waarmee betaald wordt op een sugar date.

In Nederland zijn er weinig gegevens bekend hoeveel sugarbaby’s verdienen, dit komt omdat het in Nederland nog niet heel populair is geworden. Maar als we kijken naar de cijfers in Amerika verdient een sugarbaby gemiddeld €2500 per maand en is de sugarbaby gemiddeld 25 jaar oud.

Veelal hebben sugarbaby’s meerdere sugardaddy’s waarmee ze regelmatig afspreken, vaak spreken sugarbaby’s 1 tot 4 keer per maand af met een sugardaddy en kunnen soms wel €700 per date krijgen.

Sugarbaby’s kunnen op verschillende manieren betaald worden, in de meeste gevallen is het een vast bedrag wat sugarbaby’s krijgen per sugar date of krijgen ze maandelijks een vast bedrag. Maar er kan ook betaald worden door middel van luxe vakanties of sierraden. Het is maar net afhankelijk welke voorwaarden een sugarbaby met een sugardaddy heeft afgesproken.

Aan welke voorwaarden moet een sugarbaby voldoen?

Iedereen kan een sugarbaby worden, bij iedereen past wel iemand namelijk. Maar toch zijn er eigenschappen waaraan sugarbaby’s moeten voldoen om de beste kans te maken om te daten met een sugardaddy of sugarmommy:

 • Je moet niet te oud zijn, het beste is om tussen de 18 en 25 jaar te zijn.
 • Het is verstandig om bij sugar dating een aantrekkelijk en knap uiterlijk te hebben.
 • Als man kun je het beste sterk eruitzien en als vrouw slank te zijn.
 • Het is goed om je smaakvol te kleden met kleding die jou als beste passen.
 • Besteed veel aandacht aan je uiterlijk en persoonlijke verzorging.
 • Weet wat je wil, kom zelfverzekerd en enthousiast over.

Je hoeft natuurlijk niet aan alle voorwaarden die hierboven staan te voldoen, maar als je er wel aan voldoet lig je erg goed op de datingmarkt voor sugar dating. Bovendien zul je veel berichten van sugardaddy’s en sugarmommy’s krijgen als je aan de bovenstaande eigenschappen voldoet.

Hoe ga je om met het leeftijdsverschil?

Tussen een sugardaddy of sugarmommy en sugarbaby zit veel leeftijdsverschil, dit kan een hinder worden als je er niet mee kan omgaan. Een sugardaddy of sugarmommy is meestal ouder dan 38 jaar en heeft een hele andere blik op het leven dan een sugarbaby. Een sugarbaby is meestal tussen de 18 en 25 jaar en kijkt vol energie en levenslust op het leven.

Om met het leeftijdsverschil om te gaan kun je het beste jezelf er op instellen, zo hou je er rekening mee en valt het leeftijdsverschil mee als je aan het sugar daten bent.

Het leeftijdsverschil heeft vooral voordelen, want de sugardaddy en sugarbaby leren van elkaar. De sugarbaby leert van de sugardaddy hoe hij of zij met bepaalde dingen moet omgaan en leert hij of zij goede keuzes maken op het gebied van werk, studie en privéleven. Een sugardaddy of sugarmommy leert van een sugarbaby juist weer een frisse blik op het leven te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.