De seksuele relatie die jij met je partner hebt kan soms zo gewoon worden en jullie zijn op zoek naar meer uitdaging. Hiervoor ben je misschien op zoek naar een ander stel om mee te daten, wat ook wel swingen wordt genoemd. Als je of jullie op zoek zijn naar een stel dan ben je hier op de juiste pagina. In dit artikel ga je lezen wat de 6 beste datingsites zijn voor stel zoekt stel dating.

Op de onderstaande datingsites kunnen jullie zich als stel aanmelden en snel op zoek gaan naar een ander stel. Je kunt op een gemakkelijk manier op zoek gaan naar een ander stel en daar contact meeleggen. Dit zijn de beste datingsites voor stel zoekt stel:

1. RegioSwingers – de beste datingsite voor stel zoekt stel dating

regioswingers

RegioSwingers is voor mannen, vrouwen en stellen die graag willen swingen of andere spannende avonturen willen beleven. Het is voor stel zoekt stel dating dus de perfecte datingsite, want vaak bij stel zoekt stel dating gaan stellen met elkaar swingen.

Een ander stel vinden op RegioSwingers is zo gedaan, je kunt namelijk van handige functionaliteiten gebruik maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreide zoekfilter, een fotozapper (een soort Tinder) en een handige dating chat waarmee je snel contact legt met andere stellen.

RegioSwingers is de beste van de weinige datingsites die speciaal voor swingen is bedoeld, hierdoor is de datingsite erg populair. Je kunt veel stellen vinden op de datingwebsite waar je snel op een spannende manier contact mee legt. Bovendien is het aanmelden volledig gratis.

Lees meer informatie & review van RegioSwingers! >

Gratis aanmelden op RegioSwingers! ➟

2. Novamora – een erg populaire datingsite voor stellen en singles

novamora

Novamora is één van de populairste en beste datingsites voor spannende avonturen. Dagelijks melden duizenden nieuwe singles en stellen zich aan op Novamora om op zoek te gaan naar een spannende date. Novamora is een erg populaire datingsite voor stel zoekt stel dating geworden doordat het veel adverteert op de radio, tv en reclameborden.

Je kunt als stel volledig veilig daten op Novamora. Gegevens zoals e-mailadres worden nooit gedeeld met andere leden en je kunt geheel anoniem gebruik maken van Novamora. Zo ben je bijvoorbeeld niet verplicht om een foto toe te voegen aan het profiel en kun je met een verzonnen naam gebruik maken van de datingwebsite.

Eveneens als RegioSwingers is Novamora ook een erg goede datingsite voor stellen die op zoek zijn naar een ander stel. Het beste is om Novamora zelf uit te proberen, het kan gratis en de datingsite zal je niet teleurstellen.

Lees meer informatie & review van Novamora! >

Gratis aanmelden op Novamora! ➟

3. Ondeugend Daten – hier vind je altijd wat je zoekt

ondeugend daten

Je hoeft op Ondeugend Daten niet bang te zijn dat je onsuccesvol blijft, je vindt op de datingwebsite namelijk altijd wel wat je zoekt. Er zijn duizenden singles en stellen lid van Ondeugend Daten die eveneens op zoek zijn naar iets spannends, je moet niet lid worden van Ondeugend Daten als je op zoek bent naar een vriendschappelijk afspraakje met een ander stel.

Door handige functies vind je singles en stellen die goed bij je passen en kun je daar op een discrete manier contact mee leggen. Voordat je het weet heb je een spannend afspraakje met een ander stel.

De klantenservice van Ondeugend Daten staat altijd voor je klaar en je kunt er met al je vragen, opmerkingen en klachten terecht. Je kunt zelfs in het weekend en ’s avonds contact opnemen met de klantenservice.

Lees meer informatie & review van Ondeugend Daten! >

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten! ➟

4. Mysecretdate – spannende datingsite voor singles en stellen

mysecretdate

Of je nu single of een relatie hebt, op Mysecretdate wordt jouw droom werkelijkheid. Mysecretdate staat voor alles wat spannend en ondeugend is, deze datingsite is daarom uitermate geschikt voor stellen die een ander stel zoeken voor een spannende intentie. Het is een populaire datingsite in Nederland, dagelijks melden ongeveer honderd nieuwe mensen zich aan op de datingsite.

Op Mysecretdate begint het avontuur vandaag nog, je ontmoet snel stellen die bij je passen en waar je contact mee kunt leggen. Sterker nog, binnen 3 stappen heb je al een spannende date gevonden op Mysecretdate. Bij de eerste stap maak je een profiel aan, bij stap twee ga je op zoek naar andere stellen en bij de derde stap leg je contact met een andere stel en spreek je een spannende date af.

Lees meer informatie & review van Mysecretdate! >

Gratis aanmelden op Mysecretdate! ➟

5. PassievoorTwee – een nieuwe spannende datingsite in Nederland

passievoortwee

PassievoorTwee is bedoeld voor singles en stellen die op zoek zijn naar iets spannends, maar zonder taboe willen daten. Onlangs dat PassievoorTwee redelijk nieuw is op de datingmarkt is het al erg populair en neemt het op tegen andere datingsites die voor spannende intenties en stellen bedoeld zijn.

Je hoeft niet bang te zijn dat je wordt herkend door bekenden op PassievoorTwee, op de datingsite zijn namelijk geen pottenkijken gewenst en blijven veel gegevens anoniem. Alleen serieuze profielen kunnen lid worden van de datingwebsite en kun je volledig zelf je profiel beheren, zo kun je bijvoorbeeld er zelf voor kiezen wat voor gegevens zichtbaar zijn op het profiel en kun je je foto’s anoniem maken.

Je hebt op PassievoorTwee al snel een spannende date gevonden met een ander stel en kunnen jullie gaan genieten van het daten.

Lees meer informatie & review van PassievoorTwee! >

Gratis aanmelden op PassievoorTwee! ➟

6. C-date – voor wie op zoek is naar intieme contacten

c-date

C-date is een populaire datingsite voor mensen die op zoek zijn naar intieme contacten, zoals casual dates en swingers dates. Dagelijks melden meer dan 25.000 nieuwe mensen zich aan op de datingsite. Bovendien is C-date niet alleen in Nederland populair, maar is internationaal een groot succes. Het telt namelijk wereldwijd meer dan 36 miljoen leden.

Je kunt door vele handige functionaliteiten leden vinden die bij je passen en daar contact mee hebben. Door al de vele handige functionaliteiten heb je veel kans om succesvol te worden, ruim 72% van de leden slaagt in de eerste maand.

Je kunt eveneens op C-date op een veilige manier daten, je kunt veilig en anoniem communiceren met andere leden en op een veilige manier foto’s uitwisselen.

Lees meer informatie & review van C-date! >

Gratis aanmelden op C-date! ➟

Stel zoekt stel

Als je op zoek bent naar een ander stel om een spannende date mee te hebben doe je dit vooral op het internet. Dit komt omdat je op het internet de meeste kans hebt om een ander stel te ontmoeten die openstaat om met jullie te daten. Maar je kunt natuurlijk ook in het echt op zoek gaan naar een ander stel. In het echt kun je op privé feesten, parenclubs en swingersvakanties stellen vinden die openstaan om te swingen met jullie.

Wanneer een stel op zoek is naar een ander stel en de intentie is niet alleen vriendschap wordt dit swingen genoemd. Swingers zijn mensen die een vaste/serieuze relatie met elkaar hebben, maar openstaan om met andere stellen een seksuele ervaring op te doen.

Swingen kan op verschillenden manieren gebeuren, zo kan het groepsgewijs gebeuren maar er kan ook sprake zijn van het wisselen van partners. Over deze fases van dating bij stellen lees je verderop in dit artikel meer over.

Lees meer informatie over swingen! >

Waarom op zoek naar een ander stel?

Er zijn verschillende redenen om op zoek te gaan naar een ander stel en te beginnen met het swingen. De hoofdzakelijke reden is dat stellen op zoek zijn naar meer uitdaging. Want het kan allemaal op een gegeven moment zo gewoon worden, je hebt misschien al een aantal jaar een relatie en op een gegeven moment ben je er op uitgekeken. Dan biedt swingen een goede oplossing om meer uitdaging te krijgen en een nieuwe ervaring op te doen op seksueel gebied.

Je ziet vaak dat mensen die op zoek zijn naar een ander stel om te swingen al een aantal jaar een relatie hebben en er voor openstaan om een nieuwe seksuele ervaring op te doen met een ander stel.

Andere redenen om te gaan swingen met een ander stel is dat het spontaan ontstaat of het ontstaat uit een hechte vriendschap. Maar in de meeste gevallen is een stel bewust op zoek naar een ander stel om te swingen.

Fases van dating bij stellen

Als je op zoek bent naar een ander stel voor het daten heet is natuurlijk swingen. We kunnen verschillende fases onderscheiden bij het swingen. De eerste fase van het daten bij stellen is natuurlijk het leren kennen, je duikt namelijk in de meeste gevallen niet direct het bed in met een ander stel. Als je de eerste fase hebt gehad en elkaar beter kent begint het swingen te ontstaan, hierin zijn de fases van soft swingen, soft swapping en full swapping.

Bij soft swingen wat eigenlijk de eerste echte fase is van swingen is het oriënteren en rondkijken zonder dat het tot echte actie overgaat. Dit is een goede fase om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of swingen echt iets voor jullie is.

De volgende fase is soft swapping, hier ga je met je eigen partner naar bed in het bijzijn van het andere koppel. Het andere koppel kan toekijken of zelf ook met elkaar naar bed gaan in het bijzijn van jullie.

Als de andere fases van swingen zijn geweest gaat het over in full swapping, wat de laatste fase is. Bij full swapping gaan jij, je partner of beide met een ander naar bed, wat het echte swingen is.

Eenmalig of meerdere keren met een stel afspreken?

Je kunt je misschien afvragen of je maar één keer met een ander stel moet afspreken of meerdere keren. Of je eenmalig moet afspreken of meerdere keren is voornamelijk afhankelijk van de ervaring die jullie hadden met het andere stel.

Als je jij, je partner of dat andere stel niet openstaat om nog een keer af te spreken of swingen toch niks vindt, blijft het bij een eenmalige afspraak.

Maar als jij, je partner en dat andere stel het erg goed kunnen vinden met elkaar en een goede seksuele ervaring opgedaan hebben, kun je gerust nog een paar keer afspreken met het andere stel.

Je hebt bij het swingen geen verplichting aan het andere stel, je kunt doen wat je wilt. Dit zijn ook de grote voordelen bij het swingen, je kunt bijvoorbeeld ook met andere stellen aan het swingen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.