stedendating

Wil je andere singles in je omgeving ontmoeten? Dan moet je bij de datingsite Stedendating zijn. Stedendating is een website die zich speciaal richt op de lokale vrijgezellen. Het biedt de uitgelezen mogelijkheid om snel en gemakkelijk op zoek te gaan naar singles bij jou in de buurt.

Stedendating is door de jaren heen een populaire datingsite geworden, wat mede komt door de lokale focus en aantrekkelijke datingsite voor jong en oud. In iedere stad in Nederland zijn wel honderden leden te vinden, in Nederland zijn er duizenden mensen lid van de datingwebsite.

In dit artikel lees je meer informatie van Stedendating, zo lees je voor wie het bedoeld is, lees je een uitgebreide review, krijg je de kosten te weten en weet je hoe het inschrijven en uitschrijven werkt.

Gratis aanmelden op Stedendating!

Waarom daten bij Stedendating?

Altijd al leuke singles willen ontmoeten van een paar straten verderop? Stedendating biedt deze uitgelezen kans, dit is een belangrijke reden waarom je moet daten bij de datingsite. Je ontmoet door handige functionaliteiten snel leden bij jou in de omgeving. Zo kun je gebruik maken van een uitgebreide zoekfilter, hierin geef je gemakkelijk aan hoe groot de zoekradius mag zijn, bijvoorbeeld 10 of 25 km. Vervolgens verschijnen er potentiële partners die bij jou in de regio wonen. Mocht je een leuk iemand zien, dan hoef je niet te wachten om een berichtje te sturen, je kunt direct persoonlijke berichten versturen.

Een andere reden waarom je bij Stedendating moet daten is omdat het een 100% veilige datingsite is. Het is een echt bestaand bedrijf die zich inzet voor een betrouwbare en veilige plek om op zoek te gaan naar je droomdate. In tegenstelling tot sommige andere datingwebsites maakt Stedendating geen gebruik van nepprofielen of chatoperators.

De laatste reden die benoemd zal worden is dat het goede klantenservice heeft. Stedendating vraagt om alsjeblieft contact op te nemen met de klantenservice als je vragen, tips of klachten hebt. De klantenservice staat altijd voor je klaar, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Neem gerust een kijkje op Stedendating, de datingsite zal je niet teleurstellen. Bovendien is het aanmelden volledig gratis!

Voor welke mensen is Stedendating bedoeld?

Zoals je al hierboven hebt gelezen is Stedendating bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar leuke singles in hun omgeving. De datingsite is lokaal gericht om lokale vrijgezellen met elkaar in contact te brengen.

Op Stedendating tref je mannen en vrouwen van allerlei leeftijden, je vindt altijd wel iemand van jouw leeftijd die bij je past. Of je nou een jonge vent van 25 jaar zoekt, een vrouw van 40 jaar of een man van 55 jaar, je vindt altijd wel iemand die erg goed bij je past.

Stedendating maakt geen onderscheidt wie je bent, iedereen is welkom op de datingsite. Bovendien maakt het niet uit welke intentie je hebt, of je nou op zoek bent naar een serieuze relatie, een date of vriendschap; het maakt allemaal niet uit.

Gratis aanmelden op Stedendating!

Review Stedendating

Pluspunten

 • Eenvoudige datingsite
 • Gericht op lokale vrijgezellen
 • Veilige datingwebsite

Minpunten

 • Is een beetje verouderd
 • Je krijgt ook mensen te zien die niet bij jou in de omgeving wonen

Populariteit score: 4.1/5

Stedendating is gericht op de lokale vrijgezel, mede door de lokale betrokkenheid is het een snelgroeiende datingsite geworden voor jong en oud. Door heel Nederland zijn singles te vinden die lid zijn van de datingsite, zo vind je altijd singles die bij jou in de regio wonen.

Gebruiksgemak score: 3.7/5

Het gebruiksgemak is wel een minpuntje van de datingsite, dit komt doordat het een verouderd design heeft. Maar door de handige functies ervaar je nog wel oké gebruiksgemak, het is nog wel een redelijk gebruiksvriendelijke datingsite.

Functionaliteiten score: 3.9/5

Wanneer je gebruik maakt van Stedendating kun je van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken. De beste functie van de datingwebsite is de zoekfunctie, hierin geef je gemakkelijk aan in welke afstand je singles in de regio zoekt. Een andere handige functie is fotozapper, je kunt deze functie vergelijken met Tinder.

Kosten score: 4.2/5

In tegenstelling tot het gebruiksgemak zijn de kosten wel een pluspunt van de datingsite. De kosten zijn namelijk niet hoog of duur als je het vergelijkt met andere datingsites. Vanaf €11,99 per maand heb je een VIP-account (betaald lidmaatschap) afgesloten waarmee je toegang hebt tot alle functies op de website.

Eindoordeel:

Wanneer je op zoek bent naar singles in je omgeving is Stedendating een absolute aanrader! Het is een goede datingsite met pluspunten en minpunten, zo zijn de kosten en de populariteit een groot pluspunt van de datingsite. Alleen het gebruiksgemak is een minpuntje. In onze ogen moet je lid worden van Stedendating, de datingsite zal je niet teleurstellen.

stedendating inloggen
Een screenshot van het inloggen op Stedendating

Enkele tips voor Stedendating

 • Zorg voor een volledig ingevuld profiel, dit vergroot de kans om berichten te krijgen.
 • Maak gebruik van de functie fotozapper om gemakkelijk leden te vinden die bij je passen.
 • Stuur een knipoog om de aandacht te trekken van andere leden.
 • Stuur unieke openingszinnen naar leden om het gesprek te openen, dit vergroot de kans op reactie.

Kosten van een VIP-account

Op Stedendating heb je in eerste instantie de mogelijkheid om gratis rond te kijken, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je alvast op zoek gaan naar leden die bij je passen. Je kunt als gratis lid van beperkte functionaliteiten gebruik maken, zo kun je profielen bezoeken en een foto van die personen bekijken. Om de datingwebsite echt te kunnen gebruiken moet je een betaald lidmaatschap afsluiten, wat een VIP-account wordt genoemd.

Met een VIP-account met je toegang tot alle functies die Stedendating biedt. Zo kun je persoonlijke berichten versturen en ontvangen, profielbezoekers bekijken, meerdere foto’s van iemand bekijken en nog beter zoeken naar mensen in je omgeving.

Een VIP-account kan voor verschillende periodes worden afgesloten. Wanneer je voor een langere periode een VIP-account afsluit is het per maand al snel een stuk goedkoper.

Dit zijn de kosten van Stedendating:

 • 1 maand VIP kost €24,99 €19,99
 • 2 maanden VIP kost €19,99 €15,99 per maand
 • 4 maanden VIP kost €14,99 €11,99 per maand

VIP-account stopzetten

Heb je een VIP-account afgesloten, maar wil je het stopzetten? Dit doe je door middel van een paar klikken. Ga naar je profiel en klik op “account”. Onder het tabblad “mijn abonnement” kun je achter opwaardeer plan klikken op wijzigen. Wanneer je dan op “geen” klikt wordt het VIP-account stopgezet en niet automatisch verlengd.

Gratis aanmelden op Stedendating!

Hoe werkt het inschrijven?

Binnen een paar minuten ben je ingeschreven op Stedendating en kun je direct gebruik maken van de datingsite. Je hoeft slecht een paar gegevens van jezelf op te geven om lid te worden. Op de homepagina wordt de aandacht al direct getrokken door de grote knop inschrijven, je schrijft jezelf in door op die knop te klikken.

stedendating inschrijven
Een screenshot van het inschrijven op de datingwebsite

Om je in te schrijven geef je allereerst een profielnaam op, dit mag een verzonnen naam zijn. Vervolgens vul je een wachtwoord en e-mailadres in, nu ben je al ongeveer halverwege het inschrijfproces. Om het inschrijfproces af te ronden vul je in welk geslacht je bent, wat je seksuele voorkeur is, leeftijd, postuur, woonplaats en voeg je een profielfoto toe aan je profiel. Wanneer je deze stappen hebt opgevolgd ben je ingeschreven op Stedendating en kun je er gebruik van maken. Maar het is slim om eerst je profiel in te vullen.

Zodra je bent ingeschreven op de datingwebsite is het slim om naar je profiel te gaan en daar de resterende gegevens in te vullen. Dit is slim om te doen omdat je met een ingevuld profiel meer berichten van andere singles krijgt, je hebt hierdoor automatisch meer kans om succesvol te worden.

Stedendating opzeggen

Wanneer je geen gebruikt meer wilt maken van Stedendating is het slim om het op te zeggen. Maar je hoeft het niet direct op te zeggen, je kunt je profiel ook tijdelijk onzichtbaar maken. Dan is je profiel niet meer zichtbaar op de datingwebsite maar blijf je wel lid.

Om Stedendating op te zeggen moet je deze stappen opvolgen:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd.
 2. Klik op je profielfoto rechtsboven in de hoek en klik op “account” op het menu dat dan verschijnt.
 3. Ga naar uitschrijven, dit is naast “account status” te vinden.
 4. Vul een reden in voor de opzegging en voer het wachtwoord in.
 5. Tenslotte klik je op de knop “nu uitschrijven”.

Let wel op, eventuele lopende abonnementen worden per direct opgezegd met het uitschrijven. Mocht je een VIP-account hebben die nog tientallen dagen geldig is kun je beter wachten met het opzeggen.

Andere datingsites om singles in je omgeving te ontmoeten

Stedendating is een datingwebsite die speciaal voor steden en dorpen bedoeld is om singles in een bepaalde plaats bij elkaar te brengen. Maar Stedendating is niet de enige datingsite in Nederland waarop dat kan. In Nederland zijn enkele tientallen datingsites waarop je snel en gemakkelijk singles in je omgeving ontmoet.

Dit zijn andere goede datingsites om singles in je omgeving te ontmoeten:

Over Stedendating

Stedendating valt onder het netwerk van Safe Dating Networks. Onder dit netwerk vallen enkele tientallen datingsites die als het ware zijn samengekoppeld. Leden van de datingsites die onder Safe Dating Networks vallen kunnen met elkaar in contact komen, wat grote voordelen heeft. Zo heeft het bijvoorbeeld de voordelen dat je keuze hebt uit meer singles en dat het veiliger is. Het netwerk draait al vele jaren mee op de datingmarkt en heeft al meer dan 2 miljoen mensen verwelkomt. Onder Safe Dating Networks vallen bijvoorbeeld ook de datingsites: Cupify, MetJou, Alleenstaande-Mamas en Smartsingles.

Stedendating.nl is een website van Amazing Bits B.V. wat gevestigd is in Nijmegen. Het bedrijf opereert onder het KvK-nummer: 09170750.

Gratis aanmelden op Stedendating!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.