serieuze relatie

Je vraagt je misschien wel af wat een serieuze relatie is en waar je een serieuze relatie kan vinden. Dat lees je hier! In dit artikel lees je wat het is, wat de kenmerken er van zijn, soorten relaties dat geen serieuze relaties zijn en lees je waar je een serieuze relatie kan vinden.

Wat is een serieuze relatie?

Een serieuze relatie is een relatie waarin mensen elkaar blindelings vertrouwen en hebben alleen belangstelling voor elkaar. Met een serieuze relatie hebben mensen geen belangstelling voor andere mogelijke relatiekandidaten. Als mensen een serieuze relatie hebben gaat het gesprek snel over de term toekomstplannen, zoals kinderwens en samenwonen. Mensen die een serieuze relatie hebben willen de rest van hun leven samen blijven.

Mensen die een serieuze relatie hebben willen graag de rest van hun leven bij elkaar blijven

Kenmerken van een serieuze relatie

Twijfel je of je een serieuze relatie hebt? Aan bepaalde kenmerken kan je weten dat je een serieuze relatie hebt. Iedereen die een serieuze relatie heeft doet bepaalde dingen gemeen. Zo voert iedereen in een serieuze relatie diepgaande gesprekken.

Wanneer mensen een serieuze relatie hebben doen of hebben ze de volgende kenmerken:

  • Luisteren naar elkaar.
  • Vertrouwen elkaar blindelings.
  • Voeren goede en serieuze gesprekken.
  • Hebben dagelijks contact, via Whatsapp of zien elkaar.
  • Hebben toekomstplannen, zoals samenwonen of samen op vakantie.
  • Genieten ze van elkaars gezelschap.
  • Hebben geen aandacht voor mogelijke andere relatiekandidaten.

Wanneer mensen meerdere eigenschappen niet hebben die hier boven staan is het niet zeker dat ze een serieuze relatie hebben.

Soorten relaties dat geen serieuze relatie is

Er zijn verschillende relaties die niet serieus zijn en niet als een serieuze relatie worden beschouwd. Bijvoorbeeld Friend with bennefits is geen serieuze relatie. Friend with bennefits is kort gezegd goede vrienden die regelmatig het bed met elkaar delen. Wanneer mensen een zo’n soort relatie hebben is er geen sprake van toekomstplannen of diepgaande gesprekken.

Een andere soort relatie dat mensen kunnen hebben is een scharrel. Je kan een scharrel hebben waarmee je soms het bed induikt. Wanneer mensen een scharrel hebben is er absoluut geen sprake van een serieuze relatie, omdat ze geen dagelijks contact hebben of goede en serieuze gesprekken.

Om te controleren of mensen een serieuze relatie hebben is het beste om op de kenmerken te letten van een serieuze relatie.

Waar kan ik een serieuze relatie vinden?

Op zoek naar een serieuze relatie? Op datingsites maak je de meeste kans om een serieuze relatie te vinden. Je vindt op datingsites snel leden die bij je passen. Wanneer je een leuk iemand ziet, kan je gemakkelijk een berichtje sturen. En heb je binnen de kortste keren een relatie gevonden.

Speciaal voor jou hebben we uitgezocht wat de beste datingsites zijn om een serieuze relatie te vinden:

Parship – de nummer 1 in serieuze relaties

parship

Op Parship heb je de meeste kans om een serieuze relatie te vinden. Parship is één van de beste en populairste datingsites in Nederland en het is de nummer 1 in serieuze relaties. Je hebt veel kans om een relatie te vinden op Parship, op de datingsite worden meer dan 1 op de 3 leden succesvol! Dit succes aantal is hoger dan op de meeste andere datingsites.

Op Parship vind je niet zomaar leden, je vindt leden die echt bij je passen. Door een uitgebreid matchingsysteem word je met leden gematcht die passen bij je voorkeuren, levensstijl en persoonlijkheid. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen.

De meeste leden op Parship zijn boven de 30 jaar, om precies te zijn is 76% van leden boven de 30 jaar.

Op zoek naar een serieuze relatie? Op Parship maak je de meeste kans! Het aanmelden is volledig gratis.

Gratis aanmelden op Parship! ➟

EliteDating – voor wie een serieuze relatie zoekt

elitedating

EliteDating is een erg populaire datingsite in Nederland, wekelijks schrijven meer dan 1500 nieuwe leden zich in op de datingsite. Daarnaast heb je op EliteDating veel kans om succesvol te worden, maandelijks vinden meer dan 2500 leden de liefde!

Net zoals Parship maakt EliteDating ook gebruik van een matchingsysteem. Door dit matchingsysteem vind je leden die echt bij je passen. Zo vind je snel leden die passen bij je karakter en levensstijl. Zie je een leuk iemand die bij je past? Dan kan je direct een berichtje sturen.

EliteDating is een datingsite voor iedereen die een serieuze relatie zoekt, maar de datingsite focust zich vooral op hoogopgeleide singles. Ongeveer 7 op de 10 leden op EliteDating beschikt over een bachelordiploma.

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland. Meer dan 1.6 miljoen mensen zijn al ingeschreven geweest op de datingsite. Al 10 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Op Relatieplanet vind je gemakkelijk leden die bij je passen en waarmee je een serieuze relatie kan beginnen. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je snel leden die bij je passen. Daarnaast maakt Relatieplanet gebruik van uitgebreide profielen waar je veel informatie over iemand leest. Zo kan je snel in het dating profiel van iemand lezen of die persoon bij je past.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 25 en 65 jaar.

Op zoek naar een populaire datingsite om een serieuze relatie te vinden? Dan moet je op Relatieplanet zijn!

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Lexa – voor wie singles zoekt in zijn of haar omgeving

lexa

Lexa is voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Door een zoekfilter vind je gemakkelijk singles in je omgeving. Wanneer je een leuk iemand ziet kan je direct een berichtje sturen.

Naast de datingsite van Lexa is de dating app van Lexa ook razend populair. De dating app van Lexa is één van de beste dating apps. Met de dating app vind je nog sneller leden die bij je passen, zo kan je met de app van functies gebruik maken waarmee je snel leden vindt die bij je passen.

Op zoek naar singles in je omgeving om daarmee een serieuze relatie te beginnen? Dan is Lexa iets voor je!

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.