serieuze datingsites

Je hebt je misschien al bij een paar datingsites aangemeld, echter ben je nog steeds niet succesvol geworden. Je bent nu misschien wel op zoek naar een serieuze datingsite waarop je succesvol gaat worden. In dit artikel lees je wat de beste serieuze datingsites zijn! Op deze serieuze datingsites ontmoet je veel leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie en heb je op deze datingsites veel kans om succesvol te worden. Aan het einde van dit artikel lees je waaraan je een serieuze datingsite kunt herkennen.

Dit zijn de beste serieuze datingsite

Parship – de nummer 1 in serieuze relaties

parship

Parship is één van de beste serieuze datingsites waarop je een serieuze relatie vindt. Het is de nummer 1 datingsite in serieuze relaties. Op Parship heb je veel kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol. Dit slagingspercentage is veel hoger dan op andere datingsites.

Dat veel mensen succesvol worden op Parship komt door het wetenschappelijke gebaseerd matchingsproces waarvan de datingsite gebruik maakt. Door het matchingsproces vind je leden die echt bij je passen. Je wordt gematcht met leden die passen bij je karakter en voorkeuren. Zo heb je binnen een paar minuten al leden gevonden die bij je passen en kun je direct een berichtje sturen.

Ongeveer 76% van de leden is boven de 30 jaar, de meeste leden zijn tussen de 30 en 50 jaar. Van de leden is 52% vrouw en 48% man.

Op zoek naar een serieuze datingsite voor een serieuze relatie? Dan moet je bij Parship zijn!

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

EliteDating – voor hoogopgeleide singles

elitedating

EliteDating is voor hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. Het is de perfecte plaats waar hoogopgeleide singles elkaar ontmoeten. EliteDating is een populaire datingsite voor hoger opgeleiden, wekelijks melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Net zoals Parship maakt EliteDating gebruik van een uitgebreid matchingssysteem. Hierdoor ontmoet je leden die echt bij je passen, je wordt namelijk gematcht met leden die passen bij je voorkeuren en levensstijl.

Het overgrote deel van de leden op EliteDating is ouder dan 30 jaar, ruim 90% van de leden is ouder dan 30 jaar. Ongeveer 70% van de leden heeft een universitaire opleiding afgerond.

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar een serieuze relatie? Dan is EliteDating voor jou bedoeld!

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

Relatieplanet – de populairste serieuze datingsite

relatieplanet

Op zoek naar een populaire en tegelijkertijd een serieuze datingsite? Dan moet je bij Relatieplanet zijn. Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, ruim 1.6 miljoen mensen hebben zich al aangemeld op de datingsite. Al ruim 11 jaar op rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Op Relatieplanet vind je leden die bij je passen door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Zo vind je binnen een paar minuten leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

Relatieplanet beschikt over een gewaardeerde klantenservice, die elke dag 12 uur lang telefonisch bereikbaar is. Bij de klantenservice kun je gerust terecht met al je vragen, opmerkingen of tips.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 30 en 65 jaar, maar je kunt ook genoeg leden vinden die jonger zijn dan 30 jaar. Leden zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie. Het aanmelden is volledig gratis op Relatieplanet.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet!

Lexa – voor wie singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving

lexa

Lexa is één van de grootste datingsites in Nederland, het is voor degene bedoeld die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je gemakkelijk singles in je omgeving. Lexa is een serieuze datingsite waarop al veel mensen succesvol zijn geworden.

Op Lexa kun je erg veilig daten. Zo worden alle profielen op de datingsite handmatig controleert, dit voorkomt dat er nepprofielen op de datingsite zijn. Bovendien kun je met speciale instellingen meer controle krijgen over je privacy, zo kun je bijvoorbeeld anoniem blijven en je profiel alleen zichtbaar maken voor singles waarin je interesse hebt.

Lexa heeft ook een dating app beschikbaar, dit is één van de beste dating apps in Nederland. Het aanmelden op Lexa is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

50plusmatch – de serieuste en beste datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

50plusmatch is de serieuste en beste datingsites voor 50-plussers. De datingsite heeft verschillende prijzen/awards weten binnen te slepen. Door het televisieprogramma Kassa is 50plusmatch als beste getest, door het consumentenprogramma Radar werd 50plusmatch als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen en is 50plusmatch als winnaar aangewezen bij Thuiswinkel Awards. Je kunt met zekerheid zeggen dat 50plusmatch een goede en serieuze datingsite is.

De leden van 50plusmatch zijn erg actief op zoek, per jaar worden er meer dan 8 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van de datingsite. Je kunt gemakkelijk contacten leggen met andere leden, op 50plusmatch kun je namelijk gebruik maken van een goed werkende chat.

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een serieuze datingsite? Dan moet je je aanmelden op 50plusmatch!

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

Be2 – ontmoet singles die serieus op zoek zijn

be2

Be2 is een populaire en serieuze datingsite in Nederland, al meer dan 750.000 mensen hebben gebruik gemaakt van de dienst. De datingwebsite in niet alleen in Nederland populair, het is de snelst groeiende matchmakingdienst ter wereld. Het verwelkomt wereldwijd meer dan 21 miljoen leden en daar komen tot 20.000 nieuwe leden dagelijks bij. Onlangs dat Be2 een internationale datingsite is focust de datingsite zich apart op ieder land.

De datingsite Be2 wil dat je bij hun een partner voor het leven vindt. Om die reden maakt de datingsite gebruik van een liefdestest. Op basis van de liefdestest word je gematcht met leden die bij je passen.

Aan alles valt te merken dat Be2 een serieuze datingsite is, zo doet de datingsite zijn best op het gebied van beveiliging. Derden hebben geen toegang tot je persoonlijke gegevens en je kunt zelf bepalen wie jouw profielfoto’s te zien krijgt.

Lees meer informatie & review van Be2! >

Gratis aanmelden op Be2!

Hoe kan ik serieuze datingsites herkennen?

Misschien ben je wel ergens een datingsite tegengekomen die hier niet boven vermeldt staat en je wilt weten of het een serieuze datingsite is. Serieuze datingsites kun je aan een aantal dingen herkennen. Aan deze dingen kun je serieuze datingsites herkennen:

Lees ook: De beste datingsites in Nederland!

Populariteit

Serieuze datingsites zijn veelal populair, het ledenbestand van serieuze datingsites telt vaak tienduizenden leden. Wanneer je bent aangemeld op de datingsite zie je veel leden in je omgeving. Wanneer je een datingsite tegenkomt die niet heel erg populair is, is dit mogelijk geen serieuze datingsite.

Is de datingsite voor een serieuze relatie?

Een ander iets waaraan je kunt herkennen of het een serieuze datingsite is, is om te kijken of de datingsite voor een serieuze relatie bedoeld is. Wanneer de datingsite voor een serieuze relatie bedoeld is, heb je veel kans dat dit ook een serieuze datingsite is.

Is de datingsite voor vreemdgaan of voor een spannende date bedoeld, dan is de kans een stuk kleiner dat het een serieuze datingsite is.

Je moet er voor betalen

Een serieuze datingsite kun je ook herkennen omdat je ervoor moet betalen. Je moet voor de datingsite betalen om berichten te verzenden naar leden of om toegang te krijgen tot andere functies op de datingsite.

Wanneer een datingsite volledig gratis kunt gebruiken is de kans groot dat het geen serieuze datingsite is.

Als je een serieuze datingsite zoekt, dan is het beste om te kiezen voor een datingsite waarvoor je moet betalen.

Check de reviews van de datingsites

Als je nog steeds twijfelt of het wel een serieuze datingsite is, kun je altijd nog de reviews lezen van de desbetreffende datingsite. In reviews kun je vaak lezen of de datingsite serieus is. Op het internet kun je overal reviews lezen van datingsites.

Tip: op deze website kun je van veel datingsites een review lezen. Als je een review van een datingsite leest op deze website weet je direct al of de datingsite serieus en betrouwbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.