serieuze datingsites

Je hebt je misschien al bij een paar datingsites aangemeld maar je bent nog steeds niet succesvol geworden, en je bent nu op zoek naar een serieuze datingsite. In dit artikel lees je wat de beste serieuze datingsites zijn! Op deze serieuze datingsites ontmoet je veel leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie en op deze datingsites heb je veel kans om succesvol te worden. Ook lees je in dit artikel waaraan je een serieuze datingsite kan herkennen.

Dit zijn de beste serieuze datingsite

Parship – de nummer 1 in serieuze relaties

parship

Parship is één van de beste serieuze datingsites waarop je een serieuze relatie vindt. Het is de nummer 1 in serieuze relaties. Op Parship heb je veel kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol.

Dat zoveel leden succesvol worden komt door het wetenschappelijke gebaseerd matchingsproces van Parship. Door het matchingsproces vind je leden die echt bij je passen. Je wordt gematcht met leden die passen bij je karakter en voorkeuren. Zo heb je binnen een paar minuten al leden gevonden die bij je passen en kan je direct een berichtje sturen.

76% van de leden is boven de 30 jaar, de meeste leden zijn tussen de 30 en 50 jaar. Van de leden is 52% vrouw en 48% man.

Op zoek naar een serieuze datingsite en een serieuze relatie? Dan moet je bij Parship zijn!

Gratis aanmelden op Parship! ➟

EliteDating – voor hoogopgeleide singles

elitedating

EliteDating is voor hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. Het is de perfecte plaats waar hoogopgeleide singles elkaar ontmoeten. EliteDating is een populaire datingsite voor hoger opgeleiden, wekelijks melden meer dan 1500 nieuwe singles zich aan op de datingsite.

Net zoals Parship maakt EliteDating gebruik van een uitgebreid matchingsysteem. Hierdoor ontmoet je leden die echt bij je passen, je word je gematcht met leden die passen bij je voorkeuren en levensstijl.

Het overgrote deel van de leden op EliteDating is ouder dan 30 jaar, ruim 90% van de leden is ouder dan 30 jaar. Ongeveer 70% van de leden heeft een universitaire opleiding afgerond.

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar een serieuze relatie? Dan is EliteDating voor jou bedoeld!

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

Relatieplanet – de populairste serieuze datingsite

relatieplanet

Op zoek naar een populaire en tegelijkertijd een serieuze datingsite? Dan moet je bij Relatieplanet zijn. Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, ruim 1.6 miljoen mensen hebben zich al aangemeld op de datingsite. Al ruim 10 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Op Relatieplanet vind je leden die bij je passen door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Zo vind je binnen een paar minuten leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kan je direct een berichtje sturen.

Relatieplanet beschikt over een gewaardeerde klantenservice, die elke dag 12 uur lang bereikbaar is. Bij de klantenservice kan je gerust terecht met al je vragen, opmerkingen of tips.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 30 en 65 jaar, maar je kan ook genoeg leden vinden die jonger zijn dan 30 jaar. Leden zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie. Het aanmelden is volledig gratis op Relatieplanet.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Lexa – voor wie singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving

lexa

Lexa is één van de grootste datingsites in Nederland. Op Lexa kan je gemakkelijk singles vinden in je omgeving. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je gemakkelijk singles in je omgeving. Lexa is een serieuze datingsite waarop al veel mensen succesvol zijn geworden.

Op Lexa kan je erg veilig daten. Zo worden alle profielen op de datingsite handmatig controleert, dit voorkomt nepprofielen op de datingsite. Met speciale instellingen kan je meer controle krijgen over je privacy, zo kan je bijvoorbeeld anoniem blijven op de datingsite en kan je je profiel alleen zichtbaar maken voor singles waarin je interesse hebt.

Lexa heeft ook een dating app beschikbaar, dit is één van de beste dating apps in Nederland. Het aanmelden op Lexa is volledig gratis!

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

50plusmatch – de serieuste en beste datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

50plusmatch is de serieuste en beste datingsites voor 50-plussers. De datingsite heeft verschillende prijzen/awards binnen weten te slepen. Door het televisieprogramma Kassa is 50plusmatch als beste getest, door het consumentenprogramma Radar werd 50plusmatch als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen en is 50plusmatch als winnaar aangewezen bij Thuiswinkel Awards. Je kan met zekerheid zeggen dat 50plusmatch een goede en serieuze datingsite is.

De leden van 50plusmatch zijn erg actief op zoek, per jaar worden er meer dan 6 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van de datingsite. Je kan gemakkelijk contacten zoeken op de datingsite, op 50plusmatch kan je gebruik maken van een goed werkende chat.

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een serieuze datingsite? Dan je je aanmelden op 50plusmatch!

Gratis aanmelden op 50plusmatch! ➟

Pepper – een datingsite die het anders aanpakt dan andere datingsites

pepper

Pepper pakt het anders aan dan alle andere datingsites. Op Pepper maak je geen uitgebreid, saai profiel van jezelf, maar maakt je gebruik van foto’s. Foto’s zeggen immers meer dan 1000 woorden. Op Pepper maak je een collage over jezelf. Aan de collage voeg je foto’s toe van jezelf en van je interesses. Zo kunnen anders singles op de datingsite met 1 blik zien hoe je bent en wat je interesses zijn.

Door gebruik te maken van foto’s ontmoet je op een leuke manier andere singles. Zie je een leuk iemand? Dan kan je direct een berichtje sturen.

Pepper is een populaire datingsite in Nederland, het ledenbestand is erg groot. De meeste leden op Pepper zijn tussen de 25 en 45 jaar.

Gratis aanmelden op Pepper! ➟

Hoe kan ik serieuze datingsites herkennen?

Misschien ben je wel ergens een datingsite tegengekomen die hier niet boven staat vermeldt en je wilt weten of het een serieuze datingsite is. Serieuze datingsites kan je aan een aantal dingen herkennen. Aan deze dingen kan je serieuze datingsites herkennen:

Lees ook: De beste datingsites in Nederland!

Populariteit

Serieuze datingsites zijn veelal populair. Het ledenbestand van serieuze datingsites zijn erg groot. Wanneer je ben aangemeld op de datingsite zie je veel leden in je omgeving. Wanneer je een datingsite tegenkomt die niet heel erg populair is, is dit mogelijk geen serieuze datingsite.

Is de datingsite voor een serieuze relatie?

Een ander iets waaraan je kan herkennen of het een serieuze datingsite is, is om te kijken of de datingsite voor een serieuze relatie is. Wanneer de datingsite voor een serieuze relatie is, heb je veel kans dat dit ook een serieuze datingsite is.

Is de datingsite voor vreemdgaan of voor een spannende date, dan is de kans een stuk kleiner dat het een serieuze datingsite is.

Je moet er voor betalen

Een serieuze datingsite kan je ook herkennen omdat je er voor moet betalen. Je moet voor de datingsite betalen om berichten te verzenden naar leden of om toegang te krijgen tot andere functies op de datingsite.

Wanneer een datingsite volledig gratis kunt gebruiken dan is de kans groot dat het geen serieuze datingsite is.

Als je een serieuze datingsite zoekt, dan is het beste om te kiezen voor een datingsite waarvoor je moet betalen.

Check de reviews van de datingsites

Als je dan nog steeds twijfelt of het wel een serieuze datingsite is, kan je altijd nog de reviews checken van de desbetreffende datingsite. In reviews kan je vaak lezen of de datingsite serieus is. Op het internet kan je overal reviews lezen van datingsites.

Tip: Op deze website kan je van veel datingsites een review lezen. Als je een review van een datingsite leest op deze website weet je vaak direct al of de datingsite serieus en betrouwbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.