seniorengeluk

Het is voor ouderen soms moeilijk om in contact te komen met nieuwe mensen en om een relatie te vinden. Daarom is Seniorengeluk er, de datingsite doet er alles aan om voor jou een relatie of nieuwe contacten te vinden. Wanneer je een vaste relatie, een date of vriendschap zoekt, moet je je aanmelden op Seniorengeluk!

Seniorengeluk is een datingsite die gericht is op 50-plussers, het is één van de beste datingsites voor 50-plussers. Seniorengeluk is de leukste en meest actieve datingsite voor senioren. Dagelijks melden meer dan 100 nieuwe leden zich aan op de datingsite. Het aanmelden op Seniorengeluk is volledig gratis!

Gratis aanmelden op Seniorengeluk!

Waarom daten bij Seniorengeluk?

Je vraagt je misschien wel af: waarom zou ik kiezen voor de datingsite Seniorengeluk en niet voor een andere datingsite? Er zijn veel redenen waarom je lid moet worden van de datingsite, dit zijn de belangrijkste redenen waarom je moet daten bij Seniorengeluk:

Seniorengeluk is speciaal ontworpen voor 50-plussers. Veel 50-plussers vinden het moeilijk of spannend om lid te worden van een datingsite, hiermee heeft Seniorengeluk extra rekening gehouden. Zo is het inschrijfproces op Seniorengeluk een stuk eenvoudiger dan op andere datingsites, door een paar gegevens op te gevenben je al ingeschreven op de datingsite. Daarnaast is Seniorengeluk gemakkelijk te gebruiken.

Een andere reden waarom je moet gaan daten bij de datingsite is dat het een goede klantenservice heeft. Wanneer je vragen hebt of je weet niet hoe iets werkt, kun je snel en gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice. De klantservice is zelfs ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Tenslotte de laatste reden waarom je moet gaan daten bij de datingsite, is dat Seniorengeluk één van de beste en populairste datingsites in Nederland is. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid, populariteit en functionaliteiten maakt het Seniorengeluk tot één van de beste datingsites.

Hoe populair is Seniorengeluk?

Seniorengeluk is een erg populaire datingsite in Nederland en België, het is één van de populairste datingsites voor 50-plussers. Sinds 2004 is Seniorengeluk actief op de datingmarkt en is al snel uitgegroeid tot een populaire datingsite. Dagelijks melden meer dan 100 nieuwe leden zich aan op de datingsite en er komen gemiddeld 3000 nieuwe leden per maand erbij. Zo kom je iedere dag nieuwe leden tegen die goed bij je passen.

Wat is de doelgroep van Seniorengeluk?

Wat de naam van de datingsite misschien al zegt, de doelgroep van Seniorengeluk zijn 50-plussers en senioren. Je moet minimaal 45 jaar zijn om lid te kunnen worden op de datingsite, je komt dus alleen leden tegen die ouder zijn dan 45 jaar. Wanneer je een 50-plusser bent, heeft het veel voordelen om je aan te melden bij Seniorengeluk. Zo word je sneller succesvol in het vinden van de liefde of vriendschap doordat je bij je doelgroep zit.

In Nederland zijn veel alleenstaande 50-plussers, het is een grote doelgroep. Cijfers liegen er niet om, in Nederland zijn ruim 1.6 miljoen 50-plussers die alleenstaand zijn. Dit aantal is de afgelopen jaren hard toegenomen, in de afgelopen 5 jaar kwamen er meer dan 144.000 alleenstaande 50-plussers erbij. Doordat veel 50-plussers alleenstaand zijn en op zoek zijn naar de liefde of vriendschap is Seniorengeluk in het leven geroepen.

Seniorengeluk is een doelgroepgerichte datingsite, dit houdt in dat de datingsite voor een specifieke doelgroep is bedoeld. In dit geval is de doelgroep 50-plussers en senioren. In Nederland zijn veel datingsites actief die voor een specifieke doelgroep zijn bedoeld, zo zijn er speciale datingsites voor hoger opgeleiden, speciale datingsites voor weduwen en weduwnaars en speciale datingsites voor alleenstaande ouders.

Gratis aanmelden op Seniorengeluk!

Seniorengeluk review

Pluspunten

  • Gratis aanmelden
  • Leuke functies
  • Eenvoudige site

Minpunten

  • Verouderde site

Populariteit score: 4.5/5

Seniorengeluk is een erg populaire datingsite in Nederland en België. Dagelijks melden 100 nieuwe leden zich aan op de datingsite, en per maand ongeveer 3000 nieuwe leden. Door het hele land zijn 50-plussers en senioren ingeschreven op de datingsite.

Gebruiksgemak score: 4.1/5

De datingsite is gemakkelijk te gebruiken, je ervaart veel gebruiksgemak. Door het simpele design van de datingsite is alles overzichtelijk en kun je alle functionaliteiten gemakkelijk vinden.

Functionaliteiten score: 4.2/5

Je kunt van veel leuke functies gebruik maken op de datingsite. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de functie fotozapper, hiermee beoordeel je snel en gemakkelijk andere leden waardoor matches ontstaan, het is vergelijkbaar met Tinder.

Kosten score: 4.2/5

De kosten van Seniorengeluk zijn niet hoog. De kosten zijn normaal als je het vergelijkt met andere datingsites. Echter is de prijs-kwaliteitsverhouding minder goed in vergelijking met andere datingsites. De kosten van een abonnement zijn vanaf €14,99 per maand.

Eindoordeel: Seniorengeluk is een leuke en een gebruiksvriendelijke datingsite waarop je snel succesvol kunt worden. Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van de datingsite en je kunt van veel functionaliteiten gebruik maken. Het is een populaire datingsite in Nederland, waardoor je altijd leden vindt die bij je passen. Seniorengeluk is echt een aanrader, het aanmelden is volledig gratis!

Score:

seniorengeluk app

Seniorengeluk kosten

Het is gratis om je aan te melden op Seniorengeluk, ook kun je de datingsite gratis gebruiken. Zo kun je kijken of Seniorengeluk bij je past en aan je eisen voldoet. Maar als gratis lid heb je toegang tot minder functionaliteiten dan met een abonnement, zo kun je bijvoorbeeld geen berichten verzenden of ontvangen als gratis lid. Wil je dit wel kunnen moet je een abonnement afsluiten.

Een abonnement kun je voor verschillende periodes afsluiten, voor 1 maand, 2 maanden of 4 maanden. Wanneer je voor een periode van bijvoorbeeld 4 maanden kiest is dit een stuk goedkoper per maand dan wanneer je voor 1 maand kiest.

Als je een abonnement afsluit kun je gebruik maken van veel functies, namelijk: chatten, fotozapper volledig gebruiken, uitgebreid zoeken, zien wie je profiel heeft bezocht en kun je extra foto’s bekijken.

Kosten van een abonnement:

1 maand voor €24,99

2 maanden voor €19,99 per maand

4 maanden voor €14,99 per maand

Gratis aanmelden op Seniorengeluk!

Handige functies op de datingsite

Wanneer je lid bent van Seniorengeluk kun je gebruik maken van een paar handige functies. De functies maken de datingsite nog leuker is en maken het makkelijker om met andere leden in contact te komen. Een paar voorbeelden van handige functies:

Een voorbeeld van een handige functie op de datingsite is fotozapper. Met fotozapper beoordeel je leden vlug en geef je vervolgens aan of je een persoon leuk vindt, misschien leuk vindt of niet leuk vindt. Wanneer leden elkaar leuk gevonden hebben is er een match ontstaan. Met de functie Fotozapper kom je al snel leden tegen die bij je passen. De functie kun je vergelijken met Tinder, alleen heeft Seniorengeluk het op hun eigen manier gedaan.

Wanneer je geen eerste berichtje naar iemand durft te sturen komt de functie knipoog goed van pas. Met de functie stuur je een knipoog naar iemand om daarmee de aandacht van de persoon te trekken. De andere persoon ziet dat jij een knipoog heeft gestuurd, en gaat vervolgens jouw profiel bekijken en misschien zelfs wel een gesprek beginnen.

Hoe veilig is Seniorengeluk?

Seniorengeluk is een veilige datingsite en doet er alles aan om dit ook zo te houden. De datingsite gaat voorzichtig om met je gegevens. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van de beveiliging van de datingsite.

Website beveiliging

De website van Seniorengeluk is beveiligd door middel van https. Https creëert een beveiligde verbinding en zorgt dat gegevens worden versleuteld, zodat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens wanneer deze worden verzonden. Dit is wel zo veilig. Als een website beveiligd is met https kun je dit zien in de zoekbalk, je ziet aan het slotje en de url dat een website beveiligd is.

Handmatige controle op profielen

De datingsite controleert alle profielen handmatig op echtheid. Dit voorkomt dat er nepprofielen op de datingsite komen. Zo weet je zeker dat alle profiel echt zijn en dat je niet met een nepprofiel contact hebt.

Hetzelfde geldt wanneer je een profielfoto uploadt, de foto wordt eerst gecontroleerd op echtheid.

Snel misbruik rapporteren

Seniorengeluk wil een zo’n veilig mogelijke datingsite aanbieden, daarom heeft de datingsite ervoor gezorgd dat je snel misbruik kunt rapporten. Wanneer je ziet dat iemands profiel nep is of iemand probeert je op te lichten, rapporteer je dit met één muisklik. Rapporteren doe je door op het uitroepteken te klikken op iemand profiel. Daarnaast kun je iemand ook blokkeren als hij of zij jou lastig valt.

datingsites voor 50-plussers en senioren

Inschrijven op Seniorengeluk

Het inschrijven op Seniorengeluk werkt heel gemakkelijk, makkelijker dan op andere datingsites. Binnen een paar minuten ben je ingeschreven op de datingsite.

Je schrijft je in op de datingsite door op de knop inschrijven te klikken, die te vinden valt op de homepagina van de datingsite. Wanneer je op de knop klikt, vraagt de datingsite om een paar dingen in te vullen. Deze dingen vraagt de datingsite je om in te vullen: profielnaam, wachtwoord en e-mailadres. Na dat je dat hebt opgegeven, vraagt de datingsite nog algemene informatie van je. Zoals je leeftijd, lengte en naar wie je opzoek bent. Nadat je dat hebt ingevuld ben je ingeschreven op de datingsite, maar eerst ga je het dating profiel invullen.

Je profiel invullen bestaat uit 3 stappen. Bij stap 1 vul je in wat je eigenschappen zijn. Bij stap 2 upload een profielfoto. En tenslotte bij de laatste stap geef je een omschrijving van jezelf. Nadat je deze stappen bent door gelopen heb je een volledig ingevuld profiel en kun je de datingsite direct gaan gebruiken. Met een volledig ingevuld profiel heb je de meeste kans om succesvol te worden, doordat andere leden veel informatie van je kunnen lezen.

Het inschrijven en je profiel invullen duurt ongeveer 10 minuten waarna je direct kunt beginnen met daten.

Gratis aanmelden op Seniorengeluk!

Seniorengeluk opzeggen

Misschien ben je momenteel lid van Seniorengeluk alleen wil het opzeggen. Zo kun je bijvoorbeeld de liefde hebben gevonden of je wilt om een andere reden stoppen met het online daten. Gelukkig kun je Seniorengeluk ter alle tijden opzeggen en maakt het niet uit welke reden je daarvoor hebt. Als je de onderstaande stappen opvolgt ben je snel uitgeschreven van de datingsite.

Op deze manier zeg je Seniorengeluk op:

  1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd
  2. Ga naar je profielnaam rechtsboven in de hoek en klik op account
  3. Klik vervolgen op uitschrijven, dit kun je bovenaan de pagina vinden naast mijn abonnement
  4. Geef vervolgens nog een reden op voor de uitschrijving
  5. Vergeet niet aan te vinken ja, schrijf mij nu definitief uit en klik tenslotte nog op: nu uitschrijven.

Als je deze stappen opvolgt ben je uitgeschreven van de datingsite en is je profiel niet meer zichtbaar op de datingsite.

Seniorengeluk klantenservice

Heb je een vraag, een tip of een klacht? Neem gemakkelijk contact op met de klantenservice van Seniorengeluk. De klantenservice is er om jou te helpen en wil jou graag helpen. De klantenservice is goed bereikbaar, ze zijn zelfs in het weekend en ’s avonds bereikbaar.

Wanneer je een vraag hebt kun je het beste eerst kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag daarbij staat. Zo niet? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice.

De klantenservice is bereikbaar door een reactieformulier. Het reactieformulier is te vinden op de website van de datingsite.

Adres: Kerkenbos 1057c

6546 BB Nijmegen

Andere datingsites voor 50-plussers

In Nederland en België zijn veel datingsites actief, wel meer dan 100 datingsites. Waarvan een aantal datingsites speciaal voor 50-plussers zijn bedoeld. Seniorengeluk is niet de enige datingsite voor 50-plussers, er zijn nog meer datingsites. Naast Seniorengeluk zijn er nog 5 andere datingsites voor die voor 50-plussers zijn bedoeld.

Deze datingsites zijn er voor 50-plussers:

Over Seniorengeluk

Seniorengeluk valt onder Safe Dating Networks, dit netwerk bestaat uit meer dan 100 datingsites in Nederland en België. De datingsites die onder dit netwerk vallen zijn gericht op verschillende doelgroepen. Onder dit netwerk vallen bijvoorbeeld de datingsites MetJou, Datingeasy en Smartsingles.

Een groot voordeel van Safe Dating Networks is dat leden van verschillende datingsites met elkaar in contact kunnen komen. Alle datingsites zijn als het ware samengekoppeld. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je zelf lid bent bij Seniorengeluk maar aan het chatten bent met iemand die bij Smartsingles is ingeschreven. Het netwerk zorgt er ook voor dat je veilig kunt daten.

Seniorengeluk is sinds 2004 online en is inmiddels uitgegroeid tot een grote datingsite. Seniorengeluk valt onder het bedrijf Amazing Bits B.V. dat gevestigd is in Nijmegen.

Gratis aanmelden op Seniorengeluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.