seekforsugar

Ben je geïnteresseerd in sugardating? Dan is de datingsite Seekforsugar misschien wel een goede optie voor jou. Seekforsugar is een datingsite om sugarbaby’s te koppelen aan een sugardaddy. Het motto van de datingwebsite is Enjoy, Show class, Interact.

Seekforsugar is een goede datingsite voor sugar dating, je kunt namelijk op een gemakkelijke manier naar een sugardaddy of sugarbaby op zoek gaan. Zo kun je van handige functionaliteiten gebruik maken en ben je binnen een paar minuten ingeschreven. In dit artikel ga je meer informatie lezen van Seekforsugar.

Gratis aanmelden op Seekforsugar!

Sugardating op Seekforsugar

Zoals je in de inleiding hebt gelezen is Seekforsugar bedoeld voor sugardating. Mocht je niet precies weten wat sugardating is volgt hier eerst een uitleg: sugardating is een term voor de relatie tussen een sugardaddy en sugarbaby. De sugardaddy is een succesvolle man en de sugarbaby is een aantrekkelijke jongvolwassen man of vrouw die het niet breed heeft. De sugardaddy heeft met de sugarbaby een relatie en de sugarbaby wordt erg verwent. De sugarbaby wordt bijvoorbeeld getrakteerd op exotische reizen, dure etentjes en veel cadeaus. Sugardating is vooral gericht op het plezier en het avontuur.

Sugar dating heeft voor alle partijen voordelen, zo heeft de sugardaddy een relatie met een knap en aantrekkelijk persoon en wordt de sugarbaby goed verwent en wordt alles voor hem of haar betaalt.

De laatste paar jaren wordt sugardating steeds populairder en om die reden is de datingwebsite Seekforsugar recentelijk opgericht.

Je vindt op Seekforsugar op een gemakkelijk manier een sugardaddy, sugarmommy of een sugarbaby. Je kunt van handige functionaliteiten gebruik maken waarmee je gemakkelijk iemand vindt die bij je past.

Voor wie is Seekforsugar bedoeld?

Seekforsugar is bedoeld voor degene die aan sugardating willen doen. Als je een succesvolle man of vrouw bent ben je van harte welkom op de datingwebsite, je bent dan namelijk de perfecte sugardaddy of sugarmommy. Maar je bent ook van harte welkom op de datingsite als je aantrekkelijk bent en op zoek bent naar een rijk iemand voor sugardating.

De datingsite Seekforsugar is redelijk nieuw op de datingmarkt, het is daardoor nog niet heel populair. Gelukkig kun je er wel genoeg leden te vinden die een sugardaddy of sugarbaby willen zijn.

Inschrijven op Seekforsugar

Wanneer je op zoek bent naar een suggardaddy of suggarbaby hoef je enkel maar lid te worden van Seekforsugar. Het inschrijven op de datingwebsite heb je binnen enkele minuten gedaan en je hoeft maar enkele gegevens in te vullen om lid te worden. Op de homepagina van de datingsite wordt de aandacht al direct getrokken door het inschrijfformulier, je schrijft jezelf in door het inschrijfformulier in te vullen.

In het inschrijfformulier geef je een aantal gegevens van jezelf op, zo geef je een e-mailadres, wachtwoord, profielnaam en geboortedatum op. Vervolgens klik je op de knop met ‘meld je gratis aan’.

Je moet vervolgens het opgegeven e-mailadres bevestigen. Klik in de mail die je van Seekforsugar hebt ontvangen op registratie bevestigen, waarna je moet inloggen op de datingwebsite.

Na het inloggen kun je direct al op zoek gaan naar een sugardaddy, sugarmama of een sugarbaby. Maar het is eerst slim om je dating profiel in te vullen, met een ingevuld profiel heb je namelijk veel meer kans om berichten te krijgen van andere leden en direct na het aanmelden staan er nog nauwelijks gegevens van jezelf op je profiel.

Gratis aanmelden op Seekforsugar!

seekforsugar profiel
Een screenshot van het invullen van je profiel.

Functionaliteiten van de datingsite

Nadat je lid bent geworden van Seekforsugar kun je direct al van veel functies gebruik maken. Je hoeft niet direct een betaald lidmaatschap af te sluiten om er goed gebruik van te maken als sugardaddy of sugarmommy bent. Je kunt met een gratis lidmaatschap al van veel functies gebruik maken om leden te vinden die goed bij je passen.

Als je een sugarboy of sugarbaby bent hoef je geen betaald lidmaatschap af te sluiten. Je kunt van alle functionaliteiten op de website gratis gebruik maken.

Van deze functies kun je met een gratis lidmaatschap van profiteren:

 • Profiel aanmaken, invullen en bewerken.
 • Zoeken naar leden door een uitgebreide zoekfilter.
 • Uitgebreide profielen bekijken.
 • Likes sturen naar andere leden.
 • Leden aan favorieten toevoegen.
 • Vrienden maken.
 • Leden blokkeren en misbruik melden.
 • Blogs lezen met allemaal tips voor sugardating.
 • Berichten verzenden in de inbox.
 • Chatten met leden.

Sommige van de bovengenoemde functies zijn niet beschikbaar voor sugardaddy’s of sugarmommy’s, hun hebben namelijk bepaalde beperkingen. Om als sugardaddy of sugarmommy van alle functionaliteiten gebruik te maken heb je een Gold membership nodig. Met een Gold Membership kun je gebruik maken van de volgende functies:

 • Meer informatie op profielen bekijken.
 • Onbeperkt berichten versturen.
 • Je kunt een vriendschapsverzoek sturen om privéfoto’s van die persoon te kunnen bekijken.
 • Live chatten.

De bovenstaande functies zijn uiteraard wel beschikbaar voor sugarbaby’s en sugarboys met een gratis lidmaatschap.

Seekforsugar kosten

Zoals je al hierboven hebt gelezen moeten alleen sugardaddy’s en sugarmommy’s een Gold memberschip (betaald lidmaatschap) afsluiten. Wat natuurlijk logisch is, sugardaddy’s en sugarmommy’s hebben het financieel goed en kunnen een Gold membership gemakkelijk betalen.

Als sugarbaby kun je dus volledig gratis gebruik maken van Seekforsugar en contact leggen met andere leden.

Wij raden voor sugardaddy’s en sugarmommy’s aan om een Gold membership af te sluiten, je behaalt hier namelijk veel voordelen mee op de datingsite en het kost niet heel veel.

Dit zijn de kosten van een Gold membership:

 • 1 maand voor €80
 • 3 maanden voor €210
 • 6 maanden voor €360

Je kunt betalen met iDEAL, PayPal en nog andere betaalmogelijkheden.

seekforsugar kosten

Gratis aanmelden op Seekforsugar!

Seekforsugar Review

Pluspunten

 • Speciaal voor sugardating
 • Uitgebreide profielen
 • Veel functies

Minpunten

 • Geen veiligheidskeurmerken

Populariteit score: 4/5

Seekforsugar is één van de weinige datingsites in Nederland die voor sugardating is bedoeld, hierdoor ontmoet je veel mensen op de datingwebsite. Door heel Nederland vind je wel een sugardaddy of sugarbaby.

Gebruiksgemak score: 3.5/5

Het gebruiksgemak van de website is redelijk goed. Bovendien kun je goed door de website navigeren door een handige navigatiemenu. Echter moet je soms wel zoeken waar je bepaalde functies kunt vinden.

Functionaliteiten score: 4.5/5

Je kunt van veel handige functionaliteiten gebruik maken op Seekforsugar. De functionaliteiten waarvan je gebruik kunt maken helpen je bij het vinden van leden die bij je passen. Bovendien zijn sommige functionaliteiten uniek omdat je ze niet tegenkomt op andere datingsites. Je kunt gebruik maken van functies om vrienden te maken, uitgebreid leden zoeken en likes sturen.

Kosten score: 4/5

Voor sugarboys en sugarbaby’s is de datingwebsite volledig gratis, zij kunnen van alle functionaliteiten gebruik maken. Maar als je een sugardaddy of sugarmommy bent moet je betalen om van alle functionaliteiten gebruik te maken. Deze kosten zijn wel aardig hoog, maar voor succesvolle mensen valt deze prijs mee.

Eindoordeel:

Als je op zoek bent naar sugardating is Seekforsugar echt een aanrader. De datingsite is speciaal bedoeld voor sugardating wat verschillende voordelen oplevert, zo vind je bijvoorbeeld snel een sugardaddy of sugarbaby. Het is een redelijk populaire datingsite voor sugardating, je ervaart aardig wat gebruiksgemak en je kunt van veel en handige functionaliteiten gebruik maken. Bovendien is de datingsite volledig gratis voor sugarboys en sugarbaby’s. Meld je volledig gratis aan op de datingwebsite en vindt snel iemand voor sugardating.

Score:

seekforsugar

Opzeggen

Je hoeft slechts een paar handelingen te doen om Seekforsugar op te zeggen. Je kunt het ter alle tijden opzeggen en om wat voor reden dan ook.

Om je uit te schrijven log je allereerst in op Seekforsugar. Vervolgens klik je in het menu op profiel en klik je op wijzigen. Als je het profiel wijzigt zie je aan de linkerkant een balk staan met opties, klik onderaan de opties op logingegevens. Je scrolt vervolgens naar onderen en daar zie je een knop staan met ‘account verwijderen’, klik daar op. Tenslotte bevestig je de verwijdering.

Als je je account verwijdert worden alle accountgegevens verwijderd, deze kun je op een later tijdstip ook niet terugkrijgen.

Over Seekforsugar

Seekforsugar is in 2019 opgericht, wat nog niet heel lang geleden is. Maar ondanks dat het nog niet heel lang bestaat zijn al veel leden te vinden. Er zijn met name sugarboys en sugarbaby’s te vinden op de datingwebsite.

De datingwebsite is opgericht door Cindy van den Berg. Zelf heeft Van den Berg ook aan sugardating gedaan en wil ze die ervaringen delen met anderen. Cindy merkte in de tijd dat ze aan sugardating deed dat ze heel veel kon leren van haar sugardaddy, dit komt omdat de sugardaddy al veel levenservaring heeft en een andere blik op de wereld heeft.

De klantenservice van Seekforsugar is gemakkelijk bereikbaar door een contactformulier of op het e-mailadres info@seekforsugar.com. Helaas is de klantenservice niet telefonisch bereikbaar, maar gelukkig zul je al snel antwoordt krijgen op je e-mail.

Gratis aanmelden op Seekforsugar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.