secretflirt

Op zoek naar geheime contacten om te flirten? Dan moet je op de datingsite Secretflirt zijn. Op Secretflirt (ook wel SF.dating) leg je anoniem en discreet contact met andere echte mensen. Hierdoor ervaar je weer hoe fijn het is om spannend met iemand in contact te komen en om leuk gevonden te worden.

Je kunt op Sf.dating op zoek gaan naar een geheime liefde, vrije LAT-relatie of als je als stel iemand erbij zoekt; het is allemaal mogelijk op Secretflirt. Voor iedereen is de datingsite toegankelijk, het is maakt niet uit hoe of wie je bent.

In deze review lees je meer informatie over de datingsite Secretflirt. Zo lees je waarom je moet daten bij de datingsite, wat de kosten zijn, hoe het inschrijven werkt en wat de doelgroep van de datingsite is.

Gratis aanmelden op Secretflirt!

Waarom daten bij Secretflirt?

Er zijn veel reden waarom je moet daten bij Secretflirt, zo is bijvoorbeeld een reden om te ervaren om met iemand spannend in contact te komen om leuk gevonden te worden. Maar er zijn nog enkele andere redenen waarom je moet daten bij SF.dating.

Een belangrijke reden is dat het website fijn en toegankelijk is. De website heeft een verouderd uiterlijk, maar dat maakt de website juist erg toegankelijk. Door middel van een paar gegevens ben je al inschreven op de datingsite en kun je direct naar spannende contacten op zoek.

Een andere reden is dat je anoniem gebruik kunt maken van de datingsite. Je hoeft geen profielfoto aan je profiel toe te voegen en je hoeft niet je echte naam te gebruiken, wat in tegenstelling is tot veel andere datingsites.

De laatste reden is omdat discretie hoog in het vaandel staat van Secretflirt. Door de 256 bit SLL-beveiliging garandeert de datingsite dat de informatie de ze met elkaar delen niet door een derde partij wordt onderschept. Bovendien beweert de datingsite dat alle profielen 100% gecontroleerd zijn.

Genoeg reden om even een kijkje te nemen bij SF.dating toch? Het aanmelden is volledig gratis!

Voor wie is SF.dating bedoeld?

Secretflirt is voor mensen bedoeld die op zoek zijn naar de passie in hun leven. De datingsite biedt aan die mensen de gelegenheid voor het vinden van friends with benefits, vriendschap, open relatie, nieuwe liefde of alleen spannende contacten.

Verder maakt het niet uit hoe je bent, welk opleidingsniveau je hebt gedaan of wat je leeftijd is; je bent altijd welkom bij SF.dating.

Veel mensen in Nederland zijn lid van de datingsite, de datingsite telt enkele duizenden leden. In de tijd dat we deze review hebben geschreven zijn er in de afgelopen 7 dagen 335 nieuwe leden bijgekomen en zijn meer dan 2000 leden in de afgelopen 2 weken online geweest.

Gratis aanmelden op Secretflirt!

Review Secretflirt

Pluspunten

 • Toegankelijk website
 • Je kunt er anoniem gebruik van maken
 • Speciaal ontwikkelde mobiele chat

Minpunten

 • Verouderde website
 • Design van de datingsite is even wennen

Populariteit score: 3.4/5

Het is een redelijk populaire datingsite om spannende contacten te vinden. Op het moment dat we deze review schrijven zijn er in de afgelopen 7 dagen 335 nieuwe leden erbij gekomen en zijn in de afgelopen 2 weken meer dan 2000 leden actief geweest op de datingsite.

Gebruiksgemak score: 2.9/5

Wanneer je voor het eerst inlogt op de datingsite is alles even wennen. De datingsite werkt totaal anders dan andere datingwebsites. De datingsite werkt als het ware met twee schermen, wat een raar gevoel kan geven. Door het aparte design van de datingsite ervaar je niet veel gebruiksgemak. Het gebruiksgemak is dan ook een groot minpunt aan de datingsite.

Functionaliteiten score: 3.7/5

De datingsite beschikt niet over bijzondere functies, je kunt slechts gebruik maken van een aantal basisfunctionaliteiten. Je kunt van functionaliteiten gebruik maken zoals een zoekfilter, chat (die ook voor mobiel geschikt is), flirten met leden, profiel bijwerken etc.

Kosten score: 3.2/5

De kosten van Secretflirt zijn aan de hoge kant als je het vergelijkt met andere datingsites. De prijzen van abonnementen hangen vaak samen met het aantal functionaliteiten die je ervoor krijgt, in dit geval is die verhouding niet goed. Het goedkoopste abonnement heeft een looptijd van 1 jaar met een maandtarief van €11,70. Het is wel erg goed dat het aanmelden en het gebruik van SF.dating in eerste instantie volledig gratis is.

Eindoordeel:

In onze ogen is Secretflirt een oké datingsite, maar voor spannende contacten kun je beter kiezen voor de datingsites Novamora of Ondeugend Daten. Maar als je het totaalplaatje bekijkt kan de datingsite een aanrader zijn. Het heeft een uniek design, kun je van handige basisfuncties gebruik maken en is het aanmelden en gebruik van de datingsite volledig gratis.

secretflirt

Kosten van SF.dating

Zoals je al in de review hebt kunnen lezen is het aanmelden en het gebruik van SF.dating volledig gratis. Zo kun je kijken of de datingsite bij je past en aan de wensen voldoet. Wanneer je Secretflirt met een gratis account gebruikt, heb je toegang tot beperkt functionaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld geen flirts of chatverzoeken sturen.

Om van alle functies gebruik te kunnen maken moet je een abonnement afsluiten, wat ook wel TopMember genoemd wordt. Als TopMember heb je de volgende extra mogelijkheden:

 • Onbeperkt mail-verkeer
 • Foto-verzoeken
 • Chatverzoeken
 • Flirts versturen
 • 1 op 1 chat

Met deze functies ontmoet je gemakkelijk de liefde op Secretflirt. Om TopMember te worden moet je diep in buidel tasten als je op zoek bent naar een vrouw. Mensen die op zoek zijn naar een vrouw moeten namelijk betalen om een TopMember abonnement af te sluiten, maar voor mensen die op zoek zijn naar een man is een Topmember abonnement gratis, echter moet je profiel wel aan de voorwaarden voldoen.

Als je op zoek bent naar een vrouw zijn deze kosten aan een TopMember lidmaatschap gebonden:

 • 1 jaar TopMember kost €11,70 per maand, eenmalig bedrag van €149
 • 6 maanden TopMember kost €15,90 per maand, eenmalig bedrag van €99
 • 3 maanden TopMember kost €22,30 per maand, eenmalig bedrag van €69,99
 • 1 maand TopMember kost €35,99

Je kunt betalen met veilige betaalmethodes, zoals iDEAL, Creditcard en Paypal. Maar in tegenstelling tot andere datingsites biedt de SF.Dating ook andere betaalmethodes aan, zoals WesternUnion, contant betaling en overboeking per bank.

Gratis aanmelden op Secretflirt!

Hoe werkt het inschrijven op Secretflirt?

Het inschrijven op SF.Dating is erg gemakkelijk, door slechts een paar gegevens op te geven ben je al ingeschreven. Maar je hoeft je niet direct in te schrijven om van de datingsite gebruik te kunnen maken, voordat je je inschrijft kun je eerst profielen van bestaande leden bekijken. Dit is erg handig, want zo weet wat je kunt verwachten van de datingsite

Je schrijft je in op Secretflirt door op het menu te klikken (de knop met drie liggende streepjes) en in het menu dat dan tevoorschijn komt klik je op ‘Nu aanmelden’. Vervolgens krijg je een inschrijfformulier te zien, hier vul je een aantal gegevens van jezelf in. Je vult een profielnaam in (mag een verzonnen naam zijn), een wachtwoord, geboortedatum, e-mail, geslacht en seksuele voorkeur. Zodra je deze gegevens hebt opgegeven klik je op de grote knop ‘nu aanmelden’.

secretflirt inschrijven
Een screenshot van het invullen het van dating profiel

Zodra je bent ingeschreven moet je allereerst je e-mailadres bevestigen. Klik in de mail van Secretflirt op de link om het dating profiel te activeren.

Profiel aanmaken

Nadat je op de link hebt geklikt, ga je het profiel invullen. SF.dating werkt met uitgebreide profielen die veel informatie bevatten, zo kun je een woonplaats invullen, een profieltekst schrijven, details van jezelf vermelden, uiterlijk omschrijven en wensen & kenmerken in je profiel vermelden. Tenslotte kun je nog een profielfoto en avatar toevoegen.

Als je alle gegevens invult die mogelijk zijn, heb je een volledig ingevuld profiel waar je het meeste succes mee zult hebt.

Secretflirt opzeggen

Als je succesvol bent geworden op Secretflirt of je wilt het om een andere reden opzeggen, kan dit altijd. Het uitschrijven is zo gebeurd, het maakt niet uit wat voor reden te hiervoor hebt. Als je de volgende stappen opvolgt ben je zo uitgeschreven van SF.dating:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op de datingsite.
 2. Ga naar je profiel, dit is de middelste knop in het bovenstaande menu.
 3. Ga vervolgens naar settings (instellingen), dit is te vinden in de bovenstaande balk.
 4. Klik dan op het prullenbak icoontje, dit is rechts bovenaan te vinden.
 5. Klik tenslotte op de knop ‘Account verwijderen’.

Op deze manier zeg je Secretflirt op. Een groot nadeel van de datingsite is dat je profiel niet direct verwijderd wordt. De verwijdering van je profiel gebeurt pas een aantal dagen later. Tot die tijd is je profiel gepauzeerd (dus niet meer zichtbaar op de datingsite) en kun je de verwijdering annuleren door opnieuw in te loggen.

Andere datingsites voor spannende contacten

SF.dating is niet de enige datingsite om spannende contacten of de nieuwe liefde te vinden. In Nederland zijn enkele tientallen datingsites actief die voor deze intenties bedoeld zijn.

Twijfel je of Secretflirt een goede datingsite voor jou is? Neem dan een kijkje bij één van de onderstaande datingsites. Op die datingsites heb je ook veel kans om spannende contacten, een open relatie of de nieuwe liefde te vinden.

Deze datingsites zijn er nog meer voor spannend contact:

Meer informatie van SF.dating

Al vanaf 2010 is Secretflirt actief in Nederland, het is inmiddels een oudje geworden op de datingmarkt. Er zijn veel andere datingsites op de markt gekomen die gericht zijn op vreemdgaan en spannend contact die beter en gebruiksvriendelijker zijn.

In de succesperiode van de datingsite is de naam Secretflirt gewijzigd naar SF.dating, maar het is nog steeds dezelfde datingsite. Omdat de datingsite als het ware twee namen heeft, zijn de verschillende namen dan ook steeds terug te lezen in deze review.

Secretdate heeft een klantenservice die elke dag bereikbaar is om leden te helpen. De klantenservice is bereikbaar door middel van een reactieformulier, deze is te vinden op SF.dating.

Gratis aanmelden op Secretflirt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.