secret rooms

Op zoek naar een discrete plek om de liefde te bedrijven? Dan is Secret Rooms de perfecte website om een hotelkamer te huren. Secret Rooms is een website waar je een privé kamer voor een paar uurtjes huurt. Op Secret Rooms is een groot aanbod aan het aantal kamers met jacuzzi of sauna waar je met je minnaar/minnares kunt verblijven, zonder dat iemand daarachter komt.

In dit artikel lees je meer informatie over Secret Rooms, zo lees je precies wat het is, wat voor locaties je kunt huren, wat de gemiddeld kosten zijn en lees je hoe je een kamer reserveert.

Wat is Secret Rooms en voor wie is het?

Ga je vreemd? Heb je een affaire met die leuke buurvrouw om de hoek? Of heb je friends with benefits? Dan wil je soms wel een paar uur samen zijn op een fijne plek waar je de liefde kunt bedrijven. Dat begrijpt Secret Rooms en daarom helpt het bedrijf om mooie herinneringen te maken. Op Secret Rooms huur je een kamer zolang je zin hebt, misschien voor een nacht of voor een paar uur, net wat jullie willen.

Secret Rooms is voor iedereen die een kamer wil huren, het maakt niet uit wat voor reden je daarvoor hebt. In bijna alle gevallen wordt een Secret Room gebruikt om de liefde te bedrijven.

Wat voor locaties kun je afhuren?

Hotelkamers die je kunt afhuren op Secret Rooms zijn heel divers, het verschilt tussen een normale kamer tot een kamer met een jacuzzi en sauna. Het is geheel aan jou om te kiezen wat voor voorzieningen een kamer moet hebben.

Er zijn verschillende type kamers te vinden op de boekingswebsite, je hebt kamers met een bed en bad, een privé sauna, een normale hotelkamer of particuliere kamers.

Het maakt niet uit waar je een kamer zoekt voor een spannend avontuur, door heel Nederland zijn er Secret Rooms af te huren. Met name in grote steden zijn veel geheime kamers te vinden.

Lees ook: De 8 beste vreemdgaan datingsites!

Gemiddelde kosten van Secret Rooms

De kosten om een Secret Room te huren vallen enorm mee als je het vergelijkt met prijzen van hotels, dit komt omdat je een kamer voor slechts een paar uur huurt, in plaats van een hele nacht. Dit is dan ook het grote voordeel van secretrooms.nl.

De kosten van een Secret Room zijn afhankelijk van het aantal voorzieningen die je wenst en op de locatie waar de kamer gelegen is. Normale kamers vallen vaak enorm binnen de perken. Luxe kamers met een jacuzzi en sauna kunnen enigszins wat uitvallen, maar je krijgt zeker waarde voor je geld.

De kosten van een normale (hotel)kamer ligt rond de €55 per 2 uur. Als je hier bovenop nog arrangementen wenst, zoals ontbijt of champagne, liggen de kosten tussen de €10 en €20 euro per arrangement.

Als je kiest voor een kamer met meer faciliteiten, zoals een jacuzzi en flatscreen, liggen de kosten een stukje hoger. Gemiddeld ben je dan rond de €75 euro per 2 uur kwijt.

Wil je een super-de-luxe kamer met jacuzzi en sauna? Dan zijn de kosten nog hoger, je betaalt voor zo’n kamer gemiddeld €100 per 2 uur. Eveneens kun je bij deze kamers ook arrangementen krijgen, hiervoor betaal je gemiddeld €25 per arrangement.

Veilig een hotelkamer boeken

Als je vreemdgaat, wil je dit natuurlijk geheim houden. Je wilt niet je vrouw of man erachter komt. Daarom kun je bij Secret Rooms veilig en betrouwbaar een hotelkamer boeken. Je gegevens worden niet aan een derde partij verspreid en worden je gegevens niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bovendien hoef je niet te vrezen voor onverwachte mailtjes, sms’jes of post, waardoor je man of vrouw argwaan gaat krijgen.

Wanneer je een kamer geboekt hebt, zal op het afschrift van je bankrekening geen Secret Rooms komen te staan. Zo hoef je geen enkele zorgen te maken om betrapt te worden.

secret rooms kamers
Een screenshot van het aanbod van kamers op Secret Rooms

Hoe reserveer je een kamer op Secret Rooms?

Een kamer reserveren op Secret Rooms is heel eenvoudig, met een paar klikken heb je een kamer gereserveerd voor de gewenste datum, zo kun je extra snel genieten van een luxe kamer. Op deze manier reserveer je de locatie van je dromen:

  1. Ga naar secretrooms.nl en geef aan in welke omgeving je een kamer zoekt.
  2. Zoek een romantische kamer die aan je wensen voldoet, hiervoor kun je de handige zoekfilter gebruiken.
  3. Zodra je een kamer hebt gevonden, vul je jouw gegevens in, betaal je de kamer en deel je een kopie van je legitimatie met de aanbieder.
  4. Vervolgens checkt SecretRooms nogmaals de beschikbaarheid van de locatie bij de verhuurder.
  5. Bij akkoord van de verhuurder ontvang je de bevestiging met de adresgegevens.
  6. Wanneer jij akkoord gaat krijg je de kamer met de betaalde prijs.
  7. Wanneer het akkoord niet doorgaat, krijg je het volledige bedrag geretourneerd.
  8. Tenslotte kun je de liefde bedrijven op de kamer op de afgesproken tijden of als er geen akkoord bereikt is kun je opnieuw een kamer reserveren.

Als laatste worden jouw gegevens op de boekingswebsite verwijderd om de privacy en anonimiteit te waarborgen.

Ons oordeel van Secret Rooms

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben secretrooms.nl uitgebreid getest en gekeken of je hier een geheime kamer moet boeken. De website is volgens ons een absolute aanrader om een kamer te reserveren voor spannende avonturen.

De website is discreet, flexibel, veilig en avontuurlijk. Ze gaan discreet met je gegevens om, komt een derde partij jouw gegevens niet te weten en kun je zelf kiezen wanneer je een kamer huurt en voor hoelang.

Wacht niet langer met het reserveren van een kamer op Secret Rooms, je hebt snel en discreet de kamer van je dromen gereserveerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.