second love

Is de sleur in je relatie gekropen of wil je om een andere reden vreemdgaan? Dan is de datingsite Second Love voor jou bedoeld! Op Second Love vind je mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een spannende affaire of avontuur.

Op Second Love hoef je bang te zijn om betrapt te worden, je kunt veilig daten zonder pottenkijkers. Alleen serieuze mensen zijn op de datingsite te vinden, zo heb je snel een affaire gevonden. Alle profielen worden door de datingsite handmatig gecontroleerd en kun je het dating profiel volledig anoniem maken. Zo kun je veilig gebruik maken van de datingsite.

Genoeg reden om even een kijkje te nemen op Second Love toch? Het aanmelden is volledig gratis!

Gratis aanmelden op Second Love!

Waarom daten bij Second Love?

Er zijn veel redenen waarom je bij Second Love moet gaan daten, dit zijn de belangrijkste redenen:

Op Second Love zijn alleen maar serieuze profielen te vinden, alleen serieuze mannen en vrouwen worden in het ledenbestand van de datingsite opgenomen. Je komt dus geen nepprofielen of chatoperators tegen op Second Love. Daarnaast controleren medewerkers van de datingsite alle profielen handmatig, dit zorgt ervoor dat pottenkijkers geweerd worden.

Het is eenvoudig om vreemd te gaan op Second Love, je vindt namelijk binnen de kortste keren mensen die bij je passen. Door handige zoekfilters vind je snel leden die bij je passen en stuur je gemakkelijk berichten naar andere leden. De datingsite biedt een bruisende, veel bezochte chat waarmee je snel en direct contact legt met andere leden. Vreemdgaan is op deze manier een makkie!

Heb je vragen of wensen? Je kunt de klantenservice van Second Love altijd bereiken. Je kunt gratis gebruik maken van de professionele helpdesk van de datingsite. De klantenservice staat altijd voor je klaar, ze zijn bereikbaar per telefoon en per e-mail. Zo heb je altijd een helpende hand.

Hoe bekend is Second Love?

Second Love is een razend populaire datingsite in Nederland om vreemd te gaan. Het behoort tot één van de populairste vreemdgaan datingsites, het telt meer dan 900.000 leden. Maar de datingsite is niet alleen populair om vreemd te gaan, het is ook een populaire datingsite voor spannende dates en casual dates.

In 2008 is de datingsite opgericht, door de jaren heen heeft het veel naamsbekendheid opgebouwd. Veel mensen in Nederland weten wat voor een dienst Second Love is. Volgens onze schatting is Second Love ongeveer even populair als grote datingsites zoals Lexa en Relatieplanet.

Second Love reclame

De datingsite adverteert op verschillende kanalen om leden te werven. Doordat Second Love veel adverteert komen er dagelijks veel nieuwe leden erbij. Zo adverteert de datingsite op het internet en op de TV. De datingsite kun je onder andere kennen van BNR nieuwsradio, De Telegraaf, Lauren en de liefde en van De Volkskrant.

Gratis aanmelden op Second Love!

Second Love doelgroep

Second Love is een doelgroepgerichte datingsite, dit houdt in dat de datingsite voor een specifieke doelgroep is bedoeld. De hoofdzakelijk doelgroep van de datingsite zijn mannen en vrouwen die een spannende affaire of avontuur zoeken. Verder maakt het niet uit wie je bent, welk opleidingsniveau of welke geaardheid je hebt; je bent altijd welkom op de datingsite.

De datingsite is niet alleen bedoeld om vreemd te gaan of om een affaire te vinden, je kunt er ook terecht voor een spannende date of casual date.

Je kunt veel verschillende soorten types en figuren vinden op de datingsite, je hoeft niet bang te zijn dat niemand bij je past. Je ontmoet altijd veel leden die bij je passen en dankzij handige zoekfuncties vind je de perfecte match.

Review Second Love

Pluspunten

 • Bekende datingsite
 • Goede klantenservice
 • Serieuze profielen
 • Snel en eenvoudig vreemdgaan

Minpunten

 • Verouderde website

Populariteit score: 4.9/5

Second Love is één van de populairste vreemdgaan datingsites in Nederland en België. Het telt een slordige 910.000 gebruikers. Het bestaat al sinds 2008 en heeft door de jaren heen veel naamsbekendheid opgebouwd, veel mensen in Nederland weten wat Second Love is.

Gebruiksgemak score: 4.0/5

Je ervaart redelijk veel gebruiksgemak wanneer je datingsite gebruikt, dit komt door het eenvoudige design van de website. Echter is het design van de datingsite verouderd, waardoor je minder gebruiksgemak ervaart in vergelijking met andere datingsites.

Functionaliteiten score: 4.1/5

Je kunt gebruik maken van een aantal handige functionaliteiten. De functionaliteiten helpen je bij het vinden van leden die bij je passen en het contact leggen met die leden. Echter missen er wel een aantal functionaliteiten in verhouding tot andere datingsites.

Kosten score: 3.8/5

Het aanmelden op de datingsite is volledig gratis, dit is een groot pluspunt van de datingsite. Echter zijn in vergelijking tot andere datingsites de kosten van een premium lidmaatschap aan de hoge kant. Ook de prijs-kwaliteitsverhouding in slechter dan de meeste andere datingsites, je kunt gebruik maken van basisfunctionaliteiten tegen redelijk hoge kosten.

Eindoordeel:

Wanneer je wilt vreemdgaan of op zoek bent naar spannende dates is Second Love een aanrader! Het is een erg populaire datingsite in Nederland, meer dan 900.000 mensen gebruiken het om vreemd te gaan. Je ervaart redelijk veel gebruiksgemak en je kunt van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken. Echter zijn de kosten wel aan de hoge kant. Ondanks dat,  is Second Love de perfecte datingsite om een affaire of spannende dates te zoeken! Het aanmelden is volledig gratis.

Score:

Gratis aanmelden op Second Love!

Daten met smartphone

second love app

Je kunt ook gebruik maken van de datingsite door middel van je smartphone. Second Love heeft namelijk een aparte versie van de website gemaakt voor smartphones. Zo maakt het niet uit of je gebruik maakt van een computer of smartphone, je kunt altijd en overal gebruik maken van de datingsite.

De datingsite is voor mobiele gebruikers erg gebruiksvriendelijk, het navigeren gaat erg makkelijk en je kunt gemakkelijk chatten. Door een paar klikken en vegen op het scherm heb je al leden gevonden die bij je passen en stuur je direct een berichtje.

Second Love kosten

Op veel datingsites is het gratis om je aan te melden, zo is het ook op Second Love. Het aanmelden op Second Love is volledig gratis, zo kun je kijken of de datingsite bij je past. Ook is het gebruik van de datingsite volledig gratis, je kunt gratis op zoek gaan naar een affaire of spannende dates. Echter beschik je met een gratis profiel alleen over de basisfunctionaliteiten.

Wanneer je berichten wilt versturen of foto’s van andere leden wilt bekijken is een premium lidmaatschap nodig. Dit doet Second Love om je te beschermen. Je wilt niet betrapt worden tijdens het vreemdgaan door pottenkijkers op de datingsite, daarom beschermt de datingsite je met een premium lidmaatschap. Met een premium lidmaatschap heb je toegang tot alle functionaliteiten op de datingsite. Zo kun je met een premium lidmaatschap profielbezoekers bekijken, direct berichten versturen en zien wie geïnteresseerd is in jou.

Een premium lidmaatschap is beschikbaar voor verschillende periodes. Het is aan jou om de kiezen voor hoelang je een lidmaatschap wilt afsluiten. Een lidmaatschap kan afgesloten worden voor een maand, voor een kwartaal en voor een halfjaar. Wanneer je een lidmaatschap voor een langere periode afsluit, wordt het per maand al snel goedkoper.

Kosten van een premium lidmaatschap op Second Love:

 • Maand voor €74,90
 • Kwartaal (3 maanden) voor €94,95
 • Halfjaar (6 maanden) voor €154.95

Naast de bovenstaande lidmaatschappen, biedt Second Love ook een promo lidmaatschap aan. Echter wisselt dit in tijdsduur. Voor de kosten en voorwaarden van een promo lidmaatschap, zie website.

Handige functionaliteiten op Second love

Je kunt gebruik maken van een aantal handige functionaliteiten wanneer je de datingsite gebruikt. De functionaliteiten helpen je bij het vinden van leden die bij je passen en het contact leggen met andere leden. Door de handige functionaliteiten vind je sneller een affaire of een spannend avontuur.

Van deze functionaliteiten is gebruik te maken op Second Love:

 • Berichten ontvangen en versturen
 • Knipogen sturen
 • Vrienden worden met andere leden
 • Leden aan favorieten toevoegen
 • Uitgebreide zoekfilters
 • Zien wie geïnteresseerd is in jou
 • Foto’s bekijken van ander leden

Gratis aanmelden op Second Love!

Hoe veilig is Second Love?

Wanneer je lid bent of gaat worden van een vreemdgaan datingsite, is veiligheid altijd een belangrijk onderwerp. Je wilt namelijk niet betrapt worden tijdens het vreemdgaan. Voor Second Love is veiligheid dan ook een belangrijk onderwerp. De datingsite doet er alles aan om voor een zo veilig mogelijke date omgeving te zorgen.

Controle op profielen

Om voor een veilige date omgeving te zorgen doen medewerkers van Second Love regelmatig controles op profielen. Alle profielen op de datingsite worden individueel beoordeeld op echtheid. Alleen serieuze mannen en vrouwen worden in het bestand opgenomen.

Geen pottenkijkers

Er zijn geen pottenkijkers welkom op de datingsite, de datingsite doet er dan ook alles aan om dit te voorkomen. Zo gebeuren er controles op profielen om dit te voorkomen en moeten leden een abonnement afsluiten om de datingsite volledig te kunnen gebruiken. Als gratis lid kun je bijvoorbeeld geen profielfoto’s zien van andere leden ter veiligheid, dit doet de datingsite om pottenkijkers te weren.

Beveiligde verbinding

De datingsite maakt gebruik van een beveiligde verbinding om voor een veilige omgeving te zorgen. De beveiligde verbinding zorgt ervoor dat een derde partij niet met jouw gegevens mee kan lezen wanneer deze worden verzonden. De beveiligde verbinding komt tot stand door een SSL-verbinding.

Aan het slotje bij de domeinnaam in de zoekbalk is te zien dat de datingsite gebruik maakt van een beveiligde verbinding.

Inschrijven op Second Love

Het inschrijven op Second Love is volledig gratis, je schrijft je in door middel van een paar simpele gegevens op te geven. Wanneer je op de homepagina komt zie je direct een inschrijfformulier met de tekst: meld je nu gratis aan. Door het inschrijfformulier in te vullen schrijf je je in op de datingsite.

second love inschrijven
Een screenshot van het inschrijfformulier

Om het inschrijfformulier in te vullen, vul je allereerst een profielnaam in. Daarna vul je een wachtwoord in en geef je een e-mailadres op. Klik dan op: meld je aan.

Je komt vervolgens bij de tweede stap van het inschrijfproces, hier vul je jouw woonplaats in en geef je een omschrijving van jezelf. Wanneer je deze stap hebt ingevuld, ben je ingeschreven op de datingsite. Er is een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd om het e-mailadres te bevestigen.

Wanneer je het e-mailadres hebt bevestigd, kun je direct gebruik maken van de datingsite.

Gratis aanmelden op Second Love!

Second love opzeggen

Misschien ben je momenteel wel lid bij Second Love, echter wil je het opzeggen. Zo kun je bijvoorbeeld een affaire hebben gevonden of je wilt om een andere reden stoppen met het online daten. Second Love kun je ter alle tijden opzeggen, daarnaast maakt het niet uit wat voor reden je daarvoor hebt. Het uitschrijven gaat makkelijker dan op de meeste andere datingsites, je zegt de datingsite op door middel van een paar klikken.

Op deze manier zeg je Second Love op:

 1. Log in op de datingsite.
 2. Klik op je profielnaam rechtsboven in de hoek.
 3. In het menu dat tevoorschijn komt, klik je op profiel en klik je vervolgens op annuleren.
 4. Klik dan op: Ja, ik weet het zeker.

Op deze manier verwijder je een account van de datingsite.

Klantenservice van Second Love

Wanneer je vragen, wensen of opmerkingen hebt, is het altijd fijn om een helpende hand te hebben. De klantenservice van Second Love kun je altijd bereiken met al je vragen of opmerkingen. De klantenservice is er om jou te helpen.

Je kunt gratis gebruik maken van een professionele helpdesk. De klantenservice is zowel telefonisch als per email bereikbaar voor vragen en wensen.

Wanneer je een vraag hebt, is het slim om eerst de rubriek met veelgestelde vragen raad te plegen. Er is veel kans dat je vraag daar beantwoordt wordt, en hoef je geen contact op te nemen.

E-mail: charlie@secondlove.nl

Telefoon: 010 7142266 (maandag, woensdag en vrijdag tussen 12:00 en 17:00 bereikbaar)

Postadres:

Postbus 85209

3009 ME Rotterdam

Andere datingsites

Er zijn veel datingsites actief in Nederland en België, er zijn wel honderden datingsites. De ene datingsite is bedoeld om een serieuze relatie te vinden, de ander is bedoeld voor cougar dating, en weer een andere is bedoeld om vreemd te gaan. Second Love is niet de enige goede datingsite om vreemd te gaan, er zijn enkele datingsites in Nederland en België bedoeld om vreemd te gaan. Wij hebben uitgezocht wat de beste datingsites zijn om vreemd te gaan.

Dit zijn andere goede vreemdgaan datingsites:

Meer informatie van Second Love

Second Love is opgericht in 2008 door een ene Charlie. Sinds de oprichting van de datingsite zijn al meer dan 900.000 mensen lid geweest van de datingsite. De datingsite is een groot succes in Nederland, veel mensen gaan vreemd door de datingsite te gebruiken. Het heeft door de jaren heen veel naamsbekendheid opgebouwd, veel mensen in Nederland weten wat voor een datingsite Second Love is.

De datingsite is niet alleen in Nederland een groot succes, maar ook in het buitenland is het een succes. De datingsite is zowel actief in België, Portugal, Spanje, Griekenland, Argentinië, Brazilië, Amerika, Mexico en Chili.

Gratis aanmelden op Second Love!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.