richmeetbeautiful

Op zoek naar een sugardaddy, sugarbaby of een sugarmama? Dan ben je op RichMeetBeautiful op de juiste plaats. RichMeetBeautiful is een online sociaal sugardating netwerk voor volwassen mannen en vrouwen van boven de 18 jaar.

Je hebt veel opties en mogelijkheden op RichMeetBeautiful, zo kun je een anoniem profiel maken en kun je gebruik maken van veel unieke functies die het gebruik van de datingsite leuker maken.

In dit artikel lees je meer informatie over RichMeetBeautiful, zo lees je van welke functionaliteiten je gebruik kunt maken, lees je wat de kosten zijn en lees je een uitgebreide review.

Gratis aanmelden op RichMeetBeautiful!

Wat voor een datingsite is RichMeetBeautiful en voor wie is het?

Zoals je al in de inleiding hebt gelezen is RichMeetBeautiful een sociaal sugardating netwerk voor volwassen mannen en vrouwen boven de 18 jaar. Mocht je niet weten wat een sugardaddy is: het is een wat oudere en rijke man die met een jongere vrouw een relatie heeft. Een sugarbaby is de jongere volwassen vrouw of man en die met een oudere en rijke man of vrouw een relatie heeft. Daarnaast heb je ook een sugarmama, dit is een sterke en avontuurlijke vrouw die veel in haar leven heeft bereikt en die met een jongere man een relatie heeft. De sugardaddy of sugarmama hebben met de sugarbaby een relatie en verwennen de baby goed. Denk aan exotische reizen, dure etentjes en veel cadeaus.

Het heeft voor alle partijen voordelen om een sugardaddy, sugarbaby of een sugarmama te zijn. Zo heeft de sugardaddy of mama een relatie met een knap en aantrekkelijk persoon en wordt de sugarbaby verwent en wordt alles voor hem of haar betaalt.

Wanneer je op zoek bent naar een sugardaddy, sugarbaby of een sugarmama ben je op RichMeetBeautiful de juiste plek. Je vindt door handige functionaliteiten snel leden die bij je passen en heb je binnen de kortste keren een date afgesproken.

Inschrijven op RichMeetBeautiful

Om op zoek te gaan naar een sugarbaby of sugardaddy in je regio hoef je enkel maar je in te schrijven op RichMeetBeautiful. Je schrijft je snel en gemakkelijk in op de datingwebsite, binnen een paar minuten ben je ingeschreven om vervolgens direct op zoek te kunnen gaan naar een sugarbaby of sugardaddy. Bovendien is het aanmelden volledig gratis en anoniem.

Wanneer je je inschrijft moet je allereerst een gebruikersnaam, e-mailadres, geslacht, seksuele voorkeur, wachtwoord en geboortedatum invullen, dit is het eerste deel van het inschrijfproces.

Je moet vervolgens bij de volgende stap je woonplaats opgeven en het opgegeven e-mailadres bevestigen.

In de e-mail die je van RichMeetBeautiful hebt gekregen klik je op e-mail bevestigen, zodra je dit hebt bevestigd kun je direct gebruik maken van de datingwebsite. Maar het is eerst slim om je dating profiel in te vullen. Met een ingevuld dating profiel heb je namelijk veel meer kans om een sugarbaby of sugardaddy te vinden. In je dating profiel kun je nog meer informatie invullen over bijvoorbeeld je uiterlijk, levensstijl en achtergrond.

Gratis aanmelden op RichMeetBeautiful!

Functionaliteiten op RichMeetBeautiful

Op RichMeetBeautiful kun je snel en gemakkelijk een suggarbaby of sugardaddy vinden, dit komt door de handig functionaliteiten. Het zijn niet alleen maar handige standaard functies, zoals een zoekfilter en chatten met andere leden, maar je kunt van functies gebruik maken die je niet tegenkomt op een andere datingwebsite.

Leuke en unieke functies waarvan je gebruik kunt maken zijn bijvoorbeeld flirten met andere leden en geschenken sturen. Met deze functies trek je de aandacht van andere leden en hun kunnen bijvoorbeeld een gesprek met je beginnen. Wanneer je een erg leuk iemand ziet hoef je enkel een knipoog te geven, de andere ziet dit en gaat jouw profiel bekijken.

Mocht een flirt niet genoeg zijn, dan kun je een geschenk sturen. Een geschenk is eigenlijk een standaard plaatje waar je een tekst bij kan schrijven. Naast het trekken van aandacht kan dit ook een goede gespreksopener zijn.

Ben je benieuwd wie je profiel bezocht heeft? Dan kun dit gemakkelijk bekijken met de functie. Zo kun je precies zien wie je profiel heeft bezocht en kun je hun profiel ook bezoeken.

richmeetbeautiful profielbezoekers
Je kunt gemakkelijk profiel bezoekers bekijken

Belangrijke en unieke functionaliteiten van RichMeetBeautiful zijn tools om anoniem te blijven. De datingwebsite heeft tools ontwikkeld om bijvoorbeeld je gezicht op foto’s onherkenbaar te maken, zo kun je foto’s bluren of een masker op je gezicht zetten. Bovendien kun je foto’s ook privé zetten, hier moeten andere leden apart toestemming voor vragen om het te kunnen zien.

Wat zijn de kosten?

Zoals op andere datingsites is ook op RichMeetBeautiful het aanmelden gratis. Zo kun je de datingsite uitproberen en op zoek gaan naar leden die bij je passen voordat je een abonnement afsluit. Met een gratis lidmaatschap kun je een profiel aanmaken, op zoek gaan naar leden die bij je passen, zoekopdrachten wijzigen, knipogen sturen naar leuke leden en leden leuk vinden.

Om toegang te krijgen tot meer functies is een premium lidmaatschap nodig. Met een premium lidmaatschap krijg je toegang om contact te leggen met andere leden, zien wie jouw profiel heeft bekeken en leuk heeft gevonden, privé foto’s bekijken, geschenken sturen en onbeperkt leden leuk vinden.

Bij een premium lidmaatschap op RichMeetBeautiful komen ook de nodige kosten kijken, het is namelijk niet de goedkoopste datingsite. Maar voor de stevige prijs krijg je een goedwerkende datingsite waarop je snel een sugardaddy, sugarbaby of sugarmama vindt.

Kosten van een premium lidmaatschap:

  • 1 maand voor €20 per week.
  • 3 maanden voor €17,50 per week.
  • 6 maanden voor €15,00 per week.
  • 12 maanden voor €12,50 per week.

Gratis aanmelden op RichMeetBeautiful!

RichMeetBeautiful review

Pluspunten

  • Speciaal voor sugardating
  • Veel functionaliteiten
  • Overzichtelijke en duidelijke website

Minpunten

  • Kosten zijn aan de hoge kant
  • Je krijgt advertenties te zien als gratis lid

Populariteit score: 4/5

RichMeetBeautiful is een populaire datingsite voor sugardating. Volgens bronnen op het internet was de verwachting dat de datingwebsite meer dan 100.000 Nederlandse gebruikers eind 2018 zou tellen. Bovendien is de datingsite niet alleen in Nederland populair, maar is het een populaire datingsite in heel Europa.

Gebruiksgemak score: 4.3/5

Het is een erg gebruiksvriendelijke datingsite, dit komt doordat het design erg overzichtelijk en eenvoudig is. Je kunt gemakkelijk functies vinden waarvan je gebruik kunt maken.

Functionaliteiten score: 4.5/5

Je kunt van veel functionaliteiten gebruik maken die niet alleen handig maar ook uniek zijn. De functionaliteiten waarvan je gebruik kunt maken helpen je bij het vinden van leden die bij je passen en het contact daarmee leggen.

Kosten score: 3.5/5

Een nadeel van de datingsite is dat de kosten aan de hoge kant zijn, maar daar krijg je wel een goede datingsite voor terug. Je moet er wel wat voor over hebben om een sugardaddy of sugarbaby te ontmoeten. Een abonnement kun je al vanaf €12,50 per week afsluiten met een termijn van 12 maanden.

Eindoordeel:

Wij van Dedatingwijzer.nl raden RichMeetBeautiful aan, het is namelijk een erg goede datingsite voor sugardating. Het is een populaire datingsite in Europa, het is erg gebruiksvriendelijke en je kunt van erg veel functionaliteiten gebruik maken. Je hebt snel leden gevonden die bij je passen en kun je daarmee snel contact leggen. Eén van de weinige nadelen van de datingsite is dat de kosten aan de hoge kant zijn. Gelukkig is het aanmelden wel volledig gratis.

Score:

richmeetbeautiful profiel

Opzeggen

Om RichMeetBeautiful op te zeggen hoef je maar een paar handelingen te doen, je bent namelijk snel uitgeschreven en je kunt het doen om wat voor reden dan ook.

Om je uit te schrijven log je allereerst in op de datingsite. Vervolgens ga je naar instellingen en scrol je naar onderen tot je “deactiveer uw profiel” ziet staan. Klik onder “deactiveer uw profiel” op het formulier om je profiel helemaal te verwijderen. In het formulier moet je bevestigen dat je geen robot bent en je verzoek insturen.

Vervolgens gaat de datingsite je verzoek in behandeling nemen en krijg je binnen enkele uren tot dagen een e-mail van de datingsite om je profiel volledig te verwijderen.

Over RichMeetBeautiful

Sinds 2017 bestaat de datingsite RichMeetBeautiful. Het is dus een redelijk nieuwe datingsite, maar onlangs dat is het al snel populair geworden. RichMeetBeautiful is namelijk één van de populairste datingsites die voor sugardating bedoeld zijn.

De datingsite is onderdeel van Digisec Media Limited en de de oprichter van RichMeetBeautiful is Sigurd Vedel, hij is CEO van verschillende datingsites zoals Victoria Milan en Nextlove.

Na de oprichting was de datingsite in eerste instantie alleen actief in Scandinavische landen, zoals Zweden, Noorwegen en Finland. Maar het is tegenwoordig in heel Europa actief.

Alternatieven voor RichMeetBeautiful

Er zijn honderden datingsites actief in Nederland en België, veel van de datingsites zijn gericht op een aparte doelgroep. Zo ook RichMeetBeautiful die gericht is op sugardating. Echter onlangs dat sugardating steeds populairder wordt zijn er weinig datingsites actief die alleen voor sugardating bedoeld zijn.

Gelukkig kun je wel op algemene datingsites en datingsites voor hoger opgeleiden terecht om bijvoorbeeld een sugardaddy of suggarbaby te vinden.

Wanneer je twijfelt of de datingsite bij je past, kun je het beste een kijkje nemen bij één van de alternatieven.

Dit zijn de alternatieven voor RichMeetBeautiful:

Gratis aanmelden op RichMeetBeautiful!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.