single.nl

Op zoek naar een datingsite, maar niet om een relatie te vinden? Dan moet je zijn bij de datingsite Single.nl. De datingwebsite Single.nl is voor alle vrijgezellen van boven de 25 jaar bedoeld die niet al te serieus willen daten, het is meer bedoeld om een vriendschap of om een vrijblijvende afspraak te maken. De slogen van Single.nl luidt dan ook “Stay Single, Love Life”.

Naar wat voor soort relaties je op zoek kunt gaan op de datingsite en van welke functionaliteiten je gebruik kunt maken lees je in dit artikel. Daarnaast lees je ook in dit artikel wat de kosten zijn en lees je een uitgebreide review van de datingsite.

Gratis aanmelden op Single.nl!

Single.nl: een datingsite om single te blijven

Veel datingsites in Nederland zijn bedoeld om een serieuze relatie of een date te vinden, maar dit is niet zo bij Single.nl. Hierdoor kun je de datingsite uniek noemen, er zijn weinig datingsites in Nederland die bedoeld zijn om single te blijven.

De datingsite zegt over zichzelf dat het exclusief voor de “bewuste single” is bedoeld. Je hoeft je niet direct te verbinden, je moet blijven genieten van het single leven. Maar verliefd worden mag wel.

Het heeft veel voordelen om single te blijven, zo heb je geen verplichtingen en kan je doen wat je wil. Daarnaast kun je als single veel verschillende bedpartners hebben. Een single date is namelijk het tegenovergestelde van een vaste liefdesrelatie, het is snel, vaak seksueel en daarna zie je elkaar niet meer. Of je bent aan het casual daten, zolang je geen gevoelens krijgt kan dit prima. Voor deze dingen kun je terecht op de datingsite Single.nl.

De leden op de datingsite hebben geen behoefte aan een directe relatie, genieten van hun leven en kiezen bewust met wie ze een vriendschap willen of het bed delen.

Inschrijven op Single.nl

Het inschrijven op Single.nl gaat gemakkelijk, je schrijft jezelf in door enkele gegevens van jezelf op te geven en het neemt enkele minuten van je tijd in beslag. Op de homepagina van de datingsite wordt de aandacht direct getrokken door het inschrijfformulier. Je schrijft jezelf in door je gegevens in het inschrijfformulier in te vullen, zo vul je een e-mailadres, gebruikersnaam, geslacht en voorkeur in. Vervolgens klik je op de knop inschrijven.

Je komt nu bij de tweede stap van het inschrijfproces, hier vul je nog meer gegevens van jezelf in. Zo geef je een wachtwoord op, vertel je hoe je eruitziet, hoe je levensstijl is en voeg je een foto toe aan je profiel.

single.nl inschrijven
Een screenshot van het inschrijfproces op de datingsite

Je bent nu geregistreerd bij de datingsite en vervolgens vraagt de datingsite je om in te loggen. Als je bent ingelogd moet je eerst het e-mailadres bevestigen om er gebruik van te kunnen maken. Kopieer de link in de e-mail die je hebt ontvangen van Single.nl en plak het in de webbrowser, zo moet je het e-mailadres bevestigen. Zodra je het e-mailadres hebt bevestigd kun je gebruik maken van de datingsite.

Gratis aanmelden op Single.nl!

Functionaliteiten op Single.nl

Je kunt van een aantal handige standaard functionaliteiten gebruik maken op de datingsite. Zo heb je een handig dashboard waar je een overzicht ziet van je matches en heb je een zoekfilter om snel op zoek te kunnen gaan naar andere leden.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van een uitgebreide zoekfilter, hierin kun je heel precies aangeven wat voor iemand je zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld in de zoekfilter aangeven hoe iemand eruit moet zien en hoe zijn of haar levensstijl moet zijn.

Echter zijn er beperkte functionaliteiten op de datingsite, zeker als je gratis lid bent. Als gratis lid heb je namelijk tot geen één functie toegang. Je moet een abonnement afsluiten om andere profielen te kunnen bekijken en te zoeken.

Wat zijn de kosten?

Het aanmelden op de datingsite is volledig gratis, echter heb je als gratis lid weinig mogelijkheden. Je kunt eigenlijk van geen één functie gebruik maken, voor alle functies heb je een abonnement nodig. Dit is een groot nadeel van de datingsite.

Maar gelukkig kun je voor 4 dagen gratis een abonnement afsluiten en kun je in die dagen de datingsite uitproberen. Maar na die 4 dagen moet je een betaald lidmaatschap afsluiten. Een betaald lidmaatschap kan voor verschillende periodes worden afgesloten, namelijk 1, 6 en 12 maanden. Wanneer je voor een langere periode een lidmaatschap afsluit dalen de kosten.

De prijzen van een betaald lidmaatschap:

  • 1 maand voor €25
  • 6 maanden voor €45
  • 12 maanden voor €102

Tips om vriendschap of leuke afspraakjes te vinden op de datingsite

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben Single.nl uitgebreid getest om op deze pagina de juiste informatie te kunnen vermelden. Tijdens het gebruik van de datingsite hebben wij tips kunnen vaststellen die je gaan helpen om vriendschappen of leuke afspraakjes te maken.

  • Sluit een abonnement af om gebruik te kunnen maken van de datingsite.
  • Gebruik de functie zoeken om heel precies leden te vinden die aan je voorwaarden voldoen.
  • Geef reacties op de profielen van leden die je leuk lijken om zo de aandacht van hun te trekken.

Gratis aanmelden op Single.nl!

Single.nl review

Pluspunten

  • Een datingsite om single te blijven

Minpunten

  • Niet gebruiksvriendelijk
  • Verouderd
  • Weinig leden

Populariteit score: 1.5/5

Single.nl is een datingsite die recentelijk is opgericht, maar ondanks het korte bestaan zijn er weinig leden te vinden. Daarnaast is de datingsite niet bekend bij het grote publiek. Misschien wordt de datingsite in de toekomst populairder.

Gebruiksgemak score: 2/5

Je ervaart slecht gebruiksgemak als je de datingsite gebruikt, dit komt omdat de datingsite er verouderd eruitziet. In vergelijking met andere datingsites loopt het degisn van Single.nl een tiental jaar achter. Bovendien moet je goed zoeken hoe functies werken en hoe je die kunt gebruiken.

Functionaliteiten score: 1.8/5

Je kunt van weinig functionaliteiten gebruik maken op de datingsite, alleen van enkele basisfunctionaliteiten. Zo kun je foto’s en profielen bekijken van andere leden, uitgebreid zoeken en matches bekijken. Daarnaast moet je een betaald lidmaatschap hebben om van een functie gebruik te kunnen maken.

Kosten score: 2.3/5

Je moet direct een abonnement afsluiten om gebruik te kunnen maken van de datingsite, als gratis lid heb je namelijk geen mogelijkheden. Je kunt wel 4 dagen een gratis lidmaatschap krijgen, maar hier moet je goed voor zoeken om die optie te vinden. Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding erg slecht als je het vergelijkt met andere datingsites.

Eindoordeel:

Wanneer je op zoek bent naar een datingsite om single te blijven kan Single.nl een aanrader zijn. Echter is de datingsite niet heel populair, ervaar je slecht gebruiksgemak, kun je van slechts een aantal functionaliteiten gebruik maken en is de prijs-kwaliteitsverhouding slecht. Maar het beste is om de datingsite zelf uit te proberen, het aanmelden is immers volledig gratis. Zo kun je kijken of je de datingsite bij je vindt passen.

Score:

single.nl

Single.nl opzeggen

Mocht je geen gebruik meer willen maken van Single.nl, kun je het beter opzeggen. Je kunt het gemakkelijk en snel opzeggen, echter moet je wel weten hoe het moet. Je moet namelijk even zoeken voordat je weet hoe je je profiel verwijderd. Om die reden leggen we uit hoe je de datingsite moet opzeggen:

Log in op de datingsite en klik op je profielnaam rechtsboven in de hoek. Klik in het menu dat dan verschijnt op ‘profiel bewerken’. Scrol naar onderen tot je profielfoto en daaronder zie je een knop met ‘profiel verwijderen’ staan. Tenslotte bevestig je de uitschrijving.

Over Single.nl

De datingwebsite Single.nl wordt beheerd door Single.nl BV, dit bedrijf is gevestigd aan de Kolenbranderweg in Haaksbergen. De klantenservice van de datingsite is bereikbaar op het telefoonnummer 06-33844039 en op het e-mailadres team@single.nl. De medewerkers van de datingsite staan dagelijks van 09:00 tot 23:00 voor je klaar om vragen te beantwoorden.

In de tijd dat we deze review schreven leek het alsof de datingsite nog in ontwikkeling was, we kregen namelijk veel foutmeldingen te zien en alles zag er nog niet professioneel uit.

Gratis aanmelden op Single.nl!

Andere datingsites

Mocht je twijfelen of je lid wordt van Single.nl, dan kun je beter kiezen voor een andere datingsite. Andere datingsites zijn namelijk veel beter en op die datingsites kun je ook leuke dates en vriendschappen vinden.

Er zijn in Nederland en België honderden datingsites actief, maar niet bij alle datingsites moet je lid worden. Sommige datingsites zijn namelijk niet heel goed, maar de datingsites die je op deze website tegenkomt zijn erg goed. Neem gerust een kijkje bij een alternatief voor Single.nl.

Andere leuke datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.