gayparship

GayParship is een datingsite die speciaal ontwikkeld is voor gay singles. Volgens vele is het de beste datingsite voor homo’s en lesbiennes, dit komt door de unieke matching met andere leden en het hoge slagingspercentage. Op gayParship wordt ruim 1 op de 3 leden succesvol, dit slagingspercentage is een stuk hoger dan op andere gay datingsites.

GayParship beschikt over een uniek matchingsprincipe, door dit matchingsprincipe word je gematcht met leden die passen bij je interesses en persoonlijkheid. Zo ontmoet je snel leden die echt bij je passen en kun je gemakkelijk contact leggen.

Door Parship is gayParship ontwikkeld, het is dus eigenlijk een variant van Parship die speciaal op gay singles is gericht. Parship is één van de beste en populairste datingsites in Nederland en is de nummer 1 in serieuze relaties.

Gratis aanmelden op gayParship!

Waarom daten bij gayParship?

Er zijn veel redenen waarom je moet daten bij gayParship. Een paar redenen om te daten bij gayParship heb je al hierboven in de inleiding gelezen, maar er zijn nog meer belangrijke redenen waarom je moet daten bij de datingsite.

Ben je homo of lesbienne? Dan is de datingsite gayParship de beste optie voor jou. Volgens vele is gayParship de beste datingsite voor gay singles. Dit komt door het unieke matchingssysteem en het hoge slagingspercentage.

Een andere reden om te daten bij gayParship is dat de datingsite erg veilig is. Veiligheid en anonimiteit staan voorop bij de datingsite. Om die reden is gayParship lid van Thuiswinkel Waarborg en worden gegevens beveiligd met het Verisign SLL-certicifaat. Bovendien worden alle profielen op de datingsite handmatig gecontroleerd. Zo kun je daten met een gerust hart.

De laatste reden waarom je moet gaan daten is omdat gayParship een ervaren datingsite is waarop je veel kans hebt om succesvol te worden. De datingsite heeft al voor vele relaties en vriendschappen gezorgd. Grote kans dat jij de liefde of een vriendschap gaat vinden op de datingsite.

Het aanmelden op gayParship is volledig gratis! Zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je alvast op zoek gaan naar de liefde.

Voor wie is gayParship bedoeld?

Zoals de naam van de datingsite het misschien al zegt: gayParship is voor gay singles bedoeld die op zoek zijn naar een relatie, vriendschappen of een date. De datingsite maakt geen onderscheid tussen lesbiennes en homo’s, iedereen die op het eigen geslacht valt is welkom.

Het overgrote deel van de leden op gayParship is ouder dan 30 jaar, om precies te zijn is 85% ouder dan 30 jaar. De leeftijd van de leden op de datingsite is evenwichtig verdeeld, het merendeel van de leden is tussen de 30 en 55 jaar.

Daarnaast heeft ongeveer 76% van de leden een opleiding op HBO- of WO-niveau gevolgd. Veel leden op gayParship zijn dus hoogopgeleid, maar lager opgeleiden mensen zijn ook van harte welkom op de datingsite.

Gratis aanmelden op gayParship!

Review gayParship

Pluspunten

 • Speciaal voor gay singles
 • Veel kans om succesvol te worden
 • Goede matching

Minpunten

 • Het inschrijven duurt een beetje lang

Populariteit score: 4.7/5

gayParship is één van de populairste datingsites die bedoeld is voor homo’s en lesbiennes. Dagelijks melden er honderden nieuwe leden zich aan op de datingsite om op zoek te gaan naar de liefde.

Gebruiksgemak score: 4.5/5

Het is een erg gebruiksvriendelijke datingsite. Dit komt door het overzichtelijk design van de datingsite waardoor het navigeren erg gemakkelijk gaat. Het is niet moeilijk om leden te vinden die bij je passen. Je vindt al snel een leuk iemand en komt gemakkelijk met andere leden in contact.

Functionaliteiten score: 4.6/5

Je kunt van erg veel functionaliteiten gebruik maken, ook als gratis lid. Je kunt van functionaliteiten gebruik maken zoals een uitgebreid matchingssysteem, berichten versturen, ijsbrekers sturen, foto’s liken en een profielcheck.

Door deze handige functies vind je snel leden die bij je passen en word je snel succesvol in de zoektocht naar de liefde.

Kosten score: 4.1/5

De kosten van gayParship zijn wel een klein nadeel van de datingsite. De datingsite vraagt namelijk een redelijk hoge vergoeding per maand om de datingsite volledig te kunnen gebruiken. Maar daar krijg je één van de beste datingsites voor terug, die veel handige functionaliteiten heeft. Gelukkig is het aanmelden op de datingsite volledig gratis, zo kun je kijken of het bij je past.

Eindoordeel:

gayParship is één van de beste gay datingsites in Nederland en is een absolute aanrader voor homo’s en lesbiennes die op zoek zijn naar de liefde. Je kunt gebruik maken veel functies waardoor je snel leden vindt die bij je passen. Daarnaast is de datingsite erg gebruiksvriendelijk, het is een overzichtelijke en eenvoudige datingsite. Bovendien heb je veel kans om succesvol te worden op gayParship, meer dan 1 op de 3 leden wordt succesvol.

gayparship app

Kosten van gayParship

Zoals je al in de review hierboven hebt kunnen lezen zijn de kosten van gayParship wel aan de hoge kant als je het vergelijkt met andere datingsites. Het aanmelden is wel volledig gratis op gayParship, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je op zoek gaan naar de liefde. Echter heb je als gratis lid geen toegang tot alle functies, zo kun je bijvoorbeeld geen berichten ontvangen en versturen.

Om de datingsite volledig te kunnen gebruiken moet je een betaald lidmaatschap afsluiten, wat ook wel premium lid genoemd wordt. Om premium lid te kunnen worden kun je uit verschillende pakketten kiezen die ieder een andere prijs en looptijd hebben.

Pakketten en prijzen

6 maanden premium lid kost €44,90 per maand

12 maanden premium lid kost €39,90 per maand

24 maanden premium lid kost €24,90 per maand

Functies met een premium lidmaatschap

Met een gratis account heb je geen toegang tot deze functies:

 • Meerdere foto’s bekijken
 • Onbeperkt berichten versturen
 • Profielbezoekers bekijken
 • Lokale zoekfunctie gebruiken
 • Profielcheck
 • Uitvoering persoonlijkheidsrapport

Gratis aanmelden op gayParship!

Hoe werkt het inschrijven op gayParship?

Het inschrijven op gayParship is erg gemakkelijk. Door middel van een paar gegevens op te geven ben je al ingeschreven, waarna je direct de persoonlijkheidstest gaat invullen. Dit alles neemt ongeveer een kwartiertje in beslag. Zodra je bent ingeschreven en de persoonlijkheidstest hebt ingevuld kun je direct van de datingsite gebruik maken.

Wanneer je op de homepagina van gayParship komt kun je je direct inschrijven. Allereerst geef je aan wat voor geslacht je bent en wat je seksuele voorkeur is. Direct daarna vraagt de datingsite om een e-mailadres op te geven en een wachtwoord in te vullen. Vervolgens ga je de persoonlijkheidstest invullen, hierdoor kan de datingsite je goed matchen met andere leden.

gayparship inschrijven

De persoonlijkheidstest bestaat uit 5 onderdelen, waarvan ieder onderdeel uit ongeveer 15 vragen bestaat. De test bestaat niet alleen maar uit vragen, je krijgt ook afbeeldingen te zien waar je moet aangeven welke het meest aanspreekt.

Door de persoonlijkheidstest krijg je gerichte matches te zien. Je kunt precies zien op welke vlakken een persoon goed bij je past en krijg je matching-punten te zien bij iedere match.

gayParship opzeggen

Wanneer je succesvol bent geworden of je wilt om een andere reden geen gebruik meer maken van gayParship is het slim om het op te zeggen. GayParship kun je ter alle tijden opzeggen en het maakt niet uit wat voor reden je hiervoor hebt. Wanneer je de onderstaande stappen opvolgt verwijder je gemakkelijk een profiel.

Zo verwijder je een account:

 1. Log in op de datingsite
 2. Klik op je profielfoto rechtsboven in de hoek
 3. Ga dan naar profielstatus en klik op hier om profiel definitief te verwijderen
 4. Vul vervolgens je wachtwoord in om het te bevestigen

Zo heb je binnen een minuut al je account verwijderd van de datingsite. Wanneer je het opzegt worden alle gegevens zoals contacten, partnervoorstellen etc. definitief verwijderd.

Andere datingsites

Op reguliere datingsites zoals Relatieplanet en Lexa heb je als homo of lesbienne minder kans om succesvol te worden. Om die reden zijn er speciale datingsites voor homo’s en lesbiennes ontwikkeld. Op deze datingsites ontmoeten gay singles elkaar om een relatie, date of vriendschap te vinden. GayParship is één van deze datingsite, maar er zijn nog meer goede gay datingsites in Nederland.

Dit zijn andere goede gay datingsites:

Meer informatie van gayParship

GayParship valt onder de datingsite Parship, wat één van de populairste datingsites in Nederland is. Parship heeft een apart versie van de datingsite gemaakt voor gay singles. Dit hebben ze gedaan om gay singles een datingsite aan te bieden die speciaal voor hun bedoeld is.

Parship is in 2000 opgericht in Duitsland en ging niet veel later als datingsite van start. De datingsite was al snel een groot succes en werd uitgebreid naar andere landen. In 2003 is Parship in Nederland begonnen en is een groot succes geworden. De datingsite is in landen actief zoals België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en nog 7 andere landen.

Gratis aanmelden op gayParship!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.