cupify

De datingsite Cupify biedt singles een uitgebreid netwerk aan om eenvoudig en snel op zoek te gaan naar de ideale partner. Cupify maakt veilig daten betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.

De datingsite staat voor daten zonder poespas, je ontmoet namelijk door handige functionaliteiten leden die bij je passen en is het betaalbaar. Bovendien zijn er geen fictieve profielen op de datingsite te vinden.

In deze review lees je meer informatie over de datingsite Cupify, zo lees je wat de kosten zijn, wat de doelgroep van de datingsite is, hoe het inschrijven werkt en lees je hoe je de klantenservice kunt bereiken.

Gratis aanmelden op Cupify!

Waarom daten bij Cupify?

Er zijn veel redenen waarom je moet gaan daten bij Cupify, dit zijn de belangrijkste redenen:

Een erg belangrijke reden waarom je moet gaan daten bij de datingsite is omdat Cupify een erg goede datingdienst aanbiedt voor weinig. Het is één van de goedkoopste datingsites van Nederland. Bovendien is het aanmelden op de datingsite volledig gratis, zo kun je op je gemak kijken of de datingsite bij je past.

Een andere reden om te daten bij de datingsite is dat je van veel handige functies gebruik kunt maken. De functies waarvan je gebruik kunt maken helpen je bij het vinden van leden die bij je passen en je legt gemakkelijk contact met die leden, zo word je snel succesvol in het vinden van de liefde. Je kunt van functies gebruik maken zoals een uitgebreide zoekfilter, fotozapper (om snel andere leden te beoordelen) en een handige dating chat.

De laatste reden die benoemd zal worden is dat het een veilige datingsite is. Op de datingsite zijn geen nepprofielen of chatoperators te vinden, wat in tegenstelling is tot sommige andere datingsites. Het motto van de datingsite luidt fair play.

Wat is de doelgroep van Cupify?

Veel datingsites in Nederland zijn gericht op een specifieke doelgroep of intentie, maar dat is Cupify niet. Het maakt niet uit wie of hoe je bent, je bent altijd welkom op de datingsite Cupify. De datingsite heeft geen specifieke doelgroep waar het voor bedoeld is.

Bovendien maakt het niet uit welke intentie je hebt. Leden op Cupify zijn op zoek naar een serieuze relatie, alleen een date of zijn op zoek naar vriendschap. Er zijn veel verschillende soorten leden te vinden op de datingsite. Je vindt daardoor altijd mensen die bij je passen, zo hoef je niet bang te zijn dat niemand op de datingsite bij je past.

Gratis aanmelden op Cupify!

Review Cupify

Pluspunten

  • Eenvoudige datingsite
  • Betaalbaar daten
  • Fel tegen nepprofielen
  • Goede klantenservice

Minpunten

  • Het heeft een verouderd uiterlijk

Populariteit score: 4.4/5

Cupify biedt een groot netwerk van leden aan om op zoek te gaan naar de ideale partner. Dagelijks melden honderden nieuwe leden zich aan op de datingsite en er zijn naar schatting tienduizenden mensen lid van de datingsite.

Gebruiksgemak score: 4.6/5

Wanneer je gebruik maakt van Cupify ervaar je veel gebruiksgemak, dit komt omdat het een gebruiksvriendelijke datingsite is. Het design van de datingsite is overzichtelijk, wat het navigeren door de datingsite gemakkelijk maakt. Echter is het design van de datingsite iets verouderd, waardoor je geen optimale gebruikservaring ervaart.

Functionaliteiten score: 4/5

Je kunt van basisfunctionaliteiten gebruik maken die een datingsite nodig heeft, de datingsite heeft geen bijzondere functies beschikbaar. Je kunt van handige basisfuncties gebruik maken, zoals: handige zoekfilter, fotozapper (een soort Tinder), knipoog sturen en profielbezoekers bekijken.

Kosten score: 4.9/5

In vergelijking met andere datingsites is Cupify één van de goedkoopste datingsites in Nederland. De datingsite maakt veilig daten betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Een abonnement heb je al vanaf €11,99 per maand afgesloten.

Eindoordeel:

Cupify is een erg goede datingsite die een datingdienst aanbiedt voor iedereen. Veel singles zijn lid van Cupify en zijn actief op zoek naar een partner of vriendschap. Je ervaart redelijk wat gebruiksgemak als je gebruik maakt van de datingsite en je kunt gebruik maken van handige functies. Bovendien kun je betaalbaar daten op Cupify. Het aanmelden op de datingsite is volledig gratis!

Is Cupify de goedkoopste datingsite in Nederland?

Zoals je al hierboven in de review hebt kunnen lezen maakt Cupify betaalbaar daten mogelijk, maar is Cupify wel de goedkoopste datingsite in Nederland? Op die vraag is lastig antwoordt te geven. Je hebt bijvoorbeeld gratis datingsites waarop je volledig gratis kunt daten, maar op deze datingsites kun je van weinig functies gebruik maken en heb je veel nepprofielen. De prijs van een datingsite hangt vaak samen met het aantal functionaliteiten waarvan je gebruik kunt maken. Als je hiernaar kijkt is Cupify inderdaad één van de goedkoopste datingsites van Nederland.

Soorten accounts & kosten ervan

Het aanmelden en het gebruiken van Cupify is volledig gratis, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je op zoek gaan naar een partner. Maar het is wel slim om een abonnement af te sluiten, want dan krijg je toegang tot meer functies. Zo kun je als gratis lid geen berichten verzenden of ontvangen.

Wanneer je een abonnement afsluit krijg je toegang tot alle functionaliteiten op de datingsite, zo kun je bijvoorbeeld berichten verzenden, profielbezoekers bekijken, meerdere foto’s van iemand bekijken en het uitgebreid zoeken naar leden.

Een abonnement heet op Cupify ook wel VIP-account. Een VIP-account kun je voor verschillende periodes afsluiten.

1 maand voor €19,99

2 maanden voor €15,99 per maand (meest gekozen pakket)

4 maanden voor €11,99 per maand

Je kunt betalen met veilige betaalopties, zoals iDEAL en creditcard.

Gratis aanmelden op Cupify!

Hoe werkt het inschrijven op Cupify?

Het inschrijven op Cupify werkt erg eenvoudig, door middel van een paar gegevens op te geven ben je inschreven en kun je direct gebruik maken van de datingsite. Wanneer je op de homepagina van de datingsite komt wordt de aandacht al direct getrokken door de grote knop inschrijven. Wanneer je op de knop inschrijven klikt schrijf je jezelf in.

Om je in te schrijven geef je allereerst een profielnaam op, dit kan een zelfverzonnen naam zijn. Vervolgens vul je een wachtwoord en e-mailadres in, je bent nu halverwege het inschrijfproces. Om het inschrijfproces af te maken vul je in welk geslacht je bent, wie je zoekt, wat je leeftijd is, wat je postuur is en woonplaats. Tenslotte voeg je nog een profielfoto toe aan het profiel.

cupify inschrijven
Een voorbeeld van het inschrijfproces op Cupify

Zodra je deze gegevens hebt opgegeven ben je inschreven en kun je direct gebruik maken van Cupify. Het inschrijven neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Na het inschrijven is het slim om je profiel in te vullen, met een volledig ingevuld profiel heb je namelijk het meeste succes.

Cupify opzeggen

Wanneer je niet langer gebruik wilt maken van de diensten van Cupify, kun je het direct opzeggen. Het maakt niet uit wat voor reden je hiervoor hebt, je kunt het ter alle tijden opzeggen.

Zo zeg je de diensten van Cupify op:

  1. Om je account van Cupify te verwijderen moet je allereerst ingelogd zijn.
  2. Vervolgens klik je op je profielfoto rechtsboven.
  3. In het menu dat dan verschijnt klik je op account.
  4. In de balk bovenaan klik je op de optie uitschrijven.
  5. Je vult vervolgens nog een reden in en bevestigd de uitschrijving door je wachtwoord in te vullen.

Zodra je bent uitschreven van Cupify is je profiel niet meer zichtbaar op de datingsite.

Klantenservice van Cupify

Voor vragen, opmerkingen of eventuele klachten kun je altijd aankloppen bij de klantenservice van Cupify. De dienst heeft een goede klantenservice om gebruikers te ondersteunen bij het gebruik van de datingsite. Zelfs ’s avonds en in het weekend is de klantenservice bereikbaar.

Je vindt op de datingsite een uitgebreide pagina met veelgestelde vragen. Het is slim om op die pagina eerst te kijken voordat je contact opneemt met de klantenservice, je hebt namelijk veel kans dat je vraag op deze pagina staat.

De klantenservice is bereikbaar door middel van een reactieformulier. Het reactieformulier is te vinden op de website van de dienst.

Bedrijfsgegevens:

Cupify B.V.

Kerkenbos 1057c

6546 BB Nijmegen

Andere datingsites

Cupify is niet de enige datingsite in Nederland die veilig daten betaalbaar en toegankelijk voor iedereen maakt. In Nederland zijn enkele tientallen datingsites actief die een veilige datingsite aanbieden en niet veel vragen voor betaalde abonnementen.

Dit zijn andere goede datingsites in Nederland:

Meer informatie van de datingsite

Cupify valt onder het netwerk Safe Dating Networks. Onder dit netwerk vallen enkele tientallen datingsites in Nederland als zowel België. Het netwerk koppelt als het ware alle datingsites samen, wat veel voordelen heeft. Je hebt namelijk zo meer kans om de liefde te vinden omdat je uit veel meer leden de keuze hebt. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je met iemand contact hebt die lid is bij de datingsite MetJou. Tevens zorgt dit netwerk er ook voor dat je veilig kunt daten.

Gratis aanmelden op Cupify!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.