bi love

Ben je een vrouw en op zoek naar leuke vrouwen? Dan is de datingsite Bi Love voor jou bedoeld! Bi Love is een datingsite is speciaal bedoeld is voor lesbiennes. Het is een erg populaire datingsite in Nederland, al meer dan 60.000 vrouwen zijn ingeschreven geweest op de datingsite.

Het daten op Bi Love is erg gemakkelijk, je beheert gemakkelijk je account, vindt snel leden die bij je passen en je stuurt gemakkelijk berichten naar andere leden.

In dit artikel lees je meer informatie van de datingsite Bi Love. Zo lees je een uitgebreide review, voor wie de datingsite bedoeld is, wat de kosten zijn en hoe het inschrijven en opzeggen werkt.

Gratis aanmelden op Bi Love!

Waarom daten bij Bi Love?

Er zijn veel redenen waarom je moet daten bij Bi Love. Enkele redenen heb je al gelezen in de hier bovenstaande inleiding. Zo is het een erg populaire datingsite voor lesbiennes en is het daten op de datingsite erg gemakkelijk. Maar er zijn nog andere redenen waarom je moet daten bij Bi Love.

Een belangrijke reden waarom je moet daten bij Bi Love is omdat er veel leden serieus op zoek zijn naar de liefde. Op de datingsite worden alleen serieuze vrouwen in het ledenbestand opgenomen, hierdoor heb je veel kans om succesvol te worden.

Een andere reden is dat de datingsite Bi Love eenvoudig is, het is geen ingewikkelde datingsite zoals veel andere datingsites. Als lid van Bi Love kun je eigen foto’s beheren, vind je snel leden die bij je passen door een handige zoekfilter en leg je contact met andere leden door de goede dating chat.

De laatste reden waarom je moet daten bij de datingsite is omdat het een goede klantenservice heeft. Heb je vragen, opmerkingen of eventuele klachten? Dan kun je altijd terecht bij de klantenservice. De klantenservice is per telefoon en per mail bereikbaar.

Het aanmelden op Bi Love is volledig gratis! Zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je op zoek gaan naar leuke vrouwen.

Voor wie is Bi Love bedoeld?

Bi Love is een doelgerichte datingsite, dit houdt in dat de datingsite voor een specifieke doelgroep bedoeld is. De doelgroep van Bi Love zijn vrouwen die op zoek zijn naar hun eigen geslacht. De slogan van de datingsite luidt dan ook: voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen.

De datingsite is niet alleen bedoeld voor lesbiennes, maar ook voor vrouwen die biseksueel en bischierig zijn. Bischierigheid komt bij 60% van de vrouwen voor, het is daarom heel normaal om een date te zoeken met een andere vrouw, Bi Love geeft je deze mogelijkheid.

Hoe oud je ook bent, wat je achtergrond is of welke intentie je hebt, het maakt niet uit op de datingsite. Je ontmoet altijd vrouwen die bij je passen en waarmee je snel een date hebt afgesproken.

Gratis aanmelden op Bi Love!

Review Bi Love

Pluspunten

 • Speciaal voor vrouwen
 • Een gemakkelijke en eenvoudige datingsite
 • Goede klantenservice

Minpunten

 • Heeft een verouderd design

Populariteit score: 4.2/5

Bi Love is een redelijk populaire datingsite die speciaal voor vrouwen is. Al meer dan 60.000 vrouwen uit Nederland en België hebben al gebruik gemaakt van de datingsite. De datingsite is bekend van verschillende nieuwsmedia, zo is Bi Love bekend van BNN, Ze.nl, De Telegraaf en Grazia.

Gebruiksgemak score: 3.8/5

Het is een erg gebruiksvriendelijke datingsite, dit komt door het eenvoudige design van de datingsite. Het is gemakkelijk om leden te vinden die bij je passen en om contact te leggen met andere leden. Echter is de datingsite wel verouderd, hierdoor ervaar je geen optimale gebruikservaring.

Functionaliteiten score: 3.9/5

In vergelijking met andere datingsites heeft Bi Love geen bijzondere functies beschikbaar, het heeft de basisfunctionaliteiten die een datingsite nodig heeft. Je kunt van functies gebruik maken zoals een uitgebreide zoekfilter, handige chat, foto’s uploaden en beheren, onbeperkt profielen bekijken en bovenaan in zoekresultaten verschijnen.

Kosten score: 4.5/5

Bi Love vraagt een kleine vergoeding per maand voor abonnementen. Als je de kosten gaat vergelijken met andere datingsites is Bi Love één van de goedkoopste datingsites. Een abonnement kun je al afsluiten vanaf €5,83 per maand.

Eindoordeel:

De datingsite is een absolute aanrader wanneer je een vrouw bent die op zoek is naar leuke vrouwen. Het is een erg populaire datingsite voor lesbiennes. Je ontmoet door handige functionaliteiten snel vrouwen die bij je passen en je ervaart redelijk veel gebruiksgemak. Bovendien zijn de kosten erg laag als je het vergelijkt met andere datingsites. Het aanmelden is volledig gratis!

datingsites voor lesbische vrouwen

Wat zijn de kosten van Bi Love?

Zoals je hierboven in de review hebt kunnen lezen is Bi Love één van de goedkoopste datingsites. Sterker nog, het aanmelden op de datingsite is volledig gratis. Zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je op zoek gaan naar de liefde.

Echter heb je als gratis lid geen toegang tot alle functies die beschikbaar zijn op de datingsite, zo kun je bijvoorbeeld geen berichten ontvangen van andere leden, hiervoor heb je een abonnement nodig. Om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken heb je een betaald abonnement nodig, hiervoor vraagt Bi Love een kleine vergoeding per maand. Je kunt kiezen uit meerdere abonnementen die voor verschillende periodes gelden en verschillende kosten hebben.

Lidmaatschappen en prijzen

 • 3 maanden voor €16,65 per maand, eenmalig €49,95
 • 6 maanden voor €9,99 per maand, eenmalig €59,95
 • 12 maanden voor €5,83 per maand, eenmalig €69,95

Zoals je ziet worden de kosten per maand een stuk lager als een lidmaatschap voor een langere periode afsluit. Lidmaatschappen kunnen op verschillende manieren betaald worden:

 • Met iDEAL
 • Giro overschrijving
 • Credit cards, zoals VISA en Mastercard
 • Contant

Gratis aanmelden op Bi Love!

Hoe werkt het inschrijven?

Het inschrijven op Bi Love is niet moeilijk, je hoeft slechts een paar gegevens van jezelf op te geven om je in te schrijven. Het inschrijven neemt ongeveer 5 á 10 minuten in beslag, waarna je de datingsite direct kunt gebruiken.

Wanneer je op de homepagina van de datingsite komt zie je direct een inschrijfformulier, door middel van het inschrijfformulier schrijf je je in. Om je in te schrijven vul je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail in. Zodra je die informatie hebt opgegeven vraagt de datingsite om een woonplaats op te geven, leeftijd, voorkeur en een omschrijving van jezelf. Klik vervolgens op: voltooi mijn aanmelding.

Vervolgens krijg je een e-mail om het opgegeven e-mailadres te bevestigen. Zodra je het e-mailadres hebt bevestigd moet je inloggen, nu is het inschrijfproces voltooid en kun je direct gebruik gaan maken van de datingsite.

Bi Love opzeggen

Misschien heb je wel een aantal leuke vrouwen ontmoet en ben je succesvol geworden dankzij de datingsite, of je wilt je om een andere reden uitschrijven. Gelukkig gaat het uitschrijven erg gemakkelijk, het gaat net zo gemakkelijk als het inschrijven. Bi Love kun je ter alle tijden opzeggen en het maakt niet uit wat voor reden je daarvoor hebt. Als je de onderstaande stappen opvolgt ben je snel uitgeschreven.

Op deze manier verwijder je een account:

 1. Log in op de datingsite
 2. Ga met je muis op de accountnaam rechts bovenin staan
 3. Klik in het menu dat dan verschijnt op profiel en vervolgens op annuleren
 4. Klik op: ja, ik weet het zeker

Door deze simpele stappen op te volgen ben je al uitgeschreven van de datingsite, binnen een minuut kun je al uitgeschreven zijn. Je account met de bijbehorende gegevens worden definitief verwijderd.

lesbische dating apps

Klantenservice van Bi Love

Heb je vragen, opmerkingen of eventuele klachten? Dan kun je altijd terecht bij de klantenservice van Bi Love. De datingsite beschikt over een goede klantenservice die dagelijks bereikbaar is. Je kunt de klantenservice bereiken per e-mail en per telefoon.

Tevens heeft de datingsite ook een uitgebreide FAQ pagina beschikbaar. Je doet er goed aan om eerst op die pagina te kijken voordat je contact opneemt met de klantenservice, er is namelijk veel kans dat je vraag daarbij staat.

Wanneer je per e-mail contact opneemt, probeert de klantenservice je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

E-mail: info@bilove.nl

Telefoon: 010 7142266 (bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 12:00 en 15:00).

Andere datingsites voor gay singles

Op reguliere datingsites vinden gay singles vaak minder aansluiting, daarom zijn er speciale gay datingsites ontwikkeld voor gay singles, waar Bi Love er één van is. Maar Bi Love is niet de enige datingsite die gericht is op lesbiennes, biseksuele vrouwen en bischierige vrouwen. In Nederland zijn veel meer datingsites actief die speciaal voor gay singles bedoeld zijn.

Dit zijn andere goede datingsites voor gay singles:

Meer informatie

De datingsite Bi Love valt onder het bedrijf Brunique B.V. Wat een ervaren bedrijf is in het online daten, de datingsite Second Love valt bijvoorbeeld ook onder het bedrijf. Brunique B.V. is gevestigd aan de Rotterdamseweg in Delft.

De datingsite is al meerdere keren in het nieuws geweest, waardoor het een redelijk populaire datingsite is geworden. Zo is de datingsite bekend van BNN, De Telegraaf, Grazia en Ze.nl.

Gratis aanmelden op Bi Love!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.