datingsites

Op zoek naar een relatiesite? Misschien weet je niet welke relatie site je moet kiezen om een relatie te vinden. Er zijn namelijk enorm veel relatie sites en het is lastig om de juiste relatie site te vinden. In dit artikel lees je wat de beste relatie sites zijn! Op deze relatie sites heb je een grote kans om succesvol te worden. En lees je aan het einde van dit artikel 3 tips om een relatie site te kiezen die bij je past.

De beste relatie sites

Parship

parship

Zoek je een relatie site om een serieuze relatie te vinden? Dan moet je bij Parship zijn. Parship is de nummer 1 in serieuze relaties. Wanneer je je bij Parship aanmeldt heb je grote kans dat je succesvol wordt. Ruim 1 op de 3 leden vindt een relatie via de relatie site.

Op Parship word je gematcht met andere leden op basis van een wetenschappelijk onderbouwd matchingproces. Je wordt gematcht met leden die echt bij je passen. Zo hoef je niet uren te zoeken op de relatie site naar iemand die misschien bij je past.

Ongeveer 76% van de leden is boven de 30 jaar, de meeste leden op de relatie site zijn tussen de 30 en 50 jaar. Er zijn ongeveer evenveel mannen als vrouwen ingeschreven op de relatie site, 52% van de leden is vrouw en 48% is man.

Op zoek naar een serieuze relatie? Meld je dan volledig gratis aan op Parship!

Gratis aanmelden op Parship! ➟

Relatieplanet

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste relatie site in Nederland. Het heeft al 10 jaar op een rij een prijs gewonnen als populairste en beste datingsite. Ruim 1.5 miljoen mensen zijn al ingeschreven geweest op Relatieplanet. En de Relatieplanet telt nu ongeveer 75.000 actieve leden.

Op Relatieplanet kan je gemakkelijk andere leden vinden door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten, zo kan je gemakkelijk de grote liefde vinden. Relatieplanet heeft ook een gebruiksvriendelijke app, waarmee je altijd en overal kan daten. De Relatie site heeft een gewaardeerde klantenservice, die elke dag bereikbaar is. Als je vragen of opmerkingen hebt kan je altijd bij de klantenservice terecht.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 35 en 65 jaar oud. Leden op Relatieplanet zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie. Het aanmelden op Relatieplanet is volledig gratis.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Lexa

lexa

Wil je andere singles ontmoeten in je omgeving? Dan moet je bij Lexa zijn. Lexa is door heel Nederland populair, door het hele land kan je singles vinden die ingeschreven zijn op Lexa. Lexa is één van de beste relatie sites in Nederland. Dit komt doordat Lexa een goed matchingsysteem heeft, een goede klantenservice en een populaire dating app.

Lexa is een erg veilige relatie site. Het beschikt over 3 keurmerken die staan voor veiligheid en zekerheid op de datingsite. Alle profielen op de relatie site zijn geverifieerd, zo kan je niet in contact komen met nepprofielen. Met speciale instellingen kan je meer controle over je privacy krijgen, zo kan je je profiel alleen zichtbaar maken voor profielen waarin je interesses hebt.

Iedereen is welkom op Lexa, het maakt niet uit naar wat voor singles je op zoek bent. De meeste leden op Lexa zijn ouder dan 25 jaar.

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

EliteDating

elitedating

EliteDating is de perfecte plaats waar op je andere hoogopgeleide singles kan ontmoeten. De relatie site is voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. EliteDating is een populaire relatie site voor hoger opgeleiden, elke week melden 1500 nieuwe leden zich aan op de site. Het succesratio op EliteDating is erg hoog, elke maand vinden meer dan 2500 singles de liefde via de relatie site.

Op EliteDating word je niet zomaar gematcht met andere leden, je wordt gematcht met leden die echt bij je passen. Je wordt gematcht met andere leden die bij je levensstijl en voorkeuren passen. Zo hoef je niet lang te zoeken naar iemand die bij je past.

Ongeveer 90% van de leden is ouder dan 30 jaar en 70% van de leden heeft een universitaire opleiding afgerond.

Ben je hoog opgeleid en op zoek naar een serieuze relatie? Meld je dan volledig gratis aan op EliteDating.

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

Pepper

pepper

Pepper is een relatie site die het anders aanpakt dan alle andere relatie sites. Bij Pepper draait het om de kracht van foto’s. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Op Pepper hoef je geen uitgebreid profiel over jezelf te schrijven, maar maakt je een collage over jezelf. Je voegt foto’s toe aan de collage van je interesses, je lievelingseten en foto’s van jezelf. Zo kunnen andere singles met 1 blik zien hoe je bent en wat je interesses zijn. Een collage over jezelf maken is erg leuk, en je komt zo op een gemakkelijk manier in contact met andere singles.

Pepper is vooral voor jongere singles. 80% van de leden is tussen de 25 en 45 jaar.

Uit onderzoek is gebleken dat singles Pepper als leukste datingsite hebben aangewezen. Het is ook uitgeroepen tot de beste datingsite van 2017. Je kan je volledig gratis aanmelden op Pepper.

Gratis aanmelden op Pepper! ➟

Be2

be2

De relatie site Be2 sluit het rijtje, maar mag zeker niet ontbreken bij de beste relatie sites. Be2 is een populaire relatie site in Nederland, meer dan 750.000 mensen zijn al lid geweest van Be2. Be2 is een ervaren site, die weet hoe ze een relatie voor jou kunnen vinden. De relatie site is in meer dan 40 landen actief en verwelkomt internationaal meer dan 17 miljoen leden.

Be2 is een veilige datingsite. Derden hebben geen toegang tot je persoonlijke gegevens en geen toegang tot communicatie met je contact suggesties. Je kan zelf bepalen wie jouw foto’s kunnen zien. Zo kan je daten met een gerust hart.

Singles op Be2 zijn op zoek naar een serieuze relatie. 57% van de leden is vrouw en 43% van de leden is man.

Gratis aanmelden op Be2! ➟

Waarom zijn dit de beste relatie sites?

Relatie sites zijn erg populair, tegenwoordig vindt iedereen een relatie dankzij het internet. Er zijn erg veel relatie sites waardoor je misschien niet goed kan weten welke relatie site je moet kiezen. Wij hebben de beste relatie sites uitgezocht.

De bovenstaande relatie sites zijn de beste relatie sites omdat deze sites erg populair zijn, je wordt gematcht met andere leden die bij je passen en je hebt grote kans dat je succesvol wordt op deze relatie sites. Deze relatie sites doen er alles aan om een relatie voor jou te vinden.

Ook kan je bij de bovenstaande relatie sites je volledig gratis aanmelden. Zo kan je kijken of de site iets voor je is en kan je gratis op zoek naar de grote liefde.

3 tips om een relatie site te kiezen die bij je past

Misschien weet je nog niet bij welke relatie site je moet aanmelden, omdat er zo veel relatie sites zijn. Daarom lees je hier 3 tips die helpen bij het kiezen van een goede relatie site.

Tip 1 kies een relatie site die bij je doelgroep hoort

Om de meeste kans te hebben om succesvol te worden, moet je je aanmelden bij een relatie site die bij je doelgroep hoort. Wanneer je je aanmeldt bij een relatie site die bij je doelgroep hoort, word je beter gematcht met singles die bij je passen en heb je automatisch zo meer kans om succesvol te worden.

Ben je bijvoorbeeld ongeveer 25 jaar oud, dan is Pepper een erg geschikte relatie site voor je. Omdat je op Pepper veel jonge singles vindt. Ben je bijvoorbeeld een 50-plusser? Dan moet je je aanmelden bij een 50-plus relatie site. Op deze sites vind je veel andere 50-plussers.

Lees ook: De beste datingsites voor 50-plussers!

Tip 2 kijk naar de opties die een relatie site heeft

Voor dat je je aanmeldt bij een relatie site, is het slim om te kijken naar welke opties een relatie site heeft. Zo weet je wat je van een relatie site kan verwachten, en kom je niet voor verrassingen te staan. Zo kan je bijvoorbeeld kijken of de relatie site een app beschikbaar heeft en/of evenementen organiseert.

Om er achter te komen welke opties een relatie site heeft, kan je deze het best vergelijken. Wanneer je de datingsites vergelijk kan je aangeven aan welke opties een datingsite moet voldoen. Klik hier om datingsites te vergelijken!

Tip 3 kies voor een betrouwbare relatie site

De laatste tip, maar zeker geen onbelangrijke tip.  Wil je veilig daten, kies dan voor een betrouwbare relatie site. De bovenstaande relatie sites zijn volledig betrouwbaar en veilig.

Om een betrouwbare relatie site te kiezen, kies dan voor een site waarvoor je moet betalen. Zulk soort sites zijn meestal erg betrouwbaar. En heb je geen last van inactieve profielen of nepprofielen.

Lees ook: 10 tips om veilig te daten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.