regioswingers

Op zoek naar andere swingers of een spannende avontuur? Dan is de datingsite RegioSwingers voor jou bedoeld! RegioSwingers is een datingsite voor mannen, vrouwen en stellen die graag willen swingen. Je ontmoet snel en gemakkelijk swingers bij jouw in de omgeving.

Dankzij handige zoekfilters vind je snel leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje naar hem of haar sturen. Op deze manier vind je snel andere gelijkgestemden in de wereld van de swingers. Via RegioSwingers is het veilig, discreet maar bovenal eenvoudig zoeken naar nieuwe spannende contacten.

Neem gerust een kijkje op RegioSwingers, het aanmelden is volledig gratis!

Gratis aanmelden op RegioSwingers!

Waarom daten bij RegioSwingers?

Er zijn veel redenen waarom je moet gaan daten bij de datingsite, dit zijn de belangrijkste redenen om lid te worden van RegioSwingers:

RegioSwingers is één van de enige datingsites die voor swingers en spannende dates is bedoeld. De datingsite is bedoeld voor mannen, vrouwen en stellen die gericht op zoek zijn naar andere swingers. Contact of flirten met andere swingers is zo gedaan op RegioSwingers, dankzij handig functies leg je snel contact met leden die bij je passen.

Een andere reden waarom je bij RegioSwingers moet daten is omdat de datingsite 100% veilig is. Je kunt veilig en anoniem gebruik maken van de datingsite. Daarnaast vind je op Regioswingers geen fictieve profielen, wat in tegenstelling is tot veel andere erotische datingsite. De datingsite is veilig en discreet, je kunt veilig op zoek gaan naar andere swingers.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Regioswingers. De klantenservice is er om jou te helpen, je kunt ze zelfs ’s avonds en in het weekend bereiken.

Genoeg reden om een kijkje te nemen op Regioswingers toch?

Lees ook: de beste datingsites voor swingers!

Hoe populair is RegioSwingers?

RegioSwingers is een erg populaire datingsite voor swingers, het behoort tot één van de populairste datingsites in Nederland. Dagelijks melden honderden nieuwe mensen zich aan op de datingsite om een casual date te vinden of om in de wereld te duiken van swingers. RegioSwingers is ongeveer even populair als de datingsites Ondeugend Daten en Novamora, deze datingsites zijn ook bedoeld voor swingers en spannende avonturen.

Wanneer je lid bent van de datingsite ontmoet je veel leden die bij jouw in de regio wonen. Zo vind je snel swingers bij jouw in de omgeving en hoef je niet bang te zijn dat je onsuccesvol blijft.

Gratis aanmelden op RegioSwingers!

Doelgroep van RegioSwingers

Veel datingsites zijn bedoeld voor een specifieke doelgroep, zo ook RegioSwingers. Datingsites die voor een specifieke doelgroep bedoeld zijn worden ook wel doelgroepgerichte datingsites genoemd. De doelgroep van RegioSwingers zijn swingers en mensen die op zoek zijn naar een spannende of casual date. Verder maakt het niet uit wie je bent, welke geaardheid je hebt of welk opleidingsniveau je hebt; je bent altijd welkom op de datingsite.

Er zijn veel verschillende soorten mensen te vinden op de datingsite, zo vind je altijd mensen die bij je passen. Door gebruik te maken van zoekfilters vind je snel leden die bij je passen.

Doelgroepgerichte datingsites zijn razend populair in Nederland, mensen van een specifieke doelgroep melden zich graag aan bij een datingsite die bij hun past. Zo ook swingers, die melden zich graag aan op RegioSwingers. Er zijn veel verschillende soorten doelgroepgerichte datingsites in Nederland, zo zijn er speciale datingsites voor 50-plussers, speciale vreemdgaan datingsites en speciale datingsites voor swingers.

vreemdgaan apps

RegioSwingers review

Pluspunten

 • Speciaal voor swingers
 • Gratis aanmelden
 • Geen fictieve profielen
 • 100% veilig

Minpunten

 • Verouderd

Populariteit score: 4.2/5

Het is een populaire datingsite in Nederland. Dagelijks melden honderden leden zich aan op de datingsite en kun je veel leden bij jou in de omgeving vinden. Het is niet alleen een populaire datingsite voor swingers, maar ook populair voor spannende en casual dates.

Gebruiksgemak score: 4.1/5

Je ervaart aardig wat gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van RegioSwingers. Het is een gebruiksvriendelijke datingsite, dit komt voornamelijk door het eenvoudige design van de datingsite. Echter ervaar je geen optimale gebruikersgemak, dit komt doordat de datingsite een beetje verouderd is.

Functionaliteiten score: 3.9/5

Op RegioSwingers kun je van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken. Zo kun je van functionaliteiten gebruik maken waarmee je snel leden vindt die bij je passen en kun je op een gemakkelijke manier met hun contact leggen. Echter missen er wel een aantal functionaliteiten die de datingsite leuker maken.

Kosten score: 4.4/5

In vergelijking tot andere datingsites is RegioSwingers een erg goedkope datingsite. De kosten van abonnementen zijn laag, daarnaast is het aanmelden op de datingsite volledig gratis. De prijs-kwaliteitsverhouding is oké, je kunt van een eenvoudige datingsite gebruik maken tegen lage kosten. Abonnementen zijn vanaf €11,99 per maand.

Eindoordeel: Op zoek naar andere swingers of een spannend avontuur? Dan is RegioSwingers voor jou bedoeld. De datingsite wordt door ons aangeraden! Het is een leuke en eenvoudige datingsite waarop je snel succesvol wordt. Veel mensen zijn lid van de datingsite, je ervaart veel gebruiksgemak en je kunt van handige functionaliteiten gebruik maken. Neem gerust een kijkje op de datingsite, het aanmelden is immers gratis!

Score:

Gratis aanmelden op RegioSwingers!

Daten met smartphone

Je kunt ook gebruik maken van de datingsite door een smartphone te gebruiken. De website is geschikt voor zowel computers als smartphones. RegioSwingers heeft een speciale versie van de website gemaakt voor smartphones, zo kun je dus handig met een smartphone gebruik maken van de datingsite.

De datingsite is voor mobiel gebruikers erg gebruiksvriendelijk. Door een paar klikken en vegen op het scherm heb je al leden gevonden die bij je passen en kun je daarmee gemakkelijk contact leggen. Daarnaast werkt het navigeren door de webapp van de datingsite uitstekend.

Tips voor RegioSwingers

Wanneer je lid bent van een datingsite, wil je natuurlijk wel succesvol worden. Je schrijft je namelijk niet zonder reden in op een datingsite, maar met een doel. Wij hebben de datingsite uitgebreid getest en hebben een aantal handige tips voor jou om succesvol te worden. Dit zijn onze tips voor RegioSwingers:

 • Maak gebruik van een leuke gebruikersnaam, gebruik niet je echte naam.
 • Zoek leden die goed bij je passen door gebruik te maken van zoekfilters.
 • Gebruik de functie fotozapper om snel leden te ontmoeten.
 • Stuur eerste berichten naar andere leden waarmee je opvalt, je moet een goede openingszin hebben.
 • Log een paar keer per week in op de datingsite, zo heb je meer kans om succesvol te worden.

RegioSwingers kosten

Het aanmelden op RegioSwingers is volledig gratis, zo kun je de datingsite uitproberen. Want waarom zou je voor iets betalen, terwijl je niet weet of het goed is. Het gebruik van de datingsite is ook volledig gratis, zo kun je gratis in de wereld van het swingen duiken. Echter heb je met een gratis account toegang tot de basisfunctionaliteiten, zo kun je op zoek gaan naar leden die bij je passen.

Om toegang te krijgen tot extra functionaliteiten moet je een abonnement afsluiten. Met een abonnement krijg je toegang tot functionaliteiten zoals berichten versturen en ontvangen, profielbezoekers bekijken en meerdere foto’s van andere leden bekijken.

Om gebruik te maken van alle functionaliteiten op de datingsite, kun je een abonnement voor verschillende periodes afsluiten. Een abonnement is af te sluiten voor een periode van 1 maand, 2 maanden en 4 maanden. Wanneer je een abonnement voor een langere periode afsluit is dit per maand stukken goedkoper.

Dit zijn de kosten van de abonnementen:

 • 1 maand voor €19,99
 • 2 maanden voor €15,99 per maand, totaalbedrag van €31,98
 • 4 maanden voor €11,99 per maand, totaalbedrag van €47,96

Gratis aanmelden op RegioSwingers!

beste vreemdgaan datingsites

Handige functionaliteiten

Op RegioSwingers kun je van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken. Deze handige functionaliteiten helpen je bij het vinden van leden die bij je passen, en door de functies is het contact leggen met andere leden een stuk gemakkelijker. Daarnaast word je door de handige functionaliteiten sneller succesvol op de datingsite.

Van deze handige functionaliteiten kun je gebruik maken:

 • Uitgebreide zoekfilter
 • Fotozapper
 • Knipoog sturen, om aandacht van iemand te trekken
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Leden aan favoriete toevoegen
 • Berichten ontvangen en versturen
 • Leden leuk vinden

De veiligheid van RegioSwingers

Wanneer je lid gaat worden van een datingsite wil je misschien wel weten hoe veilig een datingsite is. Je wilt namelijk niet dat je gegevens op straat belanden. RegioSwingers is een erg veilige datingsite, waarop je kunt daten met een gerust hart. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van de beveiliging van de datingsite:

Beveiligde verbinding

Om veilig te kunnen daten maakt RegioSwingers gebruik van een beveiligde verbinding. Doordat het gebruik maakt van een beveiligde verbinding zorgt het ervoor dat een derde partij niet bij jouw gegevens kan. De beveiligde verbinding komt tot stand door een SSL-verbinding. Dat de datingsite gebruik maakt van een beveiligde verbinding is te zien aan het slotje bij de domeinnaam.

Anoniem daten

Mocht je zorgen maken over de veiligheid of je wilt niet zomaar je gegevens delen op de datingsite, kun je ervoor kiezen om anoniem gebruik te maken van RegioSwingers. Jouw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens blijven sowieso altijd geheim voor andere leden. Maar voor wie helemaal anoniem wilt daten is er een mogelijkheid om geen foto te tonen op het dating profiel en met een verzonnen gebruikersnaam in te schrijven.

Geen fictieve profielen

Op de datingsite kom je geen fictieve profielen tegen, alle profielen zijn echt en oprecht. Wat in tegenstelling is tot veel andere erotische datingsites. Bij de datingsite kom je geen fictieve profielen of chatoperators tegen die je aan het lijntje houden. Medewerkers van RegioSwingers stellen alles in het werk om kwaadwillende leden te weren. Het motto van de datingsite luidt fair play.

Inschrijfproces op RegioSwingers

Wanneer je lid wilt worden van de datingsite, kun je dit volledig gratis doen. Om lid te worden van RegioSwingers moet je je inschrijven. Inschrijven op de datingsite doe je door middel van een paar simpele gegevens op te geven. Wanneer je op de homepagina van de datingsite komt, wordt de aandacht al direct getrokken door twee grote knopen, namelijk een inschrijfknop en een log in knop.

Je schrijft je in op de datingsite door op de grote knop inschrijven te klikken. Vervolgens ga je direct een aantal gegevens van jezelf opgeven. Allereerst vul je een profielnaam in, vervolgens kies je een wachtwoord, geef je een e-mailadres op, geef je aan welk geslacht je bent en waar je naar op zoek bent. Tenslotte geef je een leeftijd op, geef je aan welk postuur je hebt, vul je een woonplaats in en voeg je een profielfoto toe. Wanneer je deze gegevens hebt ingevuld ben je ingeschreven op de datingsite, en kun je er direct gebruik van maken.

Het inschrijven op RegioSwingers neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

regioswingers inschrijven
Een screenshot van het inschrijven op de datingsite

Wanneer je bent ingeschreven heb je alleen de basiseigenschappen van jezelf ingevuld op het dating profiel. Het is verstandig om zodra je bent ingeschreven op de datingsite nog meer informatie over jezelf verschaffen in het dating profiel. Wanneer je meer informatie van jezelf verschaft heb je meer kans om succesvol te worden. Zo kun je op het dating profiel een omschrijving van jezelf geven, meer getailleerde informatie over jezelf verschaffen en meerdere profielfoto’s toevoegen aan het dating profiel.

Gratis aanmelden op RegioSwingers!

RegioSwingers opzeggen

Wanneer je lid bent van RegioSwingers, maar je wilt het opzeggen is dit gemakkelijk te doen. Het maakt niet uit wat voor reden je hebt voor de uitschrijven, je kunt het ter alle tijden opzeggen. Met een paar muisklikken ben je al uitgeschreven van de datingsite en is jouw profiel verwijderd.

Op deze manier zeg je RegioSwingers op:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd
 2. Klik op de profielfoto rechtsboven in de hoek, en klik vervolgens op account
 3. Ga naar het tabblad uitschrijven, dit is naast het tabblad account status te vinden
 4. Vul een reden in voor de uitschrijving
 5. Vergeet niet aan te vinken: schrijf mij ook uit van speciaal geselecteerde aanbiedingen
 6. Voer tenslotte nog het wachtwoord in en klik op de knop nu uitschrijven

Wanneer je deze stappen opvolgt is jouw account opgezegd. Jouw dating profiel wordt nu niet meer weergegeven op de datingsite.

RegioSwingers klantenservice

Als je vragen, opmerkingen of eventuele klachten hebt, is het altijd fijn om contact te hebben met de klantenservice. De klantenservice van RegioSwingers is altijd bereikbaar, zelfs in het weekend en ’s avonds. Je kunt gerust terecht bij de klantenservice, de klantenservice is er om jou te helpen.

Wanneer je een vraag hebt, is het verstandig om eerst op de pagina met veelgestelde vragen te kijken. Er is veel kans dat je vraag daarbij staat en dat bespaart tijd.

De klantenservice is bereikbaar door een reactieformulier, deze is te vinden op de website.

Bedrijfsgegevens:

Orbinair B.V.

Kerkenbos 1057c

6546 BB Nijmegen

Andere datingsites

Er zijn erg veel datingsites in Nederland en België actief, er zijn wel honderden datingsites. Van de honderden datingsites is RegioSwingers één van de weinige datingsites die voor swingers zijn bedoeld. Andere datingsites zijn bedoeld om bijvoorbeeld een serieuze relatie te vinden, een cougar date te vinden of om oudere vrouwen te daten. Wij hebben voor jou uitgezocht welke datingsites nog meer geschikt zijn voor swingers of om spannende dates te vinden.

Dit zijn andere datingsites voor swingers:

Meer informatie van RegioSwingers

RegioSwingers is onderdeel van het bedrijf Orbinair B.V. Al sinds 2009 is Orbinair B.V. actief in het daten, en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het online daten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op een netwerk van erotische datingsites.

Orbinair B.V. beheert veel erotische datingsites die onder het Sexy Dating Networks vallen. Onder dit netwerk vallen meerdere datingsites die bedoeld zijn om spannende avonturen te vinden. Een groot voordeel van dit netwerk is dat leden van de datingsites die onder Sexy Dating Networks vallen zijn samengekoppeld. Zo kun je met veel leden van verschillende datingsites in contact komen.

Gratis aanmelden op RegioSwingers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.