reformatorische datingsites

De zoektocht naar de liefde kan soms moeilijk zijn, het is lastig om een partner te vinden die bij je past en dezelfde geloofsovertuiging heeft als jou. Veel mensen om je heen hebben op jonge leeftijd al een partner gevonden, echter heb jij nog niet de liefde gevonden. Gelukkig kun je je aanmelden op een christelijke datingsite om een reformatorische partner te vinden. In dit artikel lees je wat de 6 beste reformatorische datingsites zijn en lees je waar je op moet letten bij het kiezen van een datingsite.

De 6 beste reformatorische datingsites

1. Be2 – een datingsite waar veel reformatorische singles te vinden zijn

be2

Be2 is een populaire datingsite in Nederland, al meer dan 750.000 mensen zijn ingeschreven geweest op Be2. Op Be2 kun je singles vinden van verschillende christelijke stromingen, zo kun je evangelische, rooms-katholieke en reformatorische singles vinden op de datingsite.

Je ontmoet gemakkelijk reformatorische singles die bij je passen op de datingsite, je wordt namelijk gematcht met andere leden op basis van een liefdestest. Hiermee onderscheidt Be2 zich van andere christelijke datingsites.

Be2 is een 100% veilige datingsite. Je kunt zelf bepalen wanneer andere christelijke singles jouw foto’s of contactgegevens krijgen. Ook maakt Be2 gebruik van een beveiligde verbinding, zo kun je daten met een gerust hart.

Op zoek naar reformatorische singles? Be2 is een aanrader! Het aanmelden is volledig gratis.

Lees meer informatie & review van Be2! >

Gratis aanmelden op Be2!

2. Opzoeknaarjou – een christelijke datingsite voor verschillende stromingen

opzoeknaarjou

De datingsite Opzoeknaarjou is een ervaren datingsite, het bestaat al sinds 2004 en heeft al voor vele vriendschappen en relaties gezorgd. Iedereen met een christelijke achtergrond is welkom op de datingsite, je kunt singles uit verschillende kerkstromingen vinden. De Bijbels normen en waarden zijn de uitgangspunten van de datingsite, dit maakt deze christelijke datingsite erg geschikt voor reformatorische singles.

Je kunt eenvoudig en gratis een profiel aanmaken om met medechristenen in contact te komen. Echter is Opzoeknaarjou niet volledig gratis, met een gratis account kun je de datingsite maar beperkt gebruiken. Om van alle functies op de datingsite gebruik te maken is een Fullmember lidmaatschap nodig, dit is al vanaf €6,58 per maand.

Lees meer informatie & review van Opzoeknaarjou! >

Hier te vinden: Opzoeknaarjou.nl

3. Parship – de nummer 1 datingsite voor serieuze relaties

parship

Parship is een datingsite die voor iedereen bedoeld is. Het is één van de populairste datingsites in Nederland, hierdoor vind je aardig wat reformatorische singles op de datingsite. Je hebt veel kans om succesvol te worden op Parship, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol. Dit slagingspercentage is hoger dan op andere datingsites voor reformatorische singles.

Op Parship word je gematcht met christelijke singles die erg goed bij je passen, dit gebeurd door een uitgebreid matchingssysteem. Door het matchingssysteem word je gematcht met leden die passen bij je geloofsovertuiging, voorkeuren en persoonlijkheid.

Onlangs dat Parship niet specifiek gericht is op reformatorische singels is het een aanrader! De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en je hebt veel kans om een serieuze relatie te vinden. Je kunt je volledig gratis aanmelden op Parship.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

4. Funky Fish – beste datingwebsite van 2019

funkyfish

Funky Fish is een datingsite en singlescommunity voor christelijke singles. De datingsite telt zo’n 26.000 leden, dit maakt Funky Fish tot één van de populairste christelijke datingsites. Leden op de datingsite komen uit verschillende kerkelijke stromingen, er zijn evangelische, katholieke en reformatorische leden te vinden.

In 2002 is Funky Fish opgericht en heeft de ambitie om zoveel mogelijk singles aan een duurzame relatie te helpen. In 2017 en 2019 heeft Funky Fish een prijs gewonnen als beste website in de categorie dating. Hiervan kun je wel afleiden dat het een goede datingsite is voor reformatorische singles.

Lees meer informatie & review van Funky Fish! >

Hier te vinden: FunkyFish.nl

5. Lexa – ontmoet reformatorische singles in je omgeving

lexa

Lexa is één van de populairste datingsites van Nederland. Je kunt op Lexa alle soort singles vinden, de datingsite is niet specifiek gericht op christelijke en reformatorische singles. Maar doordat Lexa erg populair is vind je veel christelijke en reformatorische singles.

Je ontmoet op Lexa snel singles die bij je passen en dezelfde geloofsovertuiging hebben als jou. Door een uitgebreide zoekfunctie en matchingssysteem vind je singles die in je omgeving wonen en bij je passen.

Lexa is een veilige datingsite waar je kunt daten met een gerust hart. Met speciale opties krijg je meer controle over je privacy, zo kun je instellen om alleen benaderd te worden door profielen die bij jou criteria passen. Ook kun je andere profielen anoniem bekijken en je profiel alleen zichtbaar maken voor wie je interesse hebt.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

6. Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, al meer dan 1.6 miljoen mensen zijn ingeschreven geweest op de datingsite. Momenteel telt de datingsite meer dan 75.000 actieve leden. Hierdoor zijn er veel christelijke en reformatorische singles te vinden op Relatieplanet. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten ontmoet je snel christelijke singles die bij je passen. Bovendien maakt Relatieplanet gebruik van profielen die veel informatie bevatten, zo kom je er snel achter of een persoon echt bij je past.

Kom je ergens niet uit? Je kunt altijd bij de klantenservice van Relatieplanet terecht. Dagelijks is de klantenservice telefonisch bereikbaar om je zo snel mogelijk te helpen.

Door consumentenorganisaties is Relatieplanet al 11 jaar op rij uitgeroepen tot de populairste en beste datingwebsite. Het is een erg goede datingsite, waarop je veel kans hebt om een relatie te vinden met een reformatorische partner. Het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet!

Reformatorische datingsites

Er zijn helaas geen datingsites die speciaal voor reformatorische singles zijn, dit komt doordat deze doelgroep te klein is. Er zijn wel tientallen christelijke datingsites waarop veel reformatorische singles zijn te vinden. Op een christelijke datingsite zijn evangelische, rooms-katholieke en reformatorische singles te vinden. Je wordt door het matchingssysteem van een christelijke datingsite gematcht met singles die ook reformatorisch zijn. Zo kun je gemakkelijk in contact komen met andere singles van dezelfde kerk.

Hierboven vind je de beste reformatorische datingsites waar je andere reformatorische singles kunt ontmoeten en waar ruimte is voor je geloof. Twijfel je of een reformatorische datingsite bij je past? Maak dan een gratis account aan om te kijken of de datingsite bij je past.

Waar moet je op letten als je een reformatorische datingsite kiest?

Om de beste reformatorische datingsite te kiezen die aan jou wensen en eisen voldoet, is het belangrijk dat je op een paar punten let voordat je een datingsite kiest. Hier lees je een aantal criteria waar je op moet letten om een christelijke of reformatorische datingsite te kiezen.

Ruimte voor je geloof

Op een datingsite moet ruimte voor je geloof zijn, zo kun je jezelf zijn en kun je open zijn over je opvattingen. Het is fijn als je op je dating profiel kunt aangeven van welke kerkelijke stroming je bent. Dit maakt het een stuk makkelijker om naar andere singles te zoeken van dezelfde kerkelijke stroming.

Veiligheid

Een ander belangrijk criteria is de veiligheid van een datingsite. Voordat je je aanmeldt op een datingsite moet je kijken wat de datingsite doet op het gebied van veiligheid. Je wilt bijvoorbeeld niet dat je wordt opgelicht op een datingsite.

De reformatorische datingsites die je hierboven vindt zijn erg veilige datingsites. Ze gebruiken een beveiligde verbinding en alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Bovendien beschikken datingsites zoals Lexa, Relatieplanet en Parship over verschillende keurmerken die staan voor veiligheid en betrouwbaarheid. Zo kun je daten met een gerust hart.

Lees ook: Hoe weet ik of een datingsite veilig is?

Populariteit van de datingsite

Waar je ook op moet letten wanneer je een reformatorische datingsite kiest, is de populariteit van de datingsite. Je kunt je bijvoorbeeld op een datingsite aanmelden waar weinig mensen zijn ingeschreven. Dan wordt het moeilijk om een partner te vinden omdat je weinig keuze hebt.

Het is beter om je in te schrijven op een wat populairdere datingsite. Hier heb je veel keuze tussen singles en zo heb je meer kans om de ware te vinden.

Be2 en Lexa zijn erg populaire datingsites waarop veel singles te vinden zijn van dezelfde kerkelijke stroming.

Kosten

Wat ook handig is om op te letten zijn de kosten van de datingsite. Hoeveel heb je er voor over om een reformatorische partner te vinden? Dit is belangrijk om over na te denken, op basis hiervan kun je een datingsite kiezen. Gelukkig kosten datingsites niet veel, met een tientje per maand kun je al een lidmaatschap afsluiten op een reformatorische datingsite. Je kunt op een datingsite een gratis profiel aanmaken, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en aan je wensen voldoet. Vaak kun je ook al gratis contact leggen met andere singles op de datingsite.

3 dating tips voor reformatorische singles

Het kan voor reformatorische singles wat onwennig zijn, een partner online vinden. Veel mensen in je omgeving ontmoeten de liefde in het echt, bijvoorbeeld Hans en Marije om de hoek hebben elkaar in het echt ontmoet en zijn nu getrouwd. Omdat datingsites misschien wat onwennig kan zijn, lees je hier 3 dating tips voor reformatorische singles.

Tip 1 maak duidelijk bekend dat je reformatorisch bent

Op een christelijke of reformatorische datingsite ontmoet je singles van verschillende kerkelijke stromingen, zo kun je singles van de evangelische, katholieke en reformatorische stroming tegenkomen. Niet iedereen is dus reformatorisch, het is dus slim om duidelijk bekend te maken dat je reformatorisch bent.

Je kunt het bijvoorbeeld in het dating profiel vermelden of zeggen als je met iemand op een datingsite aan het chatten bent.

Tip 2 schaam je niet dat je een datingsite gebruikt

Voor de meeste reformatorische singles is het niet gebruikelijk om een relatie te vinden via een datingsite, en kunnen zich hiervoor schamen. De meeste mensen in je omgeving ontmoeten de liefde in het echt, echter heb jij de liefde in het echt nog niet gevonden.

Datingsites zijn tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, je hoeft je hiervoor dus absoluut niet te schamen. Steeds meer christelijke singles vinden een relatie door een dating app of site te gebruiken en komen hier eerlijk vooruit.

Tip 3 weet wat je zoekt

Voordat je lid wordt van een datingsite is het slim om te weten wat je zoekt. Hierdoor kun je veel gerichter op een datingsite op zoek gaan naar iemand die bij je past. Schrijf desnoods voor jezelf op een briefje wat je in iemand zoekt en waaraan iemand moet voldoen.

Zodra je weet wat je zoekt, kan een datingsite je veel beter matchen met andere leden. Op deze manier heb je meer kans om succesvol te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.