privesauna

Heb je binnenkort een date en heb je geen idee wat je kunt gaan doen? Huur dan een sauna op Privesauna.nl. Door het hele land kun je op Privasauna.nl sauna’s huren om een romantische date te hebben. Het grote voordeel van deze website is dat je maar een sauna huurt voor een paar uur, dit scheelt enorm in de kosten en kun je optimaal genieten op je date.

In dit artikel lees je meer informatie over Privesauna.nl, zo lees je wat het is, wat voor sauna’s je kunt huren, wat de kosten zijn en hoe het werkt.

Sauna huren op Privesauna.nl!

Wat is Privesauna.nl?

Privesauna.nl is een website waar je voor een paar uur een sauna kunt huren, zoals je ook in de inleiding hebt gelezen. In een sauna kun je bijvoorbeeld een goede date hebben en de liefde bedrijven, want je bent immers met elkaar.

Je kunt een sauna huren zolang je wil, misschien voor een nacht of voor een paar uur, net wat jullie willen. Bovendien kun je veel arrangementen erbij krijgen, bijvoorbeeld een bos bloemen op bed, een heerlijke fruitschaal of een romantisch arrangement.

Door het hele land kun je sauna’s huren op Privesauna.nl, zelfs in het hoge noorden kun je sauna’s huren. Zo vind je altijd een sauna bij jou in de buurt die je kunt huren voor jullie tweetjes om een romantische date te hebben.

Lees ook: op Secret Rooms een hotelkamer huren voor spannende avonturen!

Een romantische date hebben in een sauna

Wat is er nou romantischer om te doen op een date dan samen in een sauna of jacuzzi te zitten en te genieten van elkaar. Bovendien kun je het zo romantisch maken zoals je het zelf wil, je kunt namelijk verschillende arrangementen erbij boeken. Bijvoorbeeld een bos bloemen op het bed of een luxe fles wijn met kaarsjes en rozenblaadjes. Zo heb je ongetwijfeld een romantische en fantastische date.

Je kunt zelf bepalen hoe lang de date duurt, zo kun je een sauna met jacuzzi voor een paar uur huren of je huurt het voor een overnachting.

privesauna

Wat voor sauna’s kun je huren?

Op Privesauna.nl kun je zelf bepalen wat voor een vertrek je huurt. De sauna’s die je kunt huren voldoen aan verschillende faciliteiten. Zo kun je een vertrek huren die alleen een sauna heeft, maar bij de meeste verblijven is er ook een jacuzzi beschikbaar of een zonnebank. De faciliteiten die je wenst kun je Privesauna.nl gemakkelijk aangeven, waarna je vertrekken krijgt te zien die bij jou in de buurt zijn een aan je wensen voldoen.

In heel Nederland kun je sauna’s voor een paar uur huren om bijvoorbeeld een romantische date te hebben. Er zijn ruim 60 sauna’s beschikbaar op Privesauna.nl waarvan je gebruik kunt maken. Zelfs is het noorden zijn privé sauna’s te vinden.

Sauna huren op Privesauna.nl!

Gemiddelde kosten voor het huren van een sauna

De kosten om een privé sauna te huren vallen enorm mee, dit komt omdat je het maar voor een paar uur huurt. Dit is dan ook het grote voordeel van Privesauna.nl, je betaalt niet de volle prijs, maar je betaalt slechts voor de uren dat je het huurt.

De kosten van een sauna zijn voornamelijk afhankelijk van het aantal voorzieningen die je wenst en op de locatie waar het gelegen is. Een vertrek met alleen een sauna is al snel een stuk goedkoper dan een vertrek met sauna en jacuzzi. Normale vertrekken vallen enorm binnen de perken. Luxe vertrekken met jacuzzi en sauna kunnen behoorlijk wat kosten, maar dan krijg je ook waarde voor je geld.

De kosten van een normaal vertrek met sauna en jacuzzi zijn tussen de €70 en €100 per twee uur. Wanneer je een iets luxer en ruimer vertrek wil betaal je gemiddeld tussen de €100 en €120 per twee uur.

Wanneer je extra arrangementen wil in het vertrek, bijvoorbeeld een ontbijt, een romantisch arrangement, handdoeken en badjes, betaal je gemiddeld €25-30 per arrangement.

Hoe werkt het?

Een privé sauna huren op Privesauna.nl is erg gemakkelijk. Binnen enkele klikken heb je een sauna gevonden bij jou in de buurt en heb je die gehuurd.

Op deze manier reserveer je een privé sauna:

  1. Als eerste is het belangrijk om in de zoekfilter aan te geven in welke omgeving je een sauna zoekt en aan welke faciliteiten die sauna moet voldoen.
  2. Vervolgens kies je een privé sauna die aan je wensen voldoet. Dit doe je door foto’s en faciliteiten te bekijken, reviews te lezen en een omschrijving van de sauna te lezen.
  3. Je kiest vervolgens een verblijfsduur, dit kan een paar uur zijn of een hele nacht.
  4. De volgende stap is om de arrangementen samen te stellen, zo kun je bijvoorbeeld aanvinken om een fles wijn erbij te hebben en een bos bloemen op bed.
  5. Je vult vervolgens je gegevens in, zoals e-mailadres en telefoonnummer en je betaalt alvast. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal en creditcards. Daarnaast kun je ook bepalen om het bedrag in één keer online te betalen of 50% aanbetalen en het resterende bedrag op locatie af te rekenen.
  6. Als de reservering is geplaatst ontvang je een bevestiging, vaak dezelfde dag nog.

Sauna huren op Privesauna.nl!

Ons oordeel van Privesauna.nl

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben Privesauna.nl uitgebreid getest om hier de juiste informatie te kunnen vermelden en om te kijken of je een privé sauna moet huren.  Ons oordeel is dat Privesauna.nl een absolute aanrader is om een sauna te huren voorop bijvoorbeeld een date. Je gaat ongetwijfeld een fantastische en romantische date hebben in een privé sauna.

Je hebt snel een privé sauna gevonden bij jou in de buurt is en die aan je wensen voldoet. Vervolgens kun je de sauna gemakkelijk en snel reserveren. Daarnaast kun je veel arrangementen erbij kiezen, om zo een nog romantischere date te hebben.

Op het afgesproken tijdstip en datum waarop je een sauna hebt gehuurd ga je een romantische date hebben, die je niet snel zult vergeten.

Wacht niet langer met het reserveren van een sauna op Privesauna.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.