pepper

Pepper is de datingsite voor iedereen. De niet zomaar datingsite, dat staat op de hoofdpagina van Pepper duidelijk aangegeven. De datingsite onderscheid zich op verschillende manieren van andere datingsites. Bij Pepper draait het om de kracht van foto´s, een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Bij de datingsite maak je een collage van wie je bent in plaats van een lange beschrijving van je zelf.

De datingsite is als beste datingsite van 2017 uitgeroepen! Uit onderzoek is gebleken dat singles de datingsite Pepper als leukste datingsite hebben aangewezen. Het aanmelden is ook nog is gratis, waar wacht je nog op?

 IK WIL PEPPER GRATIS PROBEREN! ➟

Inschrijfproces van Pepper

Je kan je snel en gemakkelijk inschrijven bij Pepper, je hoeft geen lange vragenlijst in te vullen. Het aanmelden heb je zo gedaan, je doet er nog geen 10 minuten over. Het inschrijfproces van Pepper bestaat uit verschillende stappen.

De eerste stap bestaat uit je email en naam opgeven, nadat je dit hebt gedaan ben je direct op de datingsite ingeschreven. Daarna kom je bij de tweede stap, bij de tweede stap kom je op een pagina met algemene vragen, deze vragen gaan over hoe je bent. Zo krijg vragen van wat je beroep en interesses zijn. Daarna krijg je vragen naar wat voor mensen je op zoek bent, zo kan de datingsite je matchen met leden die bij je passen. Na deze vragen kan je je profiel op een creatieve manier gaan vormgeven, het leukste gedeelte van het aanmelden.

Pepper

Je kunt je eigen profiel gaan vormgeven door middel van afbeeldingen en video’s, je maakt een collage van je hobby’s en interesses. Aan de collage kan je snel en gemakkelijk afbeeldingen en video’s toevoegen. Je moet minimaal 5 afbeeldingen toevoegen aan de collage. De afbeeldingen kunnen geüpload worden van je computer maar je kan ook afbeeldingen zoeken op het internet en op YouTube om video’s toe te voegen aan je profiel.

Zo kun je je profiel op een creatieve en leuke manier gaan vormgeven, het is erg leuk om te doen. Andere leden kunnen gemakkelijk zien wat je interesses en hobby’s zijn en hoeven geen saaie profieltekst te lezen om daarachter te komen. Pepper gelooft dat een afbeelding meer zegt dan 1000 woorden.

Met een creatief profiel onderscheid Pepper zich met andere datingsites. Leden van Pepper vinden het een erg goed systeem, want de datingsite is al meerdere keren uitgeroepen tot de beste datingsite.

Het matching systeem

pepper
Voorbeeld van een vraag die je bij de persoonlijkheidstest krijgt

Om een goede matching te krijgen met leden op de datingsite is het een aanrader om de persoonlijkheidstest doen. Wanneer je de persoonlijkheidstest doet krijg je vragen waar je op kan stemmen in hoeverre je er mee eens bent. Zo krijg je bijvoorbeeld vragen: Voor mijn werk laat ik mijn privéleven er nogal eens bij inschieten. Door de persoonlijkheidstest te doen krijg je betere matches te zien.

Nadat je de persoonlijkheidstest hebt gedaan krijg je te zien in hoeverre leden op de datingsite bij je passen. De persoonlijkheidstest bestaat uit ongeveer 30 vragen en duurt minder dan 5 minuten om in te vullen.

Het matching systeem van Pepper is erg goed, je krijgt leden te zien die echt bij je passen. Zie je een leuk iemand die bij je past? Dan kan je gemakkelijk een berichtje sturen of foto’s liken van die persoon.

De dating app

Pepper heeft net zoals alle andere datingsites een app variant uitgebracht van de website. De dating app werkt goed, zo kan je gemakkelijk met leden in contact komen en kan je altijd en overal gebruik maken van de app. De dating app van Pepper werkt anders dan andere dating apps, op deze manieren onderscheid de app van Pepper zich van andere apps:

 • Allereerst, je leert mensen kennen op een creatieve manier door middel van een collage.
 • Je krijgt meldingen als je een berichtje ontvangt, uitnodiging voor een live gesprek of als iemand met je wilt daten.
 • Niets te zeggen tegen elkaar? In de chat worden foto’s getoond van jullie waar je over kan praten.
 • Je komt gemakkelijk in contact met leden, dit kan je doen door middel van foto liken en/of een berichtje versturen.

De dating app is gratis te downloaden in Google Play en App Store.

Doelgroep van Pepper

Pepper is een algemene datingsite, de datingsite is er voor iedereen. Niet alleen hetero’s zijn welkom op de datingsite maar homo’s en lesbisch zijn ook welkom. Wel richt de datingsite zich op mensen onder de 30 jaar. 80% van alle leden is tussen de 25 en 45 jaar. De leden die zijn ingeschreven op Pepper zijn nieuwsgierig en ondernemend en willen hun online datingavontuur graag tot een succes brengen.

Wat zijn de kosten?

gratis account

Het is gratis om je aan te melden bij Pepper, zo kan je zien of de datingsite bij jou past en kan je gratis op zoek gaan naar de grote liefde. Echter kan je wel van minder functies gebruik maken wanneer je een gratis account hebt, maar met een gratis account kan je alsnog van veel functies gebruik maken. Tot deze functies heb toegang met een gratis account:

 • Elke moment je profiel wijzigen
 • Volledig profiel zien van iemand
 • Onbeperkt profielen bekijken
 • Alle matches zien
 • Zoekcriteria aanpassen
 • Foto’s liken van anderen.

Tarieven

Om te kunnen chatten met andere leden op Pepper heb je een lidmaatschap nodig, wat ook wel full Member wordt genoemd. Om full Member te worden kan je verschillende pakketten kiezen. Je kan kiezen om een lidmaatschap af te sluiten voor 1 maand of een lidmaatschap voor 3, 6 of 12 maanden.

 • 1 maand is het €25
 • 3 maanden is het €15 per maand
 • 6 maanden is het €9,95 per maand
 • 12 maanden is het €8,50 per maand

Dit kan je met een betaald account

 • Berichten versturen
 • Berichten lezen
 • Zien wie je profiel heeft bezocht

Gratis aanmelden op Pepper! ➟

Pepper tot best datingsite uitgeroepen!Pepper

Pepper is al verschillende keren uitgeroepen tot beste datingsite van Nederland. De datingsite is in 2017 en 2015 uitgeroepen tot best datingsite door Shopping Awards. Pepper leden vonden bij het stemmen vooral de prijs-kwaliteitsverhouding en persoonlijke klantenservice goed.

Het is niet de eerste keer dat Pepper prijzen heeft gewonnen. In 2013 eindigde de datingsite op de tweede plek bij meest betrouwbare datingsites.

Uit onderzoek blijkt dat de leden van Pepper de datingsite aanwijzen als meest leuke en meest betrouwbare datingsite.

Pepper magazinepepper

Pepper deelt nieuwtjes, inspirerende verhalen, ervaringen en datingtips met je. Dit alles kan je lezen in Pepper magazine. Bloggers van de datingsite zorgen voor inspirerende verhalen maar ook ze geven je datingtips. Zo geven de bloggers je tips hoe je je profiel moet instellen en hoe je het best een eerste berichtje naar iemand stuurt. De datingsite wil dat je je thuis voelt bij hun, zo kun je ook datingtips lezen per stad of provincie.

Het magazine is zeker de moeite waard om te lezen, je kan het gemakkelijk lezen op de site van Pepper. Het magazine maakt de datingsite nog een beetje leuker.

Review Pepper

Pluspunten

 • Overzichtelijke en makkelijke bedienbare site en app
 • Originele site, je maakt een collage
 • Veel functies als gratis lid

Minpunten

 • De datingsite is gericht op de wat jongere vrijgezellen, echter is de datingsite ook erg leuk voor de wat oudere vrijgezellen

Populariteit  score: 4.8/5

Pepper is snel gegroeid tot één van de populairste datingsites van Nederland. De datingsite werft leden door reclame op het internet, radio en de televisie. Ook omdat Pepper niet een ‘normale’ datingsite is, maar een andere aanpak heeft is het populair.

Gebruiksgemak  score: 4.9/5

De site van Pepper is helemaal bij de tijd, de site is overzichtelijk en alles valt gemakkelijk te vinden. De app is ook erg overzichtelijk en goed. De app valt gemakkelijk te downloaden in Play store en in de App Store

Functionaliteiten  score: 4.8/5

Je hebt veel functies wanneer je lid bent op Pepper. Ook als gratis lid kan je van veel functies gebruik maken. In vergelijking met andere datingsites bied Pepper veel functies waar je gebruik van kunt maken.

Kosten  score: 4.7/5

De kosten van de datingsite zijn niet heel hoog. Voor het geld dat je betaald krijg je een goed werkende site en app. De kwaliteit die je voor de prijs krijgt is in verhouding tot andere datingsites erg goed. Een betaald lidmaatschap heb je al vanaf €8,50 per maand. Je kan de datingsite gratis uitproberen.

Eindoordeel: Pepper is een goede datingsite waar je op een originele manier andere singles ontmoet. Pepper is ook niets voor niks uitgeroepen tot beste datingsite. Pepper is de datingsite waar jij andere singles op een leuke manier ontmoet. Op zoek naar singles? Dan moet je bij Pepper zijn!

Score:

Gratis aanmelden op Pepper! ➟

Keurmerk Veilig Datenpepper keurmerk veilig daten

Pepper beschikt over het Keurmerk Veilig Daten. Dit is opgericht door een paar grote datingsites, in nauwe samenwerking met de consumentenbond en thuiswinkel.org. Dit keurmerk is opgezet om te laten zien aan consumenten dat ze bij deze datingsite veilig kunnen daten.

Om over dit keurmerk te beschikken moet je aan strenge criteria voldoen, zo moeten datingsites eerlijke prijzen hebben, klantvriendelijke voorwaarden, een goede klantenservice en een felle beleidsvoering tegen oplichting.

Veilig daten bij Pepper

Naast het feit dat Pepper over het keurmerk veilig daten beschikt hecht Pepper veel aandacht aan veilig daten.

De datingsite beschikt over een beveiligde verbinding(https). Een https-verbinding zorgt ervoor dat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens wanneer ze worden verzonden van punt A naar B

De datingsite houdt zelf de website zo betrouwbaar mogelijk, alle profielen worden handmatig gecontroleerd voordat ze online komen. Dit zorgt ervoor dat er geen nepprofielen op de datingsite komen. Zo kan je daten met een gerust hart.

Dat Pepper veel aandacht besteed aan veilig daten valt aan alles te merken, zo geven ze je ook tips hoe je oplichting kan herkennen. Vertrouw je het toch niet helemaal dan kan je rustig contact opnemen met de klantenservice van de datingsite.

Account verwijderen

Om je account te verwijderen op Pepper doe je dit gemakkelijk, om wat voor reden dan ook. Op deze manier verwijder je je account van de datingsite:

 1. Ga naar menu en dan instelling
 2. Vervolgens naar account
 3. Scrol naar beneden tot dat je account verwijderen ziet staan
 4. Typ je wachtwoord in klik op: verwijder mijn account.

Met deze stappen heb je snel en gemakkelijk je account verwijderd. De datingsite probeert binnen 48 uur je account uit het systeem te halen.

Klantenservice

Wanneer je vragen over iets hebt, vind je op de site een pagina met veel gestelde vragen, hoogst waarschijnlijk vind je je vraag daarbij. Wanneer je vraag toch onbeantwoord blijft kan je gerust contact opnemen met Pepper door middel van een contactformulier. De datingsite reageert zo snel mogelijk op je vraag.

Klachten kun je ook laten weten. Je kan dit doen via het contact formulier of je mailt het direct naar Pepper. De datingsite probeert je klacht binnen 14 dagen te behandelen.

Email: support@pepper.nl

Adres:  Vasteland 78

3011 BN Rotterdam

IK WIL PEPPER GRATIS PROBEREN! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.