pepper

Pepper is een datingsite die het anders aanpakt dan alle andere datingsite. Het draait bij Pepper om foto’s, een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Op Pepper hoef je geen uitgebreid, saai profiel van iemand te lezen, maar zie je een korte collage van iemand. Zo weet je al snel hoe een persoon is en of de persoon bij je past.

De datingsite onderscheidt zichzelf van andere datingsites door gebruik te maken van een collage. Het is namelijk een erg prettige en leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. In de collage zie je foto’s van iemands lievelingseten, films, boeken en zie je een paar foto’s van die persoon.

Pepper is al verschillende keren uitgeroepen tot beste datingsite van Nederland! Het aanmelden is volledig gratis, waar wacht je nog op?

IK WIL PEPPER GRATIS PROBEREN!

Waarom daten bij Pepper?

Er zijn veel redenen waarom je moet gaan daten bij de datingsite, de belangrijkste redenen waarom je lid moet worden van de datingsite hebben we hieronder benoemd.

Een erg belangrijke reden waarom je bij Pepper moet gaan daten, is dat de datingsite anders is dan andere datingsites. Andere datingsites werken met saaie dating profielen, je leest informatie van een persoon en je ziet een foto van iemand. Dit is niet op Pepper het geval, op de datingsite ontmoet je andere singles op een leuke manier.

Op Pepper draait het om foto’s, een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Je maakt als het ware een collage met foto’s van jezelf en interesses. Zo zien andere leden met een blik hoe je bent en hoeven ze geen saai dating profiel te lezen. Het is een erg prettige en leuke manier om andere singles te leren kennen. Zie je een leuk iemand? Dan hoef je niet te wachten, maar kun je direct in contact komen met die persoon.

Doordat Pepper met leuke dating profielen werkt is het uitgegroeid tot één van de beste en populairste datingsites. De datingsite is al verschillende keren tot beste datingsite van Nederland verkozen. In 2017 en 2015 is Pepper bekroond met de Shopping Award in de categorie datingsites. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat singles Pepper aanwijzen als één van de leukste datingsites.

Hoe populair is Pepper?

De datingsite is één van de populairste datingsites in Nederland, het heeft een erg groot ledenbestand. Al sinds 2011 is Pepper actief op de Nederlandse datingmarkt en heeft zich al snel naar de top gewerkt. Veel singles weten wat Pepper is, dit komt doordat de datingsite veel reclame op de televisie en op het internet maakt.

De populariteit van Pepper is vergelijkbaar met die van Relatieplanet, Lexa en Parship, wat de populairste datingsites in Nederland zijn.

De datingsite is volledig gefocust op de Nederlandse datingmarkt, in andere landen is de datingsite niet actief. Dit heeft veel voordelen, zo weet Pepper precies hoe Nederlandse singles daten en speelt hier op in.

Gratis aanmelden op Pepper!

Wat is de doelgroep van Pepper?

In Nederland zijn veel doelgroepgerichte datingsites. Een doelgroepgerichte datingsite is een datingsite die voor een specifieke doelgroep is bedoeld. Zo zijn er doelgroepgerichte datingsites voor 50-plussers, datingsites voor hoger opgeleiden, datingsites voor alleenstaande ouders en gay datingsites.

Echter is Pepper niet voor een specifieke doelgroep bedoeld, het is een algemene datingsite. Iedereen is welkom op de datingsite. Het maakt niet uit welke leeftijd, geaardheid of opleidingsniveau je hebt; je bent altijd welkom op de datingsite. Je vindt altijd andere singles die bij je passen.

Wel is de datingsite op de wat jongere mensen gericht, dit komt doordat Pepper met vlotte en leuke dating profielen werkt. Ongeveer 80% van de leden is tussen de 25 en 45 jaar. Leden op de datingsite zijn nieuwsgierig, ondernemend en actief op zoek naar de liefde of vriendschap, ze willen hun online dating avontuur tot een groot succes maken.

Pepper review

Pluspunten

 • Gebruiksvriendelijke datingsite
 • Anders dan andere datingsites
 • Veel functies als gratis lid

Minpunten

 • De datingsite is gericht op de wat jongere vrijgezellen

Populariteit score: 4.8/5

Sinds 2011 is Pepper actief op de datingmarkt, sindsdien is de datingsite snel gegroeid tot één van de populairste datingsites in Nederland. De datingsite heeft een groot ledenbestand, waardoor je veel leden ontmoet die bij je passen. Het maakt veel reclame op het internet en op de televisie om leden te werven.

Gebruiksgemak score: 4.9/5

Wanneer je gebruik maakt van de datingsite ervaar je veel gebruiksgemak. De datingsite en app zitten perfect in elkaar en alle functies zijn makkelijk vindbaar. Door het hoge gebruiksgemak ontmoet je snel leden die bij je passen en kom je gemakkelijk met ze in contact.

Functionaliteiten score: 4.8/5

Je kunt erg veel functionaliteiten gebruiken wanneer je gebruik maakt van de datingsite. Zo kun je van functionaliteiten gebruik maken zoals matches bekijken, zoeken, like sturen & ontvangen, chatten en zien wie je profiel heeft bezocht. Ook kun je als gratis lid van erg veel functionaliteiten gebruik maken.

Kosten score: 4.7/5

In vergelijking met andere datingsites in Pepper één van de goedkoopste datingsites in Nederland. Allereerst kun je je gratis aanmelden, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je op zoek gaan naar andere leden. Vervolgens kun je een abonnement afsluiten, dit doe al vanaf €8,50 per maand. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed, je hebt een moderne en goede datingsite voor lage kosten.

Eindoordeel:

Pepper is één van de beste datingsites in Nederland, waar jij de liefde op gaat vinden! Het is een originele datingsite, de datingsite is anders dan alle andere datingsites. Het is een populaire datingsite die erg gebruiksvriendelijk is en waarvan je tegen lage kosten gebruik van kunt maken. Op zoek naar leuke singles? Meld je dan gratis aan op Pepper!

Gratis aanmelden op Pepper!

Pepper dating app

pepper app

Pepper heeft zoals alle andere datingsites een app variant uitgebracht van de website. Door de dating app te gebruiken maak je handig gebruik met je smartphone van de datingsite. De dating app van Pepper is één van de beste en populairste dating apps. De dating app zit professioneel in elkaar, is erg gebruiksvriendelijk en je maakt er snel gebruik van. Met een paar tikken en vegen op het scherm heb je leden gevonden die bij je passen en kom je gemakkelijk met ze in contact.

Zoals de datingsite anders is dan de meeste andere datingsites, onderscheid de dating app van Pepper zich ook van andere dating apps.

Op deze manieren onderscheid de app van Pepper zich van andere apps:

 • Je leert mensen kennen op een creatieve manier door een collage.
 • Je krijgt meldingen als je een berichtje ontvangt, uitnodiging voor een live gesprek of als iemand met je wilt daten.
 • Niets te zeggen tegen elkaar? In de chat worden foto’s getoond van jullie waar je over kunt praten.
 • Je komt gemakkelijk in contact met leden, dit kun je doen door foto’s te liken en/of een berichtje te sturen.

De dating app is beschikbaar voor Android en iOS apparaten, de app valt te downloaden in Play store en in App Store.

Het matchingsproces

Om een goede matching te krijgen met andere leden op de datingsite heeft Pepper een uitgebreid matchingssysteem ontwikkeld. Door dit matchingssysteem word je gematcht met andere leden die passen bij je voorkeuren en levensstijl.

Om goed gematcht te worden met andere leden moet je de persoonlijkheidstest invullen. De persoonlijkheidstest moet je apart invullen, het is geen onderdeel van het aanmeldingsproces op de datingsite. De persoonlijkheidstest bestaat uit vragen waar je op kunt stemmen in hoeverre je er mee eens bent. Zo krijg je in de persoonlijkheidstest bijvoorbeeld vragen: voor mijn werk laat ik mijn privéleven er nogal eens bij inschieten.

Een screenshot van een vraag in de persoonlijkheidstest

Nadat je de persoonlijkheidstest hebt voltooid krijg je te zien in hoeverre andere leden bij je passen. De persoonlijkheidstest bestaat uit ongeveer 30 vragen en duurt minder dan 10 minuten om in te vullen.

Het matchingssysteem van Pepper is erg goed, je krijgt leden te zien die echt bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen of de foto’s liken van die persoon.

Pepper kosten

Het aanmelden is volledig gratis op Pepper, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je op zoek gaan naar de liefde. Echter heb je als gratis lid toegang tot minder functies dan een betaald account, maar met een gratis account kun je alsnog van veel functionaliteiten gebruik maken.

Tot deze functies heb toegang met een gratis account:

 • Elke moment je profiel wijzigen.
 • Onbeperkt profielen bekijken.
 • Alle matches zien.
 • Volledig profielen bekijken.
 • Zoekcriteria aanpassen.
 • Foto’s liken van andere leden.

Kosten van lidmaatschappen

Om de datingsite volledig te kunnen gebruiken, heb je een lidmaatschap nodig. Een lidmaatschap wordt ook wel full Member genoemd. Als full Member kun je chatten met andere leden en kun je zien wie jouw profiel heeft bezocht. Om full Member te worden kun je kiezen uit verschillende pakketten. Je kunt kiezen om een lidmaatschap af te sluiten voor 1 maand 3, 6 of 12 maanden.

1 maand              €25 totaal

3 maanden        €15 per maand

6 maanden        €9,95 per maand

12 maanden      €8,50 per maand

Gratis aanmelden op Pepper!

Hoe veilig is Pepper?

Je wilt misschien wel lid worden van de datingsite of je bent al lid, echter ben je bezorgd over de veiligheid op Pepper. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid, Pepper is één van de veiligste datingsites. De datingsite is zelfs zo veilig dat het over enkele keurmerk beschikt die aangeven dat de datingsite veilig en betrouwbaar is. Zo mag Pepper het Keurmerk Veilig Daten en het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg op de website tonen.

Keurmerk Veilig Daten

keurmerk veilig datenHet Keurmerk Veilig Daten mag getoond worden op de website van Pepper, de datingsite beschikt namelijk over dit keurmerk. Het Keurmerk Veilig Daten is niet zomaar een keurmerk, om dit keurmerk te krijgen moeten datingsites aan zeer strenge criteria voldoen. Niet alle datingsites beschikken over dit keurmerk, slechts enkele datingsites in Nederland hebben dit keurmerk.

Wanneer je dit keurmerk op een datingsite ziet, weet je dat de datingsite een felle beleidsvoering tegen oplichting heeft, eerlijke abonnementsprijzen, klantenvriendelijke voorwaarden en een goed bereikbare klantenservice heeft.

Het keurmerk is opgericht door een paar grote rolspelers in de Nederlandse datingmarkt met de consumentenbond en in nauwe samenwerking met Thuiswinkel Waarborg. Door dit keurmerk weet je 100% dat je veilig kunt daten op de datingsite.

Keurmerk van Thuiswinkel Waarborg

thuiswinkel waarborgHet keurmerk van Thuiswinkel Waarborg mag ook op datingsite worden getoond. Dit keurmerk geeft nog meer zekerheid dat de datingsite veilig is. Het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg houdt in dat de website aan 10 klantvriendelijke voorwaarden voldoet. Een paar voorbeelden van de voorwaarden zijn: een veilige betaalomgeving, een bedenktijd van minimaal 14 dagen, helder aanbod en een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens.

Beveiligde verbinding

Bij Pepper willen ze dat je veilig kunt daten, daarom maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding. De beveiligde verbinding zorgt ervoor dat criminelen niet kunnen meelezen met jouw gegevens. Aan het slotje en aan de domeinnaam valt te zien dat Pepper gebruik maakt van een beveiligde verbinding.

Handmatige controle op profielen

Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd op echtheid voordat ze worden weergegeven in de zoekresultaten. Dit zorgt ervoor dat er geen nepprofielen op de datingsite zijn, zo kun je daten met een gerust hart.

Daarnaast geeft Pepper dating tips om veilig te daten. Zo krijg je tips om mogelijke oplichting te herkennen. Wanneer je iets niet vertrouwd, kun je gerust contact opnemen met de klantenservice.

Pepper magazine

Pepper deelt nieuwtjes, inspirerende verhalen, ervaringen en dating tips met jou, dit is te lezen in het Pepper magazine. Bloggers van de datingsite zorgen voor inspirerende dating verhalen en dating tips. In het magazine zijn tips te lezen hoe je bijvoorbeeld je profiel moet instellen en hoe je het beste een eerste berichtje naar iemand stuurt.

Het magazine is zeker de moeite waard om te lezen. Je krijgt veel dating tips en inspirerende verhalen te lezen die je helpen om je online dating avontuur tot een groot succes te maken.

Inschrijven op Pepper

Je schrijft je snel en gemakkelijk in op Pepper, je hoeft geen lange vragenlijst in te vullen. Het aanmelden heb je zo gedaan, binnen 10 minuten ben je ingeschreven en kun je direct gebruik maken van de datingsite. Het inschrijfproces op de datingsite bestaat uit verschillende stappen.

De eerste stap bestaat uit je e-mailadres en naam opgeven, nadat je dat hebt gedaan ben je direct ingeschreven op de datingsite. Daarna kom je bij de tweede stap, bij de tweede stap kom je op een pagina met algemene vragen. De vragen gaan over hoe en wie je bent, zo krijg je vragen over je beroep en interesses. Vervolgens krijg je vragen naar wat voor iemand je op zoek bent, zo kan de datingsite alvast op zoek gaan naar leden die bij je passen. Nadat je deze vragen hebt beantwoordt ga je het profiel op een creatieve manier vormgeven, het leukste gedeelte van het aanmelden.

Profiel vormgeven

Je gaat je profiel vormgeven door afbeeldingen en video’s toe te voegen aan je profiel. Je voegt foto’s en video’s toe van jezelf en van je interesses. De video’s en afbeeldingen kun je uploaden vanuit je computer, maar ook vanaf het internet kun je foto’s en video’s toevoegen. Je moet minimaal 5 afbeeldingen en video’s toevoegen aan je profiel. Op deze manier geef je je profiel op een leuke en creatieve manier weer. Andere leden hoeven geen saaie profieltekst van je te lezen, maar zien in één oogopslag hoe en wie je bent.

Wanneer je het vormgeven van je profiel hebt voltooid, ben je lid van datingsite. Je kunt direct van de datingsite gebruik maken.

Met een creatief profiel onderscheidt Pepper zich van andere datingsites. Leden van Pepper vinden het een erg goed systeem, want de datingsite is al meerdere keren uitgeroepen tot de beste datingsite.

Gratis aanmelden op Pepper!

Pepper opzeggen

Je bent misschien wel lid van de datingsite, echter wil je het opzeggen. Zo kun je bijvoorbeeld de liefde hebben gevonden of je hebt een andere reden voor het stoppen met het online daten. Gelukkig maakt het op Pepper niet uit wat voor reden je hebt voor de uitschrijving, je kunt je ter alle tijden uitschrijven. Als je de onderstaande stappen opvolgt ben je binnen een paar minuten uitgeschreven van de datingsite.

Op deze manier verwijder je een account:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd.
 2. Ga naar het menu en klik op instellingen.
 3. Ga vervolgens naar account.
 4. Scrol naar onderen tot je account verwijderen ziet staan.
 5. Voer je wachtwoord in en klik op ‘verwijder mijn account’.

De datingsite probeer binnen 48 uur je account uit het systeem te halen. Alle gegevens die je aan de datingsite hebt opgegeven worden verwijderd.

Klantenservice van Pepper

De klantenservice is gemakkelijk bereikbaar, via een contactformulier, mail of telefoon kun je contact opnemen. Met al je vragen, opmerking en klachten kun je terecht bij de klantenservice van Pepper.

Pepper is ontworpen met behulp van ideeën en ervaringen van singles en doet dit nog steeds. Heb je een klacht, mis je dingen of heb je suggesties voor veranderingen? Laat het de datingsite weten, de klantenservice luistert naar je!

Heb je vragen over iets? Dan kun je het beste kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag bij de veelgestelde vragen staat. Zo niet? Neem gerust contact op met de klantenservice.

Contactmogelijkheden

Telefoon: 084-8845532

E-mail: support@pepper.nl

Adres: Vasteland 78

3011 BN Rotterdam

Andere datingsites

In Nederland zijn erg veel datingsites actief. In totaal zijn er ongeveer 100 datingsites actief in Nederland en België, de ene beter dan de ander. Pepper is één van de beste datingsites, maar er zijn nog veel meer goede datingsites. Twijfel je of Pepper bij je past? Neem dan een kijkje bij één van de onderstaande datingsites.

Deze datingsites zijn even goed als Pepper:

Meer informatie van de datingsite

In 2011 is Pepper ontwikkeld in eigen huis. Met de ontwikkeling van de datingsite is zoveel mogelijk rekening gehouden met de ideeën en ervaringen van honderden singles die het deelde met de datingsite. Doordat Pepper heeft geluisterd naar de inbreng van singles is het een andere datingsites dan alle andere datingsites.

Door veel te adverteren op de televisie, radio en het internet is de datingsite snel uitgegroeid tot één van de populairste datingsites. In 2016 is Pepper verkocht aan MatchMedia. Matchmedia is bekend van de datingsites 50plusmatch en Match4me.

IK WIL PEPPER GRATIS PROBEREN!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.