passievoortwee

PassievoorTwee is een redelijk nieuwe datingsite die bedoeld is voor spannende avonturen. Sinds 2020 bestaat PassievoorTwee en het heeft sindsdien al erg veel leden. Wanneer je met anderen wilt daten, een spannende date wilt hebben of een affaire moet je bij PassievoorTwee zijn, de datingsite staat voor daten zonder taboe.

Op PassievoorTwee hoef je niet te vrezen om herkent te worden door bekenden, je kunt namelijk veilig daten zonder pottenkijkers. Je vindt alleen serieuze mensen op de datingsite die actief op zoek zijn naar spannende avonturen.

In dit artikel ga je meer informatie lezen van PassievoorTwee, zo kom je te weten van welke functionaliteiten je gebruik kunt maken, wat de kosten zijn en lees je een uitgebreide review.

Gratis aanmelden op PassievoorTwee!

PassievoorTwee: een goede datingsite om te daten zonder taboes

Daten zonder enige verplichting, wie wil dit nou niet. Steeds meer mensen gaan op zoek naar spannende avonturen in plaats van een serieuze relatie, wat ook niet raar is. Je hebt namelijk veel plezier met spannende dates en je hebt geen enkele verplichting. Je kunt doen en laten wat je wil. Omdat er steeds meer mensen naar spannende avonturen op zoek zijn is de datingwebsite PassievoorTwee in het leven geroepen.

Je kunt op de datingwebsite snel en makkelijk mensen vinden die ook op zoek zijn naar iets spannends, je kunt namelijk gebruik maken van handige functies. Zo vind je gemakkelijk leden die voldoen aan je voorwaarden door een uitgebreide zoekfilter. Zodra je iemand hebt gevonden waarmee je een spannend avontuur wil, kun je direct een berichtje sturen. Je verstuurt snel en gemakkelijk berichten naar andere leden door de goede dating chat op PassievoorTwee. Zo heb je binnen de kortste keren een spannende date afgesproken.

Bovendien kun je veilig daten op PassievoorTwee, veel van je gegevens blijven namelijk anoniem. Je kunt je eigen profiel en foto’s beheren en je e-mailadres en andere persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met andere leden. Alleen serieuze profielen zijn welkom op de datingwebsite, zo kom je geen pottenkijkers tegen.

Wanneer je lid wordt van PassievoorTwee heb je snel een spannende date gevonden en kun je gaan genieten van het leven! Het aanmelden is volledig gratis.

Inschrijven op PassievoorTwee

Het inschrijven op PassievoorTwee is volledig gratis en je bent binnen een paar minuten al lid van de datingwebsite. Je hoeft slechts enkele gegevens van jezelf op te geven om lid te worden van de website. Wanneer je op de homepagina van de datingsite komt wordt de aandacht al direct getrokken door het inschrijfformulier. Je schrijft jezelf in door het inschrijfformulier in te vullen.

In het inschrijfformulier vul je allereerst een gebruikersnaam in, vervolgens een wachtwoord en e-mailadres. Nadat je deze gegevens hebt opgegeven begint het inschrijfproces. Om het inschrijfproces verder in te vullen geef je aan welk geslacht je bent en wat je voorkeur is. Vervolgens geef je een woonplaats op, geboortedatum en schrijf je een kort verhaaltje over jezelf. Nadat je deze gegevens hebt opgegeven klik je op de knop met ‘voltooi mijn aanmelding’.

passievoortwee inschrijven

Als de inschrijving is voltooid dien je eerst het opgegeven e-mailadres te bevestigen. Dit doe je door naar je mail te gaan en in de mail van PassievoorTwee te klikken op ‘bevestig hier’. Als je het e-mailadres hebt bevestigd dien je in te loggen en ben je lid van de datingsite.

Maar voordat je er gebruik van maakt vraagt de datingsite nog enkele gegevens van je die in het dating profiel worden vermeld en moet je een profielfoto toevoegen. Deze dingen doe je al snel en kun je na het invullen van de gegevens direct van de datingwebsite gebruik maken.

Het inschrijven neem bij elkaar ongeveer 10 minuten in beslag.

Gratis aanmelden op PassievoorTwee!

Functionaliteiten van PassievoorTwee

Nadat je lid bent geworden van de datingwebsite kun je al van veel functionaliteiten gebruik maken. Zo kun je nadat je je profiel hebt ingevuld direct op zoek gaan naar andere leden op de datingwebsite waarmee je een spannend avontuur wilt hebben.

Door een zoekfilter vind je leden die aan je voorkeuren voldoen, je kunt namelijk in de zoekfilter heel precies aangeven wat je voorkeuren zijn. Nadat je het hebt aangegeven ga je leden zoeken die bij je passen. Als je een leuk iemand hebt gevonden heb je verschillende opties. Zo kun je direct een berichtje sturen, maar als je dat lastig vindt heb je ook andere opties. Je kunt ook een knipoog sturen om zijn of haar aandacht te trekken, zodat de andere persoon een gesprek gaat beginnen. Maar je kunt ook de persoon aan je favorieten toevoegen of vrienden met hem of haar worden.

Andere functionaliteiten zijn het bekijken van profielbezoekers en zien wie geïnteresseerd in je is.

PassievoorTwee kosten

Op veel datingsites is het aanmelden gratis, zo kun je namelijk kijken of het bij je past en kun je alvast op zoek gaan naar leuke mensen. Op PassievoorTwee is dit ook het geval, je kunt alvast op zoek gaan naar mensen om een spannend avontuur te hebben. Echter beschik je met een gratis lidmaatschap over beperkte functionaliteiten.

Wanneer je berichten wilt versturen of foto’s van andere mensen op de datingwebsite wilt bekijken moet je een premium lidmaatschap afsluiten. Dit doet PassievoorTwee om je te beschermen tegen pottenkijkers, zo kun je niet direct herkend worden door bekenden. Daarnaast is het slim om een premium lidmaatschap af te sluiten om de datingsite goed te gebruiken en om spannende avonturen te vinden. Het heeft namelijk veel voordelen om een premium lidmaatschap af te sluiten.

Met een premium lidmaatschap kun je berichten verzenden en ontvangen, profielbezoekers bekijken, zien wie geïnteresseerd in jou is, foto’s van leden bekijken en nog meer.

Een premium lidmaatschap kun je voor verschillende periodes afsluiten. Het aan jou de keuze voor hoelang je een premium lidmaatschap wilt en wat je er voor over hebt. Een lidmaatschap kan afgesloten worden voor een kwartaal, voor een halfjaar en voor een jaar.

Dit zijn de kosten van een premium lidmaatschap:

 • 3 maanden voor €49,95
 • 6 maanden voor €59,95
 • 12 maanden voor €69,95

Gratis aanmelden op PassievoorTwee!

passievoortwee kosten

PassievoorTwee review

Pluspunten

 • Serieuze profielen
 • Snel spannende avonturen gevonden
 • Veilig daten

Minpunten

 • Niet de modernste datingsite

Populariteit score: 4/5

Onlangs dat de datingsite redelijk nieuw is op de datingmarkt is het al wel erg populair. Naar onze schatting telt de datingsite al enkele duizenden leden waarvan vele dagelijks actief zijn.

Gebruiksgemak score: 3.5/5

Je ervaart oké gebruiksgemak als je van de datingsite gebruik maakt, dit komt onder andere door het eenvoudige design van de website. Echter ziet de datingsite er wel verouderd uit waardoor je geen optimale gebruikservaring ervaart.

Functionaliteiten score: 4/5

Je kunt van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken op PassievoorTwee. De functies helpen je bij het vinden van een spannende date. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een handige zoekfilter, profielen bekijken, berichten verzenden en ontvangen en nog veel meer.

Kosten score: 4.2/5

Het aanmelden op de datingwebsite is volledig gratis, dit is een groot voordeel. Zo kun je op zoek gaan naar spannende dates zonder geld uit te geven. Alleen om van meer functionaliteiten gebruik te maken kun je een premium lidmaatschap afsluiten, wat al voor €69,95 voor een heel jaar kan.

Eindoordeel:

Als je op zoek bent naar spannende avonturen is PassievoorTwee absoluut een aanrader. Het is een redelijk nieuwe datingsite op de markt die het al goed doet. Je kunt van enkele handige functionaliteiten gebruik maken en de kosten zijn niet hoog als je het vergelijkt met andere datingsites. Echter heeft de datingsite ook zo zijn nadelen, zo ziet de datingwebsite er verouderd uit en mis je een aantal functionaliteiten. Maar het beste is om PassievoorTwee zelf uit te proberen, het aanmelden is immers volledig gratis.

Score:

passievoortwee

Hoe werkt het opzeggen?

Wanneer je geen gebruik meer maakt van PassievoorTwee kun je het beter opzeggen, want waarom zou je er lid van blijven als je er geen gebruik van maakt. Je kunt je account ter alle tijden opzeggen en je hoeft hier geen directe reden voor te hebben. Je account heb je binnen enkele handelingen al opgezegd, het gaat makkelijker dan op andere datingsites.

Met deze stappen zeg je het op:

 1. Log in op de datingwebsite.
 2. Klik met je muis op je profielnaam en klik op ‘profiel’ in het menu dat tevoorschijn komt.
 3. Klik in het menu bij profiel op ‘annuleren’.
 4. Je komt vervolgens op een pagina om je account op te zeggen, klik op deze pagina op de knop met ‘ja, ik weet het zeker’.

Meer informatie van PassievoorTwee

De datingwebsite PassievoorTwee valt onder het bedrijf Brunique b.v. wat een ervaren bedrijf is in het online daten. Onder dit bedrijf vallen enkele bekende datingsites, zo zijn de bekende datingsites Second Love en Bi Love ook onderdeel van het bedrijf.

Je kunt contact opnemen met de helpdesk van PassievoorTwee door middel van de telefoon en e-mail. Telefonisch is de helpdesk bereikbaar op het nummer: 010 714226, alleen bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 12:00 en 17:00. Per e-mail is de helpdesk bereikbaar op het e-mailadres: monique@passievoortwee.nl. Je krijgt binnen 24 uur antwoordt op je vraag.

Voordat je contact opneemt met de helpdesk is het eerst slim om de rubriek met veelgestelde vragen te lezen. Vaak staat je antwoordt op de vraag daarbij en hoef je geen contact op te nemen met de helpdesk.

Gratis aanmelden op PassievoorTwee!

Andere datingsites

PassievoorTwee is niet de enige datingsite in Nederland die voor spannende avonturen is bedoeld. Er zijn veel datingsites in Nederland actief die voor verschillende spannende avonturen bedoeld zijn. Zo heb je datingsites voor cougar dating, casual dating, spannende dates en nog meer.

Als je twijfelt of PassievoorTwee iets voor je is kun je beter een kijkje nemen op één van de andere datingsites voor spannende avonturen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.