partner zoeken

Alleenstaand zijn is niet altijd fijn, je moet alleen door het leven en je hebt niet altijd iemand waaraan je iets kunt vertellen en die naar je luistert. Een partner zoeken is niet makkelijk, het lijkt soms wel alsof je de bestemde niet vindt. Als je op zoek bent naar een partner is er goed nieuws, je bent hier op de juist pagina. In dit artikel over partner zoeken lees je op welke sites je gegarandeerd een partner vindt!

Je leest niet alleen op welke sites je een partner vindt, maar lees je ook 5 tips voor het vinden van een partner. Wanneer je deze tips leest en toepast ga je gegarandeerd een partner ontmoeten!

Op deze sites vind je een partner!

Relatieplanet – de beste site om een relatie te vinden

relatieplanet

Op zoek naar een partner? Op de datingsite Relatieplanet maak je de meeste kans om een partner te vinden. Door gebruik te maken van uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten op Relatieplanet vind je binnen de kortste keren potentiële partners. Zie je een leuke potentiële partner? Dan kun je direct een berichtje sturen. Op Relatieplanet heb je snel een date afgesproken met je toekomstige partner!

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, meer dan 1.6 miljoen mensen zijn al ingeschreven geweest op de datingsite. Daarnaast is Relatieplanet één van de beste datingsites in Nederland. Al 11 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 30 en 65 jaar, maar je kunt ook genoeg leden vinden buiten die leeftijdscategorie. Het aanmelden op Relatieplanet is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet!

Parship – voor wie een serieuze relatie zoekt

parship

Zoek je een partner om daarmee een serieuze relatie te beginnen? Parship is de nummer 1 datingsite in serieuze relaties! Op Parship heb je veel kans om een partner te vinden, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol!

De reden dat veel leden succesvol worden komt door het wetenschappelijk gebaseerd matchingsproces van Parship. Door dit wetenschappelijk gebaseerd matchingproces vind je leden die echt bij je passen. Zo vind je leden die passen bij je voorkeuren, levensstijl en karakter. Wanneer je lid wordt op de datingsite word je direct gematcht met leden en kun je direct een berichtje sturen naar leden die bij je passen.

De meeste leden zijn tussen de 30 en 50 jaar, om precies te zijn is 76% van de leden boven de 30 jaar.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

Lexa – vindt een partner bij je in de omgeving

lexa

Zoek je een partner bij je in de omgeving? Op Lexa kun je gemakkelijk een partner vinden die in je omgeving woont. Door een uitgebreide zoekfilter vind je snel leden bij je in de omgeving. Lexa is een serieuze datingsite en is een aanrader wanneer je een partner zoekt.

Op Lexa kun je veilig een partner zoeken, Lexa is één van de veiligste datingsites. Alle profielen op Lexa zijn geverifieerd en worden handmatig gecontroleerd. Met speciale instellingen kun je meer controle krijgen over je gegevens, zo kun je anoniem gebruik maken van Lexa en je profiel alleen zichtbaar maken voor leden waarin je interesse hebt.

Je kunt niet alleen gebruik maken van de datingsite Lexa, maar je kunt ook gebruik maken van de dating app van Lexa. De dating app van Lexa is één van de beste dating apps.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

EliteDating – voor wie een hoogopgeleide partner zoekt

elitedating

Ben je hoogopgeleid of carrière gericht en op zoek naar een partner? Dan is EliteDating de beste datingsite voor jou! EliteDating is voor hoogopgeleide en carrièregerichte singles, het is voor die doelgroep de perfecte ontmoetingsplek. Het is een populaire datingsite, wekelijks melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite.

EliteDating maakt gebruik van een uitgebreid matchingsysteem, hierdoor ontmoet je snel leden die echt bij je passen. Door het matchingsysteem word je gematcht met leden die dezelfde levensstijl en karakter hebben.

Op EliteDating is het overgrote deel van de leden ouder dan 30 jaar, om precies te zijn is 90% van de leden ouder dan 30 jaar. Ongeveer 70% van de leden heeft een universitaire opleiding afgerond.

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

50plusmatch – de beste site om een 50+ partner te vinden

50plusmatch

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een partner? 50plusmatch is de beste datingsite om een 50+ partner te vinden. 50plusmatch heeft verschillende prijzen en awards weten te winnen. Zo is 50plusmatch door het televisieprogramma Kassa als beste getest, door het consumentenprogramma Rader als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen en is 50plusmatch als winnaar aangewezen bij Thuiswinkel Awards.

Leden op 50plusmatch zijn actief op zoek naar een partner, per jaar worden er meer dan 8 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van de datingsite. Je kunt gemakkelijk contact leggen met andere leden op de datingsite, op 50plusmatch kun je gebruik maken van een goed werkende chat waardoor je snel contact legt met andere leden. Het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

5 tips voor om een partner te vinden

Aan het einde van dit artikel lees je nog 5 tips om een partner te vinden. Wanneer je deze tips leest en toepast heb je veel meer kans om een partner te vinden.

Tip 1 weet wat voor iemand je zoekt

Veel singles weten niet precies wat voor iemand ze zoeken. Zelfs als mensen een relatie hebben weten ze niet of hun huidige partner de partner is die ze willen. Nederlanders nemen over het algemeen genoegen met wat ze hebben en niet wat ze kunnen bereiken.

Voordat je een partner gaat zoeken is verstandig om te onderzoeken naar wat voor iemand je op zoek bent. Denk er over na wat je in een potentiële partner zoekt, bijvoorbeeld wat voor type, lichaamsfiguur en smaak hij of zij moet hebben. Laat je niet leiden door familie of vrienden die zeggen wat het beste voor je is en wat voor soort relatie je moet hebben. Maak je eigen keuzes in het vinden van een partner.

Wanneer je weet wat voor partner je zoekt is het een stuk gemakkelijker om een partner te vinden. Je weet namelijk op wat voor personen je moet letten.

Tip 2 maak geen gebruik van een checklist

Deze tip is een vervolg op de eerste tip. Wanneer je op zoek bent naar een partner moet je de checklist waaraan iemand moet voldoen vergeten. Wanneer je te precies weet hoe je toekomstige partner moet zijn is het erg lastig om iemand te vinden. Niemand gaat helemaal aan je checklist voldoen. Wanneer je een checklist gebruikt heb je minder kans om een partner te vinden.

Bij de eerste tip heb je gelezen dat je moet weten wat voor iemand je zoekt, je moet dit echter niet in detail gaan opschrijven. Je moet ongeveer weten waaraan iemand moet voldoen, maar je moet het niet te ver detailleren.

Tip 3 zoek een datingsite die bij je past

Een partner offline zoeken is erg lastig. In het echt is het vaak moeilijk om iemand te vinden die bij je past, mocht je toch iemand tegenkomen die je leuk vindt is het lastig om die persoon aan te spreken. Gelukkig heb je op het internet veel meer kans om een partner te vinden. Steeds meer mensen maken gebruik van online datingsites. Op een online datingsite heb je binnen de kortste keren een partner ontmoet.

Om een partner te vinden op een datingsite is het belangrijk om je aan te melden op een datingsite die bij je past. Het beste is om op één van de bovenstaande datingsites aan te melden, op deze datingsites ontmoet gegarandeerd een partner.

Om op een datingsite aan te melden die bij je past, is het beste om een datingsite te kiezen die bij je doelgroep past.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship een aanrader.

Ben je op zoek naar een hoogopgeleide partner? In dit geval is EliteDating de beste datingsite voor je.

Of ben je op zoek naar een 50+ partner? Dan is 50plusmatch een aanrader.

Lees meer van welke datingsite past bij mij!

Tip 4 laat de lust niet leiden

Deze tip is vooral voor de mannen onder ons, aangezien mannen sneller last hebben van een lust.

Wanneer je op zoek bent naar een partner, is het verstandig om je niet te laten leiden door de lust. Bijvoorbeeld als iemand er goed uitziet gaat je lust spreken maar die persoon hoeft nog niet bij je te passen. Om een partner te krijgen voor een lange periode is het belangrijker dat een persoon goed bij je past en is het iets minder belangrijk dat een persoon er goed uitziet.

Als je een goed uitziend persoon tegenkomt in het echt of op een online datingsite, gaat hart als snel sneller kloppen. En laat je je snel leiden door je lusten, terwijl de persoon helemaal niet bij je kan passen.

Tip 5 wacht niet te lang met daten

Een partner zoeken is lastig, maar als je uiteindelijk een potentiële partner hebt gevonden op een datingsite of in het echt, en er is contact ontstaan is het verstandig om snel een voorstel van een date te doen. Je moet niet alleen maar met iemand online contact te hebben, door in het echt iemand te spreken leer je een persoon veel beter kennen. Om snel een partner te vinden doe je er goed aan om al snel voorstel te doen van een date.

Laat ik je een vraag stellen. Wat heb je liever? 2 jaar met iemand chatten (sarcastisch bedoeld) of na 70 berichten op Whatsapp op date te gaan. Ik ben voorstander van het laatste, dit bespaard namelijk veel tijd en frustraties. Iemand kan in het echt heel anders zijn dan hij of zij op Whatsapp is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.