parship

Op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship voor je bedoeld! Parship is de nummer 1 in serieuze relaties. Het is één van de beste en populairste datingsites in Nederland. Op Parship ontmoet je leden die echt bij je passen, dit gebeurt door een uitgebreid matchingsysteem. Door dit matchingsysteem heb je veel kans om de liefde te vinden. Op Parship wordt ruim 1 op de 3 leden succesvol, dit aantal is veel hoger dan op andere datingsites!

Parship is in meer dan 13 landen actief, waaronder Duitsland en België. Door de gebruiksvriendelijkheid, het uitgebreide matchingsysteem en goede klantenservice maakt het Parship tot één van de beste datingsites.

IK WIL PARSHIP GRATIS PROBEREN! ➟

Het inschrijfproces op Parship

Aanmelden doe je snel en gemakkelijk, je hoeft enkel maar een e-mailadres en wachtwoord te kiezen en je bent al ingeschrevenparship. Nadat je je hebt aangemeld kom je bij een uitgebreide vragenlijst. Het duurt ongeveer 20 minuten om de vragenlijst in te vullen. Wanneer je de vragenlijst invult kan Parship je met leden matchen die echt bij je passen en heb je veel kans om succesvol te worden. Parship adviseert om spontaan en eerlijk antwoordt te geven op te vragen.

De vragenlijst bestaat uit 5 onderdelen, waarvan elk onderdeel bestaat uit ongeveer 15 vragen. Je krijgt diverse vragen gesteld in de vragenlijst, een voorbeeld van een vraag is: Waar maak je je zorgen over als je met je vriendin naar een bruiloft gaat. Maar je krijgt ook vragen over afbeeldingen, je krijgt 2 afbeeldingen te zien en je moet op gevoel aangeven welke afbeelding het meest bij je past.

De vragenlijst valt zonder al te veel werk in te vullen, doordat je de vragenlijst invult krijg je gerichte matches te zien. Door de vragenlijst weet Parship hoe je bent en hoe je karakter is, zo kan de datingsite de juiste matches voor je klaarzetten. Je ziet gemakkelijk in hoeverre een persoon bij je past, dit zie je aan de matching-punten. Iemand met meer dan 100 matching-punten matcht goed bij je.

Doelgroep

De doelgroep van Parship zijn singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Van de leden op de datingsite is 76%  boven de 30 jaar, het merendeel van de leden is tussen de 30 en 50 jaar. Echter vind je op de datingsite genoeg leden die jonger zijn dan 30 jaar.

52% van de leden is vrouw en 48% van de leden is man. De leden die zijn ingeschreven op Parship zijn zeer actief, leden sturen meer duizenden berichten per dag naar elkaar. 1 op de 3 mensen vindt een relatie op Parship, dit komt omdat de datingsite er alles aan doet om de liefde voor jou te vinden.

Parship is niet alleen voor hetero’s maar de datingsite is er ook voor homo’s en lesbiennes. De datingsite heeft zelfs een aparte site voor gay singles, homo’s en lesbiennes kunnen zich daar snel en gemakkelijk op aanmelden. Op gay-parship.nl is 85% van de leden ouder dan 30 jaar en vindt daar ook 1 op de 3 leden een relatie.

Bekendheid

Parship is één van de bekendste datingsites van Nederland. Je ziet geregeld advertenties van de datingsite op tv, ze adverteren onder andere op NPO 1, 2, 3 en op RTL 4 & 5. Daardoor is Parship één van de meest populaire datingsites in Nederland.

Doordat Parship zo populair is melden dagelijks honderden leden zich aan bij de datingsite. Dagelijks zijn er meer dan 71.000 leden actief op de datingsite. De datingsite is niet alleen in Nederland actief,  Parship is wel in 13 andere landen actief, waaronder onze buren Duitsland en België.

Gratis aanmelden op Parship! ➟

Parship datingappparship app

De datingsite heeft een app variant uitgebracht van de site. De app is razend populair in Nederland en behoort tot één van de meest populaire dating apps. In de app kan je partnervoorstellen bekijken, altijd en overal berichten verzenden en kan je zien wie jouw profiel heeft bezocht. Met de app kan je ook altijd je zoekinstellingen wijzigen. In de app kan je gemakkelijk swipen en verzend je gemakkelijk een berichtje. De app biedt niet meer functies dan de website maar de app is veel gemakkelijker te gebruiken.

De app is beschikbaar voor iOS en Android apparaten en valt te downloaden in de App Store en in Google Play.

Kosten van Parship

Gratis account

Je kan je volledig gratis aanmelden op Parship, zo kan je de datingsite gratis uitproberen en kan je gratis op zoek gaan naar de liefde. Je kan gratis lid zijn voor een onbepaalde tijd. Als gratis lid kan je niet van alle functies gebruik maken op de datingsite, zo kan je geen berichten verzenden naar andere leden. Tot deze functies heb je toegang als gratis lid:

 • Profielen bekijken
 • Partnervoorstellen bekijken
 • IJsbreker sturen
 • Foto’s liken
 • Funmatch versturen
 • Foto’s delen

Betaald account

Om Parship te kunnen chatten met andere leden heb je een betaald account nodig (wat ook wel premium lid heet), je kan verschillende pakketten kiezen om een premium lid te worden. Je hebt pakketten van verschillende periodes, je kan kiezen voor 6, 12 of 24 maanden.

Met een betaald account kan je de datingsite goed gebruiken, je kan van nog meer functies gebruik maken dan een gratis lid. Tot deze functies heb je toegang wanneer je een premium lid bent:

 • Foto’s bekijken
 • Onbeperkt berichten versturen
 • Bezoekers van je profiel bekijken
 • Lokale zoekfunctie gebruiken
 • Profielcheck

Prijzen

6 maanden voor €44,90 per maand (Premium lite)

12 maanden voor €32,90 per maand (Premium classic)

24 maanden voor €22,90 per maand (Premium comfort)

Gratis aanmelden op Parship! ➟

Veilig daten bij Parship

Op de datingsite kan je daten met een gerust hart, Parship doet er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken en te houden. Anonimiteit en veiligheid staan voorop bij de datingsite. Aan verschillende dingen kan je zien dat Parship een erg veilige datingsite is.

Keurmerk Veilig Daten

parship keurmerk veilig daten

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten. Een paar grote datingsites hebben samen met de consumentenbond en in nauwe samenwerking met thuiswinkel.org het keurmerk opgericht. Wanneer je dit keurmerk op een datingsite ziet staan weet je direct dat de datingsite veilig en betrouwbaar is.

Het is niet zomaar een keurmerk, datingsites moeten aan strenge criteria voldoen om over dit keurmerk te beschikken. Zo moeten datingsites eerlijke en transparante prijzen hebben, klantvriendelijke voorwaarden, een goed bereikbare klantenservice en een felle beleidsvoering tegen oplichting hebben.

Beveiligde verbinding

Parship heeft een beveiligde verbinding door middel van een SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. Zo kan jij de datingsite veilig gebruiken

Handmatige controle op profielen

Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd door de klantenservice van Parship. Dit voorkomt dat je in contact komt met nepprofielen of met profielen die een kwade bedoeling hebben. Dit is wel zo veilig.

Thuiswinkel waarborgparship

Parship beschikt over keurmerk van Thuiswinkel waarborg. Parship voldoet aan de 10 zekerheden van Thuiswinkel waarborg. Een paar voorbeelden van de 10 zekerheden is dat je een veilig betaalomgeving hebt en dat er goed wordt omgegaan met jouw gegevens. Dit keurmerk geeft jou als consument zekerheid dat deze datingsite veilig is.

Tips veilig daten

De datingsite neemt veel maatregelen om het daten op de site zo veilig mogelijk te maken. Op de site kan je veel tips lezen om veilig te daten. Mocht je iemand niet vertrouwen die je op de datingsite bent tegengekomen? Dan kan je uitgebreide tips lezen op de site van Parship, zo kan je tips lezen hoe je oplichting of datingfraude kan herkennen.

Review

Pluspunten:

 • Goede matching
 • Actieve leden
 • Veel functies als gratis lid

Minpunten:

 • Persoonlijkheidstest is wat aan de langere kant

Populariteit score: 4.8/5

Parship is één van de populairste datingsites van Nederland. Dagelijks zijn vele leden actief en versturen iedere dag duizenden berichten. De datingsite maakt veel reclame op NPO 1, 2, 3 en op RTL 4 & 5. Dagelijks melden honderden leden zich aan op de datingsite.

Gebruiksgemak score: 4.7/5

De datingsite valt gemakkelijk te gebruiken. Je kan makkelijk navigeren door de site en eveneens de dating app. Het is niet moeilijk om andere leden te vinden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kan je gemakkelijk een berichtje sturen. Je ervaart geen hinder of overlast van iets wanneer je de datingsite gebruikt. Het is een overzichtelijke datingsite.

Functionaliteiten score: 4.9/5

Als gratis lid heb je toegang tot veel functies, zo kan je volledig gratis op zoek gaan naar de liefde. Als premium lid heb je toegang tot nog meer functies. Op Parship kan je gebruik maken van een paar originele functies die je niet vaak tegenkomt op andere datingsites, zoals de functie ijsbreker, foto’s liken, funmatch sturen, foto’s delen en profielcheck.

Daarnaast word je gematcht met leden door een wetenschappelijk onderbouwd matchingsproces. Dit zorgt er voor dat je binnen een paar minuten iemand vind die bij je past. Parship beschikt over één van de beste matchingssystemen.

Kosten score: 4.5/5

In vergelijking met andere datingsites zijn de kosten van Parship iets aan de hoge kant. Echter is de prijs-kwaliteitsverhouding op de datingsite erg goed, je krijgt een goed werkende datingsite en app voor een niet al te hoge prijs.

Eindoordeel: Parship is één van de beste datingsites in Nederland. Je kan van veel functies gebruik maken op de datingsite en je komt gemakkelijk in contact met andere leden. Op Parship word je met leden gematcht die echt bij je passen, zo hoef je niet lang te zoeken naar iemand die bij je past. Daarnaast heb je veel kans om succesvol te worden op Parship, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol. Op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship voor jou bedoeld!

Score:

Uitschrijven bij Parship

Wanneer je de grote liefde hebt gevonden of om wat voor reden dan ook, je kan je altijd gerust uitschrijven op Parship. Je verwijderd je profiel gemakkelijk en snel van de datingsite, je hebt het binnen een minuut gedaan als je deze stappen volgt. Op deze manier verwijder je je profiel van Parship.

 1. Klik of je profielfoto
 2. Ga naar gegevens & instellingen
 3. Ga naar profielstatus
 4. Klik op profiel verwijderen
 5. Voer je wachtwoord in en klik op profiel verwijderen.

De datingsite probeer zo snel mogelijk je profiel uit het systeem te verwijderen, soms kan je nog automatische e-mails ontvangen.

Parship magazine

Parship deelt allemaal leuke dingen met je. Dit alles is te lezen in het magazine van de datingsite. Je kan verschillende dingen lezen in het magazine, zo kan je advies krijgen, leuke feitjes & weetjes en succesverhalen lezen. En in het magazine lees je wanneer er evenementen voor de leden van Parship zijn.

Het is zeker leuk om het magazine even te lezen, je kan er waardevolle tips lezen die gaan helpen bij het vinden van de liefde. Je kan het Parship magazine vinden onderaan de homepagina.

Klantenservice

Heb je vragen over iets? Op de Parship vind je een uitgebreide pagina met de meest gestelde vragen. Mocht je vraag daar niet tussen staan dan kan je gerust contact opnemen met de klantenservice van Parship.

Wil je een e-mail sturen dan kan dit doen via het contactformulier.

e-mail: klantenservice@parship.nl

Telefoonnummer: +31 204990167

Adres: PE Digital Gmbh

Barbara Strozzilaan 201

1083 HN Amsterdam

IK WIL PARSHIP GRATIS PROBEREN! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.