parship

Op zoek naar een serieuze relatie? Dan is de datingsite Parship voor jou bedoeld! Parship is de nummer 1 in serieuze relaties en is één van de beste en populairste datingsites in Nederland. Op Parship ontmoet je leden die echt bij je passen, dit gebeurt door een uitgebreid matchingsysteem. Door dit matchingsysteem heb je veel kans om de liefde te vinden. Op Parship wordt ruim 1 op de 3 leden succesvol, dit aantal is veel hoger dan op andere datingsites!

Parship is in meer dan 13 landen actief, waaronder Duitsland en België. Door de gebruiksvriendelijkheid, het uitgebreide matchingsysteem en goede klantenservice maakt het Parship tot één van de beste datingsites.

IK WIL PARSHIP GRATIS PROBEREN!

Waarom daten bij Parship?

Er zijn veel redenen waarom je moet daten bij Parship, de belangrijkste redenen om lid te worden hebben we hieronder benoemd.

Parship is de nummer 1 in serieuze relaties. Wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie moet je lid worden van de datingsite. Op de datingsite kom je alleen mensen tegen die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie en heb je geen last van mensen die op zoek zijn naar vriendschap of een spannende date.

Een andere reden om lid te worden van de datingsite Parship is dat je leden ontmoet die echt bij je passen. De datingsite maakt namelijk gebruik van een uitgebreid matchingsysteem. Wanneer je lid wordt van de datingsite vul je eerst een uitgebreide persoonlijkheidstest in. Op basis van de persoonlijkheidstest word je gematcht met andere leden. Zo word je met leden gematcht die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid, karakter en levensstijl. Dankzij de matchingsformule van Parship vind je snel leden die echt bij je passen en heb je veel kans om succesvol te worden.

De laatste reden om bij Parship te gaan daten is dat je veel kans hebt om de ware liefde te vinden. Ruim 1 op de 3 leden op de datingsite wordt succesvol! Dit slagingspercentage is veel hoger dan op andere datingsites. Op Parship heb je dus veel meer kans om de liefde te vinden dan op andere datingsites! Mede door de matchingsformule van de datingsite worden veel leden succesvol.

Hoe populair is Parship?

Parship één van de populairste datingsites in Nederland. Dagelijks melden honderden nieuwe leden zich aan op de datingsite. Bronnen op het internet zeggen dat er meer dan 71.000 leden actief zijn op de datingsite die op zoek zijn naar een relatie.

De datingsite adverteert veel op tv en op het internet om leden te werven. Je ziet geregeld advertenties van de datingsite voorbijkomen op de tv, ze adverteren onder andere op NPO 1,2,3 en op RTL 4 & 5.

Parship is niet alleen populair in Nederland, maar is ook een populaire datingsite in België. De datingsite is in meer dan 13 landen actief, in elk land is de datingsite een groot succes.

Wat is de doelgroep van Parship?

Tegenwoordig zijn er steeds meer datingsites voor verschillende doelgroepen, zo heb je speciale datingsites voor 50-plussers, speciale datingsites voor hoger opgeleiden, speciale datingsites voor alleenstaande ouders en gay datingsites. Maar Parship is niet voor een speciale doelgroep bedoeld, iedereen die op zoek is naar een relatie is welkom op de datingsite.

De doelgroep van Parship zijn singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het maakt niet uit welke leeftijd je bent, welke geaardheid of opleidingsniveau je hebt; je bent altijd welkom op de datingsite. Wie je ook bent, je vindt altijd mensen op de datingsite die bij je passen.

Ongeveer 76% van de leden is ouder dan 30 jaar, het merendeel van de leden op Parship zijn tussen de 30 en 55 jaar. Daarnaast is ongeveer 52% van de leden vrouw en is de overige 48% man. De singles die lid zijn van de datingsite zijn actief op zoek naar een relatie, per maand worden er meer dan 100.000 berichten verstuurd tussen de leden.

datingsites

Parship review

Pluspunten:

 • Goede matching
 • Actieve leden
 • Veel functies als gratis lid
 • Veel leden worden succesvol

Minpunten:

 • Persoonlijkheidstest is aan de lange kant

Populariteit score: 4.8/5

Parship is één van de populairste datingsites in Nederland. Dagelijks zijn vele leden actief die op zoek zijn naar een relatie en versturen iedere dag duizenden berichten. De datingsite maakt veel reclame op NPO 1, 2, 3 en op RTL 4 & 5 waardoor dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden  op de datingsite.

Gebruiksgemak score: 4.9/5

De datingsite valt gemakkelijk te gebruiken. Je kunt gemakkelijk navigeren door de site en eveneens door de dating app. Het is niet moeilijk om andere leden te vinden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je gemakkelijk een berichtje sturen. Je ervaart geen hinder of overlast van iets wanneer je de datingsite gebruikt. Het is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke datingsite.

Functionaliteiten score: 4.9/5

Als gratis lid heb je toegang tot veel functies, zo kun je volledig gratis op zoek gaan naar de liefde. Als premium lid heb je toegang tot nog meer functies. Bovendien kun je op Parship gebruik maken van een paar originele functies die je niet vaak tegenkomt op andere datingsites, zoals de functies ijsbreker, foto’s liken, funmatch sturen, foto’s delen en profielcheck.

Daarnaast word je gematcht met leden door een wetenschappelijk onderbouwd matchingsproces. Dit zorgt ervoor dat je binnen een paar minuten iemand vindt die bij je past. Parship beschikt over één van de beste matchingsystemen.

Kosten score: 4.5/5

In vergelijking met andere datingsites zijn de kosten van Parship iets aan de hoge kant. Echter is de prijs-kwaliteitsverhouding op de datingsite erg goed, je krijgt een uitmuntende datingsite en app voor een niet al te hoge prijs.

Eindoordeel:

Parship is één van de beste datingsites in Nederland. Je kunt van veel functies gebruik maken op de datingsite en je komt gemakkelijk in contact met andere leden. Op Parship word je met leden gematcht die echt bij je passen, zo hoef je niet lang te zoeken naar iemand die bij je past. Daarnaast heb je veel kans om succesvol te worden op Parship, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol. Op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship voor jou bedoeld!

Score:

Gratis aanmelden op Parship!

Parship dating app

parship app

De datingsite heeft een app variant uitgebracht van de site. De dating app van Parship is razend populair in Nederland en behoort tot één van de beste en populairste dating apps. In de app kun je partnervoorstellen bekijken, altijd en overal berichten verzenden, zien wie jouw profiel heeft bezocht en kun je altijd de zoekinstellingen wijzigen. In de app kun je gemakkelijk swipen en verstuur je gemakkelijk berichten naar andere leden. De app heeft niet meer functies dan de website maar de app is gemakkelijker te gebruiken.

De dating app is beschikbaar voor iOS en Android apparaten en valt te downloaden in de App Store en in Google Play.

Parship kosten

Je hebt twee soorten accounts op Parship, een gratis account en een betaald account. Wanneer je gratis bent aangemeld op de datingsite heb je een gratis account. Sluit je een abonnement af om meer functies te hebben op de datingsite heb je een betaald account.

Gratis account

Je kunt je volledig gratis aanmelden op Parship, zo kun je de datingsite gratis uitproberen en kun je gratis op zoek gaan naar de liefde. Je kunt gratis lid zijn voor een onbepaalde tijd. Als gratis lid kun je niet van alle functies gebruik maken op de datingsite, zo kun je geen berichten verzenden naar andere leden. Tot deze functies heb je toegang als gratis lid:

 • Profielen bekijken
 • Partnervoorstellen bekijken
 • IJsbreker sturen
 • Foto’s liken
 • Funmatch versturen
 • Foto’s delen

Betaald account

Om te kunnen chatten met andere leden heb je een betaald account nodig (wat ook wel premium lid wordt genoemd), je kunt verschillende pakketten kiezen om een premium lid te worden. Je hebt pakketten van verschillende periodes, je kunt kiezen voor 6, 12 of 24 maanden.

Met een betaald account kun je de datingsite goed gebruiken en kun je van nog meer functies gebruik maken dan een gratis lid. Tot deze functies heb je toegang wanneer je een premium lid bent:

 • Foto’s bekijken
 • Onbeperkt berichten versturen
 • Bezoekers van je profiel bekijken
 • Lokale zoekfunctie gebruiken
 • Profielcheck

Prijzen

6 maanden voor €44,90 per maand (Premium lite)

12 maanden voor €39,90 per maand (Premium classic)

24 maanden voor €24,90 per maand (Premium comfort)

Gratis aanmelden op Parship!

Voordelen van Parship

Wanneer je lid bent van Parship heeft dit erg veel voordelen. Het heeft niet alleen het voordeel dat veel kans hebt om de grote liefde te ontmoeten, maar het heeft nog veel meer voordelen.

De datingsite maakt gebruik van een uitgebreid matchingsysteem

Een groot voordeel van de datingsite is dat het gebruik maakt van een uitgebreid matchingsysteem. Door de matchingsformule van Parship ontmoet je leden die echt bij je passen. Door het matchingsysteem word je gematcht met leden die passen bij je karakter, voorkeuren en persoonlijkheid. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen.

Het matchingsysteem van Parship is uniek, op bijna geen één andere datingsite kom je het tegen. Enkel de datingsite EliteDating werkt met zo’n uniek matchingsysteem.

Je kunt van veel functies gebruik maken

Een ander voordeel van de datingsite is dat je van erg veel functies gebruik kunt maken. De functies helpen je bij het vinden van de liefde en met het contact leggen met andere leden. Daarnaast kom je de functies niet tegen op andere datingsites en zijn dus de functies waarvan je gebruik kunt maken uniek. Je kunt zowel van de functies ijsbreker, foto’s liken, funmatch sturen, foto’s delen en van een profielcheck gebruik maken.

Het is een ervaren datingsite

Parship is een ervaren datingsite in het samenbrengen van mensen. Doordat de datingsite ervaren is ontmoet je gegarandeerd de liefde op de site. Al sinds 2001 brengt Parship mensen samen, daarnaast is de datingsite in meer dan 13 andere landen actief. De datingsite is zowel actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Een populaire dating app

De dating app van Parship is razend populair. Wil je niet van een datingsite gebruik maken maar van een dating app? Dan kun je gemakkelijk gebruik maken van de dating app Parship. De dating app van Parship is erg populair in Nederland en België, veel mensen maken er gebruik van.

Met de dating app heb je door een paar swipes en klikken op het scherm al contact gelegd met leden en ben je binnen de kortste keren succesvol.

Hoe veilig is Parship?

Op de datingsite kun je daten met een gerust hart, Parship doet er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken en te houden. Anonimiteit en veiligheid staan voorop bij de datingsite. Aan verschillende dingen kun je zien dat Parship een erg veilige datingsite is.

Keurmerk Veilig Daten

keurmerk veilig datenParship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten. Een paar grote datingsites hebben samen met de consumentenbond en in nauwe samenwerking met thuiswinkel.org het keurmerk opgericht. Wanneer je dit keurmerk op een datingsite ziet staan weet je direct dat de datingsite veilig en betrouwbaar is.

Het is niet zomaar een keurmerk, datingsites moeten aan strenge criteria voldoen om over dit keurmerk te beschikken. Zo moeten datingsites eerlijke en transparante prijzen hebben, klantvriendelijke voorwaarden, een goed bereikbare klantenservice en een felle beleidsvoering tegen oplichting hebben.

Beveiligde verbinding

Parship heeft een beveiligde verbinding door middel van een SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. Zo kun je veilig van de datingsite gebruik maken.

Handmatige controle op profielen

Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd door de klantenservice van Parship. Dit voorkomt dat je in contact komt met nepprofielen of met profielen die een kwade bedoeling hebben. Dit is wel zo veilig.

Thuiswinkel Waarborg

thuiswinkel waarborgParship beschikt over keurmerk van Thuiswinkel Waarborg, dit komt omdat Parship voldoet aan de 10 zekerheden van Thuiswinkel waarborg. Een paar voorbeelden van de 10 zekerheden zijn dat je een veilig betaalomgeving hebt en dat er goed wordt omgegaan met jouw gegevens. Dit keurmerk geeft jou als consument zekerheid dat de datingsite veilig is.

Tips veilig daten

De datingsite neemt veel maatregelen om het daten op de site zo veilig mogelijk te maken. Op de site kun je veel tips lezen om veilig te daten. Mocht je iemand niet vertrouwen die je op de datingsite bent tegengekomen? Dan kun je uitgebreide veiligheidstips lezen op de site van Parship, zo kun je tips lezen hoe je oplichting of datingfraude kunt herkennen.

Inschrijven op Parship

Aanmelden doe je snel en gemakkelijk, je hoeft enkel maar een e-mailadres en wachtwoord te kiezen en je bent al ingeschreven. Nadat je bent ingeschreven kom je bij een uitgebreide vragenlijst. Het duurt ongeveer 20 minuten om de vragenlijst in te vullen. Wanneer je de vragenlijst invult kan Parship je met andere leden matchen die echt bij je passen en heb je veel kans om succesvol te worden. Parship adviseert om spontaan, eerlijk en rustig antwoordt te geven op te vragen.

De vragenlijst bestaat uit 5 onderdelen, waarvan elk onderdeel bestaat uit ongeveer 15 vragen. Je krijgt diverse vragen gesteld, een voorbeeld van een vraag is: waar maak je je zorgen over als je met je vriendin naar een bruiloft gaat. Maar je krijgt ook vragen over afbeeldingen, je krijgt 2 afbeeldingen te zien en op gevoel geef je aan welke afbeelding het beste bij je past.

De vragenlijst valt zonder al te veel werk in te vullen, doordat je de vragenlijst invult krijg je gerichte matches te zien. Door de vragenlijst weet Parship hoe je bent en hoe je karakter is, zo kan de datingsite de juiste matches voor je klaarzetten. Je ziet gemakkelijk in hoeverre een persoon bij je past, dit zie je aan de matching-punten. Iemand met meer dan 100 matching-punten matcht goed.

Gratis inschrijven op Parship!

Parship opzeggen

Misschien ben je op dit moment lid van Parship maar wil je het opzeggen. Parship opzeggen gaat gemakkelijk, met een paar stappen ben je uitgeschreven van de datingsite. Daarnaast maakt het niet uit welke reden je hebt voor je uitschrijving, je kunt je ter alle tijden uitschrijven van de datingsite. Met de onderstaande stappen verwijder je gemakkelijk een profiel van de datingsite.

Zo verwijder je een account:

 1. Log in op de datingsite
 2. Klik op je profielfoto
 3. Ga naar gegevens & instellingen
 4. Ga naar profielstatus
 5. Klik op profiel verwijderen
 6. Voer je wachtwoord in en klik op profiel verwijderen.

De datingsite probeert zo snel mogelijk je profiel uit het systeem te verwijderen, soms kun je nog automatische e-mails ontvangen.

Klantenservice van Parship

Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice altijd bereiken. Heb je vragen over iets? Op Parship vind je een uitgebreide pagina met de meest gestelde vragen. Mocht je vraag daar niet bijstaan dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Parship.

Parship heeft een goede klantenservice die altijd bereikbaar is. De klantenservice is per telefoon en per e-mail bereikbaar.

Wil je een e-mail sturen? Dan kan dit via het contactformulier die op de datingwebsite te vinden is.

E-mail: klantenservice@parship.nl

Telefoonnummer: +31 204990167

Adres: PE Digital Gmbh

Barbara Strozzilaan 201

1083 HN Amsterdam

Andere datingsites

Parship is niet de enige datingsite in Nederland, er zijn nog veel meer datingsites actief in Nederland. In totaal zijn er meer dan 100 datingsites actief in Nederland. Alleen zijn de datingsites niet allemaal goed, de ene datingsite is beter dan de ander. Er zijn nog veel meer datingsites die bijna even goed zijn als Parship. Twijfel je op Parship bij je past? Dan kun je het beste even een kijkje nemen op één van de onderstaande datingsites.

Deze datingsites zijn even goed als Parship:

Meer informatie over Parship

De datingsite Parship is onderdeel van Verlagsgruppe Georg von Holtzbrinck, een Duitse uitgeversgroep. De naam van de datingsite komt van het Engelse woord partnership, echter is het woord verkleint tot Parship.

De datingsite werd in 2000 opgericht in Duitsland en ging in 2001 online als datingsite. In 2003 werd de Duitse datingsite uitgebreid naar Nederland. In Nederland is de datingsite een groot succes, wat het eveneens in andere landen is. De datingsite is actief in België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Ierland, Italië, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Mexico en in Nederland.

IK WIL PARSHIP GRATIS PROBEREN!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.