parship of lexa

Misschien weet je niet welke datingsite je moet kiezen, je bent wellicht aan het twijfelen tussen de datingsites Parship en Lexa. Beide datingsites zijn razend populair in Nederland en bieden bijna dezelfde opties aan. Met die reden is het erg lastig om te kiezen tussen Parship en Lexa.

Welke datingsite beter bij je past lees je in dit artikel. Het antwoord is verschillend voor iedereen. Bij de ene persoon past de datingsite Parship beter en bij de ander past de datingsite Lexa beter. Wij helpen je een keuze te maken tussen de datingsites, daarom lees je in dit artikel wat de verschillen zijn tussen de datingsites, waarom je voor één van de datingsites moet kiezen en weet je voor wie de datingsites zijn bedoeld. Aan het einde van het artikel weet je dat Parship of Lexa beter bij je past!

Parship of Lexa?

Het zijn twee soortgelijke datingsites, op beide datingsites kan je terecht wanneer je een relatie zoekt. Doordat het twee soortgelijke datingsites zijn is het erg lastig om te kiezen tussen de twee datingsites. Parship en Lexa zijn allebei razend populair in Nederland, hebben beide een dating app beschikbaar en je kan op beide datingsites terecht voor een relatie. Dit alles maakt het kiezen tussen de datingsites erg lastig.

Ondanks dat er veel overeenkomsten zijn tussen de datingsites zijn er grote verschillen tussen de twee. Zo is Parship uitsluitend bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. En is Lexa voor mensen bedoeld die op zoek zijn naar een date, vriendschap en/of een relatie.

Om te weten te komen welke datingsite beter is en beter bij je past lees je eerst waarom je moet kiezen voor Parship of Lexa.

Gratis aanmelden op Parship! ➟

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Waarom kiezen voor Parship?

parship

Er zijn erg veel redenen waarom je moet kiezen voor Parship. Parship is de nummer 1 datingsite in serieuze relaties en is één van de populairste en beste datingsites in Nederland. Zoek je een relatie? Dan moet je op Parship zijn! Op Parship ontmoet je gegarandeerd de ware liefde.

Je hebt veel kans om de ware liefde te vinden op Parship, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol! Dit slagingspercentage is veel hoger dan op andere datingsites, waaronder Lexa. Wanneer je lid wordt van Parship word je dus gegarandeerd succesvol. De reden dat veel leden succesvol worden op Parship komt door de matchingsformule van de datingsite.

De matchingsformule van Parship is uitmuntend! Wanneer je lid wordt van de datingsite vul je een uitgebreide persoonlijkheidstest in, op basis hiervan word je gematcht met andere leden. Hierdoor ontmoet je leden die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid, levensstijl en karakter. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen, maar ontmoet je direct leden die bij je passen!

Zie je een leuk iemand die bij je past? Dan kan je direct een bericht sturen om met hem of haar in contact te komen.

Je kan volledig gratis een profiel aanmaken op Parship. Zo kan je kijken of de datingsite bij je past en kan je alvast op zoek gaan naar leden die goed met je matchen.

Lees een uitgebreide review van Parship!

Gratis aanmelden op Parship! ➟

Waarom kiezen voor Lexa?

lexa

Net zoals Parship, zijn er ook veel redenen waarom je moet kiezen voor Lexa. De datingsite Lexa omschrijft zichzelf als de datingsite voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Op Lexa vind je snel leden die bij je passen, door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je binnen enkele minuten leden die bij je passen. De datingsite maakt gebruik van een uitgebreide zoekfilter, in de zoekfilter kan je precies aangeven wat voor iemand je zoekt. Zo vind je snel leden die echt bij je passen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de dating app van de datingsite.

Lexa heeft een erg goede dating app, het is één van de beste en populairste dating apps in Nederland. Na Tinder kiezen veel Nederlandse singles voor de dating app van Lexa. Wanneer je gebruik maakt van de app heb je door middel van een paar swipes en klikken op het scherm al andere singles gevonden die bij je passen en kan je direct een berichtje sturen.

Naast het feit dat Lexa een erg populaire en gebruiksvriendelijke datingsite is, is het ook een veilige datingsite. De datingsite beschikt over een aantal keurmerken die aangeven dat de datingsite betrouwbaar en veilig is. Zo beschikt Lexa over het Keurmerk Veilig Daten. En kan je met speciale instellingen meer controle krijgen over je privacy.

Lees een uitgebreide review van Lexa!

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Voor wie zijn de datingsites bedoeld?

Er zijn tegenwoordig veel datingsites voor speciale doelgroepen. Zo heb je speciale datingsites voor 50-plussers, speciale datingsites voor hoger opgeleiden en speciale gay datingsites. Maar Parship en Lexa zijn niet voor een speciale doelgroep bedoeld. Op beide datingsites is iedereen welkom. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoogopgeleid of een laag opleidingsniveau, gay of hetero; iedereen is welkom op de twee datingsites.

Echter verschillen de doelgroepen van Lexa en Parship iets. De datingsite Parship is meer bedoeld voor mensen die een (serieuze) relatie zoeken, de datingsite is de nummer 1 in serieuze relaties. Op Lexa is echt iedereen welkom, je kan op Lexa terecht wanneer je een spannende date, vriendschap en/of een relatie zoekt.

Daarnaast lijkt het dat Lexa zich met de moderne dating app op de wat jongere/moderne generatie is gericht die gebruik wil maken van een dating app. De dating app van Lexa is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken, je ontmoet snel de liefde met de app.

Parship is vooral voor mensen bedoeld die ouder zijn dan 30 jaar. Ongeveer 76% van de leden op Parship is ouder dan 30 jaar, het merendeel van de leden is tussen de 30 en 55 jaar.

Wat zijn de verschillen?

Ondanks dat de twee datingsites veel overeenkomsten hebben zijn er ook veel verschillen. Zo is Parship voor mensen bedoeld die een serieuze relatie zoeken, en is Lexa voor iedereen bedoeld. Wat hierboven al benoemd staat.

Een belangrijk verschil tussen de datingsites is de manier waarop je wordt gematcht met leden. Parship maakt gebruik van een uitgebreid matchingsysteem waardoor je leden ontmoet die echt bij je passen. Zo ontmoet je leden die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid en levensstijl. Lexa maakt gebruik van een minder goed matchingsysteem, op Lexa word je alleen gematcht met andere leden op je basisinformatie.

Als je serieus op zoek bent naar de liefde is het slim om een abonnement af te sluiten. Met een abonnement krijg je meer functies binnen de datingsite, hier is op beide datingsites sprake van. Een abonnement brengt kosten met zich mee, maar daardoor ontmoet je gegarandeerd de liefde. De kosten van een abonnement is verschillend tussen Lexa en Parship. De prijzen van een abonnement zijn goedkoper op Lexa. Op Parship zijn de prijzen van een abonnement iets hoger, maar daar krijg je ook meer kwaliteit voor terug.

Een ander verschil tussen de twee datingsites is dat Parship voor de wat ‘oudere’ generatie is bedoeld, 76% van de leden is ouder dan 30 jaar. Terwijl het lijkt dat Lexa zich meer focust op de wat ‘jongere/moderne’ generatie met de dating app.

Parship of Lexa kiezen?

Het is afhankelijk van jou of je Parship of Lexa moet kiezen. De keuze is verschillend per persoon.

Ben je van de jongere/moderne generatie? Dan past de datingsite Lexa erg goed bij je. De datingsite Lexa is erg modern en vind je door een uitgebreide zoekfilter snel leden die bij je passen. Daarnaast kan je gebruik maken van een gebruiksvriendelijke dating app waarmee je ook snel singles vindt die bij je passen.

Ben je op zoek naar een serieuze relatie en ben je ouder dan 30 jaar? Dan is Parship de datingsite waarvan je lid moet worden. Parship is de nummer 1 in serieuze relaties en heb je veel kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol!

Welke datingsite je moet kiezen is dus afhankelijk van jou. In dit artikel heb je gelezen wat de verschillen zijn tussen de datingsites waardoor je weet welke datingsite het beste bij je past. Meld je aan op één van de datingsites en ga genieten van het daten!

Gratis aanmelden op Parship! ➟

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.