opzoeknaarjou

Wanneer je op zoek bent naar een christelijke datingsite is Opzoeknaarjou een echte aanrader. De datingwebsite Opzoeknaarjou is een ervaren datingsite in het samenbrengen van mensen en bestaat al sinds 2004. Door de jaren heen zijn uit de datingsite Opzoeknaarjou al vele mooie relaties en vriendschappen ontstaan.

Iedereen met een christelijke achtergrond is welkom op de datingsite, het maakt niet uit van welke kerkstroming. De Bijbels normen en waarden zijn de uitgangspunten van de datingsite.

In dit artikel ga je meer informatie lezen van de datingwebsite opzoeknaarjou.nl, zo kom je te weten hoe het inschrijven werkt, wat de kosten zijn en lees je onze mening van de datingsite.

Ga naar Opzoeknaarjou.nl!

Een christelijke partner vinden op Opzoeknaarjou

Het is voor de meeste (reformatorische) christelijke singles niet gewoonlijk om lid te worden van een datingsite, dit komt omdat online dating nog niet erg leeft onder christenen. Maar tegenwoordig wordt het steeds normale onder christenen, vele beginnen het te zien als een hulpmiddel van God om een relatie te vinden. Veel christenen melden zich aan op Opzoeknaarjou om een leuke vriendschap of een relatie te vinden.

Opzoeknaarjou is één van de grootste christelijke datingsites in Nederland, wat onder andere komt omdat de datingsite erg goed is. Je hoeft namelijk niet veel moeite te doen om andere christelijk singles te vinden die goed bij je passen. Je kunt van functionaliteiten gebruik maken zoals een uitgebreide zoekfilter en app om mensen te vinden die dezelfde interesses hebben. Als je een christelijk iemand hebt gevonden kun je met hem of haar contact opnemen om een leuk gesprek te beginnen. Misschien klikt het wel tussen jullie en heb je binnenkort een leuke date.

Opzoeknaarjou heeft op de website verschillende voordelen staan die je moeten overtuigen om lid te worden van de datingsite. De voordelen zijn:

 • Gratis lidmaatschap zolang je wilt.
 • Fullmember al vanaf €6,58 per maand.
 • Snel de juiste matches vinden.
 • Christelijke datingsite.
 • Ruim 3500 actieve leden.
 • Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet.

Inschrijven op Opzoeknaarjou

Het inschrijven op Opzoeknaarjou is al binnen een aantal minuten gedaan en dit doe je door een aantal gegevens van jezelf op te geven. Je schrijft jezelf in door het inschrijfformulier in te vullen op de homepagina van de datingsite. In het inschrijfformulier geef je aan welk geslacht je bent en geef je een gebruikersnaam en wachtwoord op. Vervolgens geef je aan in welke provincie je woont, geef je je geboortedatum op en geef je aan wat je intentie is. Je klikt tenslotte op de knop met ‘ga verder’.

opzoeknaarjou inschrijven

Je moet vervolgens het opgegeven e-mailadres bevestigen, dit doe je door op de activatielink te klikken in de e-mail die je van Opzoeknaarjou hebt gekregen. Als je het opgegeven e-mailadres hebt bevestigd kom je op een pagina waar je veel algemene gegevens van jezelf moet opgegeven. De informatie die je opgeeft komt op het dating profiel te staan en het neemt een aantal minuten in beslag om de gegevens in te vullen.

Als je de algemene informatie van jezelf hebt opgeven klik je op ‘aanmelding voltooien’ en kun je direct van de datingsite gebruik maken.

Van welke functies kun je gebruik maken?

Direct na het aanmelden kun je van veel functies gebruik maken op Opzoeknaarjou. Bovendien heb je na het aanmelden 2 dagen Full membership waardoor je de datingsite volledig kunt uitproberen en van alle functies gebruik kunt maken. Veel functies helpen je bij het vinden van leden die goed bij je passen en het contact leggen met leden.

Van deze functies kun je gebruik maken:

 • Profiel aanmaken en wijzigen.
 • Matches bekijken.
 • Leden zoeken door een uitgebreide zoekfilter.
 • Berichten versturen en ontvangen.
 • Leden aan favorieten toevoegen.
 • Online leden bekijken.
 • Gebruik maken van de dating app.
 • Meedoen aan activiteiten en organiseren van activiteiten.

Ga naar Opzoeknaarjou.nl!

Opzoeknaarjou dating app

Wanneer je liever van een dating app gebruik maakt kun je ook van de christelijke dating app Opzoeknaarjou gebruik maken. Opzoeknaarjou heeft een dating app beschikbaar om te downloaden in Google Play en in de App Store.

Het heeft verschillende voordelen om van de dating app gebruik te maken, zo kun je altijd en overal gebruik blijven maken van Opzoeknaarjou en ontvang je pushmeldingen. Bovendien kun je door de app gemakkelijk navigeren door een paar swipes.

opzoeknaarjou

Kosten van Opzoeknaarjou

Zodra je je aanmeldt op Opzoeknaarjou krijg je twee dagen gratis een Fullmembership. Dit houdt in dat je van alle functies gebruik kunt maken en in contact kunt komen met andere christelijke singles. Maar na die twee dagen wordt je lidmaatschap omgezet tot een gratis account, waarmee je van minder functies gebruik kunt maken. Zo kun je met een gratis account niet alle foto’s en video’s bekijken van andere leden, kun je niet zien wie jouw profiel heeft bezocht en kun je geen berichten met persoonlijke tekst versturen.

Om van deze functies nou wel gebruik te maken moet je een Fullmembership afsluiten. We raden aan om een Fullmembership af te sluiten omdat je hier veel voordelen mee behaalt en je hebt meer kans om daadwerkelijk leuke mensen te ontmoeten.

Een Fullmembership kun je voor verschillende periodes afsluiten en kost hooguit €11,95 per maand. Je kunt Fullmember worden voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Als je voor een langere periode een Fullmembership afsluit worden de kosten al vaak een stuk lager.

Dit zijn de kosten van een Fullmembership:

 • 1 maand voor €11,95
 • 3 maanden voor €8,98 per maand
 • 12 maanden voor €3,29 per maand (eenmalig aanbod van 50% korting)

Opzoeknaarjou review

Pluspunten

 • Christelijke datingsite
 • Goedkoop
 • Dating app beschikbaar

Minpunten

 • Weinig mogelijkheden om leden te zoeken

Populariteit score: 4/5

Opzoeknaarjou is een erg populaire datingsite die alleen voor christenen is bedoeld. De datingwebsite telt ruim 3500 actieve leden en daar komen dagelijks vele bij. Door heel Nederland kun je christelijke singles vinden op de website.

Gebruiksgemak score: 3.8/5

Het navigeren gaat gemakkelijk door de datingsite, dit komt door het overzichtelijk en tegelijkertijd eenvoudige design. Ook is de app erg gebruiksvriendelijk, door een paar vegen en tikken op het scherm heb je al leuke christelijke singles gevonden.

Functionaliteiten score: 3.5/5

Je kunt van een aantal handige basisfunctionaliteiten gebruik maken. Met de functies vind je gemakkelijk leden die bij je passen en kun je berichten versturen. Echter mis je wel een aantal functionaliteiten, zo kun je maar met één simpele zoekfilter leden zoeken die bij je passen.

Kosten score: 4.5/5

De kosten zijn aan de lage kant als je het vergelijkt met de kwaliteit die je ervoor krijgt, het is zelfs een redelijk goedkope datingsite. Je krijgt direct na het aanmelden 2 dagen gratis een fullmembership en als je langer een fullmembership wilt kun je dit al doen voor minder dan €10 per maand.

Eindoordeel:

Wanneer je op zoek bent naar een christelijke datingsite is Opzoeknaarjou een goede keuze. Het is een erg populaire datingsite onder christenen, kun je van een aantal handige basisfunctionaliteiten gebruik maken en ervaar je oké gebruiksgemak. Daarnaast zijn de kosten ook erg laag als je het vergelijkt met andere datingsites. Echter zijn er ook nadelen, zo heb je bijvoorbeeld weinig mogelijkheden om leden te vinden.

Score:

opzoeknaarjou

Over Opzoekzoeknaarjou

Al sinds 2005 brengt de datingsite christelijke singles samen, het inmiddels uitgegroeid tot de leukste christelijke datingsite van Nederland (alsdus Opzoeknaarjou zelf). Het biedt een datingsite aan waar de normen en waarden van de Bijbel als uitgangspunten gelden. Dit komt onder andere tot uiting in de controle van profielen.

Ga naar Opzoeknaarjou.nl!

Andere christelijke datingsites

Opzoeknaarjou is niet de enige christelijke datingsites in Nederland, maar wel één van de grootste. Er zijn veel datingsites in Nederland waarop christenen welkom zijn en waarop je veel christenen kunt vinden.

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een alternatief voor Opzoeknaarjou moet je een kijkje nemen op één van de andere christelijke datingsites.

Dit zijn andere leuke christelijke datingsites:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.