ontmoetingssites

Wil je andere mensen ontmoeten om een vriendschap of relatie te vinden? Op ontmoetingssites kun je gemakkelijk andere mensen ontmoeten. Je hoeft je enkel op een ontmoetingssite in te schrijven en je kunt direct op zoek naar andere mensen om een relatie of vriendschap te zoeken. In dit artikel lees je wat de beste ontmoetingssites zijn om andere mensen te ontmoeten.

De beste ontmoetingssites

Het is tegenwoordig niet meer vreemd om vriendschappen of een relatie te vinden op het internet. Datingsites worden met de dag populairder. Op datingsites kun je veel andere mensen vinden die op zoek zijn naar een relatie of vriendschap.

Relatieplanet – de populairste ontmoetingssite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland en België. De datingsite heeft al 11 jaar op rij een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite. Ruim 1.6 miljoen mensen zijn al ingeschreven geweest die op zoek waren naar een relatie of vriendschap.

Op Relatieplanet kun je andere leden vinden door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Zo kun je zonder al te veel moeite andere mensen zoeken die bij je passen. De datingsite heeft ook een dating app beschikbaar, hiermee kun je nog makkelijker singles vinden die bij je passen en kun je met de app overal gebruik maken van de datingsite.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 35 en 65 jaar oud, maar je kunt genoeg leden vinden die jonger zijn dan 35 jaar.

Je kun je volledig gratis aanmelden op de datingsite! Zo kun je gratis op zoek gaan naar een relatie of vriendschap.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet!

Parship – ontmoetingssite om een serieuze relatie te vinden

parship

Zoek je een serieuze relatie? Dan moet je bij Parship zijn. Parship is één van de grootste ontmoetingssites in Nederland en is de nummer 1 in serieuze relaties. Wanneer je je bij Parship aanmeldt heb je een grote kans dat je succesvol wordt, 1 op de 3 leden wordt succesvol op de datingsite.

Op Parship word je gematcht met leden op basis van een wetenschappelijk onderbouwd matchingssysteem. Je wordt gematcht met andere leden die passen bij je karakter en voorkeuren. Zo kun je gemakkelijk leden vinden die bij je passen en hoef je geen uren te zoeken naar iemand die misschien bij je past.

De meeste leden op Parship zijn boven de 30 jaar, om precies te zijn is 76% van de leden boven de 30 jaar. En er zijn ongeveer evenveel mannen als vrouwen ingeschreven op de datingsite.

Ben je op zoek naar een serieuze relatie of vriendschap? Meld je dan gratis aan op Parship!

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

Lexa – ontmoet singles in je omgeving

lexa

Op zoek naar andere singles in je omgeving? Dan moet je je bij Lexa inschrijven! Lexa is door heel Nederland populair en is voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Met speciale zoek- en filterfunctionaliteiten kun je gemakkelijk singles vinden in je omgeving.

Op de ontmoetingssite Lexa kun je erg veilig daten. Zo zijn bijvoorbeeld alle profielen geverifieerd, je kunt zo niet in contact komen met nepprofielen. Bovendien kun je met speciale instellingen meer controle krijgen over je privacy. Zo kun je anoniem profielen bezoeken en je profiel alleen zichtbaar maken voor mensen waarin je interesse hebt.

Iedereen is welkom op de datingsite, het maakt niet uit wat voor intentie je hebt of naar wie je op zoek bent. De meeste leden op Lexa zijn boven de 25 jaar.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

Be2 – ontmoetingssite voor serieuze singles

be2

Be2 mag zeker niet ontbreken aan het rijtje van de beste ontmoetingssites. Het is een populaire datingsite, ruim 766.000 mensen zijn al ingeschreven geweest op Be2. Op de datingsite ontmoet je singles die serieus op zoek zijn.

Het is ook een veilige ontmoetingssite. Zo hebben derden geen toegang tot je persoonlijke gegevens en tot de communicatie met je contact suggesties. Bovendien kun je zelf bepalen wie jouw foto’s mogen zien. Zo kun je daten moet een gerust hart.

Be2 is een ervaren datingsite, waarop je gegarandeerd succesvol wordt. De datingsite is in meer dan 40 landen actief en verwelkomt internationaal meer dan 21 miljoen leden. Dit geeft wel aan dat Be2 een ervaren en succesvolle datingsite is.

De leden op Be2 zijn voornamelijk op zoek naar een serieuze relatie. Ongeveer 57% van de leden is vrouw en 43% van de leden is man.

Lees meer informatie & review van Be2! >

Gratis aanmelden op Be2!

EliteDating – ontmoetingssite voor hoger opgeleiden

elitedating

EliteDating is de plaats waar hoger opgeleiden elkaar ontmoeten. De datingsite is alleen voor hoger opgeleiden bedoeld, die veelal op zoek zijn naar een serieuze relatie. Elke week melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite en vinden elke maand meer dan 2500 singles de liefde.

Op EliteDating word je niet zomaar gematcht met andere leden, je wordt gematcht met leden die echt bij je passen. Dit gebeurt door een uitgebreid matchingssysteem. Je wordt met leden gematcht die bij je levensstijl en voorkeuren passen. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen.

Van de leden is ongeveer 90% ouder dan 30 jaar en heeft 7 op de 10 leden een universitaire opleiding afgerond.

Ben je hoogopgeleid en wil je andere mensen ontmoeten? Dan moet je bij EliteDating zijn!

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

Andere mensen ontmoeten op datingsites

Het is niet moeilijk om andere mensen te ontmoeten op datingsites. Je kunt je simpelweg bij een datingsite inschrijven en kun je direct op zoek gaan naar andere leden. Op datingsites zijn veel leden op zoek naar een relatie of vriendschap.

Op een datingsite kun je in contact komen met andere leden door een goed werkende chat. Zo kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere leden. De meeste datingsites hebben naast hun site ook een dating app beschikbaar, hiermee kun je nog makkelijker in contact komen met andere leden. Door middel van een paar swipes op het scherm heb je mensen gevonden die bij je passen en stuur je direct een berichtje. Met een dating app kun je altijd en overal daten.

Wanneer een tijdje contact hebt met andere leden op een datingsite, kun je gaan afspreken. Zo ontmoet je andere mensen in het echt en ontstaan er vriendschappen of ontstaat er een relatie.

3 korte tips voor je profiel op een ontmoetingssite

Wanneer je je inschrijft op één van de ontmoetingssites die hierboven benoemd is, is het belangrijk dat je een goed dating profiel hebt. Met een goed profiel krijg je meer berichten van andere leden en heb je meer kans dat je succesvol wordt. Om die reden lees je hier 3 korte tips voor je profiel op een datingsite.

Tip 1 vul je dating profiel helemaal in

Om veel berichten van andere leden te krijgen op een datingsite, is het slim om je dating profiel helemaal in te vullen. Wanneer je bent ingeschreven op een datingsite, ga dan naar je profiel toe en vul de ontbrekende gegevens in op je profiel.

Vaak heb je al een aantal gegevens van jezelf opgegeven aan de datingsite, deze gegevens worden automatisch in je dating profiel vermeldt. Maar er ontbreken altijd een paar gegevens in het dating profiel die je moet invullen.

Tip 2 gebruik goede foto’s voor je datingprofiel

Om op te vallen op de datingsite is het belangrijk dat je goede foto’s gebruikt op je dating profiel. Voeg foto’s toe die scherp zijn en waar je duidelijk opstaat. Het beste is op 3 tot 6 foto’s toe te voegen aan je dating profiel.

Tip 3 zet in je profiel naar wat voor iemand je op zoek bent

Je doet er goed aan om in je dating profiel te zetten naar wat voor iemand je op zoek bent. En of je op zoek bent naar een relatie of vriendschap. Dit voorkomt dat je berichten krijgt van mensen die niet bij je passen en waar je dus geen interesse in hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.