ondeugend daten

Op zoek naar een spannende date? Dan is de datingsite Ondeugend Daten voor jou bedoeld! Op Ondeugend Daten heb je binnen de kortste keren een spannende date gevonden. Dankzij uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je snel leden die bij je passen. Wanneer je een leuk iemand ziet kun je direct een berichtje sturen, en heb jij binnenkort een spannende date!

Het is één van de populairste datingsites in Nederland, de datingsite telt duizenden leden. Hierdoor ontmoet je veel leden die bij je passen en heb je snel een spannende date gevonden. Ondeugend Daten is veilig, anoniem en discreet, je kunt 100% veilig daten op de datingsite. Het aanmelden is volledig gratis!

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

Waarom daten bij Ondeugend Daten?

Er zijn veel redenen waarom je moet daten bij de datingsite, dit zijn de belangrijkste redenen waarom je lid moet worden van Ondeugend Daten:

De eerste reden waarom je moet gaan daten bij Ondeugend Daten is dat je snel succesvol wordt in het vinden van spannende dates. De datingsite is namelijk alleen bedoeld voor mensen die op zoek naar spannende dates. Dankzij handige zoekfilters vind je snel mensen die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje naar die persoon sturen. Op deze manier word je snel succesvol.

Een andere reden is dat je 100% veilig kunt daten op de datingsite, je hoeft je geen enkele zorgen te maken over de privacy en veiligheid. Je e-mailadres en andere gegevens blijven altijd geheim voor andere leden. Bovendien kun je zelf bepalen hoe anoniem jouw dating profiel is, je beheert namelijk zelf het dating profiel. Ondeugend Daten maakt geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators, alle profielen op de datingsite zijn echt. Het motto van Ondeugend Daten is fair play.

Tenslotte de laatste reden is dat het aanmelden op Ondeugend Daten volledig gratis is. Het gebruik van de datingsite is ook gratis. Zo kun je gratis op zoek naar leden die bij je passen en snel succesvol worden in de zoektocht naar spannende dates.

Lees ook: Top 15 beste en populairste datingsites!

Hoe populair is Ondeugend Daten?

Ondeugend Daten is één van de populairste datingsites in Nederland. De datingsite telt duizenden leden die door heel Nederland wonen. Ondeugend Daten is ongeveer even populair als de datingsites Novamora en Regioswingers, deze datingsites zijn ook bedoeld voor spannende dates.

De datingsite adverteert actief op verschillende kanalen om leden te werven. Zo zie je bijvoorbeeld regelmatig reclame voorbij komen op reclameborden van de datingsite. Doordat de datingsite actief leden werft, melden dagelijks veel nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

De doelgroep van Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is niet gericht op een specifieke doelgroep, iedereen die op zoek is naar een spannende date is welkom. Het maakt niet uit welke leeftijd, geaardheid of opleidingsniveau je hebt, je bent altijd welkom op Ondeugend Daten.

Op de datingsite zijn veel leden te vinden die verschillend zijn, dit komt doordat Ondeugend Daten niet op een specifieke doelgroep is gericht. Dankzij handige zoekfilters vind je leden die bij je passen, hierdoor hoef je niet lang te zoeken naar mensen die bij je passen.

Tegenwoordig zijn er veel datingsites die gericht zijn op een specifieke doelgroep. Zo heb je speciale datingsites voor 50-plussers, speciale vreemdgaan datingsites en speciale gay datingsites.

beste vreemdgaan datingsites

Ondeugend Daten review

Pluspunten

 • Snel succesvol
 • 100% veilig
 • Handige functies
 • Volledig gratis

Minpunten

 • Soms onoverzichtelijk

Populariteit score: 4.2/5

Ondeugend Daten is een populaire datingsite in Nederland, het behoort tot één van de populairste datingsites in Nederland. Het telt duizenden leden die actief op zoek zijn op de datingsite. De datingsite adverteert op veel kanalen om leden te werven.

Gebruiksgemak score: 4/5

Wanneer je gebruik maakt van de datingsite ervaar je veel gebruiksgemak. Ondeugend Daten is een erg gebruiksvriendelijke datingsite. Het navigeren door de datingsite gaat gemakkelijk, echter is het soms onoverzichtelijk waar je moet klikken.

Functionaliteiten score: 3.9/5

Op de datingsite kun je gebruik maken van handige en leuke functionaliteiten. De functionaliteiten maken het makkelijker om leden te vinden die bij je passen en door de functionaliteiten kom je makkelijker in contact met andere leden. Zo kun je gebruik maken van uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten, fotozapper, bezoekers bekijken en flirten met leden.

Kosten score: 4.7/5

Ondeugend Daten is een goedkope datingsite in vergelijking met andere datingsites. De prijs-kwaliteitsverhouding is ook erg goed in verhouding tot andere datingsite, je kunt gebruik maken van veel functionaliteiten zonder al te veel kosten. Een abonnement is al vanaf €11,99 per maand.

Eindoordeel: In verhouding tot andere datingsites is Ondeugend Daten een erg goed datingsite. Je ervaart veel gebruiksgemak, zonder dat je daar veel voor betaald. Ook is de datingsite erg populair en kun je gebruik maken van handige functionaliteiten. De datingsite is een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar spannende dates. Het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Ondeugend Daten app

ondeugend daten app

Wil je gebruik maken van de datingsite door een smartphone te gebruiken? Dit kan gemakkelijk, Ondeugend Daten heeft een handige app ontwikkeld. Hierdoor kun je met je smartphone altijd gebruik maken van de datingsite. De app is niet te downloaden in Google Play of App Store, de app is namelijk online te gebruiken. Dit is super handig, zo hoef je geen app te downloaden maar is de app in een webbrowser.

De app van Ondeugend Daten is handig te gebruiken, het zit professioneel in elkaar en je kunt van veel functies gebruik maken. Met een paar vegen en tikken op het scherm heb je mensen gevonden die bij je passen, en kun je direct een berichtje sturen om een spannende date af te spreken.

Lees ook: De 13 beste en populairste dating apps in Nederland!

Ondeugend Daten kosten

Het aanmelden op Ondeugend Daten is volledig gratis. Zo kun je de datingsite uitproberen en volledig gratis op zoek gaan naar spannende dates. Ook is het gebruik van de datingsite gratis, echter heb je als gratis lid toegang tot minder functies. Zo kun je als gratis lid beperkt berichten versturen.

Om de datingsite volledig te kunnen gebruiken, moet je een abonnement afsluiten. Een abonnement afsluiten heeft veel voordelen, zo kun je met een abonnement berichten versturen en ontvangen, uitgebreid zoeken, bezoekers op je profiel bekijken, persoonlijke berichten sturen en extra foto’s bekijken.

Een abonnement kan voor verschillende periodes afgesloten worden, je kunt een abonnement afsluiten voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Wanneer je een abonnement afsluit voor een langere periode, is dit per maand goedkoper.

Dit zijn de kosten:

1 maand voor €19,99

2 maanden voor €15,99 per maand, totaal €31,98

4 maanden voor €11,99 per maand, totaal €47,96

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

Handige functionaliteiten op Ondeugend Daten

Om het gebruik van de datingsite extra leuk te maken heeft Ondeugend Daten een aantal handige functies ontwikkeld. Met de functies vind je sneller leden die bij je passen en leg je gemakkelijk contact met andere leden. Een aantal leuke functies waarvan je gebruik kunt maken zijn:

Fotozapper

Eén van de handige functies is fotozapper. Met deze functie beoordeel je vlug andere leden, waardoor je snel leden vindt die bij je passen. Het werkt op deze manier: je ziet een foto van iemand, die persoon beoordeel je vlug. Vervolgens geef je aan of je die persoon leuk vindt, misschien leuk vindt of niet leuk vindt. Wanneer leden elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan.

De functie is te vergelijken met het swipe systeem van Tinder. Tinder is wereldwijd een populaire dating app waarmee je mensen snel beoordeeld.

Zoekfilters

Om leden te vinden die bij je passen kun je gebruik maken van uitgebreide zoekfilters. In de zoekfilter geef je precies aan waaraan iemand moet voldoen, waarna je leden krijgt te zien die het beste bij je passen. Op deze manier hoef je geen uren op de datingsite te zoeken naar leden die bij je passen, maar vind je binnen enkele minuten leden die bij je passen.

Wanneer je iemand hebt gevonden die bij je past, kun je direct een berichtje sturen om met hem of haar in contact te komen en een spannende date af te spreken.

Bezoekers bekijken

Op de datingsite kun je ook profielen zien die jouw dating profiel hebben bezocht. Met de functie bezoekers zie je de laatst bezochte leden op jouw dating profiel. Vervolgens kun je naar hun profiel gaan en een berichtje sturen.

Knipoog sturen

Een eerste berichtje naar iemand sturen kan altijd spannend zijn. Op Ondeugend Daten is een functie te vinden waarmee je aandacht van een persoon kan trekken zonder dat je een berichtje stuurt. Je kunt namelijk een knipoog naar iemand sturen om aandacht van die persoon te vragen. Die persoon krijgt een melding dat jij een knipoog hebt gestuurd, vervolgens gaat die persoon jouw profiel bekijken en stuurt misschien zelf wel een eerste berichtje.

vreemdgaan apps

Hoe veilig is Ondeugend Daten?

Misschien maak je je wel zorgen over de beveiliging van Ondeugend Daten, je wilt namelijk niet dat je gegevens zomaar op straat belanden. Ondeugend Daten is een 100% veilige datingsite waarop je kunt daten met een gerust hart. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van de beveiliging van de datingsite.

Alle profielen zijn echt

Op Ondeugend Daten kom je alleen maar profielen tegen die echt zijn. De datingsite maakt geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Zo weet je zeker dat je niet met een chatoperator aan het chatten bent. Het motto van de datingsite is fair play.

Snel misbruik rapporteren

Misbruik komt haast niet voor op Ondeugend Daten. Maar mocht het plaats vinden kun je dit met één muisklik rapporteren. Er kan bijvoorbeeld datingfraude of andere kwade bedoelingen plaats vinden. Om dit te melden hoef je enkel naar zijn of haar profiel te gaan en op de 3 rondjes aan de linkerkant te klikken.

Mocht iemand je lastig vallen, kun je die persoon ook blokkeren. Een persoon blokkeren werkt op dezelfde manier als het rapporteren ervan.

Beveiligde verbinding

Bij Ondeugend Daten willen ze dat je veilig kunt daten. Daarom doen ze er alles aan om voor een beveiligde dateomgeving te zorgen. Zo maakt de datingsite bijvoorbeeld gebruik van een beveiligde verbinding op de website. De beveiligde verbinding komt tot stand door een SSL-verbinding. Een beveiligde verbinding zorgt ervoor dat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. Dit is wel zo veilig.

Dat een website gebruik maakt van een beveiligde verbinding is te zien aan het slotje bij de domeinnaam van de website.

Inschrijven op Ondeugend Daten

Het inschrijven op Ondeugend Daten is gemakkelijk te doen, door een paar gegevens op te geven ben je al ingeschreven. Wanneer je op de homepagina van de datingsite komt, wordt de aandacht al direct getrokken door de knop inschrijven. Als je op de knop inschrijven klikt, vraagt de datingsite direct een aantal gegevens van je.

Het inschrijven bestaat uit een aantal stappen. Bij de eerste stap vraagt de datingsite om een profielnaam in te vullen. Bij de stappen die daarna volgen vul je een wachtwoord in, e-mailadres, gender, seksuele voorkeur, leeftijd, postuur en woonplaats. Tenslotte voeg je een foto toe aan het profiel. Wanneer je alle stappen hebt ingevuld ben je ingeschreven op Ondeugend Daten, en kun je direct gebruik maken van de datingsite.

Het inschrijven op de datingsite neemt een kleine 5 minuten in beslag.

ondeugend daten inschrijven
Een screenshot van het inschrijfproces op Ondeugend Daten

Wanneer je bent ingeschreven is het slim om het dating profiel nog verder in te vullen, met een volledig ingevuld dating profiel heb je meer kans om succesvol te worden. Het dating profiel verder invullen doe je door naar het profiel te gaan en daar meer gegevens van jezelf te vermelden. Zo kun je een omschrijving geven, meer gegevens van jezelf vermelden en meerdere foto’s toevoegen aan het dating profiel.

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

Ondeugend Daten uitschrijven

Misschien ben je momenteel lid bij Ondeugend Daten, echter wil je het opzeggen. Zo kun je bijvoorbeeld al succesvol zijn geworden of wil je stoppen met het online daten. Gelukkig maakt het niet uit wat voor reden je hebt voor de uitschrijving, om wat voor reden dan ook kun je Ondeugend Daten opzeggen. Met de onderstaande stappen verwijder op een gemakkelijke manier je account van de datingsite.

Zo verwijder je een account:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd
 2. Klik op je profielfoto rechtsboven in de hoek
 3. In het menu dat dan verschijnt ga je naar account
 4. Klik vervolgens op uitschrijven, dit is te vinden naast account status
 5. Vul een reden in voor de uitschrijving
 6. Voer tenslotte nog het wachtwoord in
 7. En klik op nu uitschrijven.

Wanneer je account verwijderd is, wordt het profiel niet meer weergegeven op de datingsite. Al de gegevens die de datingsite van je weet worden verwijderd.

Ondeugend Daten klantenservice

Wanneer je vragen, opmerkingen of klachten hebt, is het slim op contact op te nemen met de klantenservice van Ondeugend Daten. De klantenservice is altijd bereikbaar, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Wanneer je een vraag hebt is het slim om eerst op de pagina met veelgestelde vragen te kijken voordat je contact opneemt met de klantenservice. Er is namelijk veel kans dat je vraag bij de veelgestelde vraag staat.

De klantenservice is bereikbaar door middel van een reactieformulier, die te vinden is op de website van de datingsite. Helaas is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar.

Bedrijfsgegevens:

Orbinair B.V.

Kerkenbos 1057c

6546 BB Nijmegen

Andere datingsites

Ondeugend Daten is niet de enige datingsite in Nederland die voor spannende dates is bedoeld. In Nederland en België zijn ruim honderd datingsites actief, waarvan tientallen voor spannende dates zijn bedoeld.

Twijfel je of Ondeugend Daten bij je past? Neem dan een kijkje bij één van de ontstaande datingsites. Deze datingsites zijn ook erg goed en kun je spannende dates vinden.

Deze datingsites zijn er nog meer om spannende dates te vinden:

Meer informatie van Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is onderdeel van Sexy Dating Networks. Onder dit netwerk vallen meerdere datingsites die gericht zijn op spannende dates of vreemdgaan. Een groot voordeel van dit netwerk is dat alle datingsites aan elkaar gekoppeld zijn, leden van verschillende datingsites kunnen met elkaar in contact komen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je contact hebt met iemand die van een andere datingsite lid is. Doordat alle datingsites aan elkaar gekoppeld zijn heb je veel keuze uit een groot aantal leden.

Ondeugend Daten valt onder het bedrijf Orbinair B.V. Het bedrijf bestaat al sinds 2009 en heeft veel ervaring met het online daten. Orbinair B.V. richt zich op de exploitatie van een netwerk van erotische-datingwebsites.

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.