novamora

Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende date. Op Novamora vind je binnen de kortste keren iemand waarmee je een spannende date kunt hebben. Door uitgebreide zoekfilters vind je snel leden die bij je passen en waarmee je direct contact kunt leggen. Op deze manier heb jij binnenkort een spannende date gevonden op Novamora!

Doordat Novamora veel adverteert op radio, tv en reclameborden melden dagelijks duizenden mensen zich aan op de datingsite; het is een razend populaire datingsite. Daarnaast is het ook een erg veilige datingsite, je kunt daten met een gerust hart. Genoeg reden om even een kijkje te nemen op Novamora. Het aanmelden is volledig gratis!

Gratis aanmelden op Novamora!

Waarom daten bij Novamora?

Er zijn veel redenen waarom je moet gaan daten bij Novamora, dit zijn de belangrijkste redenen:

De eerste reden waarom je moet gaan daten bij Novamora is omdat het een erg populaire datingsite is. Dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan op de datingsite, hierdoor vind je altijd veel leden die bij je passen. Op Novamora word je snel succesvol in het vinden van spannende dates.

Een andere reden waarom je bij de datingsite moet gaan daten is omdat het een goede klantenservice heeft. Wanneer je vragen, opmerkingen of klachten hebt staat de klantenservice altijd voor je klaar. De klantenservice is er om jou te helpen, ze zijn zelfs ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

De laatste reden is dat Novamora 100% veilig is. Je kunt met een gerust hart gebruik maken van de datingsite en je hoeft je geen enkele zorgen te maken over de veiligheid en privacy. In tegenstelling tot veel andere erotische datingsites, is Novamora fel tegen nepprofielen. Je vindt daarom ook geen chatoperators of fictieve profielen op de datingsite. Het motto van Novamora is fair play.

Genoeg reden om even een kijkje te nemen op Novamora toch? Je kunt je volledig gratis aanmelden.

Hoe populair is Novamora?

Novamora behoort tot één van de populairste datingsites in Nederland. Dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan op de datingsite. Het is niet exact bekend hoeveel mensen gebruik maken van de datingsite, maar volgens schattingen maken enkele tienduizenden mensen gebruik van Novamora. Volgens onze schatting is Novamora ongeveer even populair als de grote datingsites Lexa en Relatieplanet.

Er wordt door de datingsite op veel kanalen geadverteerd om leden te werven. Doordat de datingsite veel adverteert, melden dagelijks veel nieuwe leden zich aan op de datingsite. Zo adverteert de datingsite op de TV, radio en reclameborden. Regelmatig zie je advertenties van Novamora op bushokjes voorbij komen, misschien ken je de datingsite wel daarvan.

Gratis aanmelden op Novamora!

Doelgroep van Novamora

Tegenwoordig zijn er veel datingsites gericht op een speciale doelgroep, op deze datingsites zijn mensen van een specifieke doelgroep welkom. Zo zijn er speciale datingsites voor 50-plussers, speciale datingsites voor jongeren, speciale vreemdgaan datingsites en speciale gay datingsites. Maar Novamora is niet bedoeld voor een speciale doelgroep. Iedereen die op zoek is naar een spannende date is welkom op de datingsite.

Het maakt niet uit welke leeftijd, opleidingsniveau of geaardheid je hebt; je bent altijd wel op de datingsite. Op Novamora zijn veel verschillende types en figuren te vinden, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat niemand bij je past. Door een handige zoekfilter vind je binnen de kortste keren leden die bij je passen.

Novamora review

Pluspunten

 • Populaire datingsite
 • Goede klantenservice
 • 100% veilig
 • Gratis aanmelden

Minpunten

 • Verouderd uiterlijk

Populariteit score: 4.8/5

Novamora behoort tot één van de populairste datingsites in Nederland. Dagelijks melden duizenden nieuwe mensen zich aan op de datingsite en naar schatting zijn er tienduizenden mensen lid van de datingsite. Het adverteert op veel kanalen om leden te werven, met succes.

Gebruiksgemak score: 4.4/5

Wanneer je gebruik maakt van de datingsite ervaar je veel gebruiksgemak, het is een erg gebruiksvriendelijke datingsite. De datingsite is overzichtelijk en het navigeren door de website werkt ook goed. Echter heeft de datingsite een iets verouderd uiterlijk, waardoor je geen optimale gebruikservaring ervaart.

Functionaliteiten score: 4.1/5

Je kunt van handige functionaliteiten gebruik maken op de datingsite. Een aantal handige functionaliteiten zijn fotozapper, knipoog sturen, uitgebreid zoeken en profielbezoekers bekijken. Deze functies maken het makkelijker om leden te vinden die bij je passen.

Kosten score: 4.6/5

In vergelijking met andere datingsites is Novamora een goedkope datingsite. Het aanmelden is volledig gratis en de prijzen van abonnementen zijn laag. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding ook erg goed, je kunt van een goed werkende datingsite gebruik maken zonder al te veel kosten. Wanneer je een abonnement wilt afsluiten is dit al vanaf €11,99 per maand.

Eindoordeel: Novamora is een erg goed datingsite, het is een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar spannende dates. Het is een razend populaire datingsite waarop je snel succesvol wordt. Dankzij handige functionaliteiten vind je snel leden die bij je passen. Genoeg reden om een kijkje te nemen op Novamora toch? Het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Gratis aanmelden op Novamora!

Novamora app

novamora app

Wanneer je gebruik wilt maken van de datingsite door je smartphone te gebruiken is dit gemakkelijk te doen. Novamora heeft namelijk een dating app ontwikkeld, hiermee kun je altijd en overal gebruik maken van de datingsite. De dating app is in de webbrowser, de app is dus niet te downloaden in Google Play of App Store. Dit is een groot voordeel, want je hoeft geen app te downloaden maar de app staat altijd online.

Het is een erg gebruiksvriendelijke dating app, het navigeren gaat erg gemakkelijk. In de app kun je handig gebruik maken van de functie fotozapper. Met de functie fotozapper beoordeel je snel leden, het is te vergelijken met de dating app Tinder.

Wanneer je gebruik maakt van de dating app, heb je door middel van een paar klikken en swipes op het scherm al leden gevonden die bij je passen en heb je snel een spannende afgesproken.

Novamora kosten

Je kunt je volledig gratis inschrijven op Novamora, zo kun je de datingsite uitproberen. Daarnaast is het gebruik van de datingsite ook volledig gratis, zo kun je gratis op zoek gaan naar spannende dates. Echter kun je als gratis lid de datingsite niet volledig gebruiken, je hebt geen toegang tot verschillende functies. Zo heb je bijvoorbeeld geen toegang tot de functie om berichten te versturen.

Om de datingsite volledig te kunnen gebruiken, moet je een abonnement afsluiten. Wanneer je een abonnement afsluit heb je meer kans om spannende dates te vinden op Novamora, je hebt namelijk toegang tot alle functies. Zo kun je met een abonnement berichten versturen en ontvangen, profielbezoekers bekijken, meerdere foto’s van iemand bekijken en uitgebreid zoeken.

Een abonnement kan voor verschillende periodes afgesloten worden. Wanneer je een abonnement afsluit kun je kiezen uit de periodes van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Een abonnement voor een langere periode is per maand een stuk goedkoper.

Dit zijn de kosten van een abonnement:

1 maand voor €19,99

2 maanden voor €15,99 per maand (meest gekozen pakket)

4 maanden voor €11,99 per maand

Handige functies op Novamora

Op Novamora kun je van een aantal handige en leuke functies gebruik maken. Met de handige functies vind je snel leden die bij je passen en kom je gemakkelijk met andere leden in contact. Van deze handige functies kun je gebruik maken:

Fotozapper

Een erg handige functie is fotozapper, met deze functie vind je snel leden die bij je passen. De functie is een soort van spelletje, je beoordeeld namelijk vlug andere leden en geeft aan of je ze leuk vindt, misschien leuk vindt of niet leuk vindt. Wanneer leden elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan. De functie is te vergelijken met de dating app Tinder.

Flirten

Wanneer je geen eerste berichtje naar iemand wilt sturen of je wilt alleen aandacht vragen van iemand kun je met de persoon flirten. Je flirt met een persoon door een knipoog te sturen. Wanneer je een knipoog stuurt, krijgt de andere persoon hier een melding van. Waarna hij of zij een gesprek kan beginnen.

Zoekfilters

Je kunt gebruik maken van uitgebreide zoekfilters om leden te vinden die bij je passen. In de zoekfilter geef je precies aan waaraan iemand moet voldoen, waarna je leden krijgt te zien die goed bij je passen.

Hierdoor hoef je geen uren te zoeken op de datingsite naar leden die bij je passen, maar vind je binnen enkele minuten leden die bij je passen. Wanneer je iemand hebt gevonden die bij je past, kun je direct een berichtje sturen om met hem of haar een spannende date af te spreken.

Gratis aanmelden op Novamora!

Hoe veilig is Novamora?

Novamora is een erg veilige datingsite, je kunt daten met een gerust hart op de datingsite. De datingsite vindt het erg belangrijk dat je veilig kunt daten, daarom doet de datingsite er alles aan om voor een veilige dateomgeving te zorgen. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van de beveiliging van Novamora.

Beveiligde verbinding

Op Novamora willen ze dat je veilig kunt daten, daarom maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding. De beveiligde verbinding zorgt ervoor dat een derde partij niet bij jouw gegevens kan wanneer deze worden verzonden. De beveiligde verbinding komt tot stand door een SSL-verbinding. Dat de datingsite een beveiligde verbinding gebruikt is te zien aan het slotje bij de domeinnaam in de zoekbalk.

Echte profielen

In tegenstelling tot veel andere erotische datingwebsites, is Novamora fel tegen nepprofielen. Je zult dus geen nepprofielen of chatoperators vinden. Daarnaast stellen medewerkers van de datingsite alles in het werk om kwaadwillende leden te weren. Het motto van de datingsite luidt fair play.

Mocht je toch kwaadwillige profielen tegen komen op de datingsite, kun je dit door middel van een paar muisklikken rapporteren. Een profiel rapporteren doe je door naar het profiel te gaan en op de drie rondjes aan de linkerkant te klikken.

Op deze manier kun je veilig daten en kom je niet in contact met kwaadwillende mensen of nepprofielen.

Anoniem gebruik van de datingsite

Je e-mailadres en andere persoonlijke gegevens blijven altijd geheim voor andere leden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw gegevens. Voor wie helemaal veilig wilt daten en anoniem gebruik wilt maken van de datingsite, is er een mogelijkheid om geen foto te tonen op het dating profiel. Daarnaast kun je je inschrijven op Novamora met een zelfgekozen profielnaam.

Inschrijven op Novamora

Het is volledig gratis om je in te schrijven op Novamora, het inschrijven op de datingsite doe je door een paar simpele gegevens op te geven. Wanneer je op de homepagina van de datingsite komt, wordt de aandacht al direct getrokken door de grote knop inschrijven. Wanneer je op de knop inschrijven klikt ga je direct een aantal gegevens invullen.

Allereerst vul je een profielnaam in. Daarna vul je een wachtwoord in, e-mailadres, welk geslacht jij of jullie zijn, naar wie je op zoek bent, leeftijd, postuur en woonplaats. Tenslotte voeg je een profielfoto toe het dating profiel. Wanneer je de bovenstaande gegevens hebt ingevuld ben je ingeschreven op de datingsite, en kun je direct er gebruik van maken.

Het inschrijven op de datingsite duurt ongeveer 5 minuten.

Wanneer je bent ingeschreven op de datingsite heb je alleen algemene informatie ingevuld op het dating profiel. Slim is om zodra je bent ingeschreven op de datingsite het dating profiel verder in te vullen. Met een volledig ingevuld profiel heb je namelijk meer kans om succesvol te worden op de datingsite. Op het dating profiel kun je bijvoorbeeld een omschrijving van jezelf geven, meer algemene informatie over jezelf vertellen en meerdere foto’s toevoegen aan het dating profiel.

novamora inschrijven
Een screenshot van het invullen van het dating profiel op Novamora

Gratis aanmelden op Novamora!

Novamora uitschrijven

Je bent misschien momenteel wel lid bij Novamora, echter wil je het opzeggen. Zo kun je bijvoorbeeld al meerdere spannende dates gehad hebben via de datingsite of je wilt om een andere reden stoppen met het online daten. Het maakt op Novamora gelukkig niet uit wat voor reden je hebt voor de uitschrijving, je kunt ter alle tijden Novamora opzeggen. Wanneer je de onderstaande stappen opvolgt verwijder je op een gemakkelijke manier je account van de datingsite.

Op deze manier verwijder je een account:

 1. Log in op de datingsite
 2. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek
 3. In het menu dat dan tevoorschijn komt, klik je op account
 4. Op de pagina waarop je dan belandt, klik je op uitschrijven. Dit is te vinden naast account status.
 5. Vul een reden in voor de uitschrijving
 6. Voer vervolgens nog je wachtwoord in
 7. En klik op nu uitschrijven

Op deze manier schrijf je je uit van de datingsite. Je profiel is nu niet meer zichtbaar op de datingsite. Al de gegevens die Novamora van je weet worden verwijderd.

Klantenservice van Novamora

Novamora heeft een goede klantenservice die altijd bereikbaar is, zelfs ’s avonds en in het weekend. De klantenservice is er om jouw te helpen, daarom kun je gerust contact opnemen met de klantenservice.

Wanneer je een vraag hebt is het slim om eerst op de pagina met veelgestelde vragen te kijken, voordat je contact opneemt met de klantenservice. Vaak staat je vraag al op de pagina met veelgestelde vragen. Zo niet? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice.

De klantenservice is bereikbaar door middel van een reactieformulier. Het reactieformulier is te vinden op de datingsite.

Bedrijfsgegevens:

Novamora B.V.

Kerkenbos 1057c

6546 BB Nijmegen

Novamora alternatief

Je bent misschien wel benieuwd wat een alternatief is voor Novamora. In Nederland en België zijn veel datingsites die gericht zijn op spannend daten, net zoals Novamora. Dit zijn de beste Novamora alternatieven:

Ondeugend Daten

ondeugend daten

Op zoek naar een ondeugende date? Dan is de datingsite Ondeugend Daten voor jou bedoeld! Op Ondeugend Daten vind je altijd een spannende of casual date, je hoeft niet bang te zijn dat je onsuccesvol blijft.

Op Ondeugend Daten vind je gemakkelijk een spannende date. Dankzij uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je snel leden die bij je passen en kun je direct een berichtje sturen.

Ondeugend Daten is anoniem, veilig en discreet. Net zoals Novamora, maakt Ondeugend Daten geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators, alle profielen zijn echt.

Lees review en informatie van Ondeugend Daten >

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

Victoria Milan

Victoria Milan

Wanneer je wilt vreemdgaan of op zoek bent naar spannende dates is Victoria Milan de beste datingsite voor jou! Victoria Milan is de nummer 1 Nederlandse datingsite voor buitenechtelijke affaires en spannende dates. De datingsite telt meer dan 300.000 Nederlandse gebruikers die op zoek zijn naar spannende dates.

Victoria Milan gegarandeerd privacy en discretie aan hun gebruikers. Zo maakt de datingsite op top level gebruik van een beveiligde verbinding en kun je gebruik maken van speciale tools om anoniem te blijven.

Lees review en informatie van Victoria Milan >

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Mysecretdate

mysecretdate

Mysecretdate is de datingsite voor alles wat ondeugend en spannend is. Het maakt niet uit of single bent of een relatie hebt, je droom wordt werkelijkheid op Mysecretdate. Mysecretdate is een populaire datingsite, dagelijks melden meer dan 100 nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Je vindt snel een spannende date op de datingsite. Door een profiel aan te maken, op zoek te gaan naar leden en een berichtje te sturen heb je al een spannende date gevonden.

Lees review en informatie van Mysecretdate! >

Gratis aanmelden op Mysecretdate!

Meer informatie van Novamora

Novamora is onderdeel van Sexy Dating Networks. Dit is een netwerk van meerdere datingsites die gericht zijn op vreemdgaan of spannende dates. Onder dit netwerk vallen bijvoorbeeld ook de datingsites Ondeugend Daten en Regioswingers.

Een groot voordeel van Sexy Dating Networks is dat alle datingsites die onder dit netwerk vallen aan elkaar gekoppeld zijn. Leden van verschillende datingsites kunnen met elkaar in contact komen. Zo heb je veel keuze uit het aantal leden en heb je meer kans om succesvol te worden.

1 comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.