metjou

MetJou is een grote en leuke datingsite in Nederland. Dagelijks schrijven meer dan 250 nieuwe leden zich in op de datingsite en het is daarmee een redelijk populaire datingsite. MetJou heeft niet veel naamsbekendheid, maar het ledenbestand is erg groot. Op de datingsite zijn vooral twintigers, dertigers en veertigers te vinden, maar in andere leeftijdscategorieën is ook veel aanbod. De datingsite is er dus voor iedereen. De leden die lid zijn, zijn op zoek naar een serieuze relatie, vriendschap of een alleen een date. Je kunt MetJou gerust uitproberen, het aanmelden is volledig gratis!

IK WIL METJOU GRATIS PROBEREN!

Inschrijven op MetJou

Je schrijft je gemakkelijk in op MetJou, door een paar gegevens van jezelf op te geven ben je al ingeschreven. Je geeft een profielnaam, geaardheid en e-mailadres op, door deze simpele gegevens op te geven ben je al ingeschreven. Wanneer je bent ingeschreven ga je direct het dating profiel invullen, dit bestaat uit een viertal stappen. De eerste stap bestaat uit basisgegevens, je kiest bij deze stap een wachtwoord en vult een geboortedatum en woonplaats in. Bij de tweede stap vul je je eigenschappen in, zo vul je je geaardheid, gewenst contact, uiterlijk en opleiding in. Je voegt een profielfoto toe bij de derde stap. En tenslotte bij stap 4 geef je een omschrijving van jezelf; je schrijft een verhaaltje over jezelf, hoe je bent en wat je normen en waarden zijn.

metjou
Een screenshot van het inschrijfproces op MetJou.

Nadat je bent ingeschreven kun je direct gebruik maken van de datingsite, wel moet je profielfoto eerst worden goedgekeurd door de klantenservice van datingsite. Het aanmelden duurt nog geen 10 minuten.

Doelgroep

De datingsite MetJou heeft geen specifieke doelgroep, iedereen is welkom op de datingsite. Op de datingsite zijn veel twintigers, dertigers en veertigers te bekennen, maar er is ook veel aanbod in andere leeftijdscategorieën. Op de datingsite zijn ongeveer evenveel mannen als vrouwen te vinden. De leden van de datingsite zijn niet alleen op zoek naar een vaste relatie maar zijn ook op zoek naar een vriendschap of alleen een date.

daten in amsterdam

Hoe bekend is MetJou?

Ondanks dat MetJou weinig naamsbekendheid heeft, is het ledenbestand groot. Er is genoeg aanbod aan het aantal leden, je hebt keuze genoeg. Dagelijks schrijven meer dan 250 nieuwe leden zich in en maandelijks zijn er ruim 7000 aanmeldingen van nieuwe leden.

De datingsite probeert populairder te worden door te adverteren op het internet. Het is een ervaren datingsite, het bestaat al heel wat jaren en door de jaren heen heeft de datingsite veel ervaring opgedaan. MetJou doet er alles aan om jouw online dating avontuur tot een groot succes te maken.

Handige functies

Je kunt gebruik maken van een paar handig functies op MetJou. Deze functies zorgen ervoor dat de datingsite nog leuker is en met deze functies kun je gemakkelijker in contact komen met andere leden.

Eén van de handige functies is fotozapper. Met fotozapper beoordeel je andere leden vlug en geef je vervolgens aan of je een persoon leuk vindt, misschien leuk vindt of niet leuk vindt. Wanneer leden elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan. Fotozapper is een leuke functie om snel leden te ontmoeten op de datingsite. Het systeem lijkt een beetje op Tinder, maar MetJou heeft zijn eigen draai eraan gegeven.

Durf je geen eerste berichtje naar iemand te sturen? Dan moet je de functie knipoog proberen. Je stuurt een knipoog naar iemand om aandacht te trekken van die persoon. Vervolgens kan diegene jouw profiel bekijken en een gesprek beginnen.

Kosten van MetJou

Je kunt je gratis aanmelden op MetJou en gratis gebruik maken van de dienst. Zo kun je kijken of de datingsite wel iets voor je is en kun je gratis op zoek gaan naar de liefde. Echter heb je als gratis lid toegang tot minder functies dan een betaald lid (VIP lidmaatschap). Als gratis lid kun je bijvoorbeeld geen berichten verzenden en ontvangen, hiervoor heb je een VIP lidmaatschap nodig. Je kunt een VIP lidmaatschap voor verschillende periodes afsluiten, voor 1 maand, 2 maanden of 4 maanden. Hoe langer je een lidmaatschap neemt, hoe goedkoper het per maand is.

Dit zijn de prijzen van een VIP lidmaatschap:

1 maand voor €19,99,-

2 maanden voor €15,99,- per maand, totaalbedrag €31,98,-

4 maanden voor €11,99,- per maand, totaalbedrag €47,96,-

Met een abonnement heb je toegang tot alle functies, hieronder vind je een handig overzicht tot welke functies je toegang hebt. Tot deze functies heb je toegang met een VIP lidmaatschap:

 • Onbeperkt berichten versturen
 • Berichten ontvangen
 • Onbegrensd Fotozapper
 • Extra foto’s bekijken
 • Fotozapper matches bekijken
 • Toegang tot contacten
 • En nog meer handig functies.

Gratis aanmelden op MetJou!

Review MetJou

Pluspunten

 • Gemakkelijk aanmelden
 • Eenvoudige site
 • Leuke functies

Minpunten

 • Verouderde website

Populariteit score: 3.3/5

MetJou is een redelijke populaire datingsite in Nederland. Ondanks dat de datingsite weinig naamsbekendheid heeft zijn er veel mensen lid van de datingsite. Dagelijks melden meer dan 250 nieuwe leden zich aan op MetJou en ongeveer 7000 per maand.

Gebruiksgemak score: 3.5/5

De website ziet een beetje verouderd eruit, waardoor alles onoverzichtelijk is. Daardoor ervaar je weinig gebruiksgemak. Voor smartphones is er geen dating app beschikbaar, maar de website is wel goed bereikbaar voor mobiel verkeer.

Functionaliteiten score: 3.7/5

Ondanks dat de website verouderd is kun je van veel functies gebruik maken. De functies maken de datingsite leuker en door de functies kom je gemakkelijker in contact met andere leden. Zo kun je gebruik maken van functies zoals fotozapper, knipogen sturen en uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten.

Kosten score: 3.5/5

De prijzen van een lidmaatschap bij MetJou zijn niet duur in vergelijking met andere datingsites, de prijzen zijn zelfs redelijk goedkoop. De prijs-kwaliteitsverhouding is minder goed, omdat de website verouderd is. Het goedkoopste lidmaatschap per maand heeft een looptijd van 4 maanden en betaal je slechts €11,99 per maand.

Eindoordeel: MetJou is een leuke en eenvoudige datingsite. Je kunt van een paar handige functionaliteiten gebruik maken, zoals fotozapper. De datingsite is niet zo heel populair, maar ondanks dat is het ledenbestand groot. De website is wel wat verouderd, waardoor je minder gebruiksgemak ervaart. De prijzen van een lidmaatschap zijn redelijk goedkoop in vergelijking met andere datingsites. De datingsite MetJou is een aanrader, echter is Relatieplanet of Parship is een betere aanrader. Het is een leuke en eenvoudige datingsite om lid van te worden. Je moet de datingsite uitproberen, het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Gratis aanmelden op MetJou!

Hoe veilig is Metjou?

MetJou is een veilige datingsite, ze doen er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van de beveiliging van de datingsite.

Handmatige controle op profielen

Wanneer iemand zich inschrijft, controleert de datingsite het profiel handmatig. Dit zorgt ervoor dat er geen nepprofielen zijn op de datingsite. Ook wanneer je een profielfoto toevoegt, dit moet eerst worden goedgekeurd. Zo kun je veilig gebruik maken van de datingsite

Safe Dating Networks

De datingsite MetJou valt onder Safe Dating Networks. Onder dit netwerk vallen verschillende datingsites. Ongeveer 100 datingsites uit Nederland en België vallen onder dit netwerk. Dit netwerk zorgt er onder andere voor dat je veilig kunt daten op MetJou. Een paar voorbeelden van datingsites die onder dit netwerk vallen zijn WeetWieJeDate en Datingeasy.

Gemakkelijk misbruik rapporteren op MetJou

Wanneer je een nepprofiel tegenkomt op de datingsite, kun je dit direct rapporteren. Rapporteren doe je met 1 muisklik, als je een verdacht profiel ziet kun je op het uitroepteken klikken. Wanneer je op het uitroepteken klikt rapporteer je een profiel.

Wanneer iemand je lastigvalt kun je die persoon ook blokkeren.

De websitebeveiliging van MetJou

De website van de datingsite is beveiligd door middel van een https-verbinding.  Een https-verbinding zorgt ervoor dat de website goed beveiligd is zodat derden niet mee kunnen lezen met jouw gegevens. Dat een website beveiligd is kun je zien aan het slotje in de zoekbalk.

Datingtips

De datingsite geeft tips hoe je veilig kunt daten. Je leest tips hoe je oplichting of andere duistere praktijken kunt herkennen, maar krijg je ook tips hoe je het beste kunt daten. Denk je dat iemand je probeert op te lichten? Dan is het verstandig om de tips even te lezen. De tips kun je vinden onderaan de pagina van de datingsite onder het kopje datingtips.

Toegankelijk voor mobiel verkeer

MetJou is voor ieder apparaat bereikbaar, de website is bereikbaar voor een computer als zowel een mobiel. Helaas is er geen dating app beschikbaar, maar de website is goed bereikbaar voor mobiel verkeer. Op je mobiel kun je alles gemakkelijk vinden en is alles duidelijk wanneer je gebruik maakt van de datingsite.

Uitschrijven op MetJou

Wanneer je de liefde hebt gevonden of je wilt stoppen met het online daten is het verstandig om je uit te schrijven. Uitschrijven op MetJou is vrij eenvoudig en snel te doen. Hieronder lees je een stappenplan met hoe je je moet uitschrijven, als je deze stappen leest ben je binnen een minuut al uitgeschreven.

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd.
 2. Klik op je gebruikersnaam rechtsboven in de hoek, en klik vervolgens op account.
 3. Vervolgens klik je op uitschrijven, dit kun je vinden naast mijn abonnement.
 4. Geef een reden op voor de uitschrijving en klik vervolgens op nu uitschrijven.

Wanneer je deze stappen volgt is je profiel snel verwijderd van de datingsite.

Klantenservice

Je kunt de klantenservice van MetJou gemakkelijk bereiken door middel van een reactieformulier. Wanneer je een vraag hebt, is het verstandig om eerst op de pagina met veelgestelde vragen te kijken, hoogstwaarschijnlijk staat je vraag daarbij.

Heb je een klacht, opmerking of een vraag die niet op de pagina met veelgestelde vragen staat kun je gerust contact opnemen met de klantenservice.

Helaas is de klantenservice van MetJou niet bereikbaar per telefoon, je moet het doen met een reactieformulier. Het reactieformulier kun je vinden op de datingsite.

Adres:

Postbus 38218

6503 AE Nijmegen

Nederland

IK WIL METJOU GRATIS PROBEREN!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.