metjou

MetJou is een grote en leuke datingsite. Dagelijks melden meer dan 250 nieuwe leden zich aan en is daarmee een redelijk populaire datingsite. MetJou heeft niet veel naamsbekendheid maar het ledenbestand is erg groot. Bij de datingsite zijn vooral twintigers, dertigers en veertigers te bekennen, maar in andere leeftijdscategorieën is ook veel aanbod. De datingsite is er dus voor iedereen. De leden die lid zijn, zijn op zoek naar een relatie, vriendschap of een alleen een date. Je kunt de datingsite gerust uitproberen, het aanmelden is volledig gratis!

Probeer het nu gratis uit! ➟

Inschrijven op MetJoumetjou

Je schrijft je gemakkelijk in op MetJou, met een paar gegevens van jezelf op te geven ben je al ingeschreven. Je geeft een profielnaam, geaardheid en e-mailadres op, door deze simpele gegevens op te geven ben je al ingeschreven. Wanneer je bent ingeschreven ga je je profiel direct invullen, dit bestaat uit een viertal stappen. De eerste stap bestaat uit basisgegevens, je kiest bij deze stap een wachtwoord, vult je geboortedatum in en je woonplaats. Bij de tweede stap vul je je eigenschappen in, je vult je geaardheid, gewenst contact, uiterlijk en opleiding in. Je voegt een profielfoto toe bij de derde stap. En tenslotte bij stap 4 geef je een omschrijving van jezelf; Je schrijft een verhaaltje over jezelf, hoe je bent en wat je normen en waarden zijn.

Nadat je bent aangemeld kan je de datingsite direct gaan gebruiken, wel moet je profielfoto eerst worden goedgekeurd door de klantenservice van datingsite. Het aanmelden duurt nog geen 10 minuten.

Doelgroep

De datingsite MetJou heeft geen specifieke doelgroep, iedereen is welkom op de datingsite. Op de datingsite zijn veel twintigers, dertigers en veertigers te bekennen, maar er is ook veel aanbod in andere leeftijdscategorieën. Op de datingsite zijn ongeveer evenveel mannen als vrouwen te vinden. De leden van de datingsite zijn niet alleen opzoek naar een vaste relatie maar zijn ook opzoek naar een vriendschap of alleen een date.

Hoe bekend is MetJou?

Ondanks dat MetJou weinig naamsbekendheid heeft is het ledenbestand groot. Er is genoeg aanbod aan het aantal leden, je hebt keus genoeg. Dagelijks schrijven meer dan 250 nieuwe leden zich in en maandelijks zijn er ruim 7000 aanmeldingen van nieuwe leden.

De datingsite probeert populairder te worden door reclame op het internet. Het is een ervaren datingsite, het bestaat al heel wat jaren en door de jaren heen heeft de datingsite veel ervaring opgedaan. MetJou doet er alles aan om jouw online dateavontuur tot een groot succes te maken.

Handige functies

Je kan gebruik maken van een paar handig functies op MetJou. Deze functies zorgen ervoor dat de datingsite nog leuker is en met deze functies kan je gemakkelijk in contact komen met leden.

Eén van de handige functies is fotozapper. Met fotozapper beoordeel je leden vlug en geef je vervolgens aan of je een persoon leuk vindt, misschien leuk vindt of niet leuk vindt. Wanneer leden elkaar leuk hebben gevonden is er een match. Fotozapper is een leuke functie om snel leden te ontmoeten op de datingsite. Het systeem lijkt een beetje op Tinder maar MetJou heeft zijn eigen draai eraan gegeven.

Durf je geen eerste berichtje naar iemand te sturen? Dan moet je de functie knipoog proberen. Je stuurt een knipoog naar iemand om daarmee de aandacht te trekken. Vervolgens kan diegene jouw profiel zien en een gesprek beginnen.

Kosten

Je kan je gratis aanmelden en MetJou gratis gebruiken. Zo kan je kijken of de datingsite wel iets voor je is en kan je gratis op zoek gaan naar de liefde. Maar als gratis lid heb je toegang tot minder functies dan een betaald lid (VIP lidmaatschap). Als gratis lid kan je bijvoorbeeld geen berichten verzenden en ontvangen, hier oor heb je een VIP lidmaatschap nodig. Je kan een VIP lidmaatschap voor verschillende periodes afsluiten, voor 1 maand, 2 maanden of 4 maanden. Hoe langer je een lidmaatschap neemt hoe goedkoper het is per maand.

Dit zijn de prijzen van een VIP lidmaatschap:

1 maand voor €19,99,-

2 maanden voor €15,99,- per maand, totaalbedrag €31,98,-

4 maanden voor €11,99,- per maand, totaalbedrag €47,96,-

Met een abonnement heb je toegang tot alle functies, hieronder vind je een handig overzicht tot welke functies je toegang hebt. Deze functies kan je gebruiken met een VIP lidmaatschap:

 • Onbeperkt berichten verzenden
 • Berichten ontvangen
 • Onbegrensd Fotozapper
 • Extra foto’s bekijken
 • Fotozapper matches bekijken
 • Toegang tot contacten
 • En nog meer handig functies.

Gratis aanmelden op MetJou! ➟

Review MetJou

Pluspunten

 • Gemakkelijk aanmelden
 • Eenvoudige site
 • Leuke functies

Minpunten

 • Verouderde website

Populariteit score: 3.3/5

MetJou is niet heel populair in Nederland. Ondanks dat de datingsite niet heel populair is zijn er veel leden lid op de datingsite. Dagelijks melden meer dan 250 nieuwe leden zich aan op MetJou en ongeveer 7000 per maand.

Gebruiksgemak score: 2.8/5

De website ziet een beetje verouderd eruit, waardoor alles onoverzichtelijk is. Daardoor ervaar je niet veel gebruiksgemak. Voor smartphones is er geen app beschikbaar, maar de website is wel goed bereikbaar voor mobiel verkeer.

Functionaliteiten score: 3.7/5

Ondanks dat de website verouderd is kan je van veel functies gebruik maken. De functies maken de datingsite een stuk leuker en door de functies kom je gemakkelijker in contact met andere leden. Zo kan je gebruik maken van functies zoals fotozapper, een knipoog sturen en een uitgebreide zoekfunctie.

Kosten score: 3.5/5

De prijzen van een lidmaatschap bij MetJou zijn niet duur in vergelijking met andere datingsites, de prijzen zijn zelfs redelijk goedkoop. De prijs-kwaliteitsverhouding is minder goed omdat de website verouderd is. Het goedkoopste lidmaatschap per maand heeft een looptijd van 4 maanden en betaal je slechts €11,99 per maand.

Eindoordeel: MetJou is een leuke, eenvoudige datingsite. Je kan van een paar handige functies gebruik maken, zoals fotozapper. De datingsite is niet zo heel populair, maar ondanks dat is het ledenbestand groot. De website is wel wat verouderd, waardoor je minder gebruiksgemak ervaart. Dat de website verouderd is een groot minpunt. De prijzen van een lidmaatschap zijn redelijk goedkoop in vergelijking met andere datingsites. MetJou is een aanrader, echter is Relatieplanet of Parship is een betere aanrader. Het is een leuke eenvoudige datingsite om bij aan te melden. Je moet de datingsite uitproberen, het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Gratis aanmelden op MetJou! ➟

Hoe veilig is Metjou?

MetJou is een veilige datingsite, ze doen er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken. Hieronder lees je een paar voorbeelden van wat de datingsite allemaal doet om het zo veilig mogelijk te maken.

Handmatige controle op profielen

Wanneer iemand zich aanmeldt controleert de datingsite handmatig het profiel. Dit zorgt ervoor dat er geen nep- of oplichting profielen zijn op de datingsite. Ook wanneer je een profielfoto toevoegt moet dit eerst worden goed gekeurd. Zo kan je veilig gebruik maken van de datingsite

Safe Dating Networks

De datingsite MetJou valt onder Safe Dating Networks. Onder dit netwerk vallen verschillende datingsites. Ongeveer 20 datingsites vallen onder dit netwerk. Dit netwerk zorgt er onder andere voor dat je veilig kunt daten bij MetJou. Een paar voorbeelden van datingsites die onder dit netwerk vallen zijn WeetWieJeDate en Datingeasy.

Gemakkelijk misbruik rapporteren op MetJou

Wanneer je ziet dat iemands profiel nep is of iemand probeert je op te lichten kan je dit gemakkelijk rapporteren. Rapporteren doe je met 1 muisklik, als je een verdacht profiel ziet kan je op het uitroepteken klikken. Wanneer je op het uitroepteken klikt rapporteer je een profiel.

Wanneer iemand je lastigvalt kan je die persoon blokkeren.

De websitebeveiliging van MetJou

De website van de datingsite is beveiligd door middel van https. Https zorgt ervoor dat de website goed beveiligd is zodat derden niet mee kunnen lezen met jouw gegevens. Dat een website beveiligd is kan je zien aan het slotje links in de zoekbalk.

Datingtips

De datingsite geeft tips hoe je veilig kunt daten. Je leest tips hoe je oplichting of andere duistere praktijken kan herkennen maar ze geven je ook tips hoe je het beste kunt daten. Denk je dat iemand je probeert op te lichten dan is het verstandig om de tips even door te lezen. De tips kan je vinden onderaan de pagina van de datingsite onder het kopje datingtips.

Toegankelijk voor mobiel verkeer

De datingsite is voor ieder apparaat bereikbaar, de website is bereikbaar voor een computer als zowel een mobiel. Helaas is er geen dating app beschikbaar maar de website is goed bereikbaar voor mobiel verkeer. Op je mobiel kan je alles gemakkelijk vinden en is alles duidelijk.

Uitschrijven op MetJou

Wanneer je de ware hebt gevonden of je wilt stoppen met online daten is het verstandig om je uit te schrijven. Uitschrijven op MetJou is vrij eenvoudig en snel te doen. Hieronder lees je stappen hoe je je moet uitschrijven, als je deze stappen leest ben je binnen een minuut al uitgeschreven.

 1. Klik op je gebruikersnaam rechts in de hoek en klik vervolgens op account
 2. Vervolgens klik je op uitschrijven, dit kan je vinden naast mijn abonnement
 3. Geef een reden op voor de uitschrijving en klik vervolgens op nu uitschrijven.

Wanneer je deze stappen volgt is je profiel snel verwijderd van de datingsite.

Klantenservice

Je kan de klantenservice van MetJou gemakkelijk bereiken door middel van een reactieformulier. Wanneer je een vraag hebt is het verstandig om eerst de pagina te checken met veel gestelde vragen, hoogstwaarschijnlijk vind je daar je vraag tussen.

Heb je een klacht, opmerking of een vraag die niet op de pagina staat met veel gestelde vragen kan je gerust contact opnemen met de klantenservice.

Helaas is de klantenservice van MetJou niet bereikbaar per telefoon, je moet het doen met een reactieformulier. Het reactieformulier kan je vinden op de datingsite.

Adres: Postbus 38218

6503 AE Nijmegen

Nederland

Probeer het nu gratis uit! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.