meer matches op tinder

Je kent het wel, je bent aan het swipen en je krijgt maar geen match. Misschien krijg je maar heel af en toe een match, maar wil je meer matches op Tinder. Het is niet moeilijk om meer matches op Tinder te krijgen. Met een paar simpele trucs krijg je meer matches.

In dit artikel lees je tips hoe je meer matches op Tinder kunt krijgen. Zo krijg je te weten wat voor profiel je moet hebben en weet je tools om meer matches op Tinder te krijgen.

Het juiste profiel zorgt voor meer matches op Tinder

Omdat Tinder alleen om je uiterlijk draait is de basis om meer matches te krijgen je profiel. Het juiste profiel gaat je succesvol maken op Tinder. Om een goed Tinder profiel te maken die voor meer matches gaat zorgen moet je de juiste profielfoto’s gebruiken.

De juiste profielfoto’s

Om meer matches op Tinder te krijgen moet je gebruik maken van de juiste profielfoto’s. Vooral de eerste foto op je Tinder profiel moet goed zijn, omdat andere Tinder gebruikers je hierop beoordelen. Je moet foto’s gebruiken waar je goed opstaat en goed uit de verf komt.

Zulk soort foto’s leveren de meeste matches op:

  • Foto’s met een dier of huisdier
  • Foto’s waarop je iets interessants aan het doen bent
  • En foto’s waarop een filter is gebruikt, zo kom je beter uit de verf.

Zulk soort foto’s moet je niet gebruiken:

  • Groepsfoto’s, omdat je dan verstoppertje aan het spelen bent
  • Foto’s met veel drank erop
  • En foto’s waar je rare of ongebruikelijke kleding aan hebt.

Daarnaast is het belangrijk om 3 tot 6 foto’s toe te voegen aan het profiel, dit levert het beste resultaat op. Doordat je meerdere foto’s op je Tinder profiel zet kunnen andere Tinder gebruikers genoeg foto’s van je zien wanneer ze geïnteresseerd zijn.

Een goede profieltekst

Wat ook voor meer matches gaat zorgen is een goede profieltekst. Het is belangrijk dat je een paar punten in de profieltekst verwerkt. Zo moet je in je profieltekst een klein intro over jezelf geven, moet je je lengte laten weten en is het verstandig om een grappige of uitdagende tekst te gebruiken.

Een humoristische of uitdagende profieltekst zal voor het meest succes zorgen. Hiermee onderscheid je je namelijk van andere Tinder gebruikers.

Het is ook slim om je Snapchat of Instagram naam in de profieltekst te vermelden, dit is voor personen die echt in je zijn geïnteresseerd.

Wil je het ideale Tinder profiel creëren? Lees dan: Het ideale Tinder profiel!

tinder

Tools om meer matches te krijgen

Nadat je een goed Tinder profiel hebt gecreëerd om meer matches te krijgen, is het belangrijk om op te vallen op Tinder. Hier heb je verschillende slimme tools en trucjes voor. Met deze trucs en tools ga je meer opvallen op Tinder, waardoor je meer matches op Tinder krijgt.

De snelste en gratis manier om meer matches te krijgen

De beste en snelste manier om meer matches te krijgen is door alle profielen naar rechts te vegen. Zelfs profielen die je niet leuk vindt veeg je naar rechts. Zolang je alle profielen zo snel mogelijk naar rechts veegt levert dit de meeste matches op. Dit kan niet de leukste manier zijn om Tinder te gebruiken, maar door dit trucje krijg je veel matches erbij. Bovendien is deze manier gratis.

Een tip voor dit trucje, wanneer je in een dunbevolkt gebied woont krijg je al snel dat er geen voorgestelde gebruikers meer zijn. Dit kun je gemakkelijk oplossen door je voorkeuren aan te passen, zet je afstand maximaal en wijzig de leeftijd waarin je zoekt. Zo krijg je geen tekort aan het aantal voorstellen en kun je blijven swipen.

Gebruik Boost

Op Tinder kun je van de functie Boost gebruik maken. De functie Boost zorgt ervoor dat je profiel wordt uitgelicht gedurende 30 minuten. Je hoeft zo niet meer in de wachtrij te staan, andere Tinder gebruikers zien als eerste jouw profiel tevoorschijn komen zodra ze Tinder openen. Met de functie boost kun je tot wel 10 keer meer weergaven krijgen op je profiel. Hierdoor krijg je veel meer matches.

Helaas is deze functie niet gratis, je moet het los kopen en dit brengt de nodige kosten met zich mee. Je kunt kiezen om 1 boost te kopen, 5 boosts of 10 boosts. Voor 1 boost betaal je €4,39, voor 5 boosts betaal je €3,33 per stuk en voor 10 boosts betaal je €2,69 per stuk.

Schaf een abonnement aan

Een andere tool om meer matches op Tinder te krijgen is door een betaald abonnement aan te schaffen. Met een abonnement krijg je toegang tot meer functies binnen Tinder, die voor meer matches gaan zorgen. Zo heb je geen like limiet meer, krijg je 1 gratis boost per maand en heb je elke dag 5 Super Likes.

Je kunt kiezen uit een tweetal betaalde abonnementen, namelijk Tinder Plus of Tinder Gold. Tinder Gold is het duurste abonnement en hiermee heb je toegang tot alle functies binnen Tinder. Zo kun je zien wie jou leuk heeft gevonden, heb je volledige toegang tot top picks, heb je onbeperkt rewinds en nog meer functies die de moeite waard zijn om uit te proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.