likes op tinder

Vind je dat je niet veel likes krijgt op Tinder? Dat kan liggen aan je profiel, wanneer je geen goed Tinder profiel hebt krijg je niet zoveel likes op Tinder. Wanneer je verkeerde foto’s gebruikt of geen goede profieltekst hebt heeft dit invloed op de hoeveelheid likes dat je krijgt. Het is dus belangrijk dat je met een goed Tinder profiel hebt.

Wil je dat meer mensen je liken op Tinder? Dan zit je op deze pagina goed, hier lees je namelijk tips hoe je meer likes op Tinder kan krijgen. Aan het einde van dit artikel weet je wat voor profiel je moet hebben om meer likes te krijgen en weet je tools om nog meer likes te krijgen.

Een goed Tinder profiel zorgt voor meer likes op Tinder

Om meer likes te krijgen op Tinder begint dit bij een goed profiel. Het is dus erg belangrijk dat je een goed Tinder profiel hebt. Maar hoe maak je een goed uitziend Tinder profiel? Om een goed Tinder profiel te creëren moet je de juiste foto’s gebruiken. Ook speelt je profieltekst een rol.

Profielfoto’s

Andere Tinder gebruikers beoordelen je op je foto’s die op je Tinder profiel staan, vaak kijken ze niet naar de rest van je profiel. Het is dus erg belangrijk dat deze foto’s goed zijn, vooral de eerste foto moet goed zijn. Zulk soort foto’s moet je toevoegen aan je Tinder profiel:

  • Foto’s waar je opstaat met een (huis)dier
  • Foto’s waarop je iets interessants aan het doen bent
  • Foto’s waarop je een filter hebt gebruikt, om zo beter uit de verf te komen.

Zulk soort foto’s spreken andere singles erg aan, waardoor je tegelijkertijd meer likes krijgt.

Verder is het belangrijk dat je 3 tot 6 foto’s toevoegt aan je profiel.

likes op tinder

Profieltekst

Je profieltekst speelt ook een rol om meer likes te krijgen. Het is van belang dat je een goede profieltekst hebt. Je profieltekst moet niet kort zijn maar ook niet langdradig. Je moet in je profieltekst vertellen wie je bent, je lengte en een grappige of uitdagende tekst.

Humoristische of uitdagende profieltekst zorgt voor het meeste succes, omdat je hiermee opvalt.

Wil je meer weten over hoe je een goed Tinder profiel creëert? Lees dan: het ideale Tinder profiel.

Profiel boost

Nadat je een goed Tinder profiel hebt is het belangrijk om op te vallen op Tinder, en om zo meer likes op Tinder te krijgen. Hier heb je de functie boost voor. Met de functie boost val je gedurende 30 minuten extra op. Met de functie boost word je profiel vooraan in de rij gezet, zo zien andere Tinder gebruikers jouw profiel als eerste wanneer zij Tinder openen. Boost zorgt ervoor dat je veel meer likes krijgt en vergroot de kans op een match. Je profiel wordt tot wel 10 keer meer weergeven dan normaal. Hierdoor krijg je veel meer likes.

Je kan op verschillende manieren aan boosts komen. De eerste manier is om boosts los te kopen. Je kan kiezen voor 1 boost, 5 of 10 boosts. 1 boost kost €4.39, 5 boosts kosten €3,33 per stuk en 10 boosts kosten €2,69

De tweede manier om aan boosts te komen is om een abonnement af te sluiten.

Abonnement afsluiten

Een tweede manier om aan boosts te komen is door een abonnement af te sluiten. Met een abonnement krijg je iedere maand 1 gratis boost. Zo kan je iedere maand extra opvallen op Tinder. Op Tinder kan je twee verschillende abonnementen afsluiten, je kan kiezen voor Tinder Plus of Tinder Gold.

Als je een abonnement afsluit krijg je nog meer voordelen op Tinder, die voor meer likes zorgen. Zo krijg je toegang tot de functie profiel beheren en kan je instellen om alleen gezien te worden door personen die je leuk hebt gevonden. Dit laatste heeft een erg groot voordeel, hierdoor kan je meer likes krijgen en vergroot de kans op een match.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.