match4me

De datingsite Match4me is voor hoogopgeleide singles, alleen mensen met een hbo of een wo diploma zijn welkom op de datingsite. Match4me is één van de populairste datingsites voor hoger opgeleiden, de datingsite telt veel leden. De leden op Match4me zijn actief op zoek naar een relatie, per jaar worden er meer dan 250.000 berichten verstuurd tussen de leden!

De website van Match4me ziet er aantrekkelijk en fris uit, dit nodigt direct om lid te worden van de datingsite. Wanneer lid bent van de datingsite kun je gebruik maken van unieke functies die de datingsite extra leuk maken, zo kun je eigen blogs schrijven, quiz spelen en evenementen organiseren.  Het aanmelden is volledig gratis!

IK WIL MATCH4ME GRATIS PROBEREN!

Voordelen van datingsites voor hoger opgeleiden

Match4me is een datingsite die gericht is op de doelgroep hoger opgeleiden. Wanneer je zelf hoogopgeleid bent heeft het veel voordelen om je aan te melden bij een datingsite die speciaal voor hoger opgeleiden is.

Het grote voordeel is dat je sneller een match hebt, dit komt doordat veel singles al bij je passen omdat je bij je doelgroep zit. Hoger opgeleiden hebben een hoger gesprek niveau en stellen carrière vaak voorop, dit is een groot verschil met minder hoogopgeleide mensen. Zo ontmoet je veel sneller iemand met hetzelfde opleidingsniveau op een datingsite die speciaal voor hoger opgeleiden is dan wanneer je lid bent van een algemene datingsite.

Een ander voordeel van datingsites voor hoger opgeleiden is dat er minder inactieve- of nepprofielen op de datingsite zijn. Zo kun je daten met een gerust hart en weet je zeker dat alle profielen echt zijn.

De kosten van een lidmaatschap bij Match4me zijn veel lager dan de meeste andere datingsites. Je wordt dus veel sneller succesvol en wat ook nog minder kost. Match4me is één van de goedkoopste datingsites.

Hoe populair is Match4me?

Match4me is één van de populairste datingsites in Nederland, het heeft een groot ledenbestand. Duizenden hoger opgeleiden zijn lid van Match4me. Leden op de datingsite sturen meer dan 250.000 berichten per jaar naar elkaar. Hiervan kun je afleiden dat het een erg populaire en actieve datingsite is.

De datingsite in niet alleen in Nederland populair, het is ook erg populair in het buitenland. In veel landen van Europa is de datingsite actief onder het bedrijf MatchMedia. Zo is de datingsite actief in België, zweden, Denemarken en Noorwegen.

Wat is de doelgroep van Match4me?

De doelgroep van Match4me zijn hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op de datingsite zijn dus alleen singles welkom met een hbo of een wo diploma. Verder maakt het niet uit welke leeftijd je bent of welke intentie je hebt. De enige voorwaarden is dat je ouder dan 18 jaar bent.

Op de datingsite zijn bijna evenveel vrouwen als mannen te vinden, 47% van de leden zijn mannen en 53% zijn vrouwen. De leden op Match4me zijn zeer actief op zoek naar een relatie of vriendschap, per jaar worden er ruim 250.000 berichten verstuurt tussen de leden. Door het matchingsproces op Match4me ontmoet je altijd leden die bij je passen.

Match4me is een doelgroepgerichte datingsite, dit houdt in dat de datingsite voor een specifieke doelgroep is bedoeld. In dit geval is de doelgroep hoogopgeleide singles. Er zijn veel doelgroepgerichte datingsites in Nederland, voor iedere doelgroep bestaan er datingsites. Zo zijn er speciale datingsites voor 50-plussers, speciale datingsites voor alleenstaande ouders en speciale datingsites voor weduwen en weduwnaars.

Review Match4me

Pluspunten

 •           Veel (unieke) functies
 •          Gratis aanmelden
 •           Lage kosten van een lidmaatschap

Minpunten

 •           Veel leden zonder profiel foto

Populariteit score: 4.1/5

Match4me is een populaire datingsite in Nederland, het is één van de populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Er zijn veel leden lid van de datingsite en zijn actief op zoek naar een relatie, jaarlijks worden er meer dan 250.000 berichten verstuurd tussen de leden van Match4me.

Gebruiksgemak score: 4/5

De website van de datingsite ziet er aantrekkelijk en fris uit, hetzelfde geldt ook voor de dating app. Wanneer je de datingsite en app gebruikt ervaar je veel gebruiksgemak. Echter kun je van zoveel handige functies gebruik maken dat het een beetje onoverzichtelijk is.

Functionaliteiten score: 4.5/5

Je hebt veel unieke functies waar je gratis van gebruik kunt maken. Je komt de functionaliteiten bij geen één andere datingsite tegen. De functies maken de datingsite nog leuker en maken het online daten nog een stukje gemakkelijker. Een paar voorbeelden van unieke functies zijn: quizes, blogs van leden, Tings2Share en ijsbreker.

Kosten score: 4.7/5

De kosten zijn niet hoog op Match4me, het is een redelijk goedkope datingsite in verhouding met andere datingsites. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed, je krijgt een goed werkende datingsite tegen lage kosten. Ook is er alle ruimte om te kiezen voor hoelang je een lidmaatschap afsluit, je kuntdit doen voor een kortere of voor een langere periode. Je betaalt slechts €7,95 per maand als je een lidmaatschap afsluit van een jaar.

Eindoordeel: Match4me is een leuke, goede datingsite. Ben je zelf hoogopgeleid? Dan is Match4me de ideale datingsite voor jou! Je betaalt weinig waarvoor je een goede datingsite terugkrijgt met unieke functies. Het is een erg populaire datingsite voor hoogopgeleide singles. Je kunt ook handig gebruik maken van de dating app waarmee je altijd en overal berichten kunt verzenden. Match4me is echt een aanrader wanneer je hoogopgeleid bent. Het aanmelden is gratis, waar wacht je nog op?

Score:

Gratis aanmelden op Match4me!

Dating app van Match4me

match4me app

Maak je liever van een datingsite gebruik met een smartphone? Dan kun je makkelijk gebruik maken van Match4me  door de dating app te gebruiken. Match4me heeft een dating app ontwikkeld, het is één van de beste dating apps voor hoger opgeleiden. De app is een variant van de website zelf, je maakt met de handig gebruik van de datingsite. Wanneer je gebruik maakt van de dating app van Match4me kun je altijd berichten verzenden naar andere leden.

Met de app vind je snel leden die bij je passen. Door een paar swipes en tikken op het scherm heb je al leden gevonden die bij je passen en kun je direct met andere leden in contact komen.

De app is beschikbaar voor Android en iOS apparaten. Je kunt de app gemakkelijk downloaden in Google Play en App Store.

Kosten van Match4me

Het is volledig gratis om je aan te melden op Match4me, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je gratis op zoek gaan naar de grote liefde. Echter heb je als gratis lid geen toegang tot alle functies die op Match4me beschikbaar zijn, zo kun je bijvoorbeeld geen berichten verzenden naar andere leden. Wil je toegang krijgen tot alle functies en de datingsite volledig kunnen gebruiken? Dan moet je een lidmaatschap afsluiten. Voor verschillende periodes valt een abonnement af te sluiten, je kunt kiezen uit: 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of een jaar. Wanneer je een lidmaatschap kiest voor een langere periode, is dit per maand goedkoper.

Met een lidmaatschap heb je toegang tot de volgende functies:

 •  Zien wie gratis lid is
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Onbeperkt interesse berichten sturen
 •  Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Zoek profiel van andere leden zien.

Kosten van lidmaatschap:

1 maand voor €24,95,-

3 maanden voor €14,95,- per maand

6 maanden voor €9,95,- per maand

1 jaar voor €7,95 per maand.

Je kunt betalen met iDEAL, PayPal en creditcard.

Gratis aanmelden op Match4me!

match4me

Unieke functies op Match4me

Je kunt van een paar unieke functies gebruik maken wanneer je lid bent van Match4me. Deze unieke functies kom je bij geen één andere datingsite tegen. De functies maken het makkelijker om in contact te komen met andere leden en maken de datingsite nog leuker. Dit zijn de functies:

Quizes

De eerste unieke functie zijn Quizes. Met andere leden kun je een quiz starten, om zo het eerste contact te leggen. Het werkt zo: je stuurt een stelling naar iemand, bijvoorbeeld de stelling: vlees of vis. Hierop kan de andere persoon antwoord geven, en vervolgens kan die persoon een stelling aan jou terug stellen. Dit is een leuke en unieke methode om in contact te komen met andere leden en kom je zo meer over iemand te weten.

Blogs van leden

Een andere unieke en leuke functie zijn blogs schrijven. Leden van Match4me kunnen zelf ook een blog schrijven, dit kan een leuk verhaaltje zijn over wat je hebt meegemaakt of wat voor iemand je zoekt. Andere leden kunnen dit blog bericht lezen en op reageren. Blogs worden veel gelezen door andere leden en het is een ideale manier om extra op te vallen op de datingsite.

Things2Schare

Things2Share is een functie waarbij je iets kunt delen. Andere leden kunnen je gedeeld iets zien en op reageren. Je kunt iets persoonlijks delen maar je kunt ook iets organiseren. Je kunt het vergelijken met sociaal media zoals Facebook of Twitter alleen is het dan een functie binnen Match4me.

IJsbreker

Durf je geen eerste bericht naar iemand te sturen? Dan is de functie ijsbreker iets voor je. Een ijsbreker is een leuk berichtje of zin dat je naar een persoon stuurt. Je kunt zelf kiezen welke ijsbreker je stuurt, je hebt de keuze uit een aantal ijsbrekers. Het kan van alles zijn, bijvoorbeeld: waar lach jij het hardst om? Dit is een ideale functie om het eerste contact met andere leden te leggen.

Zien hoe snel iemand reageert

match4me

Een andere functie waarvan het de moeite waard is om die te melden, is een functie waarmee je kunt zien hoe groot de kans is dat een persoon gaat reageren. Zo kun je weten of je een reactie terug gaat krijgen of niet. Er staat dan bijvoorbeeld: deze persoon beantwoordt 88% van de berichten. Dit is een unieke functie die je op geen één andere datingsite tegenkomt.

Hoe veilig is Match4me?

De beveiliging van Match4me is goed in orde, het is een erg veilige datingsite. Wanneer je bij de datingsite bent ingeschreven hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Doordat de beveiliging zo goed is, beschikt Match4me over verschillende keurmerken. Hieronder lees je een aantal dingen van de beveiliging van de datingsite.

Beveiligde verbinding

De website van de datingsite is goed beveiligd. Dit gebeurt door een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat er een beveiligde verbinding ontstaan door middel van https. Zo kun jij veilig daten. Dat een website beveiligd is kun je links in zoekbalk zien aan het slotje.

Keurmerken

Doordat Match4me een veilige en betrouwbare datingsite is, mag de datingsite een aantal keurmerken op de website tonen.

match4me keurmerk veilig datenHet eerste keurmerk is het Keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk staat ervoor dat je veilig kunt daten op de datingsite. Dit keurmerk is opgericht door een paar grote rolspelers in de online datingmarkt en in nauw overleg met de consumentenbond en Thuiswinkel Waarborg. Het is niet zomaar een keurmerk, datingsites moeten aan zeer strenge criteria voldoen om over dit keurmerk te kunnen beschikken. Zo moeten datingsites bijvoorbeeld klantvriendelijke voorwaarden en prijzen hebben en een felle beleidsvoering tegen oplichting hebben.

match4meHet tweede keurmerk waarover Match4me beschikt is het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg. Als je dit keurmerk op een datingsite ziet staan kun je er van op aan dat de datingsite veilig is. Het keurmerk houdt in dat Match4me aan de 10 zekerheden voldoet, de 10 zekerheden houden in dat de datingsite klantvriendelijk is voor consumenten. Zo kun je er van op aan dat je bijvoorbeeld een herroepingsrecht hebt en betaald in een veilige omgeving.

Inschrijven op Match4me

Je kunt je gratis aanmelden op Match4me, dit doe je door een paar gegevens van jezelf in te vullen. Je geeft aan of je een man of vrouw bent, kiest een profielnaam, e-mailadres en wachtwoord. Door deze simpele gegevens op te geven ben je al ingeschreven.

Wanneer je bent ingeschreven op de datingsite ga je direct je profiel invullen. Het profiel invullen bestaat uit 4 stappen, namelijk inschrijven, mijn teksten, mijn hobby’s en foto’s.

Bij de eerste stap vul je je algemene gegevens in, dit zijn gegevens zoals je geboortedatum, opleidingsniveau, postuur enzovoort. Het is belangrijk dat je dit direct invult wanneer je bent ingeschreven, omdat nieuwe leden direct al veel worden bekeken en is het belangrijk dat je deze gegevens vermeldt. Bij de tweede stap omschrijf je jezelf, zo omschrijf je wie je bent, hoe je eruitziet en wie je zoekt. Bij de derde stap geef je aan wat je hobby’s zijn. En tenslotte de vierde stap, voeg je foto’s van jezelf toe. Je kunt maximaal 10 foto’s toevoegen. Tip, zorg ervoor dat je hoofdfoto op je profiel een leuke foto is waar je duidelijk opstaat. Dit gaat zorgen voor het meeste succes.

match4me
Dit is een screenshot van het invullen van je profiel.

Het aanmelden en je profiel invullen duurt nog geen 15 minuten. Waarna je de datingsite direct kunt gaan gebruiken.

Gratis aanmelden op Match4me!

Match4me opzeggen

Misschien ben je momenteel wel lid van Match4me, echter wil je het opzeggen. Zo kun je bijvoorbeeld de liefde hebben gevonden of je wilt van een andere datingsite gebruik maken. Het maakt niet uit welke reden je hebt voor de uitschrijving, je kunt Match4me ter alle tijden opzeggen. Wanneer je het hier onderstaande stappenplan volgt ben je binnen een paar minuten uitgeschreven.

Op deze manier verwijder je een account van Match4me:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op de datingsite
 2. Klik op je profiel foto rechtsboven in de hoek en ga vervolgens naar mijn profiel.
 3. Ga naar instellingen en klik op lidmaatschap, dit kun je aan de linkerkant van de pagina vinden.
 4. Klik op uitschrijven, dit kun je ook weer vinden aan de linkerkant van de pagina
 5. Wanneer je op uitschrijven hebt geklikt, kom je op een pagina waar je kunt uitschrijven. Klik onderaan de pagina op ‘hier’
 6. Geef tenslotte nog een reden voor je uitschrijving.

Met deze stappen ben je binnen een paar minuten uitgeschreven van Match4me. De datingsite verwijdert zo snel mogelijk je profiel van de datingsite, alle gegevens die de datingsite weet worden verwijderd.

Match4me klantenservice

Match4me beschikt over een goede klantenservice die altijd voor je klaarstaat. De klantenservice is bereikbaar per mail, per telefoon en per post.

Wanneer je een vraag hebt, kun je het beste kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag bij de veelgestelde vragen staat. Zo niet? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice.

De klantenservice van Match4me probeert zo snel mogelijk te reageren op je vragen of opmerking

E-mail: redactie@match4me.nl

Telefoonnummer: 010-8700660 (alleen bereikbaar dinsdags van 10.00 tot 14:00)

Adres: Vasteland 78

3011 BN Rotterdam

Nederland

Andere datingsites voor hoger opgeleiden

Match4me is niet de enige datingsite voor hoger opgeleiden. Wel is Match4me één van de beste en populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Hieronder vind je een overzicht van welke datingsites er nog meer zijn voor hoger opgeleiden.

Andere datingsites voor hoger opgeleiden:

IK WIL MATCH4ME GRATIS PROBEREN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.