match4me

De datingsite Match4me is voor hoogopgeleide singles, alleen mensen met een HBO of een WO diploma zijn welkom op de datingsite. Match4me is één van de populairste datingsites voor hoger opgeleiden, de datingsite telt veel leden. De leden op Match4me zijn actief op zoek naar een relatie, per jaar worden er meer dan 250.000 berichten verstuurd tussen de leden.

De website van Match4me ziet er aantrekkelijk en fris uit, dit nodigt je direct om je er aan te melden. Wanneer je bent aangemeld kan je gebruik maken van unieke functies die de datingsite extra leuk maken, zo kan je eigen blogs schrijven, quiz spelen en evenementen organiseren. Het aanmelden is volledig gratis!

Probeer het nu gratis uit! ➟

Inschrijfproces bij Match4me

Je kan je gratis aanmelden op Match4me, dit doe je door een paar gegevens van jezelf in te vullen. Je geeft aan of je een man of vrouw bent, je kiest een profielnaam, e-mailadres en wachtwoord. Door deze simpele gegevens op te geven ben je al ingeschreven.

match4me
Dit is een screenshot van wat je allemaal moet invullen bij je profiel.

Wanneer je bent aangemeld ga je direct je profiel invullen, dit bestaat uit 4 stappen: inschrijven, mijn teksten, mijn hobby’s en foto’s. Bij de eerste stap wat inschrijven is vul je je algemene gegevens in, dit is bijvoorbeeld je geboortedatum, opleidingsniveau, postuur enzovoort. Het is belangrijk dat je dit direct invult wanneer je net bent aangemeld, omdat nieuwe leden direct al veel worden bekeken en het is belangrijk dat je deze gegevens vermeldt. Bij de tweede stap omschrijf je jezelf, zo omschrijf je wie je bent, hoe je eruitziet en wie je zoekt. Bij de derde stap geef je aan wat je hobby’s zijn. En tenslotte de vierde stap, wat de laatste stap is voeg je foto’s van jezelf toe. Je kan maximaal 10 foto’s toevoegen. Tip, zorg dat je hoofdfoto op je profiel een leuke foto is waar je duidelijk opstaat. Dit zorgt voor het meeste succes.

Het aanmelden en je profiel invullen duurt nog geen 15 minuten. Waarna je de datingsite direct kan gaan gebruiken.

De doelgroep

De doelgroep van Match4me zijn hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Bij de datingsite zijn dus alleen singles welkom met een HBO of een WO diploma. Verder maakt het niet uit welke leeftijd bent of intentie je hebt. De enige voorwaarden is dat je ouder dan 18 jaar moet zijn.

Op de datingsite zijn bijna evenveel vrouwen als mannen, 48% van de leden zijn mannen en 52% zijn vrouwen. De leden op Match4me zijn zeer actief op zoek naar een relatie of vriendschap, per jaar worden er ruim 250.000 berichten verstuurt tussen de leden. Op Match4me kan je leden vinden van alle leeftijden.

Voordelen van datingsites voor hoogopgeleiden

Match4me is een datingsite die zich speciaal richt op de doelgroep hoogopgeleiden. Wanneer je zelf hoogopgeleid bent heeft het veel voordelen om je aan te melden bij een datingsite die speciaal voor hoogopgeleiden is.

Het grote voordeel is dat je sneller een match hebt, dit komt omdat veel singles al bij je passen omdat je bij een specifieke doelgroep zit. Hoogopgeleiden hebben een hoger gesprek niveau en stellen carrière vaak op, dit is een groot verschil met lager opgeleiden. Zo ontmoet je veel sneller iemand met hetzelfde opleidingsniveau op een datingsite die speciaal voor hoogopgeleiden is dan wanneer je bij een algemene datingsite zit.

Een ander voordeel is dat er minder inactieve- of nepprofielen op de datingsite zijn. Zo kan je daten met een gerust hart en weet je zeker dat je een berichtje terug krijgt wanneer je een berichtje naar iemand stuurt.

De kosten van een lidmaatschap bij Match4me zijn minder dan de meeste andere datingsites. Je hebt sneller een match wat minder kost. Match4me is één van de goedkoopste datingsites.

Dating app van Match4me

Je kan ook gebruik maken van de dating app van Match4me. Het is een app variant van de website zelf, je kan dus niet meer functies beoefenen met de app. Wel kan je met je smartphone Match4me altijd en overal gebruiken en kan je altijd berichten verzenden naar andere leden. Je kan gemakkelijk door de app navigeren en kan je door middel van swipen gemakkelijk matches bekijken.

De app is beschikbaar voor Android als zowel iOS apparaten. Je kan de app gemakkelijk downloaden in Google Play en App Store.

Kosten

Het is geheel gratis om je aan te melden op Match4me, zo kan je kijken of de datingsite bij je past en kan je gratis op zoek naar de grote liefde. Echter heb je als gratis lid geen toegang tot alle functies die Match4me beschikbaar heeft, zo kan je bijvoorbeeld geen berichten verzenden naar andere leden. Wil je toegang krijgen tot alle functies en de datingsite volledig kunnen gebruiken, moet je een lidmaatschap afsluiten. Een abonnement afsluiten kan je doen voor verschillende periodes, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of een jaar. Wanneer je een lidmaatschap kiest voor een langere periode, is dit per maand goedkoper.

Met een lidmaatschap heb je toegang tot de volgende functies:

 •  Zien wie gratis lid is
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Onbeperkt interesse berichten sturen
 •  Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Zoek profiel van andere leden zien.

Kosten van lidmaatschap:

1 maand voor €24,95,-

3 maanden voor €14,95,- per maand

6 maanden voor €9,95,- per maand

1 jaar voor €7,95 per maand.

Je kan betalen met iDEAL, PayPal en creditcard.

Gratis aanmelden op Match4me! ➟

Hoe populair is Match4me?

Match4me is een populaire datingsite voor hoger opgeleiden. Leden sturen meer dan 250.000 berichten per jaar naar elkaar, het is dus een populaire en actieve datingsite. Veel hoogopgeleide singles zijn lid van Match4me. De datingsite is niet alleen actief in Nederland maar is in veel landen in Europa actief onder de naam MatchMedia. De datingsite is zo wel actief in België, Zweden, Denemarken en Noorwegen.

Je kan wel concluderen dat Match4me een datingsite is met veel ervaring, de datingsite is in veel landen actief. Daarnaast doet Match4me er alles aan om voor jou een relatie te vinden.

match4me

Unieke functies

Je kan van een paar unieke functies gebruik maken wanneer je lid bent van Match4me. Deze functies kom je bij geen één andere datingsite tegen. Deze functies maken het nog gemakkelijker om in contact te komen met andere leden en maken de datingsite nog leuker. Dit zijn de functies:

Quizes

De eerste unieke functie zijn Quizes. Je kan met andere leden een quiz starten. Het werkt zo: Je stuurt een stelling naar iemand, bijvoorbeeld de stelling: vlees of vis. Hierop kan de andere persoon een antwoord geven, en vervolgens kan die persoon een stelling aan jou stellen. Dit is een leuke en unieke methode om in contact te komen met andere leden en zo kom je meer over iemand te weten.

Blogs van leden

Leden van Match4me kunnen zelf ook een blog schrijven, dit kan een leuk verhaaltje zijn over wat je hebt meegemaakt of wat voor iemand je zoekt. Andere leden kunnen dit blog bericht lezen en op reageren. Blogs worden veel gelezen door andere leden en het is een ideale methode om extra op te vallen op de datingsite. En zo sneller de ware vinden.

Things2Schare

Things2Share is een functie waarbij je iets kunt delen. Andere leden kunnen dit zien en op reageren. Je kan iets persoonlijks delen maar je kan ook iets organiseren. Je kan het vergelijken met sociaal media zoals Facebook of Twitter alleen is het dan een functie binnen Match4me.

IJsbreker

Durf je geen eerste bericht naar iemand te sturen? Dan is de functie ijsbreker iets voor je. Een ijsbreker is een leuk berichtje of zin dat je naar een persoon stuurt. Je kan zelf uitkiezen welke ijsbreker je stuurt. Het kan van alles zijn, bijvoorbeeld: waar lach jij het hardst om? Dit is een ideale functie om voor het eerst contact op te nemen met een andere lid.

Zien hoe snel iemand reageert

match4me

Een andere functie waarvan het de moeite waard is om die te melden is een functie waarmee je kan zien hoe groot de kans is dat een persoon gaat reageren, zo kan je weten of je een reactie terug kan krijgen of niet. Er staat dan bijvoorbeeld: deze persoon beantwoordt 88% van de berichten. Dit is een unieke functie die je op geen één andere datingsite tegenkomt.

Review Match4me

Pluspunten

 •           Veel (unieke) functies
 •          Gratis aanmelden
 •           Lage kosten van een lidmaatschap

Minpunten

 •           Veel leden zonder profiel foto

Populariteit score: 4.1/5

Match4me is een populaire datingsite, het één van de populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Er zijn veel leden actief op de datingsite en zijn actief op zoek naar een relatie, jaarlijks worden er meer dan 250.000 berichten verstuurd tussen de leden van Match4me.

Gebruiksgemak score: 4/5

De website van de datingsite ziet er aantrekkelijk en fris uit, ditzelfde geld ook voor de dating app. Wanneer je de datingsite en app gebruikt ervaar je veel gebruiksgemak. Echter kan je van zoveel handige functies gebruik maken dat het een beetje onoverzichtelijk is.

Functionaliteiten score: 4.5/5

Je hebt veel unieke functies waar je gratis van gebruik kunt maken. Je komt de functies bij geen één andere datingsite tegen. Deze functies maken de datingsite nog leuker en maken het online daten nog een stukje gemakkelijker. Een paar voorbeelden van unieke functies zijn: quizes, blogs van leden, Tings2Share en ijsbreker.

Kosten score: 4.7/5

De kosten zijn niet hoog bij Match4me, het is een redelijk goedkope datingsite in verhouding met andere datingsites. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Ook is er alle ruimte om te kiezen voor hoelang je een lidmaatschap afsluit, je kan dit doen voor een kortere of voor een langere periode. Je betaalt slechts €7,95 per maand als je een lidmaatschap afsluit van een jaar.

Eindoordeel: Match4me is een leuke, goede datingsite. Ben je zelf hoogopgeleid? Dan is Match4me de ideale datingsite voor jou. Je betaalt weinig waarvoor je een goede datingsite terugkrijgt met unieke functies. Het is een populaire datingsite voor hoogopgeleide singles. Je kan ook handig gebruik maken van de dating app waarmee je altijd en overal berichten kan verzenden. Match4me is echt een aanrader wanneer jezelf hoogopgeleid bent.

Score:

Gratis aanmelden op Match4me! ➟

Hoe veilig is Match4me?

De beveiliging van Match4me is goed in orde, het is een hele veilige datingsite. Wanneer je bij de datingsite bent ingeschreven hoef je je geen zorgen te maken over je veiligheid. Doordat de beveiliging zo goed is beschikt Match4me over verschillende keurmerken. Hieronder lees je een paar dingen van wat voor beveiliging de datingsite gebruikt en over wat voor keurmerken Match4me beschikt.

Beveiligde verbinding

De website van de datingsite is goed beveiligd. Dit gebeurt door middel van een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat er een beveiligde verbinding ontstaan door middel van https. Zo kan jij veilig daten. Dat een website beveiligd is kan je links in zoekbalk zien aan het slotje.

Keurmerken

Doordat Match4me een veilige datingsite is beschikken ze over verschillende keurmerken.

match4me keurmerk veilig datenHet eerste keurmerk is het Keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk staat ervoor dat je veilig kunt daten op de datingsite. Dit keurmerk is opgericht door een paar grote rolspelers in de online datingmarkt en in nauw overleg met de consumenten bond en Thuiswinkelwaarborg.nl. Het is niet zomaar een keurmerk, datingsites moeten aan zeer strenge criteria voldoen om over dit keurmerk te beschikken. Zo moeten datingsites bijvoorbeeld klantvriendelijke voorwaarden en prijzen hebben en een felle beleidsvoering tegen oplichting.

match4meHet tweede keurmerk waarover match4me beschikt is het keurmerk van Thuiswinkelwaarborg.nl. Als je dit keurmerk op een datingsite ziet staan kan je er van op aan dat de datingsite veilig is. Het keurmerk houdt in dat Match4me aan de 10 zekerheden voldoet, de 10 zekerheden houden in dat de datingsite klantvriendelijk is voor de consumenten. Zo kan je er van op aan dat je bijvoorbeeld een herroepingsrecht hebt en een veilig betaalomgeving hebt.

Uitschrijven

Je kan je gemakkelijk van Match4me, dit kan je doen om wat voor reden dan ook. Hieronder lees je een handig stappenplan van hoe je je uitschrijft. Wanneer je het hier onderstaande stappenplan volgt ben je binnen een paar minuten uitgeschreven.

 1. Klik op je profiel foto rechtsboven in de hoek en ga vervolgens naar mijn profiel.
 2. Ga naar instellingen en klik op lidmaatschap, dit kan je aan de linkerkant van de pagina vinden.
 3. Klik op uitschrijven, dit kan je weer vinden aan de linkerkant van de pagina, net zoals stap 2.
 4. Wanneer je op uitschrijven hebt geklikt kom je op een pagina waar je je kunt uitschrijven, klik onderaan de pagina op ‘hier’
 5. Geef tenslotte nog een reden op voor je uitschrijving.

Met deze stappen ben je binnen een paar minuten uitgeschreven van Match4me.

Match4me klantenservice

Je kan de klantenservice van Match4me gemakkelijk bereiken per telefoon of per email. De klantenservice probeert zo snel mogelijk te reageren op je vragen of opmerking

E-mailadres: redactie@match4me.nl

Telefoonnummer: 010-8700660 (alleen bereikbaar dinsdags van 10.00 tot 14:00)

Adres: Vasteland 78

3011 BN Rotterdam

Nederland

Andere datingsites voor hoogopgeleiden

Match4me is niet de enige datingsite voor hoger opgeleiden. Wel is Match4me één van de populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Hieronder vind je een overzicht met welke datingsites er nog meer zijn voor hoogopgeleide mensen.

Andere datingsites:

e-Matching

Elitedating

Smartsingles

Probeer het nu gratis uit! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.