lexa

Je zult benieuwd zijn of je Lexa 3 dagen lang gratis kunt gebruiken, want je kunt van deze actie gehoord hebben. Echter weet je niet wat die aanbieding precies inhoudt, wat je er mee kan en tot wanneer de actie geldt. Daarom lees je in dit artikel alle informatie over Lexa 3 dagen gratis gebruiken, zo kom je te weten wanneer de actie beschikbaar is en welke mogelijkheden je hebt.

Hoe krijg je Lexa 3 dagen gratis?

Helaas is de actie van Lexa om 3 dagen volledig gratis van de datingsite gebruik te maken niet altijd beschikbaar, het is erg afwisselt wanneer deze actie beschikbaar is. Soms is de actie een week geldig, een andere keer een maand, maar het komt altijd wel terug.

Als de actie beschikbaar is zie je dit zelf op de website van Lexa.nl en zie je hoe je de actie van 3 dagen gratis kunt krijgen. Dit kan zijn door middel van een kortingscode of is het standaard toegevoegd in het systeem.

Ga naar Lexa.nl!

Wanneer is Lexa 3 dagen gratis beschikbaar?

Zoals je hierboven hebt gelezen is het erg afwisselend wanneer deze actie beschikbaar is. Het kan een week beschikbaar zijn, maar ook gemakkelijk een maand. Om te controleren of de actie op dit moment beschikbaar is kun je het beste op Lexa zelf kijken.

Als er niks over een actie van 3 dagen gratis staat op Lexa.nl is de actie niet beschikbaar. Gelukkig komt de actie in de toekomst dan wel weer terug.

Als de actie van Lexa 3 dagen gratis beschikbaar is staat dit duidelijk op de website van Lexa aangegeven en hoor je dit ook van de reclame op het internet, TV en radio.

Lees ook: De 10 beste datingsites die volledig gratis zijn!

Wat is het doel van Lexa 3 dagen gratis?

Het doel van Lexa met deze actie is om je kennis te laten maken met de datingsite en om nieuwe leden te trekken. Je kunt met de aanbieding van functionaliteiten gebruik maken waar je als gratis lid normaal geen gebruik van kunt maken, zo kun je bijvoorbeeld in contact komen met andere leden. Zo laat Lexa jou echt kennis maken met de datingsite en kun je als de aanbieding is afgelopen daadwerkelijk een betaald lidmaatschap afsluiten.

Wat zijn de mogelijkheden de aanbieding?

Als je gebruik maakt van de aanbieding om Lexa 3 dagen gratis te gebruiken krijg je deze drie dagen dezelfde mogelijkheden als je hebt met een Full membership. Met een Full membership heb je toegang tot bijna alle functies die beschikbaar zijn op de datingsite.

Met de actie kun je gebruik maken van de volgende functies op de datingsite:

  • Berichten versturen en ontvangen
  • Mensen zien die jouw profiel hebben bekeken
  • Bekijken wie met jou geflirt heeft
  • Onbeperkt zoeken naar ander leden
  • Alle foto’s bekijken op iemands profiel
  • Onbeperkt profielen bekijken

Lees meer informatie van Lexa! >

Voorwaarden van de actie

Aan deze actie zitten natuurlijk ook voorwaarden verbonden. Zo is de aanbieding exclusief voorbehouden voor nieuwe members en kan het niet geactiveerd worden op bestaande profielen. Als je net lid bent geworden van Lexa en niet van de actie gebruik hebt kunnen maken moet je contact opnemen met de klantenservice van Lexa.

Gratis aanmelden op Lexa!

Na de 3 dagen gratis, wat dan?

Als je gebruik hebt gemaakt van de actie en de 3 dagen zijn voorbij wordt je lidmaatschap omgezet tot gratis lidmaatschap. Met een gratis membership heb je beperkte mogelijkheden en kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen. Om weer meer mogelijkheden op de datingsite te hebben moet je Full member worden, waarvoor je een maandelijks lidmaatschap moet afsluiten.

Je hebt dus na de 3 dagen de keuze om een betaald lidmaatschap af te sluiten of om gratis lid te blijven. Als Lexa bevalt moet je zeker Full member worden, maar als de datingsite niet bevalt kun je beter gratis lid blijven.

Om Full member te worden hoef je maar een klein bedrag per maand te betalen en het is zeker een aanrader. Bovendien kun je Full member worden voor verschillende lengtes van periodes, zo heb je de keuze.

Dit zijn op dit moment de kosten om een Full membership af te sluiten:

  • 1 maand voor €24,99
  • 3 maanden voor €16,99 per maand
  • 6 maanden voor €9,99 per maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.