japanse vrouwen

Wil je Japanse vrouwen ontmoeten en daten? Wij weten waarom, Japanse vrouwen zijn namelijk erg aantrekkelijk, knap en zorgzaam. Veel mannen zijn op zoek naar Japanse vrouwen, hierdoor heb je veel concurrentie. Om die reden moet je op de juiste plekken Japanse dames zoeken en daten.

Wanneer je op zoek bent naar Japanse vrouwen om te daten ben je hier de goede plek. In dit artikel lees je alles van Japanse vrouwen, zo lees je hoe ze zijn, waar je ze ontmoet en date en lees je een aantal dating tips voor Japanse vrouwen!

Hoe zijn Japanse vrouwen?

Japanse dames zijn heel anders in vergelijking met Nederlandse vrouwen, dit komt omdat vrouwen uit Japan een ander karakter en andere normen en waarden kennen. Het karakter van een Japanse vrouw is meestal behoorlijk gesloten. Ze praten niet zomaar over hun gevoelens en seksualiteit, dit is niet gebruikelijk in Japan. Japanners zijn erg beleefd en willen geen andere mensen kwetsen. Wanneer je een directe vraag stelt aan een Japanse vrouw terwijl jullie elkaar niet goed kennen zal je een ontwijkend antwoord geven.

Onlangs dat ze een gesloten karakter hebben zijn ze wel erg zorgzaam voor mannen. Als je een relatie hebt met een Japanse vrouw zal ze altijd voor je klaarstaan en zal goed voor het gezin zorgen. Japanse dames zijn meestal traditioneler dan Nederlandse vrouwen, bij een Japans gezin is duidelijker de rol van de man en vrouw zichtbaar dan bij Nederlandse gezinnen.

Veel vrouwen uit Japan zien er knap en aantrekkelijk uit, dit is dan ook een reden dat je veel concurrentie hebt van andere mannen.

Japanse vrouwen zoeken naar buitenlandse mannen

Veel Japanse vrouwen zijn dol op buitenlandse mannen, dit heeft verschillende redenen. Een hoofdzakelijke reden is de manier waarop buitenlandse mannen vrouwen behandelen. Buitenlandse mannen weten hoe ze vrouwen moeten behandelen als een gentlemen, bijvoorbeeld de deur voor haar ophouden en haar stoel aanschuiven. Een andere reden is omdat buitenlandse mannen anders zijn, in Japan is slechts 1,5% niet-Japans. Hierdoor komen Japanners weinig buitenlanders tegen en dit maakt een buitenlandse man erg interessant.

Bovendien zijn buitenlandse mannen erg aantrekkelijk, met name westerse mannen zien er knap en gespierd uit en zijn aardig. Daarnaast is het maar tijdelijk en vrouwen uit Japan leren extra goed Engels spreken door de kortdurende relatie met een buitenlandse man.

Dit is goed nieuws wanneer jij als buitenlandse man op zoek bent naar Japanse dames om te daten, je maakt namelijk een goede kans.

Waar ontmoet en date ik Japanse vrouwen?

In het echt je Japanse droomvrouw ontmoeten? Dan moet je op de juiste plaatsen zoeken, je ontmoet namelijk niet zomaar een Japanse vrouw die openstaat voor een date. Dit zijn in het echt de beste plekken waar je Japanse vrouwen ontmoet:

In Japan

De meest voor de hand liggende plek om Japanse dames te daten is in Japan. Het wemelt van vrouwen in Japan die op zoek zijn naar een man. Als je heel graag Japanse dames wil ontmoeten kan het een goed idee zijn om op reis te gaan naar Japan. Wanneer je op reis bent in Japan ontmoet je vrouwen in bijvoorbeeld uitgaansgelegenheden of festivals die je gemakkelijk kunt versieren.

Een bijkomend voordeel is dat Japan een mooi land is om op vakantie te gaan. De natuur in Japan is erg mooi en je ziet indrukwekkende Japanse tempels. Het is rond de 13 vliegen, maar de vliegreis is het absoluut waard.

Japanse cursus of workshop

Op een Japanse cursus of workshop in Nederland kun je ook veel Japanse vrouwen vinden. Op een cursus of workshop vind je Japanse dames die in Nederland zijn opgegroeid en iets willen leren over hun moederland. Je kunt tegelijkertijd gemakkelijk in contact komen met Japanse vrouwen. Je ontmoet op een cursus of workshop niet alleen Japanse vrouwen maar je leert ook nog iets over de Japanse cultuur.

Je kunt bijvoorbeeld workshops volgen waar je sushi leert maken, cultuurcursus volgen of een manga (tekenen) workshop volgen.

In een Japans restaurant

Japan staat bekend om sushi, Japanners zijn er dol op, maar ook Nederlanders vinden het erg lekker. Regelmatig eten Japanner sushi in een Japans restaurant. Een Japans restaurant is de perfecte plek waar je Japanse vrouwen kunt ontmoeten.

Wanneer je gaat eten in een Japans restaurant heb je veel kans om Japanse vrouwen te ontmoeten. Met een paar versiertrucs heb je al het telefoonnummer geregeld van een Japanse dame en wie weet heb je binnenkort een date.

Online Japanse vrouwen ontmoeten op datingsites

Op het internet maak je de meeste kans om Japanse dames te ontmoeten en te daten. Dit komt omdat veel vrouwen van Japanse afkomst op datingsites op zoek zijn naar een man. Op datingsites kom je op een gemakkelijke manier mensen tegen die bij je passen en heb je al snel de liefde gevonden.

Dit zijn de beste datingsites waarop je gemakkelijk Japanse vrouwen kunt ontmoeten om mee te daten:

Relatieplanet – de beste datingsite om Japanse dames te daten

relatieplanet

Relatieplanet is de beste en populairste datingsite in Nederland, meer dan 1.6 miljoen mensen hebben zich al ingeschreven op de datingsite. Doordat Relatieplanet erg populair is vind je veel Japanse vrouwen op de datingsite.

Je vindt op Relatieplanet gemakkelijk Japanse dames. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je in enkele ogenblikken Japanse vrouwen die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

Wil je Japanse vrouwen ontmoeten en daten? Dan moet je bij Relatieplanet zijn! Op Relatieplanet maak je de meeste kans om Japanse dames te ontmoeten. Het aanmelden op Relatieplanet is volledig gratis.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Lexa – vind Japanse vrouwen in je omgeving

lexa

Lexa is net zoals Relatieplanet een online datingsite waarop je veel Japanse vrouwen ontmoet. De datingsite is voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Door uitgebreide zoekfilters vind je binnen een paar minuten Japanse dames bij jou in de buurt. Zie je een leuke Japanse dame? Dan kun je direct een berichtje sturen en wie weet wordt het wat.

Lexa is een veilige datingsite. Alle profielen op de datingsite zijn geverifieerd en kun je met speciale instellingen meer controle krijgen over je privacy. Zo kun je daten met een gerust hart. Iedereen is welkom op de datingsite, de meeste leden op Lexa zijn ouder dan 25 jaar.

Op zoek naar Japanse vrouwen in omgeving? Dan moet je op Lexa zijn! Het aanmelden is volledig gratis.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

In Japan spreken weinig vrouwen Engels

Japanse vrouwen zijn niet heel bekaam in Engels. Wanneer je reist naar Japan om een dame te ontmoeten kan de taalbarrière een probleem worden, veel vrouwen in Japan zullen zeggen dat ze geen Engels spreken. Maar ze spreken wel degelijk Engels, alleen niet goed. Maar ze zijn bang om fouten te maken en daarom zeggen veel vrouwen in Japan dat ze geen Engels spreken. Je kunt dus niet zomaar Japanse vrouwen op straat versieren. Gelukkig spreken zakelijke en jonge Japanners wel een aardig woordje Engels.

Woon je in Nederland en ben je op zoek naar een Japanse vrouw die in Nederland woont? Dan hoef je je geen enkele zorgen te maken over de taalbarrière. Tegen Japanse dames in Nederland kun je gewoon Nederlands praten.

japanse vrouwen

Hoe versier je Japanse vrouwen?

Je moet Japanse vrouwen op een voorzichtige manier versieren, de vrouwen hebben namelijk een gesloten karakter. Je moet met het versieren van vrouwen van Japanse afkomst het niet te persoonlijk maken, met het versieren moet je het over algemene onderwerpen hebben.

Om de vrouwen te versieren is het beste om netjes en beleefd over te komen, hiermee maak je namelijk de meeste indruk. Om iemand te versieren kun je bijvoorbeeld vragen stellen en zo een gesprek opbouwen, vergeet aan het einde van het gesprek niet haar telefoonnummer te vragen om een date af te spreken.

Als buitenlandse man hoef je niet heel veel moeite te doen om Japanse dames te versieren, dit komt omdat de vrouwen dol zijn op buitenlandse mannen. Buitenlandse mannen zijn namelijk veel vrijer en behandelen vrouwen als een echte gentlemen.

3 tips voor het daten van Japanse vrouwen

Wanneer je een Japanse dame hebt ontmoet op een datingsite of in het echt en je gaat daten, wil je natuurlijk dat het een succesvolle date wordt. Hier lees je 3 tips die zeker gaan helpen bij het daten van Japanse vrouwen.

Tip 1 date op een goede locatie met een Japanse vrouw

Om een succesvolle date te hebben met een Japanse dame is het belangrijk om op een goede locatie te gaan daten.

Op zoek naar een gezellig café of restaurant voor je date? Kies een plek die niet ver uit de buurt is van jou en de Japanse dame waarmee je een date hebt. Kijk van tevoren op de website van het desbetreffende restaurant of café waar je gaat daten om te kijken of het gezellig is. Zo ga je goed voorbereid op date. Je kunt bijvoorbeeld in een Japans restaurant daten, Japanners zijn dol op sushi en zo heb je een succesvolle date.

Tip 2 maak het niet te persoonlijk

Je moet tijdens het daten met Japanse dames de date niet te persoonlijk maken. Zoals je al in dit artikel hebt gelezen hebben vrouwen in Japan een gesloten karakter, hierdoor krijg je een afwijkend antwoord als je een directe vraag stelt, helemaal als het een eerste date is.

Het is verstandig om het contact wat oppervlakkig te houden en de vrouw rustig te benaderen op de date. Wanneer jullie beide gevoelens voor elkaar krijgen wordt de Japanse vrouw vanzelf open en wordt het contact persoonlijker.

Tip 3 bedenk dat er genoeg Japanse dames zijn

Als je aan het daten bent met een vrouw moet je bedenken dat zij niet de enige Japanse vrouw is waarmee je kunt daten. Mocht het niet klikken tussen jullie of je twijfelt of je verder moet met een vrouw moet je niet bang zijn, er zijn zat Japanse vrouwen op de wereld die op zoek zijn naar een man en waarmee je kunt daten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.