internationale datingsites

Ben je veel op reis en op zoek naar de liefde of ben je om een andere reden op zoek naar een internationale datingsite? Dan zit je hier goed, in dit artikel lees je wat de beste internationale datingsites zijn! Op deze datingsites kom je gemakkelijk in contact met mensen uit verschillende landen.

Men zegt dat liefde geen grenzen kent, liefde kent inderdaad geen grenzen als je gebruik maakt van een internationale datingsite. Over de hele wereld kun je de liefde vinden en dit doe je gemakkelijk door gebruik te maken van een internationale datingsite.

De populairste en beste internationale datingsites

EliteDating – voor hoogopgeleide singles over de hele wereld

elitedating

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar een internationale datingsite? Dan moet je bij EliteDating zijn. EliteDating is in ongeveer 25 landen actief en verwelkomt internationaal meer dan 13 miljoen leden. Het is een erg populaire datingsite over de hele wereld, alleen al in Nederland melden wekelijks meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Op EliteDating vind je niet zomaar iemand, je vindt mensen die echt bij je passen. Je wordt gematcht met leden die passen bij je op basis van je levensstijl en voorkeuren, dit gebeurt door een uitgebreid matchingssysteem. Hierdoor vind je in een mum van tijd andere leden die bij je passen.

EliteDating is bedoeld voor hoogopgeleide singles en is internationaal actief. Het inschrijven is volledig gratis te doen.

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

Lexa – een populaire datingsite in heel Europa

lexa

Lexa is een erg goede datingsite en is razend populair in heel Europa. De datingsite is actief in bijna alle landen van Europa en verwelkomt vele miljoenen leden. De datingsite is zowel actief in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en nog in 11 andere landen in Europa. In andere landen is Lexa voornamelijk bekend onder de naam Meetic en Match.

Op Lexa vind je andere leden door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Hierdoor vind je snel singles uit verschillende landen die bij je passen.

Lexa heeft één van de beste dating apps. Met de app vind je op een gemakkelijke manier singles die bij je passen, zo kun je gebruik maken van een handige functie shuffle. Met de functie shuffle beoordeel je mensen snel en geef je aan of je een persoon leuk vindt of wilt overslaan, het is een soort gelijke functie zoals Tinder, alleen dan beter.

Op zoek naar een internationale datingsite die in Europa erg populair is? Meld je dan op Lexa! Het inschrijven op Lexa is volledig gratis.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

Victoria Milan – een internationale datingsite voor spannende dates

victoria milan

Victoria Milan is wereldwijd de nummer 1 datingsite voor spannende dates en buitenechtelijke affaires. De slogan van de datingsite luidt dan ook: herleef de passie, begin een affaire. Victoria Milan is niet alleen een populaire vreemdgaan datingsite, maar ook erg populair voor spannende avonturen. Over de hele wereld is Victoria Milan bekend, het telt in Europa alleen al 6 miljoen gebruikers die op zoek zijn naar een affaire of spannende date.

Je kunt veilig internationaal daten op Victoria Milan, je hoeft niet bang te zijn om herkend of betrapt te worden. Je kunt namelijk gebruik maken van speciaal ontwikkelde tools om veilig en anoniem te daten, zo kun je van anonimiteit tools gebruik maken om foto’s onherkenbaar te maken.

Victoria Milan kun je volledig gratis gebruiken, zo kun je alvast op zoek gaan naar mensen die in andere landen wonen en ook op zoek zijn naar een spannende date.

Lees meer informatie & review van Victoria Milan! >

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

C-date – een internationale datingsite voor intieme contact

c-date

C-date is een internationale datingsite die voor casual dating bedoeld is. Je kunt bij C-date terecht als je op zoek bent naar intieme contacten en spannende dates. Wereldwijd is C-date erg populair, elke dag melden er meer dan 25.000 nieuwe leden zich aan op de datingsite en zijn meer dan 36 miljoen mensen actief op de datingsite. In alle landen over de wereld kun je wel mensen vinden die lid zijn van C-date.

C-date is een veilige datingsite waarop je anoniem kunt communiceren. Zo kun je bijnamen gebruiken en kun je op een veilige manier foto’s uitwisselen. Bovendien maakt C-date gebruik van een beveiligde verbinding. Zo kun je daten met een gerust hart.

Op C-date heb je 72% kans op slagen! Op zoek naar een internationale datingsite voor intieme contacten? Dan is C-date voor jou bedoeld.

Lees meer informatie & review van C-date! >

Gratis aanmelden op C-date!

Badoo – een erg populaire datingsite en dating app

badoo

Badoo is één van ’s werelds grootste datingsites en apps. Het bedrijf is in 2006 opgericht en is snel uitgroeit tot 1 van de grootste datingsites. Wereldwijd zijn ongeveer 400 miljoen mensen al ingeschreven geweest bij Badoo en het telt wereldwijd 60 miljoen maandelijkse gebruikers. Badoo is in bijna ieder land van de wereld actief, het is één van de grootste internationale datingsites.

Je vindt andere leden op Badoo door zoek- en filterfuncties. Zo vind je gemakkelijk leden die bij je passen. Een date is niet moeilijk te scoren op Badoo, je kunt namelijk gratis berichten naar elkaar verzenden.

Je kunt Badoo gratis uitproberen, sterker nog, je hoeft je niet aan te melden om andere profielen te zien. Dit is erg handig, want zo kun je eerst kijken of de datingsite bij je past.

Lees meer informatie van Badoo! >

Hier te vinden: Badoo.com

Waarom kiezen voor internationale datingsites?

Misschien ben je veel op reis of werkzaam in het buitenland en op zoek naar de liefde? Dan is het verstandig om te kiezen voor een internationale datingsite. Je ontmoet op een internationale datingsite op een gemakkelijke manier mensen over de hele wereld. Op een datingsite die alleen actief is in een bepaald land heb je weinig succes, dit komt omdat je alleen mensen uit een bepaald land ontmoet.

Op een internationale datingsite ontmoet je gemakkelijk mensen over de hele wereld. Met zoek- en filterfunctionaliteiten heb je binnen een paar minuten mensen gevonden die bij je passen en kun je direct een berichtje sturen.

Lees ook: Top 15 beste datingsites in Nederland!

3 tips voor een internationale datingsite

Misschien ben je nog nooit lid geweest van een internationale datingsite en is het dus allemaal nieuw voor je. Daarom lees je hier 3 tips voor een internationale datingsite. Met deze tips ontmoet je snel de liefde en word je geen slachtoffer van bijvoorbeeld oplichting.

Tip 1 maak duidelijk welke nationaliteit je hebt

Op een internationale datingsite is het belangrijk dat je bekend maakt welke nationaliteit je hebt of in welk land je woont. Op een internationale datingsite zijn namelijk mensen van veel verschillende nationaliteiten te vinden en om iemand te vinden die in een bepaald land woont is het slim om je nationaliteit bekend te maken.

Je kunt bijvoorbeeld in je dating profiel vermelden welke nationaliteit je hebt of in welk land je woont. Zo weten andere leden waar je vandaan komt en heb je zo meer kans om iemand te vinden die bij je past.

Tip 2 ga actief op zoek om succesvol te worden

Het is belangrijk om op een internationale datingsite actief op zoek gaat naar leden die bij je passen. Dit komt omdat veel leden op een internationale datingsite niet vaak actief zijn, hierdoor kan het lastig zijn om met iemand een date af te spreken. Het beste is dus om actief op zoek te gaan naar leden die bij je passen.

Log een paar keer per week in op de datingsite, maak gebruik van zoekfilters om leden te vinden die bij je passen en wanneer je een leuk iemand ziet, wacht niet met een berichtje sturen. Zo word je snel succesvol op een internationale datingsite.

Tip 3 pas op voor oplichting

Helaas vindt er op internationale datingsites soms oplichting of datingfraude plaats. Uiteraard zijn de bovengenoemde internationale datingsites erg veilig, maar je weet maar nooit. Nederlanders zijn een interessante doelgroep voor oplichters uit het buitenland, dit kom omdat Nederland één van de meest rijke en ontwikkelde landen ter wereld is. Je moet als Nederlander dus altijd extra voorzichtig zijn op een internationale datingsite, deel nooit persoonlijke gegevens zoals je creditcardgegevens, bankrekeningnummer of foto van paspoort.

Lees ook: 10 tips om veilig te daten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.