tinder

Om succesvol te worden en om meer matches te krijgen op Tinder moet je er voor zorgen dat je opvalt. Opvallen doe je niet zomaar op Tinder, dit komt doordat miljoenen mensen de dating app gebruiken. Het is daarom belangrijk dat je het ideale Tinder profiel creëert om succesvol te worden op Tinder.

Ben je benieuwd wat het ideale Tinder profiel is? En wil je meer matches of Super Likes krijgen? Dan is dit artikel voor jou! In dit artikel lees je hoe het ideale Tinder profiel eruitziet en lees je tips hoe je profiel eruit moet zien. Aan het einde van dit artikel weet jij hoe je één van de beste Tinder profielen maakt!

Profielfoto

Een goede profielfoto gebruiken op Tinder is erg belangrijk, dit komt omdat andere Tinder gebruikers je profielfoto als eerste zien. Je profielfoto geeft de eerste indruk aan anderen en vaak word je op je profielfoto beoordeeld. Profielfoto’s zijn het belangrijkste aan je Tinder profiel, het is daarom belangrijk dat je de onderstaande tips goed leest.

Wat voor soort profielfoto’s moet je gebruiken?

De eerste foto op Tinder moet erg goed zijn, veel mensen je bekijken alleen maar op de eerste foto beoordelen en je daarop. Ze kijken niet naar de andere foto’s die je op je profiel hebt staan. Om een goede eerste foto te hebben op Tinder moet je zorgen dat je gezicht erop staat en het liefst ook je bovenlichaam. Verder is belangrijk dat je wegkijkt van de camera en je moet zorgen dat je een filter gebruikt, om er nog beter uit te zien. Wanneer je deze tips volgt heb je een goede eerste foto die voor meer matches gaat zorgen.

Verder is het belangrijk dat je ongeveer 3 tot 6 foto’s toevoegt aan je Tinder profiel. Zo kunnen andere Tinder gebruikers nog meer foto’s van je zien. Het beste is dat je foto’s gebruikt waar je duidelijk opstaat. Belangrijk bij deze foto’s is dat je iets interessants aan het doen bent of je staat op de foto met een (huis)dier. Zulk soort foto’s spreken andere singles meer aan, wat je meer matches gaat opleveren.

ideale tinder profiel

Wat voor foto’s moet moet je niet gebruiken?

Er zijn ook foto’s die je absoluut niet mag toevoegen aan je Tinder profiel. Wanneer je dit wel doet ben je minder succesvol op Tinder.

Zulk soort foto’s moet je nooit gebruiken:

  • Groepsfoto’s, omdat mensen moeten zoeken wie jij bent.
  • Foto’s met veel drank
  • Foto’s waar je aparte of rare kleding aan hebt

Slimme foto’s

Tinder heeft in de app een functie Slimme foto’s. Deze functie test voortdurend al je profielfoto’s om de beste eruit te zoeken. De beste foto laat hij dan als eerste tonen op je profiel.

Deze functie is erg handig. Je schakelt de functie slimme foto’s in wanneer je naar je profiel gaat en kiest de optie om info te bewerken. Daar zie je onder je foto’s slimme foto’s staan en kun je de functie inschakelen. Vaak staat deze functie al automatisch ingeschakeld.

Lees ook: 100 beste openingszinnen op Tinder!

Profieltekst voor het ideale Tinder profiel

Wat ook erg belangrijk is om het ideale Tinder profiel te creëren is een goede profieltekst. Veel mensen zetten helemaal niks in hun Tinder bio en anderen zetten juist weer een heel verhaal in hun bio. Dit is verkeerd, je profieltekst moet namelijk kort maar krachtig zijn.

Deze dingen moet je in je profieltekst hebben staan:

  • Een korte intro over wie jij bent.
  • Je lengte, hier zijn andere Tinder gebruikers vaak in geïnteresseerd.
  • Een grappig of uitdagende tekst, hier trek je de meeste aandacht mee.

Een humoristische of uitdagende profieltekst zal voor het meeste succes zorgen.

Daarnaast is het slim om je Snapchat of Instagram naam in de bio te vermelden, zo kunnen andere Tinder gebruikers je bijvoorbeeld volgen op Instagram.

Wat ook belangrijk is dat je geen spellingsfouten maakt in je profieltekst, dit geeft een negatieve indruk.

Voorbeeld van een goede profieltekst

Voorbeeld:

Ik ben momenteel grafisch ontwerper aan het studeren, niet dat ik het kan ofzo. 😊 Ik hou van een drankje doen en ik ben vaak in de sportschool te vinden. Ik ben 1 meter 70, ik hoop niet dat je me klein vindt. 😊

Geïnteresseerd? Add me on snap: *snapchat naam*.

Tinder verbinden met spotify en Instagram

Om een goed Tinder profiel te creëren is het slim om Spotify en Instagram te koppelen aan je Tinder profiel. Zo kunnen mensen zien wat voor muzieksmaak je hebt en wanneer andere gebruikers in je geïnteresseerd zijn kunnen ze nog meer foto’s van je bekijken op Instagram.

Om je profiel compleet te maken kun je opgeven welke functie je hebt, het bedrijf waar je werkt en welke opleiding je hebt gedaan of volgt.

Het ideale Tinder profiel creëer je door alle bovenstaande tips op te volgen. Met een goed Tinder profiel ben je een stuk succesvoller op Tinder, je krijgt meer likes, super likes en matches.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.