hot or not verwijderen

Als je geen gebruik meer wilt maken van Hot or Not kun je het beter verwijderen, want waarom zou je een account bij de datingdienst blijven hebben terwijl je er geen gebruik van maakt. Je kunt een account op Hot or Not gemakkelijk verwijderen, dit doe je door slechts een paar handelingen.

Echter moet je er op letten dat je een account op Hot or Not op de juiste manier verwijdert, anders kan je profiel blijven bestaan op de dating app of wordt alleen de app verwijderd van je telefoon. Hoe je Hot or Not op de correcte manier verwijdert ga je in dit artikel lezen. Daarnaast lees je waarom je het zou verwijderen en lees je een aantal alternatieven.

Hot or Not account verwijderen via de app

Hot or Not kun je ter alle tijden verwijderen en om wat voor reden dat ook. Je hoeft slechts een paar handelingen in de app te doen om het account te verwijderen.

Deze stappen moet je opvolgen om je account te verwijderen in de app:

 1. Open de Hot or Not app op je telefoon en log in als hier gevraagd voor wordt.
 2. Ga naar je profiel toe en klik op instellingen, dit is het tandwieltje links bovenin.
 3. Klik bij instellingen op account.
 4. Op het scherm waarop je vervolgens komt klik je onderaan op ‘account verwijderen’.
 5. Je kunt vervolgens kiezen welke handeling je wilt doen met je account, klik onderaan op de optie om je account te verwijderen.
 6. Op het volgende scherm dat je krijgt klik je onderaan op ‘nee, verwijder mijn account’.
 7. Vul een reden in voor de verwijdering en klik nogmaals op ‘account verwijderen’.

Als je de bovenstaande stappen hebt doorlopen is je account op Hot or Not verwijderd. Mocht je er spijt van krijgen omdat je account is verwijderd, kun je je binnen 30 dagen bedenken en je account herstellen. Om je account te herstellen moet je in de mail zijn die je van Hot or Not hebt gekregen na het verwijderen van je account. Doe je dit niet wordt je account na 30 dagen definitief verwijderd.

De laatste stap van het verwijderen is de app van je telefoon verwijderen, dit doe je door het icoon van de app een second lang in te drukken en op verwijderen (Android) te klikken of op het X symbool (iOS).

Hot or Not account verwijderen op de website

Hot or Not is niet alleen een dating app, het is ook een datingsite waarop je het account kunt verwijderen. Je hoeft niet alleen van de dating app gebruik te maken om het account te verwijderen. Om op de website van Hot or Not je account definitief te verwijderen moet je deze stappen opvolgen:

 1. Log in op hotornot.com
 2. Klik vervolgens op je profiel.
 3. Ga bij je profiel naar instellingen, dit is het tandwiel rechtsboven in de hoek.
 4. Scrol helemaal naar onderen en klik op ‘account verwijderen’.
 5. Geef vervolgens aan dat je je account helemaal wilt verwijderen en klik op ‘verder’.
 6. Geef een reden op voor de verwijdering van het account en klik weer op ‘verder’.
 7. Vul je wachtwoord in en bevestig dat je geen robot bent en klik op ‘verwijder mijn account’.

Wanneer je het via de website verwijderd geldt hier ook dat je 30 dagen bedenktijd hebt. Als je binnen de 30 dagen niet je account herstelt wordt het definitief verwijderd.

Waarom Hot or Not verwijderen?

Er kunnen veel reden zijn waarom je een account op Hot or Not wilt verwijderen. Zo kan het zijn dat je genoeg van het datingspel hebt of je vindt het contact te oppervlakkig, want dit laatste komt veel voor op Hot or Not. Wanneer je een match hebt met een persoon zeg je alleen hoi of hey tegen elkaar en van een diepgaand gesprek komt er weinig. In dit geval kun je beter kiezen voor een alternatief voor Hot or Not waar je wel diepgaande gesprekken hebt, alternatieven voor Hot or Not lees je aan het einde van dit artikel.

Maar andere redenen voor het verwijderen van je account kunnen zijn dat je meerdere dates hebt gehad of zelfs een relatie dankzij Hot or Not. In dit geval is het belangrijk dat je je account op de correcte manier verwijderd. Het is namelijk best ingewikkeld om op de dating app je account op de goede manier te verwijderen, het uitschrijfproces is namelijk erg ingewikkeld gemaakt. Veelal probeert Hot or Not niet je account te verwijderen of alleen tijdelijk te verbergen.

Als je een account op Hot or Not niet op de goede manier verwijderd kan dit in de toekomst moeilijkheden opleveren. Zo kan het voorkomen dat je in een toekomstige relatie onnodige moeilijkheden krijgt omdat je profiel nog steeds te zien is op Hot or Not.

Alternatieven voor Hot or Not

Als je niet succesvol bent geworden op Hot or Not of als je een andere dating app wil proberen, moet je een alternatief voor Hot or Not proberen. Alternatieven voor Hot or Not zijn op verschillende vlakken beter dan Hot or Not zelf, zo heb je bijvoorbeeld diepgaandere gesprekken en vind je op een nog gemakkelijkere manier singles in je omgeving.

Lexa – het beste Hot or Not alternatief

lexa app

Lexa is het beste alternatief voor Hot or Not, dit komt omdat Lexa een razend populaire dating app in Nederland is en omdat je snel leuke singles vindt. Bovendien draait het bij Lexa niet alleen maar om het beoordelen van profielen, je kunt van veel meer andere functionaliteiten gebruik maken. Zo kun je door een uitgebreide zoekfilter op zoek gaan naar singles in je omgeving, krijg je personen te zien die goed met je matchen en kun je zelfs deelnemen aan de evenementen die Lexa organiseert.

Lexa heeft veel ervaring op het gebied van dating, het bestaat al sinds 2002 en heeft al voor duizenden relaties gezorgd. Door de vele ervaring en de populariteit maakt het Lexa tot één van de populairste dating apps in Nederland.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Maak direct gebruik van Lexa!

Relatieplanet – een erg populaire datingsite en app in Nederland

relatieplanet app

Al meer dan 1.6 miljoen mensen in Nederland hebben gebruik gemaakt van Relatieplanet, dit maakt Relatieplanet ook tot één van de populairste dating apps. Al jaren brengt Relatieplanet singles samen en doet dit door middel van slimme functionaliteiten. Zo kun je in de app van Relatieplanet gebruik maken van uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten, profielen snel beoordelen, chatten en nog veel meer.

Het grote voordeel van Relatieplanet tegenover Hot or Not is dat het volledig gefocust is op de Nederlandse datingmarkt. Zo weet Relatieplanet precies hoe Nederlanders daten en speelt hier handig op in met de app.

De dating app Relatieplanet is zeker een aanrader en het gebruik ervan kan volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Maak direct gebruik van Relatieplanet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.