hetgrandcafé

Ben je op zoek naar een online ontmoetingsplaats? Dan moet je bij HetGrandCafé zijn. HetGrandCafé is een online ontmoetingsplek voor mannen en vrouwen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.

Bij HetGrandCafé kun je op een spannende, romantische en ook efficiënte manier nieuwe mensen ontmoeten. De datingsite zegt zelf dat je hier tenminste zeker weet dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou.

In dit artikel ga je meer informatie lezen over HetGrandCafé, zo ga je lezen hoe je je inschrijft, van welke functionaliteiten je gebruik kunt maken, kom je te weten van de kosten zijn en lees je een uitgebreide review.

Gratis aanmelden op HetGrandCafé!

Een leuke online ontmoetingsplaats voor 35-plussers

HetGrandCafé is een digitaal café, wat de naam van de datingsite misschien al zegt. Je kunt in het digitale café in gesprek komen met nieuwe mensen om een vriendschap te vinden of zelfs een relatie.

De datingsite HetGrandCafé bestaat al sinds 2004 en is daarmee één van de oudste datingsites in Nederland. Door de jaren heen heeft het vele mensen bij elkaar gebracht en weet daardoor hoe ze voor jou een vriendschap of zelfs een relatie kunnen vinden. Per week ontstaan er meer dan 350 matches tussen leden en er zijn meer dan 4300 mensen lid van de datingsite.

Je vindt op snelle manier leden die bij je passen op de ontmoetingssite, je kunt namelijk van handige functionaliteiten gebruik maken. Zo kun je gebruik maken van een snel zoekfunctie, hiermee kun je snel op zoek gaan naar een nieuwe match.

Wie weet loopt je toekomstige vriend of vriendin wel rond in het digitale café van HetGrandCafé en ben je binnenkort succesvol geworden. Het beste is om de datingsite zelf uit te proberen, het aanmelden is immers volledig gratis.

Lees ook: de beste ontmoetingssites in Nederland!

Inschrijven op de datingsite

Het gratis aanmelden op HetGrandCafé heb je al snel gedaan, je hoeft maar enkele gegevens van jezelf op te geven om lid te worden van de datingsite. Wanneer je op de homepagina van de datingsite komt wordt de aandacht al direct getrokken door de grote knop aanmelden, je schrijft jezelf in door op deze knop te klikken.

Als je op de knop aanmelden klikt kom je bij een aanmeldformulier, hierin vul je een aantal gegevens in om lid te worden. In het aanmeldformulier vul je een gebruikersnaam in (deze mag verzonnen zijn), je voornaam en achternaam, e-mailadres, geslacht en geboortedatum. Zodra je deze gegevens hebt ingevuld klik je op de knop registreer.

hetgrandcafé inschrijven
Een screenshot van het inschrijven op de website

Na het registeren zijn je gebruikersnaam en wachtwoord naar jou toegestuurd op het opgegeven e-mailadres. Je moet dus naar je e-mail gaan en daar het wachtwoord bekijken om vervolgens in te loggen op HetGrandCafé.

Nadat je deze handelingen hebt gedaan ben je lid van de datingsite en kun je er gebruik van maken, maar eerst moet je het dating profiel invullen. Dit doe je door naar ‘bewerk profiel’ te gaan en daar de nodige informatie van jezelf in te vullen. Als je de informatie op je dating profiel hebt ingevuld kun je op zoek naar leuke mensen die bij je passen.

Gratis aanmelden op HetGrandCafé!

Functionaliteiten van HetGrandCafé

De hoofdzakelijk functionaliteiten van de datingsite bestaan uit het zoeken van leden die jou leuk lijken en het contact daarmee leggen. Op HetGrandCafé kun je van meerdere zoekfilters gebruik maken om mensen te vinden, zo kun je gebruik maken van een snel zoekfunctie, eenvoudig zoeken, uitgebreid zoeken en kun je zoeken op postcode en afstand.

Door deze handige zoekfunctionaliteiten heb je al snel leden in het virtuele café gevonden die bij je passen en kun je hun profiel bekijken. Op iemands profiel heb je ook verschillende mogelijkheden, zo kun iemand toevoegen aan je vrienden, als favoriet opslaan, direct een berichtje sturen, een knipoog sturen of een cadeau sturen. Deze twee laatste functionaliteiten zijn ideaal om het ijs met iemand te breken en om een gesprek te beginnen. Maar je kunt ook een bericht op iemands profiel plaatsen en een profiel beoordelen.

Andere functionaliteiten zijn het zoeken van leden die online zijn en een handige inbox met berichten die je verstuurd hebt, nieuwe ontvangen berichten en nog meer.

Bovendien een unieke functionaliteit van HetGrandCafé is dat je kunt zien hoeveel mensen jouw profiel hebben bekeken, knipogen naar je gestuurd en je aantal vrienden, dit wordt allemaal bijgehouden in een overzichtelijk grafiek.

HetGrandCafé kosten

Wanneer je gebruik van de ontmoetingssite wilt maken hoef je niet direct een abonnement af te sluiten. HetGrandCafé biedt een gratis lidmaatschap aan, met dit lidmaatschap kun je de datingsite uitproberen en kun je alvast op zoek gaan naar leden die bij je passen. Je krijgt automatisch een gratis lidmaatschap zodra je lid wordt van de datingsite. Met een gratis lidmaatschap kun je van veel functionaliteiten gebruik maken, maar niet genoeg om met andere leden in contact te kunnen komen om elkaar te spreken.

Om van meer functionaliteiten gebruik te maken om zo met andere leden in contact te komen heb je een premium lidmaatschap nodig. Met een premium lidmaatschap kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de functie chatten, kun je uitgebreid zoeken naar leden, cadeaus sturen en profielbezoekers bekijken.

In tegenstelling tot andere datingsites heeft HetGrandCafé maar één lidmaatschap beschikbaar. Dit is dan ook wel een nadeel van de datingsite, bij andere datingsites kun je uit meerdere lidmaatschappen kiezen die allemaal een ander looptermijn hebben wat het goedkoper maakt.

HetGrandCafé heeft een premium lidmaatschap beschikbaar van 30 dagen voor €7,50. Met dit lidmaatschap heb je toegang tot alle mogelijkheden van HetGrandCafé.

Gratis aanmelden op HetGrandCafé!

hetgrandcafé

HetGrandCafé review

Pluspunten

  • Een datingsite met veel ervaring
  • Uitgebreide opties

Minpunten

  • Verouderd
  • Inactieve profielen
  • Onoverzichtelijk

Populariteit score: 3.2/5

HetGrandCafé telt meer dan 4300 leden en er ontstaan meer dan 350 nieuwe matches per week. Echter komen er maar maandelijks 20 nieuwe leden bij, dit is erg weinig als je het vergelijkt met andere datingsites.

Gebruiksgemak score: 2.8/5

Een nadeel van de datingsite is het gebruiksgemak, de datingsite is namelijk verouderd waardoor alles er onoverzichtelijk eruitziet. Je moet vaak een tijdje zoeken voordat je een functie hebt gevonden waarmee je leden vindt die bij je passen en moet je een tijdje zoeken om dingen aan te passen op je profiel.

Functionaliteiten score: 3.2/5

Je kunt van veel functionaliteiten op de ontmoetingssite gebruik maken, dit is wel weer een pluspunt van de datingsite. Zo kun je bijvoorbeeld chatten met andere leden, van veel zoekfilters gebruik maken en kun je profielbezoekers bekijken. Echter zijn de functies op een onoverzichtelijk manier weergegeven waardoor je soms even moet zoeken waar je bepaalde functies kunt vinden.

Kosten score: 3.5/5

Het aanmelden is volledig gratis op HetGrandCafé, zo kun je de datingsite uitproberen. Echter kun je niet uit meerdere lidmaatschappen kiezen om een premium lidmaatschap te krijgen om zo met ander leden in contact te komen. De prijs-kwaliteitsverhouding is wel goed aan de datingsite, je betaalt namelijk weinig voor een premium lidmaatschap en je krijgt er ook niet de beste functionaliteiten voor terug.

Eindoordeel van HetGrandCafé

Wanneer je op zoek bent naar een online ontmoetingsplek is HetGrandCafé een aanrader. Je kunt van handige functionaliteiten gebruik maken om andere 35-plussers te vinden die bij je passen en kun je daar contact mee leggen. Echter heeft de datingsite ook zijn nadelen, zo is het een verouderde datingsite waardoor je geen optimale gebruikservaring ervaart. Het beste is om HetGrandCafé zelf uit te proberen, het aanmelden is immers volledig gratis.

Score:

hetgrandcafé

Hoe werkt het opzeggen?

Je hoeft slecht een paar handelingen te verrichten om HetGrandCafé op te zeggen. Echter moet je weten hoe je het moet opzeggen, anders ben je een tijdje er mee bezig. Wanneer je de volgende stappen opvolgt is je profiel snel verwijderd:

  1. Log in HetGrandCafé.nl.
  2. Ga naar instellingen, dit is te vinden in de menubalk.
  3. Ga daar vervolgens naar Account verwijderen.
  4. Klik op de knop om je account direct definitief te verwijderen.
  5. Tenslotte bevestig je dit.

Wanneer je je account hebt verwijderd kun je het niet meer terug krijgen.

Er zijn veel redenen waarom je HetGrandCafé zou opzeggen, misschien voldoet de datingsite niet aan je verwachtingen of ben je succesvol geworden op de ontmoetingssite. Zo kun je vriendschap hebben gevonden of zelfs de liefde. Het is dan goed op HetGrandCafé op te zeggen, want waarom zou je er lid van blijven als je er geen gebruik van maakt. Gelukkig maakt het op de ontmoetingssite niet uit wat voor reden je hebt voor de opzegging.

Meer informatie van HetGrandCafé

HetGrandCafé beschikt over het keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk en voldoet hierbij aan de eisen van het keurmerk. Dit geeft consumenten meer zekerheid dat ze waarde voor hun geld krijgen. De datingsite is bij Stichting Webshop Keurmerk voor het eerst geregistreerd op 15 mei 2009.

Wanneer je vragen, opmerkingen of klachten hebt kun je altijd terecht bij de klantenservice van HetGrandCafé. Je kunt de klantenservice bereiken op het e-mailadres info@hetgrandcafe.nl. Stuur met de e-mail je vraag en gegevens zodat de klantenservice je snel van dienst kan zijn. Op de website staat vermeldt dat ze binnen een werkdag reageren.

Gratis aanmelden op HetGrandCafé!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.